Neem contact met ons op Verkoop Met Ons
contrado logo
Terug naar Site

Gepersonaliseerde Behangranden

Vanaf € 25,00. Klaar voor verzending in 1 - 2 dag(en) Bespaar 17%

 • Kwantumkorting

  Korting beschikbaar. Voeg afmetingen/kwantiteit toe om de prijs te zien:

  Start ontwerp >

 • Groothandelsaccount We willen al onze artiesten en kleine bedrijven de beste prijs aanbieden om te helpen hun bedrijf te laten groeien. Beschikbaar voor geselecteerde artiesten en doorverkopers. Meld je aan voor een groothandelsaccount

Premium Track & Trace Bezorging:€ 8,99

Voorzie je interieur van jouw persoonlijke stijl door gepersonaliseerde behangranden te ontwerpen. De originele sierranden kunnen niet alleen voor muren gebruikt worden, maar ook voor plafonds, trappen en nog veel meer. Toon jouw originaliteit en creativiteit en laat behangranden bedrukken met designs die perfect aansluiten bij je woondecoratie of creëer unieke behangranden voor een speciaal project. De gepersonaliseerde sierranden worden bedrukt op bestelling en zijn verkrijgbaar in vier soorten: klassiek standaard papier, luxe premium behangpapier, getextureerd behang en zelfklevend materiaal. Laat je designs tot leven komen en ontwerp in no time jouw eigen behangpapier.

 • Gepersonaliseerde behangranden
 • Kies uit 4 verschillende papiersoorten
 • Veelzijdige sierranden voor muren, plafonds etc.
 • 147 x 22 cm brede randen
 • Geen min. afname en ruime groothandelskortingen

Alles Over Gepersonaliseerde Behangranden

  Met gepersonaliseerde behangranden kun jij een stijlvol en onderscheidend interieur creëren. De behangranden worden gemaakt van de beste materialen en zijn zo veelzijdig, dat ze zowel op muren, plafonds als traptreden kunnen worden aangebracht. De sierranden worden geleverd per strook van 147 x 22 cm en zijn verkrijgbaar in vier verschillende papiersoorten: standaard, premium, getextureerd en zelfklevend. Kies de papiersoort die het beste past bij jouw behoeften en upload het gewenste design. Kies voor een simpel design, herhalend patroon, collage of uniek letterontwerp. Welk ontwerp je ook kiest, jij hebt volledige controle over het ontwerp. Wij bedrukken behangranden op bestelling volgens de hoogste standaarden, zodat jij een eindproduct ontvangt wat aan al jouw verwachtingen voldoet. De gepersonaliseerde behangranden worden geleverd met instructies en we adviseren deze goed door te nemen alvorens je het behang aanbrengt.
 • Eerste indruk

  • 4 papiersoorten
  • Inkten op waterbasis
  • Milievriendelijk
  • Duurzame print
 • Afmetingen per Strook

  • 147 cm x 22 cm

Selecteer de gewenste papiersoort helpmechoose

Gepersonaliseerde behangranden zijn verkrijgbaar in vier soorten papier.

Hoe Wij Jouw Behangrand Bedrukken & Maken

Jouw gepersonaliseerde behangranden worden bedrukt, geknipt en met de hand afgewerkt door ons team ervaren technici. Zij besteden veel zorg en aandacht aan het creëren van elk product en gaan gedetailleerd te werk om een feilloos resultaat te garanderen. De sierranden worden geleverd in vier verschillende papiersoorten: klassiek standaard behangpapier, luxe premium papier, getextureerde behangranden en zelfklevend materiaal. Alle papiersoorten hebben een prachtige uitstraling en textuur, met een matte finish en een licht getextureerd oppervlak. Naast stevig en duurzaam, zijn de behangsoorten kras- en slijtbestendig. Omdat wij bij willen dragen aan een beter milieu, zijn onze behangranden niet alleen milieuvriendelijk, maar ook geur- en oplosmiddelvrij. We maken uitsluitend gebruik van inkten op waterbasis en onze premium optie wordt voorzien van een gecertificeerde ECO-print.Onderhoud

Wanneer gepersonaliseerde behangranden vies zijn of vlekken bevatten, kun je deze voorzichtig schoonvegen met een vochtig sponsje en milde zeepoplossing. Gebruik zo min mogelijk water en scrub niet te hard over het vuil, om gaten te voorkomen.

