Neem contact met ons op Verkoop Met Ons
contrado logo
Terug naar Site

Prints Voor Aan De Muur

Vanaf € 25,00. Klaar voor verzending in 1 - 2 dag(en)

 • Kwantumkorting

  Korting beschikbaar. Voeg afmetingen/kwantiteit toe om de prijs te zien:

  Start ontwerp >

 • Groothandelsaccount We willen al onze artiesten en kleine bedrijven de beste prijs aanbieden om te helpen hun bedrijf te laten groeien. Beschikbaar voor geselecteerde artiesten en doorverkopers. Meld je aan voor een groothandelsaccount

Premium Track & Trace Bezorging:€ 8,99

Met nieuwe prints voor aan de muur voeg jij een prachtig accent toe aan elke kamer in je huis. Deze muurprints zijn perfect voor iedereen die het interieur graag een artistiek tintje wil geven. De prachtige, hoogwaardige fine art prints maken van elke amateur een volwaardig kunstenaar. We drukken het gewenste design af op luxe 280 g/m² papier, dat een fotografische reproductie oplevert. We leveren muurprints in  negen vooraf-bepaalde maten, maar kunnen ook prints volledig op maat maken. Dankzij deze geweldige mogelijkheid kun jij zelfs een rare vorm of maat muur voorzien van een prachtige print. Ontwerp nu jouw eigen prints voor aan de muur en creëer wel heel persoonlijke wanddecoratie

 • Prachtige HD 300dpi prints
 • 280 g/m² giclee fine art papier
 • Museumstandaard printkwaliteit
 • Bedrukt met de beste archival inkten en geen min. afname
 • Breed assortiment beschikbare maten en aangepaste formaten beschikbaar

Over Jouw Gepersonaliseerde Prints Voor Aan De Muur

  Tover een saaie muur om tot een decoratief hoogtepunt met jouw eigen prints voor aan de muur. Door ons aanbod van verschillende maten en vormen, kun jij muurkunst ontwerpen die geschikt is voor vrijwel elke ruimte. We drukken je ontwerp, afbeelding of illustratie af op 280 g/m² papier, dat een matte afwerking en gladde finish heeft. Dit zware papier is stevig, duurzaam en heeft een samenstelling die doet denken aan fotopapier. Het drukken van dit papier levert prachtige, hoogwaardige prints op van museumstandaard. De kleuren en details zijn levendig en geven jouw prints een prachtige diepte.

  Omdat we specialistische archival inkten gebruiken, ben jij gegarandeerd van kwaliteitsprints. Wanneer jij jouw fine art print in optimale conditie houdt - niet in direct zonlicht en ingelijst achter beschermend glas - kunnen kleurenprints tot wel 200 jaar meegaan en zwart-wit prints tot maar liefst 400 jaar, zonder dat er significant kleurverschil optreedt.

  We hebben een groot aantal vooraf-bepaalde maten waaruit je kunt kiezen.

  Afmetingen Prints (benadering):

  • 127 mm x 177,8 mm
  • 203 mm x 254 mm
  • 216 mm x 279,4 mm
  • 279,4 mm x 355,6 mm
  • 304,8 mm x 406,4 mm
  • 406 mm x 609,6 mm
  • 406,4 mm x 508 mm
  • 609 mm x 914 mm
  • 711 mm x 1066 mm

  De prints kunnen ook geleverd worden in aangepaste formaten tot 1000 cm x 111 cm (of 393.7" x 43.7")


 • Eerste indruk

  • 280 g/m² papier van museumkwaliteit
  • Beste watervaste archival inkten
  • Levendige, permanent print
  • Aangepaste of vooraf bepaalde formaten
  • 300dpi prints

Hoe Wordt Jouw Muurprint Gemaakt?

