Alle
  • Alle
  • Eigen Ontwerp
  • Kunstenaars
Go back
Related:
Webshops ({{popupVm.storeTotalCount}})
Kunstenaars ({{popupVm.artistTotalCount}})

Gepersonaliseerde Canvas Prints

/5

Ga creatief te werk en versier je muren met gepersonaliseerde canvas prints. Onze canvassen worden handgemaakt van de beste materialen en bedrukt met duurzame inkten, zodat je print er jarenlang prachtig uit blijft zien.

Alles Over de Canvassen van Contrado

Als professionals in het bedrukken van materialen en producten, nemen we ons werk heel serieus. Bij het creëren van jouw canvas, maken we dan ook uitsluitend gebruik van de beste apparaten, materialen en printtechnieken. Hierbij volgen we de volgende stappen:

We starten met het bedrukken van een stevige canvas stof, met behulp van een sublimatiemethode. Hierbij maken we gebruik van hittedruk, die de milieuvriendelijke inkten tot diep in de vezels van het materiaal drukt. Dit proces zorgt voor een langere levensduur en een print die niet snel vervaagt. De inkt maakt nu deel uit van de stof, waardoor deze er niet zomaar afslijt. Je foto's en artwork zullen gedetailleerd en kleurrijk overkomen op het canvas en de hoge kwaliteit zal je ongetwijfeld verrassen.

Wanneer we tevreden zijn met de print, gaan we aan de slag met het bouwen van het houten frame. Elk frame wordt handgemaakt van FSC-gecertificeerd hout. Hoewel canvassen normaal gesproken voorzien worden van vier wiggen, gebruiken wij er acht. Dit zorgt voor meer stevigheid en zorgt dat het canvas langer meegaat. Wanneer het frame volledig klaar is, wordt het canvas door onze vakmensen op het frame gespannen. 

Uiteindelijk kun jij genieten van een duurzaam canvas met een geweldige print, die zowel van veraf als dichtbij kwaliteit uitstraalt. Het is dan ook een prachtige manier om een mooi accent aan een ruimte toe te voegen. 

Met behulp van onze handige designinterface kun je eenvoudig je eigen canvas prints ontwerpen. Laat het canvas bedrukken met artwork, afbeeldingen, patronen of tekst naar keuze en maak gebruik van de previewfunctie om te bekijken hoe het product eruit komt te zien, nog voor jij je bestelling plaatst. Zo weet je zeker dat je nieuwe wanddecoratie aan al je wensen voldoet.

Breed Aanbod Aan Maten

Bij het ontwerpen van je eigen canvas, heb je de keuze uit tal van verschillende afmetingen. Kies de maten die het beste aansluiten bij je design en de ruimte waar het decoratie-item wil gaan hangen. Ontwerp een groot statement piece dat een brede muur een prachtig accent geeft of laat een van onze mini canvas schilderijtjes bedrukken om zelfs de smalste wanden te versieren. 

Meerluik Canvassen

Tover je muren om tot kunst met onze meerluik canvas prints. Ontwerp een tweeluik, drieluik of vierluik canvas en verspreid je artwork over meerdere canvassen. Een meerluik is een prachtige manier om je fotografische talent te tonen. De meerdere canvassen voegen dimensie en ruimte toe aan je afbeelding, terwijl de prachtige printkwaliteit een levendig resultaat garandeert. Ook illustraties en digitale kunst zijn zeer geschikt voor meerluik canvassen. Dit is tevens een mooie optie voor professionele doeleinden en biedt mensen die je kunst bewonderen een unieke ervaring. 

Met een meerluik canvas aan de muur, voeg jij een prachtig en opvallend accent toe aan de ruimte. De canvassen zijn ideaal voor een kantoor of vergaderzaal, omdat ze direct een groter deel van de ruimte kunnen vullen. Zo hoef jij je niet langer druk te maken over het zoeken naar bijpassende prints, maar kun je eenvoudig de gewenste muur voorzien van meerdere canvassen.

Onze Garantie

Omdat elk item met zorg en aandacht wordt gemaakt, bieden we levenslange garantie op onze canvassen. Zo zeker zijn we van de kwaliteit van het frame en de duurzaamheid van de print. Wanneer jij een canvas laat bedrukken, ben jij dan ook gegarandeerd van een prachtig resultaat, waar je, indien je er op de juiste manier voor zorgt, jaar in jaar uit van kunt genieten.

Ontwerpers, merken of kunstenaars kunnen hun eigen canvas prints ontwerpen en deze verkopen in hun webshop of winkel. Omdat elk canvas op bestelling wordt gemaakt, kun jij je klanten een fantastisch afgewerkt product bieden.