Neem contact met ons op Verkoop Met Ons
contrado logo
Terug naar Site

Foto op Houtblok Bedrukken

Vanaf € 32,00. Klaar voor verzending in 1 - 2 dag(en) Bespaar 18%

 • Kwantumkorting

  Korting beschikbaar. Voeg afmetingen/kwantiteit toe om de prijs te zien:

  Start ontwerp >

 • Groothandelsaccount We willen al onze artiesten en kleine bedrijven de beste prijs aanbieden om te helpen hun bedrijf te laten groeien. Beschikbaar voor geselecteerde artiesten en doorverkopers. Meld je aan voor een groothandelsaccount

Premium Track & Trace Bezorging:€ 7,99

Laat jouw design, patroon of foto op een houtblok drukken en geniet van dit prachtige interieuraccessoire. Voor elke print gebruiken we een uniek stuk berken multiplex, dat een natuurlijke nerf en textuur heeft; geen enkel gepersonaliseerd houtblok is hetzelfde. De charmante blokken zijn verkrijgbaar in vijf verschillende opties, zodat jij voor elke gewenste plek een foto op houtblok kunt ontwerpen.

 • 24 mm dik voor 3D-effect
 • Hoogwaardig berken multiplex
 • Unieke, zichtbare natuurlijke nerf
 • 5 maten - portret, landschap of vierkant
 • Geen min. afname, ruime groothandelskortingen

Over Jouw Foto Op Houtblok

  Door een ontwerp of foto op een houtblok te laten drukken, wordt elk design omgetoverd tot een origineel 24 mm dik blok van authentiek beuken multiplex. De print op hout wordt volledig in kleur afgedrukt en geleverd in portret- of landschapsformaat. Kies uit vijf verschillende maten, inclusief twee vierkante modellen, en selecteer het perfecte canvas voor jouw designs. Elk gepersonaliseerd houtblok heeft een uniek(e), zichtbare natuurlijke nerf, textuur en patroon; er zijn dus nooit twee identieke houtblokken.

 • Eerste indruk

  • Portret, landschap of vierkant
  • Zichtbare natuurlijke houtnerven
  • Blok van hoogwaardig berken multiplex
  • Volledig vrijstaand design
  • Grote vierkant kan aan muur worden bevestigd
 • Afmetingen (benadering)

  • A7 - 10,5 cm x 7,4 cm
  • A6 - 14,8 cm x 10,5 cm
  • A5 - 21 cm x 14,8 cm
  • Klein Vierkant - 10,5 cm x 10,5 cm
  • Groot Vierkant - 30 cm x 30 cm
  • Dikte - 2,4 cm (geldt voor elke maat)

Hoe Creëren Wij Jouw Print op Hout

We drukken jouw design, patroon of foto op het houtblok met behulp van een digitaal printproces, dat zorgt dat de inkten tot diep in de vezels van het houtblok doordringen. Elk gepersonaliseerd houtblok is 24 mm dik en blijft goed staan wanneer je deze neerzet.Onderhoud

Indien nodig kun je jouw foto op houtblok eenvoudig schoonvegen met een doekje.

Ontwerptips

Omdat we geen witte inkten drukken op de houtblokken, krijgen de witte delen van je ontwerp de kleur van het natuurlijke hout. Dit geeft je design of foto op houtblok een prachtige rustieke uitstraling. Een zwart-witte afbeelding levert een print op met een sepia-achtige uitstraling.

De nerven, ribbels en houttextuur van elk gepersonaliseerd houtblok zijn uniek, waardoor er geen twee producten hetzelfde zijn. Een print op hout kun je dus zien als een vingerafdruk; een authentiek product dat speciaal voor jou wordt gemaakt.

Hoe verbetert dit product mijn...

 • Huis

  Steek een ingelijste foto in een nieuw jasje en creëer een foto op houtblok. Laat je design, kunstwerk of patroon drukken op een volledig uniek, gepersonaliseerd houtblok. Kies uit verschillend formaten en modellen en versier het interieur met een originele print op hout; een 2.0 fotolijst die wél tegen een stootje kan.

