Neem contact met ons op
contrado logo
40% Discount on fabric printing for UK students

Studenten

20%* korting voor studenten op gepersonaliseerde stoffen en meer

Contrado is gespecialiseerd in het digitaal bedrukken van stoffen met hoogwaardige dye-sublimatie of pigment inkt. We bedrukken op meer dan 109 stoffen met een doorlooptijd van 48u op de meeste van onze materialen; met behulp van onze speciale printtechnieken hebben we het printen van gepersonaliseerde stoffen eigen gemaakt. We bieden studenten in Nederland 20% korting op bedrukte stoffen, gepersonaliseerde stoffen labels, portfolio´s, leren hanglabels en transferpapier. We hanteren een minimum bestelbedrag van slechts €30 en bedrukken volledig in kleur zonder extra kosten. Laat jouw ontwerp vandaag nog op stof afdrukken.

Waarom Contrado?

  • 20%* korting voor NL studenten
  • Een minimaal bestelbedrag van €30
  • Doorlooptijden van 48u
  • Express leveringsoptie
  • Drukt alle kleuren af zonder extra kosten

Hoe krijg je studentenkorting?

  • Neem contact met ons op via onze live chat
  • Stuur een kopie van jouw studenten ID met de geldigheidsdatum
  • Ontvang onze magische kortingscode
  • Voeg de code toe bij het afrekenen
  • Beproef jouw geluk als student

Fabriekstour voor Studenten

Ben jij een mode- of textieldocent en wil jij jouw studenten zien hoe het bedrukken van stoffen in z'n werk gaat? Wij bieden fabrieksrondleidingen voor groepen tot 20 personen. Neem contact met ons op via de chat en vermeld jouw universiteit of textielschool, specialiteit en contactgegevens.

Hoe de korting werkt:

Een goed begin is het halve werk. Daarom geven wij 20% korting op gepersonaliseerde stoffen, kledinglabels, swing tags, portfolio's en transferpapier voor studenten in Nederland, zodat ze met een goed gevoel aan hun toekomst kunnen beginnen. Om gebruik te kunnen maken van deze korting, moet jij ons via de live chat een kopie van jouw studentenkaart met hierop de geldigheidsdatum sturen. Je ontvangt daarna een kortingscode van onze klantenservice, die jij kunt gebruiken bij het afrekenen.

Print als een pro:

Jij bent de ontwerper van jouw stof. Gebruik onze design interface en liniaal om jouw eigen ontwerp stof te creëren. Je hoeft ons niet jouw ontwerp te sturen of op goedkeuring te wachten. Houd bij het bepalen van de afmetingen rekening met de krimpwaarde en de zoom en volg onze tips omtrent de kleurvariaties van de verschillende stoffen, de kleurprofielen en het ontwerpen van gepersonaliseerde labels, om zo jouw perfecte eigen bedrukte stof te ontwerpen.

Probeer een proefafdruk!

Als jij niet zeker weet wat de juiste stof is voor jou, ervaar dan eerst onze stofstalen en ontvang ze binnen enkele dagen in huis.Verkoop jouw ontwerp

Kies een product, ontwerp het online en verkoop het aan jouw klanten via ons platform.

Bericht Verzonden

Bedankt.

Message-sent

Verkoop jouw ontwerp met Contrado

Onze belofte aan jou:

Jij behoudt de rechten over jouw ontwerp. Wij ondersteunen jou bij de ontwikkeling en het opbouwen van jouw merk. Je ontvangt 20% commissie, of meer, wanneer jij jouw eigen prijzen bepaalt. Je wordt elke 7 dagen uitbetaald. Wij maken snel jouw producten, zonder dat hier derde partijen aan te pas komen.