Neem contact met ons op
contrado logo
Over ons

Over ons


Create your design Online Icon

Creëer jouw
ontwerp online

We Print and make your design fast

Wij printen en
maken het snel

We ship directly to you fast Icon

...en verzenden
het rechtstreeks
naar jou

Loads-of great products to choose from icon

Veel producten
om uit te kiezen

Ons verhaal

Contrado Imaging Ltd is een Engels bedrijf dat opgericht is in 2003. Contrado betekent samenstellen en leveren, wat precies is wat wij al sinds dag één aan het doen zijn als one-stop productiefaciliteit. Gespecialiseerd in het maken van gepersonaliseerde kwaliteitsproducten op aanvraag; wij maken het mogelijk voor creatievelingen om een merk op te bouwen, bieden unieke producten aan en geven klanten de kans om een exclusief en exceptioneel designer item te vinden. Iedere bestelling wordt met grote zorg handgemaakt in onze faciliteit, vaak al binnen 24 uur.

Onze uitbreiding

Al onze producten worden intern ontwikkeld, en eenmaal goedgekeurd, via de systemen van Contrado op de wereldwijde markt gebracht. Hoe meer we uitbreiden, hoe meer werk er is en des te meer mensen wij nodig zullen hebben. We zijn constant aan het groeien zodat we jou een betere service en meer hoge kwaliteitsproducten kunnen bieden. In 2018 hebben we een nieuwe vestiging geopend in Ahmedabad, de thuisbasis van het Calico Museum of Textiles.

Het heden

Contrado's missie is het bevorderen van de creativiteit van andere mensen, door de makers, verkopers en kopers met elkaar te verbinden. Wij zijn een particuliere onderneming die elk product creëert, print en verfijnt voor resultaten van topkwaliteit.

Verkoop Via Ons

Onze toekomst

We werken met jou, onze ontwerpers, om nieuwe producten te creëren voor jouw merk. Met deze bundeling van krachten, kunnen we samen een stabiele toekomst opbouwen.

Wat is jouw project?