Alle
 • Alle
 • Eigen Ontwerp
 • Kunstenaars
Go back
Related:
Webshops ({{popupVm.storeTotalCount}})
Kunstenaars ({{popupVm.artistTotalCount}})

Bedrukte Houten Kersthangers

vanaf € 47,00

Introductieprijs
 • Alternate Text Handgemaakt op bestelling
 • Alternate Text 6 kleuren lint
 • Alternate Text 4 feestelijke vormen
 • Alternate Text Dubbel- of enkelzijdig bedrukt
 • Alternate Text Matte finish & bruine randen
 • Alternate Text Duurzaam bedrukt
 • Alternate Text Snelle wereldwijde levering
Alternate Text Wordt Verzonden in 1 - 2 dag(en) . Levering vanuit Nederland € 8,99 Bezorgopties

Verken onze

imageExclusive

Groothandels- en studentenkorting van geen minimum tot bulkbestellingen

Bekijk kortingen
SwatchPack

Bekijk onze cadeaubonnen, het perfecte cadeau voor je dierbaren.

Bestel een cadeaubon

Productomschrijving

bedrukte houten kerstboomhangers

Ontdek bedrukte houten kersthangers, voorzien van je unieke artwork en ontwerpen. Laat de voor- en/of achterkant van de originele hangers bedrukken met designs naar keuze en versier de kerstboom met je eigen creaties. Kies voor opvallende ontwerpen en creëer mooie cadeaus voor vrienden of familie die gek zijn op de feestdagen. Vergeet de standaard kerstversiering door je eigen gepersonaliseerde kerstboomhangers te ontwerpen. De items worden handgemaakt op bestelling en bedrukt met zorg en aandacht, zodat jij elk jaar weer van je prachtige designs kunt genieten. De hangers worden geleverd met een keuze uit 6 kleuren fluwelen lint, waarmee jij je ontwerpen vol trots op kunt hangen.

Onderhoudsinstructies

Alleen oppervlak reinigen. Voorzichtig met de hand reinigen met een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel.

 • Afvegen
 • Niet weken

Hoe het werkt

Alternate Text

Upload je ontwerp

We passen je ontwerp automatisch toe op het door jou geselecteerde product

Alternate Text

Maak het volmaakt

Gebruik onze slimme tools om het precies goed te krijgen en selecteer de afwerkingsopties

Alternate Text

Voorbeeld & afrekenen

Bevestig uw ontwerpen met onze 3D-previews en betaal met vertrouwen

Alternate Text

1-2 dagen productie

Leun achterover en ontspan. Uw product is onderweg!

Hoe onze prijsstelling werkt

Onze prijzen zijn gebaseerd op de hoeveelheid en afmetingen van de producten die u bestelt. Hoe meer u bestelt, hoe beter de prijs die u krijgt. We bieden ook lagere prijzen voor grotere afmetingen, studenten en groothandels.

Wij bieden kortingen

We bieden kortingen op al onze producten, inclusief bulk-, hoeveelheids- en studentenkortingen. Profiteer van geweldige aanbiedingen, of u nu een klein bedrijf, ontwerper of student bent.

Volumekorting Groothandel Studenten
Gebaseerd op Hoeveelheid Tot 44% Tot 10%
Kortingen

Korting beschikbaar. Prijs door afmetingen en aantal te selecteren.

Meer te weten komen Meer te weten komen

Levertijd & kosten

Bedrukte Houten Kersthangers

 • Alternate Text Handgemaakt op bestelling
 • Alternate Text 6 kleuren lint
 • Alternate Text 4 feestelijke vormen
 • Alternate Text Dubbel- of enkelzijdig bedrukt
 • Alternate Text Matte finish & bruine randen
 • Alternate Text Duurzaam bedrukt
 • Alternate Text Snelle wereldwijde levering
Alternate Text Wordt Verzonden in 1 - 2 dag(en) . Levering vanuit Nederland € 8,99 Bezorgopties

Verken onze

imageExclusive

Groothandels- en studentenkorting van geen minimum tot bulkbestellingen

Bekijk kortingen
SwatchPack

Bekijk onze cadeaubonnen, het perfecte cadeau voor je dierbaren.

Bestel een cadeaubon

Helpen

Alternate Text Meer details

Over Jouw Bedrukte Houten Kersthangers

Kies uit 4 mooie vormen en ontwerp een houten kerstboomhanger die nergens anders te vinden is. Laat beide kanten van de hangers bedrukken met je ontwerpen of kies voor een enkelzijdig bedrukt item, met een natuurlijke achterkant. De bedrukte houten kersthangers worden afgewerkt met een matte finish, die een uniek accent aan het product toevoegt. De vormen worden met behulp van een laser gesneden, waardoor de randen een authentieke, bruine kleur hebben. Deze gebrande randen geven de hangers een prachtige uitstraling en zorgen dat je afbeelding er mooi uitspringt. De kerstboomhangers worden geleverd met een fluwelen lint in een keuze uit 6 kleuren. Selecteer de kleur die het beste bij je ontwerp en wensen past en bestel er, indien gewenst, een optioneel geschenkzakje bij, om de hangers cadeau te geven. Door de verschillende ontwerpopties en keuzes kun jij eenvoudig een hele set gepersonaliseerde houten kersthangers ontwerpen en je kerstboom op originele wijze versieren. Zeg vaarwel tegen goedkope, plastic kerstballen en luid de feestdagen in met duurzame, unieke versiering.

