Neem contact met ons op Verkoop Met Ons
contrado logo

Gepersonaliseerd Waterglas

Vanaf € 30,00. Dezelfde Dag Klaar

 • Kwantumkorting

  Korting beschikbaar. Voeg afmetingen/kwantiteit toe om de prijs te zien:

  Start ontwerp >

 • Groothandelsaccount We willen al onze artiesten en kleine bedrijven de beste prijs aanbieden om te helpen hun bedrijf te laten groeien. Beschikbaar voor geselecteerde artiesten en doorverkopers. Meld je aan voor een groothandelsaccount

Premium Track & Trace Bezorging:€ 8,99

Ontwerp een prachtig gepersonaliseerd waterglas of laat een set waterglazen bedrukken met jouw eigen patronen of designs. De waterglazen zijn verkrijgbaar met een matte of glanzende finish en worden gemaakt van hoogwaardig kristalglas. Elk item wordt handgemaakt en bedrukt op bestelling, met behulp van technieken die een slijtvaste print garanderen en zorgen dat jouw gepersonaliseerde waterglazen vaatwasserbestendig zijn.

 • Bolvormig kristalglas
 • Ideaal voor water, sap of frisdrank
 • Ontwerp twee kanten
 • Vaatwasserbestendig
 • Hoogte: 9,6 cm, Diameter: 5 cm (basis), 7 cm (rand)

Over Jouw Gepersonaliseerde Waterglas

  Creëer jouw eigen gepersonaliseerde waterglas en zorg dat je optimaal gehydrateerd blijft of laat een set waterglazen bedrukken voor professionele doeleinden. De prachtige glazen worden gemaakt van kristalglas en zijn verkrijgbaar met een matglas of glanzend witte finish, waarop jouw designs levendig overkomen.

  De 9,6 cm hoge glazen zijn perfect voor het serveren van sapjes, water of frisdrank. Voorkom vergissingen en zorg dat niemand meer stiekem jouw drinken steelt, door een set gepersonaliseerde waterglazen te ontwerpen.

 • Eerste indruk

  • Vaatwasserbestendig
  • Modern bolvormig design
  • Hoge kwaliteit kristalglas
  • Ontwerp de voor- en acchterkant
  • Gepersonaliseerd waterglas met matte of glanzende finish
 • Afmetingen

  • Hoogte: 9,6 cm
  • Diameter: 5 cm (onder), 7 cm (rand), 9 cm (midden)

Kies de afwerking helpmechoose

Jouw designs kunnen worden afgedrukt op een waterglas met matte of glanzende afwerking.

Hoe Worden Bedrukte Waterglazen Gemaakt?

Nadat jij het aantal glazen, de afwerking en het gewenste ontwerp hebt gekozen, starten wij met het creëren van jouw gepersonaliseerde waterglazen. We drukken je design af op het gebogen kristalglas met behulp van een specialistische printtechniek die sublimatiedruk wordt genoemd. Deze techniek zorgt dat de print niet vervaagt en dat jouw waterglazen in de vaatwasser gewassen kunnen worden.Onderhoud

De bedrukte waterglazen zijn vaatwasserbestendig. Wel adviseren we om voorzichtig om te gaan met de glazen en deze veilig op te bergen.

 • Vaatwasserbestendig
 • Handwas

Ontwerptips

We drukken geen witte inkt af op jouw gepersonaliseerde waterglazen. We adviseren dan ook bij lichtgekleurde ontwerpen of patronen met veel witruimte de glanzend witte afwerkingsoptie te selecteren.

Zorg daarnaast dat je teksten, belangrijke details of foto's zo centraal mogelijk in het ontwerp plaatst, om te voorkomen dat deze worden uitgerekt. De randen tussen de twee ontwerpen worden licht vervaagd weergegeven en kunnen enigszins worden uitgerekt.

Hoe verbetert dit product mijn...

 • Huis

  Laat waterglazen bedrukken met stijlvolle designs en ontwerp een set glazen die perfect past bij je serviesgoed. Deze prachtige bedrukte waterglazen zijn niet alleen praktische items, maar geven ook een mooi accent aan elke keuken of eetruimte.

