Alle
  • Alle
  • Eigen Ontwerp
  • Kunstenaars
Go back
Related:
Webshops ({{popupVm.storeTotalCount}})
Kunstenaars ({{popupVm.artistTotalCount}})

Stofsoorten

/15

Naar welke soort stof jij ook op zoek bent, je hebt een breed assortiment nodig om al aan jouw behoeften te kunnen voldoen. Verschillende stofsoorten, zoals katoen en linnen zijn verkrijgbaar bij Contrado, zonder minimum bestelhoeveelheid

Elk project vraagt om een andere soort stof. Van zacht en rekbaar jersey en natuurlijke soorten zijde tot organische katoenstoffen en verschillende soorten canvas; de juiste stof kan het verschil maken.

Kies de juiste stof door de eigenschappen en toepassingen hiervan zorgvuldig te bestuderen, afhankelijk van het specifieke project waarvoor de stof bestemd is. Wanneer je aan jouw doe-het-zelf project werkt, of dit nu stoffering, kleding, accessoires of meubilering betreft, zullen deze vragen jou helpen bij het bepalen welke soorten stof het meest geschikt zijn voor jou:

Bedenk goed waar je de stof voor wil gebruiken, voor wie/welke ruimte is de stof bestemd, wat zijn de omstandigheden, hoe wil je dat het eruitziet en aanvoelt en wat is het gewenste eindresultaat.

Kies de juiste vezel en samenstelling en het gewenste gewicht van de stof uit Contrado's uitgebreide lijst met stofsoorten; katoen, zijde, satijn, jersey, biologisch, synthetisch, duurzaam, canvas en nog veel meer. Zorg dat je altijd de perfecte textielsoort hebt voor jouw project. Wil je de gehele gepersonaliseerde stoffencollectie met meer dan 123 stoffen van Contrado bekijken? Bestel dan ons Pakket Stofstalen!