Alle
  • Alle
  • Eigen Ontwerp
  • Kunstenaars
Go back
Related:
Webshops ({{popupVm.storeTotalCount}})
Kunstenaars ({{popupVm.artistTotalCount}})

Gepersonaliseerde Leren Accessoires

/12

Leer is een duurzaam en extreem flexibel materiaal. Het is verkrijgbaar in verschillende diktes en structuren en perfect geschikt voor het creëren van gepersonaliseerde leren accessoires. Ontwerp nu zelf gepersonaliseerde accessoires van leder en onderscheid je van de massa.

Leren Accessoires - Custom Made

Al sinds 2200 v.Chr. wordt leer gebruikt voor het maken van verscheidene accessoires. Misschien dat dit je doet vermoeden dat wij ook eeuwenoude technieken en processen gebruiken om jouw gepersonaliseerde leren accessoires te maken, maar niets is minder waar. De technieken voor het creëren en looien van leer hebben zich ontwikkeld en bij Contrado gebruik we de modernste technologieën om leer te bedrukken.

Daarnaast hebben we ook veganistische kunstleer op voorraad, zodat jij gepersonaliseerde accessoires van nepleer kunt ontwerpen. Onze printmethoden zorgen dat de inkten tot diep in de vezels van het materiaal doordringen, waardoor de print net zo sterk is als het leer zelf. De inkten hebben zelfs de Martinale-test doorstaan. Dit is een speciale slijtproef waarmee de duurzaamheid van stoffen wordt getest.

Waarom wordt leer nog altijd gebruikt voor het maken van accessoires? Heb je ooit gehoord van de zin "if it's not broken, don't fix it" ("als het niet kapot is, hoef je het ook niet te maken")? Leer is een extreem duurzaam en flexibel materiaal, dat verkrijgbaar is in verschillende texturen, diktes en stevigheid. In combinatie met onze specialistische printtechnieken, is leder het perfecte materiaal voor het creëren van prachtige gepersonaliseerde accessoires die jarenlang meegaan.