Alle
  • Alle
  • Eigen Ontwerp
  • Kunstenaars
Go back
Related:
Webshops ({{popupVm.storeTotalCount}})
Kunstenaars ({{popupVm.artistTotalCount}})

130 Stoffen Om Te Bedrukken

Als jij een stalenpakket hebt, voer dan in de zoekbalk hieronder het ID-nummer van de stof in.

Gewicht

View Result

Samenstelling

View Result

Soort Print

View Result

Gebruik

View Result

Speciale afmetingen

View Result

Behandeling

View Result

Constructie

View Result

Transparantie

View Result

Reflectie

View Result

Probeer ze allemaal

swatch-pack

Ontdek jouw favorieten met onze volledige collectie binnen handbereikGepersonaliseerde Stof Bedrukken

Stof bedrukken op aanvraag

Bij Contrado zijn we ervaren in het digitaal bedrukken van stoffen; we kunnen je ontwerpen op meer dan 130 verschillende stoffen afdrukken. Ontwerp jouw eigen stof online en ontvang de stof met print in een handomdraai. We hebben geen minimum bestelhoeveelheid, een doorlooptijd van 48u voor bijna al onze stoffen en we maken gebruik van een hoge kwaliteit, full-colour kleursublimatieprinter om je stof te voorzien van de meest levendige en blijvende kleuren mogelijk.

Gepersonaliseerde prints op meer dan 130 verschillende stoffen

We zijn trots op ons divers aanbod aan kwaliteitsstoffen die bedrukt kunnen worden. We breiden ons assortiment voortdurend uit en zijn altijd op zoek naar nieuwe, bijzondere stoffen waar we je ontwerp op kunnen printen. In ons brede assortiment vind je natuurlijke stoffen, biologisch- en eco-textiel, zijden stoffen, katoenen stoffen, jersey stoffen, stretchstoffen, waterdichte stoffen en nog veel, veel meer. We hebben een grote variëteit aan stofdiktes, opaciteit en afwerkingen, geschikt voor allerlei soorten projecten! Of je nu op zoek bent naar stoffen voor kleding, stoffering, quilten, huisdecoratie, bruidsmode of hobbywerk, wij hebben het voor jou. Onze filterpagina voor stoffen helpt jou verder bij het vinden van de perfecte stof voor jouw persoonlijke project.

Snel digitaal stof bedrukken

Met behulp van de nieuwste technologieën en geavanceerde digitale druktechnieken kunnen we in hoge kwaliteit stof bedrukken. Kleurstofsublimatie zorgt ervoor dat onze milieuvriendelijke inkt zich permanent aan de stof hecht , wat een stevige print oplevert die langdurig meegaat en niet afbladdert.

Ontwerp jouw eigen stof

Met behulp van onze online designinterface, kun jij je ontwerp aanpassen en verbeteren. Kies de maat die je voorkeur heeft, in centimeters, meters, inches of yards. Bepaal zelf de afmetingen, upload de afbeelding(en) en creëer jouw eigen gepersonaliseerde bedrukte stof. Met ons programma kun je ook een andere achtergrondkleur kiezen, patronen herhalen op 3 verschillende manieren, de afbeelding draaien, een zwarte, witte of sepia filter toepassen en zelfs tekst toevoegen. Creëer iets geweldigs met onze digitale printservice voor stoffen.

Maak test prints op A5-formaat en bestel in kleine oplage

Wil jij eerst testen hoe je ontwerp eruitziet op een specifieke stof? Geen probleem. Je kunt het ontwerp zelfs laten bedrukken op stof vanaf A5-formaat om een indruk te krijgen van hoe je  ontwerp eruit zal zien op de stof van jouw keuze. Verschillende soorten stoffen kunnen ook verscheidene printkwaliteiten hebben. Zo zijn er bedrukte stoffen die de kleuren op heldere, scherpe wijze tonen en waarbij fijne details perfect worden weergegeven. Door hun weefpatroon en structuur, kunnen andere stoffen juist de kleurtinten verzachten. Als je er zeker van wil zijn dat je de juiste stof hebt geselecteerd, bedruk dan een stofstaal met jouw eigen ontwerp, om te zien of dit de juiste stof is voor jou.

Stof bedrukt met jouw ontwerp

Hoe wil jij dat de rand wordt afgewerkt?

We kunnen je gepersonaliseerde stof op specifieke wijze afwerken, als jij dat wil:
Ontvang de stof zoals het komt: Jouw stof wordt rondom de afbeelding geknipt. We laten oneven, witte randen over, die jij zelf nauwkeurig kunt bijknippen.
Zoom met witte/zwarte draad: We zomen de stof om met zwart of wit garen.
Op de rand geknipt: We knippen precies op de rand van de afbeelding, waardoor er geen witte rand achterblijft. Houd er rekening mee dat we al onze stoffen met de hand knippen en dat we tegen de vleug van de stof in knippen. Dit is de standaardprocedure, waardoor er bij stoffen die licht golvend zijn wat rafeling op kan treden. Omdat er bij het knippen de structuur van de stof wordt gevolgd, kan het voorkomen dat de randen van de stof enigszins ongelijk zijn. Je kunt er gerust op zijn dat dit niet wijst op een fout in de stof of gebrek aan vakmanschap. Door de samenstelling van bepaalde stoffen, is het niet altijd mogelijk om bij het knippen een perfecte rechte lijn te krijgen. Als je graag meer wil weten, or dit wil bespreken voordat jij je bestelling plaatst, neem dan a.u.b. contact met ons op. We helpen je graag om eventuele vragen die je hebt te beantwoorden.

Marges voor zomen en krimpen

Omdat wij een fullservice dienstverlener van bedrukte stoffen zijn, kunnen we je gepersonaliseerde stof ook voor jou omzomen. We naaien een smalle of tweevoudige zoom, waarvoor doorgaans 2-20 mm van jouw stof wordt gebruikt, afhankelijk van de dikte. Wanneer je bijvoorbeeld stof wil bedrukken met de afmetingen 1 m x 1 m, moet je rekening houden dat ten minste 0,5 cm hiervan voor de zoom wordt gebruikt. Na het omzomen is de grootte van de stof dus 98.5 cm x 98.5 cm. Bij onze lichte stoffen, zoals zijde, zal de zoom aan een kant recht zijn en aan de andere kant licht golvend. Als je jouw gepersonaliseerde stof wil laten omzomen, houd hier dan rekening mee bij de afmetingen.
  • Lichte stoffen zoals zijde: dubbele zoom die 6-8 mm in beslag neemt, de werkelijke hoogte/breedte is dus minus 12-16 mm
  • Medium stoffen die rafelen: dubbele zoom die 15-20 mm in beslag neemt, de werkelijke hoogte/breedte is dus minus 35-40 mm
  • Zware/stugge/niet-rafelende stoffen: enkelvoudige zoom die 15-20 mm in beslag neemt, de werkelijke hoogte/breedte is dus minus 35-40 mm

Houd tevens rekening met de krimpwaarde van de stof. Afhankelijk van het weefpatroon en de structuur, kunnen onze stoffen tussen de 2-8% krimpen. De gemiddelde krimpwaarde is echter 2,5%. Het is belangrijk dit in je achterhoofd te houden, wanneer je de afmetingen van jouw gepersonaliseerde bedrukte stof bepaald.
Vergeet a.u.b. niet dat voor het omzomen van stoffen, de afmetingen hiervan minimaal 30 cm x 30 cm moeten zijn.