 • Afvegen
 • Niet weken

Ontwerptips

Houd bij het ontwerpen rekening met de afmetingen van de behangranden. De afzonderlijke stroken zijn 147 x 22 cm groot; bereken dus goed hoeveel sierraden je precies nodig hebt. Ook de kwaliteit van je design is van belang. Wanneer je na het uploaden de waarschuwing 'lage kwaliteit' in beeld ziet, betekent dit dat je afbeelding van onvoldoende grootte of kwaliteit is, om goed te worden afgedrukt. Probeer in dit geval je afbeelding te verkleinen of maak gebruik van het 'tegel-effect'. Kies uit de verschillende ontwerpfuncties en laat bijvoorbeeld een herhalend patroon op jouw behanghand bedrukken. Ook creatieve collages en letterontwerpen zien er prachtig uit op deze sierranden. Geniet van het creëren van het perfecte design voor jouw product. De behangranden kunnen niet alleen op muren worden geplaatst. Ook optredes van de trap of plafonds kunnen versierd worden met deze prachtige bedrukte sierraden. Bekijk onze afbeeldingen voor meer inspiratie!

Wallpaper Installation Instructions UK

Download hier onze volledige instructies

Download hier ons brandveiligheid-certificaat

Hoe verbetert dit product mijn...

 • Huis

  Blaas jouw huis nieuw leven in door gepersonaliseerde behangranden te ontwerpen. Op deze manier kun jij wandbekleding creëren die perfect aansluit bij je persoonlijke stijl, zonder concessies te doen. Laat behangranden bedrukken met designs, illustraties of patronen naar keuze en geniet van de prachtige toevoeging aan muren, plafonds of traptreden. Je kunt elk gewenst(e) ontwerp, kleur, print of foto uploaden en deze in onze designinterface aanpassen tot het design aan al je wensen voldoet.

 • Bedrijf

  Originele wandbekleding is de perfecte manier om meer klanten te trekken en tegelijkertijd te tonen waar jouw bedrijf voor staat. Ben jij eigenaar van een sportschool? Ontwerp dan gepersonaliseerde behangranden om de uitstraling naar een hoger niveau te tillen. Laat de behangranden bijvoorbeeld bedrukken met motiverende en inspirerende quotes, zodat bezoekers van de sportschool worden aangemoedigd om door te zetten. Voeg je logo of branding toe aan de sierraden en geef de ruimte een prachtig accent, dat uniek is aan jouw bedrijf.

 • Merk

  Ben jij een kunstenaar of designer en op op zoek naar een manier om jouw portfolio uit te breiden, dan is woningdecoratie een geweldige keuze. We zijn al veel ontwerpers tegengekomen, die met interieuritems met hun kunstwerken een geheel nieuw publiek hebben bereikt. Upload je designs naar onze gepersonaliseerde behangranden en laat klanten de geweldige kwaliteit van de verschillende papiersoorten ervaren. De sierranden zijn eenvoudig te bevestigen en een zeer unieke manier om mensen te laten genieten van je unieke ontwerptalent.

Veelgestelde vragen:

Zijn gepersonaliseerde behangranden eenvoudig aan te brengen?

Absoluut! Je ontvangt de instructies bij je bestelling. De standaard behangranden vereisen behangplaksel, het premium papier heeft een lijmlaag die geactiveerd wordt in aanraking met water en de zelfklevende sierranden zijn eenvoudig aan te brengen met behulp van de 'peel & stick' methode.

