Alle
  • Alle
  • Eigen Ontwerp
  • Kunstenaars
Go back
Related:
Webshops ({{popupVm.storeTotalCount}})
Kunstenaars ({{popupVm.artistTotalCount}})

Gepersonaliseerde Wanddecoratie

/13

Creëer gepersonaliseerde wanddecoratie en blader door ons prachtige assortiment bedrukte decoratie-items voor aan de muur. Laat wanddecoratie bedrukken met je originele kunstwerken, designs of foto's en blaas elke ruimte nieuw leven in.

Laat De Ruimte Tot Leven Komen

Met gepersonaliseerde wanddecoratie til je de sfeer in huis direct naar een hoger niveau. Door online decoratie te ontwerpen, kun jij je eigen kunstwerken, foto's of designs tot leven brengen en een prachtig accent toevoegen aan je interieur. Jij hebt de volledige controle over het ontwerp, waardoor je een decoratie-item kunt creëren dat perfect bij de gewenste ruimte past. 

Wanneer jij al weet welk ontwerp je wil gebruiken, hoef je alleen nog het gewenste canvas te selecteren. Blader door onze collectie muurdecoratie en upload je ontwerp naar het product van jouw keuze. Online kun je eenvoudig een preview bekijken, die laat zien hoe het uiteindelijke item eruit komt te zien. Zo weet je zeker dat je nieuwe wandversiering aan je wensen voldoet, nog voor je jouw bestelling plaatst. 

In ons assortiment vind je decoratie-items voor verschillende stijlen en ruimtes. Zo is een wand- of borduurkleed perfect geschikt voor kamers waar een rustige uitstraling gewenst is. Je kunt zelfs een origineel, bedrukt kleed aan de muur van het kantoor hangen en een uniek accent toevoegen aan je werkplek. Voor een minimalistische of moderne sfeer, zijn onze ingelijste kunstprints een geweldige optie. Deze prachtige, bedrukte art prints geven je ontwerpen een luxe uitstraling en zijn een mooie toevoeging aan elke ruimte; van woonkamers tot keuken. Wil jij graag een statement maken? Ontwerp dan je eigen behangpapier. Kies uit verschillende texturen en papiersoorten en laat je ideeën op grootse wijze tot leven komen. Voorzie een muur in de keuken, het kantoor of de slaapkamer van gepersonaliseerd behangpapier en zorg dat niemand meer om jouw creatieve talent heen kan.

De Perfecte Prints

We hebben jarenlange ervaring in het creëren van prints en maken gebruik van de beste printtechnieken en materialen. We doen dan ook ons best om elke keer weer je designs op de best mogelijke wijze te reproduceren, zodat jij vol trots je creaties aan de muur kunt hangen. Onze printmethoden zorgen voor kleurrijke prints met details die scherp worden weergegeven. Wanneer jij je goed aan de onderhoudsinstructies houdt, kun jij dan ook jarenlang genieten van een kleurvaste print. We maken gebruik van milieuvriendelijke inkten van museumkwaliteit, die zorgen dat jouw ontwerp eruit springt.

Al onze gepersonaliseerde wanddecoratie wordt handgemaakt op bestelling. Hierdoor zijn we in staat elk product tot in de details af te werken. Zo ontvang jij een volledig uniek exemplaar, dat aan de hoogste standaarden voldoet. Omdat de volledige productie en afhandeling op één locatie plaatsvindt, zijn we in staat onze CO2-voetafdruk te verminderen. Je kunt dan ook met een goed gevoel jouw interieur een boost geven.

Veel van onze producten worden al binnen 48 uur na het plaatsen van een bestelling gemaakt en snel verzonden. Door te kiezen voor onze Express leveringsoptie kun je razendsnel van je nieuwe, prachtige wanddecoratie genieten.

Jouw Kunst Aan Elke Muur

Biedt wanddecoratie met je kunst, artwork of foto's te koop aan in je eigen Contrado of Shopify-webshop en laat klanten genieten van jouw talent. Voeg eenvoudig je ontwerpen toe aan de gewenste producten, plaats ze in je shop en laat de rest aan ons over. Contrado zorgt voor het produceren en verzenden van je bestelling, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over voorraden of materialen. 

Profiteer van onze groothandelskortingen en ontvang 20-40% korting op gepersonaliseerde wanddecoratie. Dit is een geweldige optie voor iedereen die zijn/haar kunst wil verkopen op markten, in galeries of in fysieke winkels. Op deze manier kunnen klanten je artwork van dichtbij ervaren, wat zeker kan helpen bij het verkopen van je creaties.