Jouw nieuwe gepersonaliseerde muurprints worden handgemaakt op bestelling van de beste materialen. Ons team ervaren vakmensen en printtechnici werken met zorg aan aandacht aan het creëren van prachtige prints, van de hoogste kwaliteit. Dankzij de printresolutie van 300 dpi, zijn we in staat een haarscherpe, levendige en kleurvaste fine art print te produceren. We drukken je design, afbeelding of foto met archival inkten af op zuur- en ligninevrij papier, wat een museumkwaliteit print oplevert. Het brede kleurenspectrum en de superheldere reproductiekwaliteit zorgen dat jouw foto's en kunstwerken tot leven komen. Wanneer jouw print voor aan de muur klaar is, wordt deze zorgvuldig opgerold en in een kartonnen koker geplaatst, zodat deze veilig verzonden kan worden. board tube.

Bij het bestellen van jouw gepersonaliseerde print kun je kiezen uit twee afwerkingsopties: met onafgewerkte rand of zonder rand. Bij de optie zonder rand, wordt er precies om je ontwerp heen geknipt. Kies jij voor de optie met rand - 'zoals het komt' - dan wordt de print geleverd met een witte rand met een barcode erop, zodat je deze zelf op maat kunt knippen.Onderhoud

Om je print voor aan de muur in optimale conditie te houden, adviseren we deze niet in direct zonlicht te hangen. Dit zorgt dat de levendige en kleurvaste muurprint honderden jaren mooi blijft.

Ontwerptips

Het fijnste aan het ontwerpen van jouw eigen print voor aan de muur, is dat ze geschikt zijn voor elke ruimte; hoe scheef of hoekig je muur ook is. Je kunt kiezen uit negen vooraf-bepaalde maten, maar ook een muurprint ontwerpen met afmetingen naar keuze. Voorzie een want van verschillende prints, om je mooiste foto's of ontwerpen tentoon te stellen. Dit is een mooi idee wanneer je designs hebt die bij elkaar passen of deel uitmaken van een serie kunstwerken. Creëer verschillende formaten en afdrukstanden, om een statement te maken. Tip: Ben jij van plan de print voor aan de muur in te lijsten, dan adviseren we een rand om het ontwerp te laten. Dit kun je eenvoudig doen door je design te verkleinen en een witte rand rondom de volledige afbeelding te laten.

Hoe verbetert dit product mijn...

 • Huis

  Blaas het interieur nieuw leven in door prints voor aan de muur te creëren. Van foto's en ontwerpen, tot jouw eigen kunstwerpen; elke ruimte knapt op wanneer jij de muren versiert met originele, hoogwaardige muurprints. Ook een serie kunstwerken kun je eenvoudig omtoveren tot fine art prints. Dit is een modern en uniek alternatief voor canvas prints. Dankzij ons brede aanbod aan maten én de optie om prints van aangepast formaat te laten maken, kun jij prachtige wanddecoratie creëren voor elke gewenste muur.

 • Bedrijf

  Zorg dat je kantoor er stijlvol en modern uitziet, met gepersonaliseerde prints voor aan de muur. Ontwerp muurprints om de uitstraling van je bedrijf op te frissen, zonder dat dit meteen bergen geld kost. Van motiverende afbeeldingen tot inspirerende designs; alles kan worden omgetoverd tot hoogwaardige fine art prints. De gladde, matte finish geeft elk design een onderscheidende en professionele uitstraling. Kies uit de beschikbare formaten of bepaal zelf de afmetingen van jouw unieke prints en voeg een prachtig accent toe aan elke gewenste bedrijfsruimte.

 • Merk

  Bied klanten een unieke manier om van jouw designs te genieten. Wanneer je een eigen merk hebt, is het creëren van prints voor aan de muur een geweldige manier om een nieuw en jonger publiek aan te trekken. Posters en prints zijn nog altijd zeer populaire artikelen, die jongeren en volwassenen maar al te graag aan hun muur hangen. Ons brede assortiment muurprints geeft je de mogelijkheid je designs te uploaden naar prints van verschillende afmetingen en afdrukstanden. Daarnaast kun je ook je eigen afmetingen bepalen en fine art prints creëren met een maximale lengte van maar liefst 10 meter of je klanten kleine prints met jouw originele kunstwerken aanbieden, die zelfs op de smalste muren passen.