Uit welke papiersoorten kan ik kiezen?

De gepersonaliseerde behangranden zijn verkrijgbaar in vier verschillende papiersoorten: standaard, premium, getextureerd en zelfklevend. Alle opties hebben dezelfde matte afwerking en een getextureerd oppervlak. De premium behangrand heeft echter een print van een ietwat betere kwaliteit en een opake afwerking.

Moet ik de behangranden voorzien 'voeringpapier'?

Bij de standaard optie heb je geen onderlaag nodig. Heb jij geen voeringpapier, dan kun je er ook voor kiezen de muur wit te verven, alvorens je de behangranden aanbrengt. De premium optie is 100% dekkend.

Print Richtlijn

 • DPI-Print Guideline Icon

  Wat is de beste resolutie voor het printen?

  Wij printen in 200dpi, wat een goede combinatie is van kwaliteit en bestandsgrootte. Idealiter moet jouw afbeelding geschaald worden naar 100% bij een resolutie van 200dpi; dit houdt in dat de grootte van jouw bestand niet verandert, wat interpolatie voorkomt.

 • Jpeg-Tiff Print Guideline Icon

  Moet ik mijn bestand opslaan als TIFF of JPEG?

  Voor meerkleurige of zeer gedetailleerde ontwerpen raden we aan deze als tiff-formaat op te slaan; ze moeten hierbij wel samengevoegd worden tot één laag. Voor simpele kleuren en weinig gedetailleerde bestanden, volstaat een jpeg-formaat.

 • RGB-CMYK Print Guideline Icon

  Welk kleurenmodel moet ik kiezen? RGB of CMYK?

  Wij adviseren om afbeeldingen te gebruiken die binnen de RGB-kleurruimte liggen. In het specifiek levert het gebruik van foto's met een sRGB-profiel de beste kleurresultaten op. Wat houdt dit in? Kies in jouw bewerkingssoftware voor de RGB-werkruimte en stel het kleurprofiel van de afbeelding in op sRGB (sRGB IEC61966-2.1).

 • GSM ICON

  Wat betekent g/m²?

  Gram per vierkante meter (g/m²) is een internationale standaard voor het bepalen van het gewicht van papier of stof. Het gewicht van een vierkante meter (1000 x 1000 mm) wordt als indicatie gebruikt voor het gewicht en de dikte van een bepaalde stof. We classificeren 20-100 g/m² als licht (zomerse stoffen, gaas en fijne zijdestoffen), 101-249 g/m² als medium (de meeste kledingstoffen) en 250+ g/m² als zwaar (bekledingsstoffen en andere specialistische stoffen).

 • Fill Bleed Areas ICON

  Wat zijn afloopgebieden?

  Wanneer jij een product ontwerpt, is het verstandig om de afbeelding iets groter te maken dan nodig is. Bij het printen wordt deze extra rand ook wel 'afloopgebied' of marge genoemd. Deze afloop wordt uiteindelijk van het afgeronde ontwerp geknipt. Het gebied dient als een soort buffer voor inconsistenties tijdens het productieproces. Het is echter belangrijk om het ontwerp door te laten lopen tot aan het afloopgebied, omdat dit witte, onbedrukte randen rondom het uiteindelijke ontwerp voorkomt.

 • Transfer-Print Guideline Icon

  Printen jullie ook op kledingstukken die door een klant worden aangeleverd?

  Jammer genoeg niet. Al onze kleding wordt bedrukt op platte stoffen, die verwerkt worden tot afgewerkte producten. Dit levert een beter eindresultaat en all-over print op. We testen het printen zorgvuldig, zodat we weten wat het beste resultaat oplevert op onze stoffen en we worden hierbij voorzien van de perfecte faciliteiten. We printen echter wel sublimatiepapier op bestelling, dus als je beschikking hebt over een hittepers kun je eenvoudig jouw eigen stoffen bedrukken.

