Neem contact met ons op
contrado logo

Gepersonaliseerde Leren Tassen en Portemonnees

Belangrijke zaken, zoals geld, bankpassen, creditcards en je ID en rijbewijs, wil je natuurlijk bewaren in een product dat lang meegaat. Gepersonaliseerde leren tassen en portemonnees zijn slijtvast en kunnen bedrukt worden met jouw ontwerpen, kunstwerken of illustraties in hoogwaardige kwaliteit.

Gepersonaliseerde Leren Tassen

Het laatste dat je nodig hebt, is een extreem degelijke portemonnee die je in een tas bewaart van een slechte kwaliteit. Niets is erger, dan het moment waarop jouw handvat afbreekt en de inhoud van je hele handtas over de vloer rolt. Onze gepersonaliseerde leren tassen zijn gemaakt om lang mee te gaan en gecreëerd van 100% echt leer (of veganistisch kunstleer, als dit jouw voorkeur heeft). Ze worden handgemaakt op bestelling, volgens uitzonderlijk hoge standaard.

Gepersonaliseerde Leren Portemonnees

Handtassen en portemonnees van leer, zullen er zowel prachtig uitzien als fijn aanvoelen. Bedrukt met jouw eigen ontwerp met behulp van de modernste leer-printtechnieken en met de hand genaaid op bestelling; gepersonaliseerde leren portemonnees en handtassen zijn super duurzaam. Het bezitten van een betrouwbaar product is van groot belang wanneer je er belangrijke dingen in bewaart en ons assortiment aan gepersonaliseerde leerartikelen voldoet zeker aan deze eisen.

Veganistisch Alternatief

Naast onze 100% leersoorten van hoge kwaliteit, hebben we ook veganistisch imitatieleer, zodat jij gepersonaliseerde leren tassen, portemonnees en handtassen kunt maken zonder dat er echt leer aan te pas komt. Bekijk onze selectie, let goed op de verschillende stofkeuzes en selecteer eenvoudig de warme kunstleren optie bij het creëren van jouw eigen ontwerp.