Neem contact met ons op
contrado logo
20% Korting op het bedrukken van stoffen voor NL studenten

Studenten

20%* korting voor studenten op gepersonaliseerde stoffen en meer

Contrado is gespecialiseerd in het digitaal bedrukken van stoffen met hoogwaardige dye-sublimatie of pigment inkt. We bedrukken op meer dan 110 stoffen met een doorlooptijd van 48u op de meeste van onze materialen; met behulp van onze speciale printtechnieken hebben we het printen van gepersonaliseerde stoffen eigen gemaakt. We bieden studenten in Nederland 20% korting op bedrukte stoffen, gepersonaliseerde stoffen labels, portfolio´s, leren hanglabels en transferpapier. We hanteren een minimum bestelbedrag van slechts €30 en bedrukken volledig in kleur zonder extra kosten. Laat jouw ontwerp vandaag nog op stof afdrukken.

Waarom Contrado?

 • 20%* korting voor NL studenten
 • Een minimaal bestelbedrag van €30
 • Doorlooptijden van 48u
 • Express leveringsoptie
 • Kleurendruk zonder extra kosten

Hoe ontvang je studentenkorting?

 • Creëer een account en selecteer de tab 'student'.
 • Vul alle velden in
  1. Voer jouw naam in
  2. Upload het document dat bewijst dat jij student bent 
  3. Geef de naam van jouw school/universiteit door
  4. Laat ons weten hoe lang jouw aangeleverde bewijs geldig is
 • Vergeet niet dat jouw bewijsdocument voorzien moet zijn van een datum 
We streven ernaar jouw aanvraag binnen 1 tot 2 werkdagen te bekijken. Als deze wordt goedgekeurd, zal de korting automatisch worden toegepast wanneer jij bent ingelogd op jouw studentenaccount. Als wij aanvullende informatie nodig hebben, of wanneer jouw aanvraag is geweigerd, zullen wij je dit laten weten.

Nu toepassen

Hoe de korting werkt:

Een goed begin is het halve werk. Daarom geven wij 20% korting op gepersonaliseerde stoffen, kledinglabels, swing tags, portfolio's en transferpapier voor studenten in Nederland, zodat ze met een goed gevoel aan hun toekomst kunnen beginnen. Om aanspraak te maken op deze korting, moet je een account creëren via het kopje 'studenten' en ons een kopie van jouw studentenkaart mét geldigheidsdatum of een officieel document dat de geldigheidsduur bevestigt sturen. Als jouw aanvraag wordt goedgekeurd, wordt de korting automatisch toegepast wanneer jij bent ingelogd op jouw studentenaccount.

Print als een pro:

Jij bent de ontwerper van jouw stof. Gebruik onze design interface en liniaal om jouw eigen ontwerp stof te creëren. Je hoeft ons niet jouw ontwerp te sturen of op goedkeuring te wachten. Houd bij het bepalen van de afmetingen rekening met de krimpwaarde en de zoom en volg onze tips omtrent de kleurvariaties van de verschillende stoffen, de kleurprofielen en het ontwerpen van gepersonaliseerde labels, om zo jouw perfecte eigen bedrukte stof te ontwerpen.

Probeer een proefafdruk!

Als jij niet zeker weet wat de juiste stof is voor jou, ervaar dan eerst onze stofstalen en ontvang ze binnen enkele dagen in huis.Verkoop jouw ontwerp

Kies een product, ontwerp het online en verkoop het aan jouw klanten via ons platform.

Bericht Verzonden

Bedankt.

Message-sent

Verkoop jouw ontwerp met Contrado

Onze belofte aan jou:

Jij behoudt de rechten over jouw ontwerp. Wij ondersteunen jou bij de ontwikkeling en het opbouwen van jouw merk. Je ontvangt 20% commissie, of meer, wanneer jij jouw eigen prijzen bepaalt. Je wordt elke 7 dagen uitbetaald. Wij maken snel jouw producten, zonder dat hier derde partijen aan te pas komen.