 • Bedrijf

  Er zijn vaak genoeg mokken voor het personeel, maar hoe zit het met drinkglazen? Laat je bedrijfslogo afdrukken op een set gepersonaliseerde waterglazen en zorg dat iedereen op kantoor van een glas fris kan genieten.

 • Merk

  Het verkopen van gepersonaliseerde waterglazen, bedrukt met jouw designs, is een geweldige manier om je talent te tonen. Laat de ene kant bedrukken met je favoriete design en voorzie de andere zijde van jouw logo. De bolvormige kristalglazen zijn prachtige cadeau-ideeën en mooie items om te verkopen op een markt, evenement of expositie.

Veelgestelde vragen:

Hoe maak ik een gepersonaliseerd waterglas schoon?

Dankzij onze specialistische printmethode kunnen de bedrukte waterglazen gewoon in de vaatwasser gewassen worden.

Wat als ik meerdere glazen bestel?

Op veel van onze producten, waaronder bedrukte waterglazen, kun je groothandelskortingen ontvangen wanneer je meerdere waterglazen bestelt.

Welke delen kan ik ontwerpen?

Je kunt twee delen van de waterglazen - de voorkant en achterkant - laten bedrukken met verschillende ontwerpen. Op de plek waar deze designs samenkomen is een licht vervaagde rand zichtbaar.

Print Richtlijn

 • DPI-Print Guideline Icon

  Wat is de beste resolutie voor het printen?

  Wij printen in 200dpi, wat een goede combinatie is van kwaliteit en bestandsgrootte. Idealiter moet jouw afbeelding geschaald worden naar 100% bij een resolutie van 200dpi; dit houdt in dat de grootte van jouw bestand niet verandert, wat interpolatie voorkomt.

 • Jpeg-Tiff Print Guideline Icon

  Moet ik mijn bestand opslaan als TIFF of JPEG?

  Voor meerkleurige of zeer gedetailleerde ontwerpen raden we aan deze als tiff-formaat op te slaan; ze moeten hierbij wel samengevoegd worden tot één laag. Voor simpele kleuren en weinig gedetailleerde bestanden, volstaat een jpeg-formaat.

 • RGB-CMYK Print Guideline Icon

  Welk kleurenmodel moet ik kiezen? RGB of CMYK?

  Wij adviseren om afbeeldingen te gebruiken die binnen de RGB-kleurruimte liggen. In het specifiek levert het gebruik van foto's met een sRGB-profiel de beste kleurresultaten op. Wat houdt dit in? Kies in jouw bewerkingssoftware voor de RGB-werkruimte en stel het kleurprofiel van de afbeelding in op sRGB (sRGB IEC61966-2.1).

 • GSM ICON

  Wat betekent g/m²?

  Gram per vierkante meter (g/m²) is een internationale standaard voor het bepalen van het gewicht van papier of stof. Het gewicht van een vierkante meter (1000 x 1000 mm) wordt als indicatie gebruikt voor het gewicht en de dikte van een bepaalde stof. We classificeren 20-100 g/m² als licht (zomerse stoffen, gaas en fijne zijdestoffen), 101-249 g/m² als medium (de meeste kledingstoffen) en 250+ g/m² als zwaar (bekledingsstoffen en andere specialistische stoffen).

 • Fill Bleed Areas ICON

  Wat zijn afloopgebieden?

  Wanneer jij een product ontwerpt, is het verstandig om de afbeelding iets groter te maken dan nodig is. Bij het printen wordt deze extra rand ook wel 'afloopgebied' of marge genoemd. Deze afloop wordt uiteindelijk van het afgeronde ontwerp geknipt. Het gebied dient als een soort buffer voor inconsistenties tijdens het productieproces. Het is echter belangrijk om het ontwerp door te laten lopen tot aan het afloopgebied, omdat dit witte, onbedrukte randen rondom het uiteindelijke ontwerp voorkomt.

 • Transfer-Print Guideline Icon

  Printen jullie ook op kledingstukken die door een klant worden aangeleverd?

