Menu
Alle
  • Alle
  • Eigen Ontwerp
  • Kunstenaars
Related:
Webshops ({{popupVm.storeTotalCount}})
Kunstenaars ({{popupVm.artistTotalCount}})

Profiteer van Contrado's Dropshipping Services

Download de Contrado Print On Demand Dropshipping app en voeg onbeperkt producten toe aan je Shopify-webshop. Dankzij ons gebruiksvriendelijke systeem, kun je eenvoudig een collectie premium woonartikelen, wanddecoratie, kleding en nog veel meer items verkopen, bedrukt met jouw ontwerpen. Elke bestelling wordt gemiddeld binnen 1-3 dagen gemaakt en levert jou een minimale winst op van 20% - of meer wanneer je de vraagprijs verhoogt. Je producten worden rechtstreeks naar je klanten verzonden met wereldwijde track & trace levering en gemiddeld binnen 1-4 werkdagen bezorgd.

Het wordt zelfs nog beter: onze printing on demand dropshipping-service is namelijk helemaal gratis! Dit houdt in dat jij meteen kunt beginnen, op efficiënte wijze producten kunt ontwerpen en snel kunt starten met verkopen. Wij geven de voorkeur aan slow fashion, duurzaam verkregen materialen en ethische productie, waardoor jij met een goed gevoel je klanten premium producten kunt bieden.

Meer informatie over dropshipping met Contrado lees je in onze FAQ.Jouw Dropshipping Winst

Custom Collections

Bespaar 20-40%

Ontvang 20-40% korting op de basisprijs, afhankelijk van het product en de hoeveelheid

Custom Collections

Verdien meer

Verhoog je vraagprijs en verdien meer

Bereken je winst met onze handige rekenhulp

Verkoopprijs:
Aantal:
Jouw Kosten:
Levering:
Geschatte Opbrengst:€ Geavanceerde Opties  
Land van Bestemming
Bezorgkosten
4389 mensen vonden deze functie nuttig
dropshipping printproces

Dropshipping & Printservice sinds 2002

We produceren en leveren al bijna twintig jaar gepersonaliseerde producten op aanvraag. Door onze ervaring en vakkundigheid, hebben we ons de kunst van 'printing on demand' eigen gemaakt. Je hebt de keuze uit ons assortiment van 470+ producten, die je kunt ontwerpen en verkopen in je Shopify-webshop. Je klanten kopen rechtstreeks bij jou, waarna wij de bestelling produceren, afhandelen en verzenden. We combineren de nieuwste printtechnieken met ervaren vakmanschap, om premium producten te garanderen. We maken een scala aan producten: van kleding, accessoires en leren tassen tot interieuraccessoires, kantoorartikelen, wanddecoratie en noem maar op. De dropshipping-services van Contrado zijn helemaal gratis. Het enige dat jij hoeft te doen, is onze app toevoegen aan je e-commerce webshop en starten met het creëren van je eigen collectie. Maak gebruik van onze vernieuwende interface & product mock-up generator en ontwerp eenvoudig je eigen producten. Beheer je collectie vanaf je e-commerce shop en biedt in slechts enkele klikken je prachtige ontwerpen te koop aan.

dropshipping gepersonaliseerde labels

Laat Je Merk Groeien Met Gepersonaliseerde Dropshipping

Wij vinden dat een goede dropshipping-leverancier moet zorgen dat de producten die je verkoopt van top tot teen je merk vertegenwoordigen. Het zijn immers jouw ontwerpen, jouw ideeën en jouw klanten. Dankzij onze speciale branding-opties kun jij zorgen dat het product jouw merk uitstraalt. Zo kun jij je logo & slogan aan het label en de verzendnota toevoegen en zelfs een gepersonaliseerd bedankbericht en wasetiket creëren. Dit zorgt ervoor dat het pakket dat je klant ontvang volledig voorzien is van je merk.

Omdat het belangrijk is een goede indruk achter te laten bij je klanten, doen wij er alles aan de beste diensten te leveren. Zo wordt het grootste deel van de bestellingen al binnen 2 dagen geproduceerd en nemen we in de meeste gevallen de douanekosten voor onze rekening. Onze snelle vervulling en meerdere bezorgopties zorgen dat jij een goede indruk achterlaat bij nieuwe klanten, waardoor ze ook eerder naar jouw webshop terug zullen keren. Profiteer van de beste printing on demand dropshipping services, zodat jij je volledig kunt richten op het creëren van prachtige ontwerpen.

Integreren met Shopify:

Shopify Logo

Ervaar zelf hoe makkelijk het is om jouw designs te verkopen

contrado custom bags

Waarom Contrado?

  • Printing on demand sinds 2002
  • Nieuwste printtechnieken voor de mooiste prints
  • Materialen van lokale oorsprong
  • Op duurzame wijze handgemaakt
  • Snelle vervulling, geen uitbesteding
  • Volledige afhandeling en productie in eigen huis
  • Wereldwijde track & trace levering in 2-4 dagen
Start Nu