Menu

sell with Contrado

Verkopen Met Contrado

 • create
  Ontwerp 450+ Producten

  Jij hebt de volledige touwtjes in handen. Bouw je merk en ontwerp een productlijn die aan al jouw wensen voldoet. Voeg zelfs je eigen label toe, voor de perfecte finishing touch.

 • sell
  Maken

  Al onze producten worden handgemaakt op bestelling. De meeste artikelen worden geproduceerd binnen 48 uur en we bieden snelle internationale verzending.

 • make
  Verkoop & Verdien

  Verkoop je designs via Contrado en ontvang 20-25% commissie per verkoop. Stel je eigen prijzen in om nog meer te verdienen.

Start Nu

Gepersonaliseerde Producten Op Aanvraag

Bespoke Manufactoring on-demand
 • Laat Jouw Merk Groeien

  next

  We zijn een ambitieus mode- en lifestylemerk, dat graag samenwerkt met talentvolle creatievelingen in het leveren van hoogwaardige producten, bedrukt met hun unieke ontwerpen. We geven creatieven de tools om hun merk te bouwen, prachtige producten te creëren en hun klanten een plek te geven waar ze hun assortiment en creaties kunnen bekijken en kopen. Wil jij jouw productlijn ontwikkelen, je designs verkopen en klanten bereiken; we helpen jouw merk naar een hoger niveau te tillen, dankzij onze vriendelijke klantenservice, bedrijfsondersteuning en 15 jaar ervaring in het produceren van gepersonaliseerde producten op aanvraag.

 • Productie in Eigen Huis

  next

  Omdat wij om onze planeet geven, gaan we op ethische en milieuvriendelijke wijze te werk. Alle producten worden handgemaakt op bestelling in onze eigen productiefaciliteit. Al onze werkzaamheden vinden plaats onder één dak, waardoor we snel en efficiënt kwaliteitsproducten kunnen leveren.

 • Voor de Creatievelingen

  next

  We werken met verschillende soorten creatieven aan het ontwerpen van hun eigen productlijn en het opzetten van winkels in onze marktplaats. We hechten veel waarde aan kwaliteit en hanteren hoge standaarden wat betreft onze producten en dienstlevering. We luisteren naar onze community en ook jouw feedback helpt onze toekomst vorm te geven.

 • Zakelijke Ondersteuning

  next

  Wanneer jij advies of ondersteuning nodig hebt, staan onze toegewijde en hardwerkende marketing-, klantenservice- en artiestenrelatieteams voor jou klaar. Onze medewerkers hebben uiteenlopende achtergronden en ervaring in het ontwerpen, creëren en verkopen van designs en het opzetten van een bedrijf of merk. We weten hoe jij je voelt en hoe belangrijk het is de juiste hulp te krijgen.

Verkoop Wat Jij Wil - Op Jouw Manier

 • create
  Kies Producten

  We hebben meer dan 450 exclusieve producten die jij kunt ontwerpen en verkopen. Jij behoudt het volledige auteursrecht over jouw designs.

 • sell
  Creatieve Controle

  Dankzij ons unieke ontwerpprogramma heb jij de volledige controle over het uiterlijk van het uiteindelijke product. Ontwerp elk onderdeel van het product en voeg jouw eigen merklabel toe.

 • create
  20-25% Commissie

  Verdien minimaal 20% van de verkoopprijs van elk product. Jij bepaalt de prijzen en wij zorgen dat je binnen 14 dagen na levering je commissie ontvangt.

 • make
  Gepersonaliseerde Collecties

  Creëer een assortiment met verschillende collecties en ontwerp een banner en logo die uitstralen waar jouw merk voor staat .

 • sell
  Groothandelsprijzen

  Als jij je producten op een andere manier wil verkopen, kun je profiteren van onze groothandelskortingen. Deze kortingen kunnen oplopen tot wel 40% op jouw producten.

 • make
  Vakkundige Productie

  Jij ontwerpt en wij bedrukken de producten op professionele en snelle wijze. Met meer dan 15 jaar ervaring in on-demand printing, kun je de productie met een gerust hart aan ons overlaten.

Raak Geïnspireerd

long grid


Testimonials

 • "Het vinden van Contrado is het beste dat mijn merk is overkomen"

  Mentalembellisher

  ♦️ M e n t a l e m b e l l i s h e r ♦️

 • "Bij Contrado heb je de mogelijkheid om iets te personaliseren waar je met trots je naam onder kan zetten"

  Ollie Terry illustrations

  Ollie Terry Illustration

 • "De communicatie en ondersteuning zijn geweldig. Het is ook fijn om deel uit te mogen maken van deze exclusieve community"

  Attitude Creative

  Attitude CreativeVerkoop Met Contrado