Veelgestelde vragen:

Uit hoeveel formaten prints voor aan de muur kan ik kiezen?

Gepersonaliseerde muurprints zijn verkrijgbaar in negen verschillende maten. Daarnaast kun je ook prints op maat laten maken en voor een liggend of staand formaat kiezen. Zo valt er voor elke muur - klein of groot - wel een prachtige print te creëren.

Op welke papiersoort worden mijn prints afgedrukt?

We maken gebruik van 280 g/m² giclee papier. Dit is een supergladde papiersoort die specifiek ontworpen is voor fotografische reproductie en fine art prints. Het materiaal is zowel zuur- als ligninevrij, heeft een matte afwerking en levert resultaten op van museumkwaliteit.

Zijn de prints duurzaam?

Je prints voor aan de muur worden in hoge 300 dpi resolutie afgedrukt. Bij de productie maken we gebruik van archival inkten van de beste kwaliteit. Hierdoor kunnen we prints creëren die, mits ze in volgens voorschrift worden behandeld, honderden jaren mooi blijven.

Print Richtlijn

 • DPI-Print Guideline Icon

  Wat is de beste resolutie voor het printen?

  Wij printen in 200dpi, wat een goede combinatie is van kwaliteit en bestandsgrootte. Idealiter moet jouw afbeelding geschaald worden naar 100% bij een resolutie van 200dpi; dit houdt in dat de grootte van jouw bestand niet verandert, wat interpolatie voorkomt.

 • Jpeg-Tiff Print Guideline Icon

  Moet ik mijn bestand opslaan als TIFF of JPEG?

  Voor meerkleurige of zeer gedetailleerde ontwerpen raden we aan deze als tiff-formaat op te slaan; ze moeten hierbij wel samengevoegd worden tot één laag. Voor simpele kleuren en weinig gedetailleerde bestanden, volstaat een jpeg-formaat.

 • RGB-CMYK Print Guideline Icon

  Welk kleurenmodel moet ik kiezen? RGB of CMYK?

  Wij adviseren om afbeeldingen te gebruiken die binnen de RGB-kleurruimte liggen. In het specifiek levert het gebruik van foto's met een sRGB-profiel de beste kleurresultaten op. Wat houdt dit in? Kies in jouw bewerkingssoftware voor de RGB-werkruimte en stel het kleurprofiel van de afbeelding in op sRGB (sRGB IEC61966-2.1).

 • GSM ICON

  Wat betekent g/m²?

  Gram per vierkante meter (g/m²) is een internationale standaard voor het bepalen van het gewicht van papier of stof. Het gewicht van een vierkante meter (1000 x 1000 mm) wordt als indicatie gebruikt voor het gewicht en de dikte van een bepaalde stof. We classificeren 20-100 g/m² als licht (zomerse stoffen, gaas en fijne zijdestoffen), 101-249 g/m² als medium (de meeste kledingstoffen) en 250+ g/m² als zwaar (bekledingsstoffen en andere specialistische stoffen).

 • Fill Bleed Areas ICON

  Wat zijn afloopgebieden?

  Wanneer jij een product ontwerpt, is het verstandig om de afbeelding iets groter te maken dan nodig is. Bij het printen wordt deze extra rand ook wel 'afloopgebied' of marge genoemd. Deze afloop wordt uiteindelijk van het afgeronde ontwerp geknipt. Het gebied dient als een soort buffer voor inconsistenties tijdens het productieproces. Het is echter belangrijk om het ontwerp door te laten lopen tot aan het afloopgebied, omdat dit witte, onbedrukte randen rondom het uiteindelijke ontwerp voorkomt.

 • Transfer-Print Guideline Icon

  Printen jullie ook op kledingstukken die door een klant worden aangeleverd?

  Jammer genoeg niet. Al onze kleding wordt bedrukt op platte stoffen, die verwerkt worden tot afgewerkte producten. Dit levert een beter eindresultaat en all-over print op. We testen het printen zorgvuldig, zodat we weten wat het beste resultaat oplevert op onze stoffen en we worden hierbij voorzien van de perfecte faciliteiten. We printen echter wel sublimatiepapier op bestelling, dus als je beschikking hebt over een hittepers kun je eenvoudig jouw eigen stoffen bedrukken.

