Menu

Klaar voor verzending in 1 - 2 dag(en). | Bezorging Nederland: € 8,99
Other
Bezorging Nederland: € 8,99 West-Europa: € 14,50 Anders Europees: € 20 Noord-Amerika: € 21 Australië / Japan: € 28 Rest van de Wereld: € 28
Kortingen

Kwantumkorting

Korting beschikbaar. Voeg afmetingen/kwantiteit toe om de prijs te zien:

Start ontwerp >

Studentenkorting

Het is geen geheim dat studenten favoriet zijn bij ons! Wij bieden de beste deals voor studenten met tot wel 30% korting!

Vraag om korting

Groothandelsaccount

We willen al onze artiesten en kleine bedrijven de beste prijs aanbieden om te helpen hun bedrijf te laten groeien. Beschikbaar voor geselecteerde artiesten en doorverkopers.

Meld je aan voor een groothandelsaccount
Bespaar 40%
Vanaf € 32

Alle DIY- en hobbyliefhebbers opgelet: deze gepersonaliseerde vilt stof is echt wat voor jou. Verkrijgbaar in verschillende maten en diktes; dit gepersonaliseerde vilt is een droom om te bedrukken en te gebruiken. Het is een mix van synthetische vezels, vervaardigd met behulp van een niet-geweven vezelplaat. Deze stevige en zware textielsoort is zowel duurzaam als flexibel en een welkome aanvulling op jouw hobbycollectie. Het materiaal is vrijwel geheel ondoorzichtig en strak, op wat minimale rek in diagonale richting na. Deze dichte stof is gemaakt van samengeperste en gematteerde vezels en een van de oudste bekende textielsoorten; bij Contrado krijgt vilt een nieuw leven met behulp van jouw ontwerpen en afbeeldingen.

  • Verkrijgbaar in twee diktes
  • Beschikbaar in vellen van 100 x 50 cm en 100 x 90 cm
  • Prachtige fullcolourprint
  • Digitale print op vilt

Vilt bedrukken

Vanaf € 32

Klaar voor verzending in 1 - 2 dag(en).

Start Ontwerp