Menu

Pakket Stofstalen

Dezelfde Dag Klaar | Premium Track & Trace Bezorging:€ 7,50
Kortingen

Kwantumkorting

Korting beschikbaar. Voeg afmetingen/kwantiteit toe om de prijs te zien:

Start ontwerp >

Groothandelsaccount

We willen al onze artiesten en kleine bedrijven de beste prijs aanbieden om te helpen hun bedrijf te laten groeien. Beschikbaar voor geselecteerde artiesten en doorverkopers. Meld je aan voor een groothandelsaccount
Bespaar 50%
Vanaf € 2,00 Was € 4,00

Kies de perfecte stof voor je volgende project met behulp van onze handige selectie van meer dan 104 stofstalen. Kies uit één van de vier pakketjes stofstalen; Klassiek, Natuurlijk, Leer en Papier. Elk pakketje stofstalen in zakformaat bevat een selectie aan stoffen uit ons uitgebreide assortiment aan gepersonaliseerde bedrukte stoffen. Deze proefmonsters met print geven jou de mogelijkheid om de weefsels en printkwaliteit van de gepersonaliseerde stoffen te zien en voelen, voordat je iets koopt. Elk proefstaaltje wordt bedrukt met de naam van de stof en het unieke ID-nummer.

Als je een pakketje stofstalen koopt, geven we jou een couponcode waarmee je een flinke korting krijgt op de bestelling van jouw gewenste stof*.

  • Klassiek, Natuurlijk, Leer & Papieren stofstalen
  • Bedrukt in full-colour met duidelijke details
  • 7 x 7 cm, stoffen/papieren proefstalen (gekarteld)
  • 5.5 x 5.5 cm. leren proefstalen (gekarteld)
  • De namen en stofnummers op elke staal afgedrukt
Toevoegen
Veelgestelde Vragen
  • Je kunt kiezen uit Klassieke, Natuurlijke, Leren en Papieren proefpakketten. We hebben een groot assortiment aan stoffen die bedrukt kunnen worden en de pakketten tonen het volledige aanbod. Ze bevatten alle 100 voorbeelden, op enkele specialistische stoffen na, zoals de 3 mm viltstof en ons wandkleed voor borduurwerken. Dit zijn lastige stoffen om aan te passen vanwege hun gewicht, maar je kunt wel directe test prints van deze stoffen bestellen.
  • Doordat we proefstalen hebben die jij persoonlijk kunt aanvoelen en bestuderen, kom je veel te weten over ons aanbod aan gepersonaliseerde stoffen, zoals het gewicht en de textuur. Als je geen keuze kunt maken met de stoffen in hand, dan kun je op de productpagina van de specifieke stof op onze website verdere details vinden, of een gepersonaliseerde testafdruk maken.
  • Wij geloven dat de voorbeeldafdruk een goede representatie is. We gebruiken een ontwerp dat veel volle kleuren en fijne details bevat. De stalen geven een volledige weergave van de printkwaliteit op elke stof. De textuur van de stof kan zeer nuttig zijn bij het maken van de juiste keuze. Als volgende stap, voor het maken van jouw keuze, kun je de stofstalen laten bedrukken met test prints.

Dit vind je misschien ook leuk:

Pakket Stofstalen

Vanaf € 2,00

Dezelfde Dag Klaar

Toevoegen
Toevoegen