Alle
  • Alle
  • Eigen Ontwerp
  • Kunstenaars
Go back
Related:
Webshops ({{popupVm.storeTotalCount}})
Kunstenaars ({{popupVm.artistTotalCount}})

Kleding Bedrukken

Profiteer van onze brede collectie en uitgebreide ontwerpopties en laat kleding bedrukken met patronen, designs en afbeeldingen naar keuze. Wij drukken, knippen en naaien alle kledingstukken op bestelling in eigen huis, zodat jij bedrukte kleding ontvangt die volledig volgens jouw wensen gemaakt zijn. Ontdek ons ruime assortiment kledingstukken en creëer nu zelf originele items, voorzien van jouw design.

Kleding Bedrukken met Jouw Ontwerp

Bij Contrado kun je eenvoudig kleding creëren die aan al je wensen voldoet, door deze te laten bedrukken met jouw eigen creaties. De kledingstukken worden handgemaakt op bestelling en voorzien van je unieke kunstwerken en designs. We hebben een breed assortiment modeartikelen en ruim vijftien jaar ervaring in het creëren van gepersonaliseerde, bedrukte kleding van de hoogste kwaliteit.

We maken gebruik van exclusieve patronen die in eigen huis zijn ontwikkeld en drukken je ontwerpen op de stof met behulp van toonaangevende digitale printtechnieken, die duurzame, kleurvaste prints opleveren. Als deskundige op het gebied van print on demand kleding en producten, bieden we tal van ontwerp- en personalisatieopties en garanderen we dat elk kledingstuk gemaakt wordt van de beste materialen.

Wil jij eerlijke kleding bedrukken met jouw ontwerp? Zoek dan niet verder. Je bent precies op de juiste plek.