  Jammer genoeg niet. Al onze kleding wordt bedrukt op platte stoffen, die verwerkt worden tot afgewerkte producten. Dit levert een beter eindresultaat en all-over print op. We testen het printen zorgvuldig, zodat we weten wat het beste resultaat oplevert op onze stoffen en we worden hierbij voorzien van de perfecte faciliteiten. We printen echter wel sublimatiepapier op bestelling, dus als je beschikking hebt over een hittepers kun je eenvoudig jouw eigen stoffen bedrukken.

 • Pattern Alignment Across Seams ICON

  Kun je een patroon laten doorlopen over de naden van de verschillende panden van een kledingstuk?

  We streven altijd naar de grootst mogelijke nauwkeurigheid bij het bedrukken en maken van jouw kledingstukken. Door de onvermijdelijke stretch of beweging van de stof tijdens het naaien, kunnen we niet garanderen dat het patroon perfect doorloopt over de naden van het kledingstuk. We zijn over het algemeen nauwkeurig tot 2-3mm, dit is voldoende is voor de meeste patronen, maar kan wat kleine onregelmatigheden opleveren bij gedetailleerde geometische patronen.

 • print label option icon

  Kan ik mijn eigen labels bedrukken?

  De meeste kledingstukken worden geleverd met een bedrukbare labelruimte die je kunt voorzien van jouw bedrijfsinformatie of merknaam. Daarnaast bieden we hier ook Bedrukte Stoffen Labels aan, voor degene die graag hun eigen labels in hun kledingstukken willen naaien.Eco friendly Printing

 • Worden de stoffen op milieuvriendelijke wijze bedrukt?

  Met het milieu in ons achterhoofd, worden al onze stoffen bedrukt met inkt op waterbasis. Dit houdt in dat er geen chemicaliën of oplosmiddelen aan te pas komen. Onze thermofixatie methode hecht de kleuren en prints, waardoor de nadelen van stomen vermeden worden, zoals een teveel aan vervuild water dat in het afvoersysteem terechtkomt. We hebben één faciliteit waar al het drukwerk, de productie en uitvoering plaatsvindt.

Let op: Omdat alle producten die we leveren handgemaakt worden op bestelling, kunnen de afmetingen licht variëren.

Levertijd & Kosten


Productietijden

Jouw item wordt ter plaatse handgemaakt, wat ongeveer 1-2 dagen in beslag neemt. Bekijk hiervoor a.u.b. de individuele productietijden die naast de prijs van het item op de productpagina worden weergegeven, dit kan namelijk per artikel variëren. In zeldzame gevallen, wanneer we een item opnieuw moeten bedrukken, kan het 1-2 dagen langer duren.

Verzendmethoden

Nadat jouw item is gemaakt, zullen we je bestelling verzenden volgens de door jouw geselecteerde verzendmethode. Tel a.u.b. de productietijd op bij de bezorgingstijd, om uit te rekenen wanneer je jouw bestelling in huis hebt. Selecteer de gewenste verzendmethode bij het afrekenen.
 
We verzenden via de services van DHL of Fedex. De levertijd bedraagt gemiddeld slechts 2-5 werkdagen. Zo kun je snel beginnen met het genieten of doorverkopen van jouw handgemaakte producten met jouw eigen ontwerpen.

Je kunt ook meer lezen over onze algemene voorwaarden en terugbetalingsbeleid.

Maak gebruik van onze Productie-Ervaring en Wereldwijde Verzending.

Bij Contrado wordt elk product handgemaakt op locatie, om de hoogste kwaliteit te garanderen. We hebben naast een toegewijde productie service, ook een aantal verschillende snelle leveringsopties. De afgelopen 14 jaar hebben we ontelbaar veel gepersonaliseerde producten bedrukt en met de hand gemaakt, voor uiteenlopende klanten over heel de wereld. Veel van hen zijn uiteindelijk trouwe klanten geworden die niet alleen houden van onze producten, maar ook de zorg, kennis en toewijding van onze medewerkers waarderen. 

Geproduceerd en klaar voor verzending in gemiddeld 1 tot 3 dagen.
 • Alle producten worden intern bedrukt en gemaakt. De productietijden zijn afhankelijk van het product.
Express levering mogelijk
 • Er is ook een snelle Express leveringsoptie, waardoor jij jouw bestelling nog sneller in huis hebt.