Eerste indruk

 • 4 klassieke vormen
 • 6 kleuren lint
 • Matte textuur en bruine randen
 • Lasergesneden hout
 • Optioneel cadeauzakje

Vormen & afmetingen (ca.)

 • Hart - (B x H) 9 cm x 8 cm
 • Ovaal - (B x H) 7 cm x 8 cm
 • Ster - (B x H) 9 cm x 9 cm
 • Cirkel - (B x H) 8 cm x 8 cm

Hoe Gepersonaliseerde Houten Kerstboomhangers Worden Gemaakt

De houten kersthangers worden met een laser in de gewenste vorm gesneden. Vervolgens wordt het hout bedrukt met jouw ontwerp en voorzien van een sealing, die een prachtige, matte textuur creëert. De laser laat een donkerbruine rand achter, die een authentiek accent geeft aan de kerstversiering. De bedrukte houten kersthangers worden tot slot voorzien van het fluweelachtige lint in de kleur van jouw keuze. Elk item wordt volledig op kwaliteit gecontroleerd, zodat jij gegarandeerd bent van hangers die aan de hoogste standaarden voldoen. Wanneer alle stappen zijn doorlopen, worden de hangers verpakt en rechtstreeks naar jou of je klant verzonden.

Ontwerptips

We adviseren om je ontwerp zo centraal mogelijk op de hangers te plaatsen, om te voorkomen dat belangrijke delen verloren raken. Omdat helderwitte kleuren niet worden afgedrukt, leveren designs met felle kleuren de mooiste resultaten op. Ook herhalende patronen komen mooi over op je gepersonaliseerde houten kersthangers, vooral wanneer je deze dubbelzijdig laat bedrukken.

Hoe verbetert dit product mijn...

Huis

Versier je kerstboom op originele wijze, door je eigen bedrukte houten kersthangers te ontwerpen. Creëer hangers met foto's van elk gezinslid of kies voor een ontwerp dat perfect past bij het interieur. Luid de feestdagen in met originele kerstversiering en geniet elk jaar weer van deze duurzame en originele, houten hangers.

Bedrijf

Moet jij een kerstfeest op het werk organiseren en ben je op zoek naar originele versiering? Creëer dan nu gepersonaliseerde houten kersthangers, bedrukt met het logo van het bedrijf. De hangers voegen een geweldig accent toe aan de ruimte en kunnen tevens elk jaar weer opnieuw gebruikt worden. De kersthangers kunnen ook dienen als uniek cadeaus voor je werknemers. Laat ze tijdens de feestdagen weten hoe waardevol ze voor jou en je bedrijf zijn en ontwerp originele decoratie-items voor het personeel.

Merk

Er wordt zelden zoveel gewinkeld als met Kerstmis. Profiteer hiervan door bedrukte houten kersthangers toe te voegen aan je assortiment. Laat de originele hangers bedrukken met je eigen artwork en creëer een collectie kerstversiering waar klanten zeker van zullen genieten. Door de verschillende ontwerpopties kun je een prachtige reeks producten creëren, waarmee klanten volledig in stijl hun huis kunnen versieren.

Alternate Text Printrichtlijnen & afwerking

Print Richtlijn

 • DPI-Print Guideline Icon

  Wat is de beste resolutie voor het printen?

  Wij printen in 200dpi, wat een goede combinatie is van kwaliteit en bestandsgrootte. Idealiter moet jouw afbeelding geschaald worden naar 100% bij een resolutie van 200dpi; dit houdt in dat de grootte van jouw bestand niet verandert, wat interpolatie voorkomt.

 • Jpeg-Tiff Print Guideline Icon

  Moet ik mijn bestand opslaan als TIFF of JPEG?

  Voor meerkleurige of zeer gedetailleerde ontwerpen raden we aan deze als tiff-formaat op te slaan; ze moeten hierbij wel samengevoegd worden tot één laag. Voor simpele kleuren en weinig gedetailleerde bestanden, volstaat een jpeg-formaat.

 • RGB-CMYK Print Guideline Icon

  Welk kleurenmodel moet ik kiezen? RGB of CMYK?

  Wij adviseren om afbeeldingen te gebruiken die binnen de RGB-kleurruimte liggen. In het specifiek levert het gebruik van foto's met een sRGB-profiel de beste kleurresultaten op. Wat houdt dit in? Kies in jouw bewerkingssoftware voor de RGB-werkruimte en stel het kleurprofiel van de afbeelding in op sRGB (sRGB IEC61966-2.1).

