Alle
  • Alle
  • Eigen Ontwerp
  • Kunstenaars
Go back
Related:
Webshops ({{popupVm.storeTotalCount}})
Kunstenaars ({{popupVm.artistTotalCount}})

Gepersonaliseerde Kinderen & Babykamer Accessoires

/14

Elk kind is uniek met een eigen persoonlijkheid en voorkeuren. Het vinden van accessoires voor kinderen en babykamers is daarom niet altijd even makkelijk. Deze gepersonaliseerde spullen en accessoires om de kinderkamer of speelkamer wat op te fleuren zijn gegarandeerd een hit.

Spreek tot de verbeelding

Kinderen aanmoedigen om de wereld om hen heen te ontdekken kan soms lastig zijn, maar het wordt zoveel makkelijker wanneer je de wereld om hen heen een stukje fantasierijker maakt. Ontwerp je eigen accessoires voor de kinderkamer en laat ze kennis maken met een magische wereld vol met hun favoriete kleuren en vormen, elke keer als ze voet zetten in hun kamer. Kinderen vinden het heerlijk om hun fantasie de vrije loop te laten, dus stimuleer dit met accessoires speciaal ontworpen voor hen.

Stimuleer het leren

In het hoofd van elk kind schuilt een wereld van verwondering en verrassing. Kinderen leren het best als het iets is waar ze zich mee kunnen verbinden en waar ze belangstelling voor hebben. Gebruik dit in je voordeel en ontwerp  accessoires voor de kinderkamer op maat die hun nieuwsgierige aard stimuleren.
 

Leg momenten vast

Of het nu gaat om het maken van herinneringen door te spelen of het vastleggen van grote momenten, kinderen zijn maar één keer jong. Vereeuwig elke herinnering door foto's, designs en kunst te transformeren in een functioneel en betekenisvol accessoire te maken dat ze een leven lang zullen koesteren.
 

Maak het persoonlijk

Het inrichten van een kinderkamer met zelf ontworpen accessoires is een persoonlijke ervaring. Laat dit gevoel niet verpesten door massaproductie. Daarom is hebben we een team van technici, vakmensen, naaisters en professionele kwaliteitscontroleurs samengesteld om elke bestelling met zorg en met de hand te vervaardigen.