Alle
  • Alle
  • Eigen Ontwerp
  • Kunstenaars
Go back
Related:
Webshops ({{popupVm.storeTotalCount}})
Kunstenaars ({{popupVm.artistTotalCount}})

Gepersonaliseerde Truien & Jacks voor Heren

/6

Ontwerp gepersonaliseerde truien en jacks voor heren en trotseer de kou in stijl. Laat comfortabele hoodies, trendy bomberjacks of unieke sweaters bedrukken met designs naar keuze. Met behulp van ons handige ontwerpprogramma kun je eenvoudig zelf volledig unieke truien voor heren creëren.

Gepersonaliseerde Truien voor Heren 

Steek klassieke kledingstukken in een modern jasje door truien, jacks of sweaters te laten bedrukken met je eigen ontwerpen. De items worden stuk voor stuk handgemaakt op bestelling en zijn verkrijgbaar in verschillende opties. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een hoodie met of zonder rits en wordt de herenkleding geleverd in meerdere stoffen. Daarnaast kun je zelfs een gepersonaliseerde label toevoegen, zodat de herenmode volledig aansluit bij jouw stijl óf merk. 

Deze collectie bovenkleding voor heren is verkrijgbaar in 8 maten, van plussize tot petite. Ons assortiment staat voor inclusiviteit, waardoor mannen in alle vormen en maten kunnen genieten van gepersonaliseerde mode. Nadat jij online je eigen gepersonaliseerde truien, hoodies en bomberjacks hebt ontworpen, worden deze door ons op bestelling bedrukt en gemaakt. We maken gebruik van een specialistisch digitaal printproces, dat de stoffen voorziet van een diepe, rijke print die er langdurig prachtig uit blijft zien. De bedrukte materialen worden vervolgens op maat geknipt, waarna het kledingstuk met de hand in elkaar wordt gezet. Zo ben jij gegarandeerd van een kledingstuk op maat dat kwaliteit uitstraalt.