 • GSM ICON

  Wat betekent g/m²?

  Gram per vierkante meter (g/m²) is een internationale standaard voor het bepalen van het gewicht van papier of stof. Het gewicht van een vierkante meter (1000 x 1000 mm) wordt als indicatie gebruikt voor het gewicht en de dikte van een bepaalde stof. We classificeren 20-100 g/m² als licht (zomerse stoffen, gaas en fijne zijdestoffen), 101-249 g/m² als medium (de meeste kledingstoffen) en 250+ g/m² als zwaar (bekledingsstoffen en andere specialistische stoffen).

 • Fill Bleed Areas ICON

  Wat zijn afloopgebieden?

  Wanneer jij een product ontwerpt, is het verstandig om de afbeelding iets groter te maken dan nodig is. Bij het printen wordt deze extra rand ook wel 'afloopgebied' of marge genoemd. Deze afloop wordt uiteindelijk van het afgeronde ontwerp geknipt. Het gebied dient als een soort buffer voor inconsistenties tijdens het productieproces. Het is echter belangrijk om het ontwerp door te laten lopen tot aan het afloopgebied, omdat dit witte, onbedrukte randen rondom het uiteindelijke ontwerp voorkomt.

 • Transfer-Print Guideline Icon

  Printen jullie ook op kledingstukken die door een klant worden aangeleverd?

  Jammer genoeg niet. Al onze kleding wordt bedrukt op platte stoffen, die verwerkt worden tot afgewerkte producten. Dit levert een beter eindresultaat en all-over print op. We testen het printen zorgvuldig, zodat we weten wat het beste resultaat oplevert op onze stoffen en we worden hierbij voorzien van de perfecte faciliteiten. We printen echter wel sublimatiepapier op bestelling, dus als je beschikking hebt over een hittepers kun je eenvoudig jouw eigen stoffen bedrukken.

 • Pattern Alignment Across Seams ICON

  Kun je een patroon laten doorlopen over de naden van de verschillende panden van een kledingstuk?

  We streven altijd naar de grootst mogelijke nauwkeurigheid bij het bedrukken en maken van jouw kledingstukken. Door de onvermijdelijke stretch of beweging van de stof tijdens het naaien, kunnen we niet garanderen dat het patroon perfect doorloopt over de naden van het kledingstuk. We zijn over het algemeen nauwkeurig tot 2-3mm, dit is voldoende is voor de meeste patronen, maar kan wat kleine onregelmatigheden opleveren bij gedetailleerde geometische patronen.

 • print label option icon

  Kan ik mijn eigen labels bedrukken?

  De meeste kledingstukken worden geleverd met een bedrukbare labelruimte die je kunt voorzien van jouw bedrijfsinformatie of merknaam. Daarnaast bieden we hier ook Bedrukte Stoffen Labels aan, voor degene die graag hun eigen labels in hun kledingstukken willen naaien.Eco friendly Printing

 • Worden de stoffen op milieuvriendelijke wijze bedrukt?

  Met het milieu in ons achterhoofd, worden al onze stoffen bedrukt met inkt op waterbasis. Dit houdt in dat er geen chemicaliën of oplosmiddelen aan te pas komen. Onze thermofixatie methode hecht de kleuren en prints, waardoor de nadelen van stomen vermeden worden, zoals een teveel aan vervuild water dat in het afvoersysteem terechtkomt. We hebben één faciliteit waar al het drukwerk, de productie en uitvoering plaatsvindt.

Let op: Omdat alle producten die we leveren handgemaakt worden op bestelling, kunnen de afmetingen licht variëren.

Alternate Text Veelgestelde Vragen

Uit welke vormen hangers kan ik kiezen?

De houten kerstboomhangers zijn verkrijgbaar in 4 unieke vormen: hart (9 cm x 8 cm), ovaal (7 cm x 8 cm), ster (9 cm x 9 cm) en rond (8 cm x 8 cm). Je kunt de hangers enkel- of dubbelzijdig laten bedrukken met ontwerpen, afbeeldingen of kunst naar keuze.

Kan ik twee kanten van de kerstboomhangers ontwerpen?

Ja! Je kunt je creatieve ontwerpen op zowel de voor- als achterkant van de gepersonaliseerde houten hangers laten afdrukken. Dit mogen dezelfde of verschillende ontwerpen zijn. Wanneer je kiest voor een enkelzijdig bedrukte hanger heeft de achterkant een natuurlijke, houten kleur met een matte finish.

Waar worden mijn bedrukte houten kersthangers gemaakt?

De hangers worden volledige handgemaakt door ons team van vakmensen. Zowel de afhandeling als productie vinden plaats op één locatie, waardoor we onze CO2-voetafdruk kunnen beperken. Je kunt dan ook elk jaar weer met een goed gevoel genieten van een kwaliteitsproduct.

Dit vind je misschien ook leuk:

Recentelijk Bekeken