Alle
  • Alle
  • Eigen Ontwerp
  • Kunstenaars
Go back
Related:
Webshops ({{popupVm.storeTotalCount}})
Kunstenaars ({{popupVm.artistTotalCount}})

Gepersonaliseerde Badkameraccessoires

/10

Bij het inrichten van een woning wordt de badkamer vaak over het hoofd gezien. Zorg dat ook deze ruimte tot leven komt en ontwerp gepersonaliseerde badkameraccessoires, handgemaakt op bestelling en bedrukt met jouw originele designs.

Voor de Ultieme Ontspanning

Er gaat niets boven het nemen van een ontspannen bad, na een lange dag werken. Zorg dat jouw badkamer rust uitstraalt door gepersonaliseerde badkameraccessoires te creëren. Ontwerp verschillende accessoires die een harmonieus geheel vormen en kies voor patronen, motieven of designs die jouw persoonlijke stijl uitstralen.
 

1,5 Jaar Van Je Leven

Of je nu je tanden borstelt, je handen wast of een douche neemt; we brengen meer tijd door in de badkamer dan je misschien denkt. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat mensen soms de badkamer zelfs gebruiken om even rustig na te kunnen denken. Er zijn dan ook social media accounts volledig gewijd aan de gedachten die ontstaan wanneer je een douche neemt. Uit dezelfde enquêtes komt naar voren dat mensen de badkamer zien als de enige ruimte waar ze echt even alleen kunnen zijn.
 

Ontwerp Het Ideale Toevluchtsoord

Ontspanning heeft voor iedereen een andere betekenis. Het ontwerpen van gepersonaliseerde accessoires voor in de badkamer, geeft je de mogelijkheid decoratie-items te creëren die jouw persoonlijke stijl uitstralen. Kies bijvoorbeeld voor kalmerende pasteltinten of juist voor een design met een drukker patroon. Je hoeft niet langer woonwinkels af te struinen, op zoek naar een ontwerp dat helemaal bij jou past. Creëer jouw eigen gepersonaliseerde badkameraccessoires en ontwerp het toevluchtsoord van je dromen.

Met Zorg en Aandacht Handgemaakt 

Ons volledige assortiment gepersonaliseerde badkameraccessoires wordt handgemaakt op bestelling. Ons team ervaren printtechnici, deskundige vakmensen en talentvolle naaisters werken onder één dak aan het creeeren van de perfecte handgemaakte artikelen, speciaal voor jou. Tijdens het volledige productieproces wordt de kwaliteit goed in de gaten gehouden. We zorgen dan ook dat alle bedrukte producten die jouw kant op komen, aan de hoogste standaard voldoen.