 • Bedrijf

  Een moderne manier om kunst te tonen, maar met een vintage-achtige uitstraling; het drukken van een design of foto op houtblok is een geweldige manier om jouw logo of bedrijfsinformatie te etaleren. Plaats een gepersonaliseerd houtblok in de receptie of wachtruimte, voor een prachtig accent met een originele én professionele uitstraling.

 • Merk

  Je kunt jouw kunst op geheel nieuwe wijze presenteren, door een gepersonaliseerd houtblok te ontwerpen. Met een design, illustratie of foto op houtblok kun jij je klanten op prachtige wijze laten genieten van jouw creaties. Kies uit vijf verschillende maten en meerdere vormen en breid je collectie uit met een uniek product vol karakter.

Veelgestelde vragen:

Hoe kan ik mijn foto op houtblok neerzetten?

Alle formaten houtblok zijn vrijstaande modellen, die door hun 24 mm dikte stevig blijven staan. De grote vierkante optie kan daarnaast, indien gewenst, ook aan de muur worden gehangen.

Hoe maak ik mijn houtblok schoon?

Een print op hout is supereenvoudig te onderhouden. Wanneer ze stoffig worden, kun je eenvoudig het oppervlak schoonvegen met een pluisvrij doekje. Indien nodig kan je een milde zeepoplossing gebruiken.

Hoe bevestig ik de grootste maat houtblok aan de muur?

Het grote gepersonaliseerde houtblok wordt geleverd met een muurplug en schroef. Aan de achterkant van het blok bevindt zich een geboord gat van 10 mm, dat perfect geschikt is voor de meegeleverde hulpstukken.

Print Richtlijn

 • DPI-Print Guideline Icon

  Wat is de beste resolutie voor het printen?

  Wij printen in 200dpi, wat een goede combinatie is van kwaliteit en bestandsgrootte. Idealiter moet jouw afbeelding geschaald worden naar 100% bij een resolutie van 200dpi; dit houdt in dat de grootte van jouw bestand niet verandert, wat interpolatie voorkomt.

 • Jpeg-Tiff Print Guideline Icon

  Moet ik mijn bestand opslaan als TIFF of JPEG?

  Voor meerkleurige of zeer gedetailleerde ontwerpen raden we aan deze als tiff-formaat op te slaan; ze moeten hierbij wel samengevoegd worden tot één laag. Voor simpele kleuren en weinig gedetailleerde bestanden, volstaat een jpeg-formaat.

 • RGB-CMYK Print Guideline Icon

  Welk kleurenmodel moet ik kiezen? RGB of CMYK?

  Wij adviseren om afbeeldingen te gebruiken die binnen de RGB-kleurruimte liggen. In het specifiek levert het gebruik van foto's met een sRGB-profiel de beste kleurresultaten op. Wat houdt dit in? Kies in jouw bewerkingssoftware voor de RGB-werkruimte en stel het kleurprofiel van de afbeelding in op sRGB (sRGB IEC61966-2.1).

 • GSM ICON

  Wat betekent g/m²?

  Gram per vierkante meter (g/m²) is een internationale standaard voor het bepalen van het gewicht van papier of stof. Het gewicht van een vierkante meter (1000 x 1000 mm) wordt als indicatie gebruikt voor het gewicht en de dikte van een bepaalde stof. We classificeren 20-100 g/m² als licht (zomerse stoffen, gaas en fijne zijdestoffen), 101-249 g/m² als medium (de meeste kledingstoffen) en 250+ g/m² als zwaar (bekledingsstoffen en andere specialistische stoffen).

 • Fill Bleed Areas ICON

  Wat zijn afloopgebieden?

  Wanneer jij een product ontwerpt, is het verstandig om de afbeelding iets groter te maken dan nodig is. Bij het printen wordt deze extra rand ook wel 'afloopgebied' of marge genoemd. Deze afloop wordt uiteindelijk van het afgeronde ontwerp geknipt. Het gebied dient als een soort buffer voor inconsistenties tijdens het productieproces. Het is echter belangrijk om het ontwerp door te laten lopen tot aan het afloopgebied, omdat dit witte, onbedrukte randen rondom het uiteindelijke ontwerp voorkomt.

 • Transfer-Print Guideline Icon

  Printen jullie ook op kledingstukken die door een klant worden aangeleverd?

