Neem contact met ons op
contrado logo

Gepersonaliseerde Etiketten, Labels en Accessoires

Van gepersonaliseerde etiketten en gepersonaliseerde labelstickers tot hangtags, lintjes, lookbooks en meer; Contrado heeft alles wat je nodig hebt om jouw project de finishing touch te geven.

Voeg de finishing touch toe met gepersonaliseerde labels & stickers

De perfecte finishing touch kan het verschil maken tussen een flop of top project! Onze afwerkingen, tags en accessoires zijn ideaal voor iedereen die een project wil personaliseren of zijn/haar eigen merk wil creëren.

Elk van deze accessoires wordt handgemaakt, genaaid en bedrukt in onze Contrado studio, door een team van talentvolle coupeuses en technici. Als je een kledingmerk runt, maak dan jouw nieuwste kledinglijn helemaal af door deze te voorzien van gepersonaliseerde labels. Ze worden op bestelling gemaakt en geven jouw collectie een herkenbare en professionele uitstraling. Gepersonaliseerde labels, stickers en hangtags onderscheiden jouw kleding van de concurrentie.

Als je jouw kleding, persoonlijke items, broodtrommels, tassen, gymkleding of iets anders wil labelen, dan zijn onze persoonlijke labelstickers geen overbodige luxe. Bedruk ze met namen of ontwerpen om unieke gepersonaliseerde labels te creëren die niemand anders heeft.

Of je nu een kledingcollectie creëert voor een school, universiteit of een gevestigd merk, het hebben van een professioneel lookbook is essentieel. Print jouw eigen lookbook bij Contrado volgens jouw specificaties en zie jouw ontwerpen tot leven komen.

Wat jouw behoefte ook is, bij Contrado komen jouw visies tot leven. Creëer met Contrado en wordt een volwaardige ontwerper.

Bekijk alle stoffen