 • Pattern Alignment Across Seams ICON

  Kun je een patroon laten doorlopen over de naden van de verschillende panden van een kledingstuk?

  We streven altijd naar de grootst mogelijke nauwkeurigheid bij het bedrukken en maken van jouw kledingstukken. Door de onvermijdelijke stretch of beweging van de stof tijdens het naaien, kunnen we niet garanderen dat het patroon perfect doorloopt over de naden van het kledingstuk. We zijn over het algemeen nauwkeurig tot 2-3mm, dit is voldoende is voor de meeste patronen, maar kan wat kleine onregelmatigheden opleveren bij gedetailleerde geometische patronen.

 • print label option icon

  Kan ik mijn eigen labels bedrukken?

  De meeste kledingstukken worden geleverd met een bedrukbare labelruimte die je kunt voorzien van jouw bedrijfsinformatie of merknaam. Daarnaast bieden we hier ook Bedrukte Stoffen Labels aan, voor degene die graag hun eigen labels in hun kledingstukken willen naaien.Eco friendly Printing

 • Worden de stoffen op milieuvriendelijke wijze bedrukt?

  Met het milieu in ons achterhoofd, worden al onze stoffen bedrukt met inkt op waterbasis. Dit houdt in dat er geen chemicaliën of oplosmiddelen aan te pas komen. Onze thermofixatie methode hecht de kleuren en prints, waardoor de nadelen van stomen vermeden worden, zoals een teveel aan vervuild water dat in het afvoersysteem terechtkomt. We hebben één faciliteit waar al het drukwerk, de productie en uitvoering plaatsvindt.

Let op: Omdat alle producten die we leveren handgemaakt worden op bestelling, kunnen de afmetingen licht variëren.

Levertijd & Kosten


Productietijden

Jouw item wordt ter plaatse handgemaakt, wat ongeveer 1-2 dagen in beslag neemt. Bekijk hiervoor a.u.b. de individuele productietijden die naast de prijs van het item op de productpagina worden weergegeven, dit kan namelijk per artikel variëren. In zeldzame gevallen, wanneer we een item opnieuw moeten bedrukken, kan het 1-2 dagen langer duren.

Verzendmethoden

Nadat jouw item is gemaakt, zullen we je bestelling verzenden volgens de door jouw geselecteerde verzendmethode. Tel a.u.b. de productietijd op bij de bezorgingstijd, om uit te rekenen wanneer je jouw bestelling in huis hebt. Selecteer de gewenste verzendmethode bij het afrekenen.
 
We verzenden via de services van DHL of Fedex. De levertijd bedraagt gemiddeld slechts 2-5 werkdagen. Zo kun je snel beginnen met het genieten of doorverkopen van jouw handgemaakte producten met jouw eigen ontwerpen.

Je kunt ook meer lezen over onze algemene voorwaarden en terugbetalingsbeleid.

Maak gebruik van onze Productie-Ervaring en Wereldwijde Verzending.

Bij Contrado wordt elk product handgemaakt op locatie, om de hoogste kwaliteit te garanderen. We hebben naast een toegewijde productie service, ook een aantal verschillende snelle leveringsopties. De afgelopen 14 jaar hebben we ontelbaar veel gepersonaliseerde producten bedrukt en met de hand gemaakt, voor uiteenlopende klanten over heel de wereld. Veel van hen zijn uiteindelijk trouwe klanten geworden die niet alleen houden van onze producten, maar ook de zorg, kennis en toewijding van onze medewerkers waarderen. 

Geproduceerd en klaar voor verzending in gemiddeld 1 tot 3 dagen.
 • Alle producten worden intern bedrukt en gemaakt. De productietijden zijn afhankelijk van het product.
Express levering mogelijk
 • Er is ook een snelle Express leveringsoptie, waardoor jij jouw bestelling nog sneller in huis hebt.