  Jammer genoeg niet. Al onze kleding wordt bedrukt op platte stoffen, die verwerkt worden tot afgewerkte producten. Dit levert een beter eindresultaat en all-over print op. We testen het printen zorgvuldig, zodat we weten wat het beste resultaat oplevert op onze stoffen en we worden hierbij voorzien van de perfecte faciliteiten. We printen echter wel sublimatiepapier op bestelling, dus als je beschikking hebt over een hittepers kun je eenvoudig jouw eigen stoffen bedrukken.

 • Pattern Alignment Across Seams ICON

  Kun je een patroon laten doorlopen over de naden van de verschillende panden van een kledingstuk?

  We streven altijd naar de grootst mogelijke nauwkeurigheid bij het bedrukken en maken van jouw kledingstukken. Door de onvermijdelijke stretch of beweging van de stof tijdens het naaien, kunnen we niet garanderen dat het patroon perfect doorloopt over de naden van het kledingstuk. We zijn over het algemeen nauwkeurig tot 2-3mm, dit is voldoende is voor de meeste patronen, maar kan wat kleine onregelmatigheden opleveren bij gedetailleerde geometische patronen.

 • print label option icon

  Kan ik mijn eigen labels bedrukken?

  De meeste kledingstukken worden geleverd met een bedrukbare labelruimte die je kunt voorzien van jouw bedrijfsinformatie of merknaam. Daarnaast bieden we hier ook Bedrukte Stoffen Labels aan, voor degene die graag hun eigen labels in hun kledingstukken willen naaien.Eco friendly Printing

 • Worden de stoffen op milieuvriendelijke wijze bedrukt?

  Met het milieu in ons achterhoofd, worden al onze stoffen bedrukt met inkt op waterbasis. Dit houdt in dat er geen chemicaliën of oplosmiddelen aan te pas komen. Onze thermofixatie methode hecht de kleuren en prints, waardoor de nadelen van stomen vermeden worden, zoals een teveel aan vervuild water dat in het afvoersysteem terechtkomt. We hebben één faciliteit waar al het drukwerk, de productie en uitvoering plaatsvindt.

Let op: Omdat alle producten die we leveren handgemaakt worden op bestelling, kunnen de afmetingen licht variëren.

Levertijd & Kosten


Productietijden

Jouw item wordt ter plaatse handgemaakt, wat ongeveer 1-2 dagen in beslag neemt. Bekijk hiervoor a.u.b. de individuele productietijden die naast de prijs van het item op de productpagina worden weergegeven, dit kan namelijk per artikel variëren. In zeldzame gevallen, wanneer we een item opnieuw moeten bedrukken, kan het 1-2 dagen langer duren.

Verzendmethoden

Nadat jouw item is gemaakt, zullen we je bestelling verzenden volgens de door jouw geselecteerde verzendmethode. Tel a.u.b. de productietijd op bij de bezorgingstijd, om uit te rekenen wanneer je jouw bestelling in huis hebt. Selecteer de gewenste verzendmethode bij het afrekenen.
 
We verzenden via de services van DHL of Fedex. De levertijd bedraagt gemiddeld slechts 2-5 werkdagen. Zo kun je snel beginnen met het genieten of doorverkopen van jouw handgemaakte producten met jouw eigen ontwerpen.

Je kunt ook meer lezen over onze algemene voorwaarden en terugbetalingsbeleid.

Maak gebruik van onze Productie-Ervaring en Wereldwijde Verzending.

Bij Contrado wordt elk product handgemaakt op locatie, om de hoogste kwaliteit te garanderen. We hebben naast een toegewijde productie service, ook een aantal verschillende snelle leveringsopties. De afgelopen 14 jaar hebben we ontelbaar veel gepersonaliseerde producten bedrukt en met de hand gemaakt, voor uiteenlopende klanten over heel de wereld. Veel van hen zijn uiteindelijk trouwe klanten geworden die niet alleen houden van onze producten, maar ook de zorg, kennis en toewijding van onze medewerkers waarderen. 

Geproduceerd en klaar voor verzending in gemiddeld 1 tot 3 dagen.
 • Alle producten worden intern bedrukt en gemaakt. De productietijden zijn afhankelijk van het product.
Express levering mogelijk
 • Er is ook een snelle Express leveringsoptie, waardoor jij jouw bestelling nog sneller in huis hebt.