Alle
  • Alle
  • Eigen Ontwerp
  • Kunstenaars
Go back
Related:
Webshops ({{popupVm.storeTotalCount}})
Kunstenaars ({{popupVm.artistTotalCount}})

Who We Are
wie zijn wij

Contrado: Waar Jouw Ontwerpen & Kunstwerken Tot Leven Worden Gebracht

Gevestigde experts in het produceren en leveren van lifestyle-, mode- en woonartikelen, verkocht over de hele wereld.

Hoe het werkt

Sluit Je Nu Aan

Verhaal

Contrado Imaging Ltd werd in 2002 in Londen opgericht. Contrado betekent ‘monteren en leveren’; wat precies is wat we doen in onze eigen productiefaciliteit. We specialiseren ons in het maken van gepersonaliseerde kwaliteitsproducten en printing on demand. Door deze services kunnen creatieven en kunstenaars hun ontwerpen verkopen en hun merk opbouwen, terwijl consumenten kunnen genieten van een breed aanbod van exclusieve designerproducten van uitzonderlijke kwaliteit. Elke bestelling wordt handgemaakt in onze eigen faciliteit, vaak zelfs binnen 24 uur. Contrado heeft een netwerk van 40 websites in 9 talen, verspreid over 14 landen.

Uitbreiding

Wat ontstond als een idee is uitgegroeid tot een gevestigd bedrijf dat al jarenlang meegaat. Onze groei is gericht op onze passie om duurzame producten te creëren, op ethisch verantwoorde wijze. Alle producten worden in eigen huis ontwikkeld en gelanceerd via ons internationale netwerk. Hoe meer we ons ontwikkelen, des te meer werk er wordt gecreëerd en des te groter ons team wordt. We zijn altijd op zoek naar manieren om te blijven groeien en leren, zodat we zowel onze services als de kwaliteit van onze producten blijven verbeteren.

Omzetstijging Gepersonaliseerde Producten & Ontwerpen

Het Heden

Contrado’s missie is het veranderen van de manier waarop mensen dingen kopen, door ontwerpers en verkopers aan elkaar te koppelen via ons on-demand productiesysteem. Hierdoor hopen we het werk van creatieven te vergemakkelijken en te stimuleren. We zijn constant bezig aan het ontwikkelen van nieuwe producten, die we met liefde maken. Daarnaast blijven we werken aan het verbeteren van elk product, om de beste kwaliteit te garanderen. Onze kernwaarden stimuleren ons om nieuwe dingen te blijven proberen, creatief te denken, hulp te bieden aan anderen en ons succes met iedereen te vieren.

De Toekomst

Het succes van onze productiefaciliteit ligt in jouw handen. We helpen ontwerpers en andere creatieven nieuwe kansen te creëren door originele producten te ontwikkelen, die kunnen bijdragen aan het laten groeien van hun merk en tevens potentiële klanten enthousiast maken. Door onze krachten te bundelen staat niets een mooie toekomst in de weg.