 • Pattern Alignment Across Seams ICON

  Kun je een patroon laten doorlopen over de naden van de verschillende panden van een kledingstuk?

  We streven altijd naar de grootst mogelijke nauwkeurigheid bij het bedrukken en maken van jouw kledingstukken. Door de onvermijdelijke stretch of beweging van de stof tijdens het naaien, kunnen we niet garanderen dat het patroon perfect doorloopt over de naden van het kledingstuk. We zijn over het algemeen nauwkeurig tot 2-3mm, dit is voldoende is voor de meeste patronen, maar kan wat kleine onregelmatigheden opleveren bij gedetailleerde geometische patronen.

 • print label option icon

  Kan ik mijn eigen labels bedrukken?

  De meeste kledingstukken worden geleverd met een bedrukbare labelruimte die je kunt voorzien van jouw bedrijfsinformatie of merknaam. Daarnaast bieden we hier ook Bedrukte Stoffen Labels aan, voor degene die graag hun eigen labels in hun kledingstukken willen naaien.Eco friendly Printing

 • Worden de stoffen op milieuvriendelijke wijze bedrukt?

  Met het milieu in ons achterhoofd, worden al onze stoffen bedrukt met inkt op waterbasis. Dit houdt in dat er geen chemicaliën of oplosmiddelen aan te pas komen. Onze thermofixatie methode hecht de kleuren en prints, waardoor de nadelen van stomen vermeden worden, zoals een teveel aan vervuild water dat in het afvoersysteem terechtkomt. We hebben één faciliteit waar al het drukwerk, de productie en uitvoering plaatsvindt.

Let op: Omdat alle producten die we leveren handgemaakt worden op bestelling, kunnen de afmetingen licht variëren.

Levertijd & Kosten


Productietijden

Jouw item wordt ter plaatse handgemaakt, wat ongeveer 1-2 dagen in beslag neemt. Bekijk hiervoor a.u.b. de individuele productietijden die naast de prijs van het item op de productpagina worden weergegeven, dit kan namelijk per artikel variëren. In zeldzame gevallen, wanneer we een item opnieuw moeten bedrukken, kan het 1-2 dagen langer duren.

Verzendmethoden

Nadat jouw item is gemaakt, zullen we je bestelling verzenden volgens de door jouw geselecteerde verzendmethode. Tel a.u.b. de productietijd op bij de bezorgingstijd, om uit te rekenen wanneer je jouw bestelling in huis hebt. Selecteer de gewenste verzendmethode bij het afrekenen.
 
We verzenden via de services van DHL of Fedex. De levertijd bedraagt gemiddeld slechts 2-5 werkdagen. Zo kun je snel beginnen met het genieten of doorverkopen van jouw handgemaakte producten met jouw eigen ontwerpen.

Je kunt ook meer lezen over onze algemene voorwaarden en terugbetalingsbeleid.

Maak gebruik van onze Productie-Ervaring en Wereldwijde Verzending.

Bij Contrado wordt elk product handgemaakt op locatie, om de hoogste kwaliteit te garanderen. We hebben naast een toegewijde productie service, ook een aantal verschillende snelle leveringsopties. De afgelopen 14 jaar hebben we ontelbaar veel gepersonaliseerde producten bedrukt en met de hand gemaakt, voor uiteenlopende klanten over heel de wereld. Veel van hen zijn uiteindelijk trouwe klanten geworden die niet alleen houden van onze producten, maar ook de zorg, kennis en toewijding van onze medewerkers waarderen. 

Geproduceerd en klaar voor verzending in gemiddeld 1 tot 3 dagen.
 • Alle producten worden intern bedrukt en gemaakt. De productietijden zijn afhankelijk van het product.
Express levering mogelijk
 • Er is ook een snelle Express leveringsoptie, waardoor jij jouw bestelling nog sneller in huis hebt.