Menu

Klaar voor verzending in 1 - 2 dag(en). | Bezorging Nederland: € 8,99
Other
Bezorging Nederland: € 8,99 West-Europa: € 14,50 Anders Europees: € 20 Noord-Amerika: € 21 Australië / Japan: € 28 Rest van de Wereld: € 28
Kortingen

Kwantumkorting

Korting beschikbaar. Voeg afmetingen/kwantiteit toe om de prijs te zien:

Start ontwerp >

Studentenkorting

Het is geen geheim dat studenten favoriet zijn bij ons! Wij bieden de beste deals voor studenten met tot wel 30% korting!

Vraag om korting

Groothandelsaccount

We willen al onze artiesten en kleine bedrijven de beste prijs aanbieden om te helpen hun bedrijf te laten groeien. Beschikbaar voor geselecteerde artiesten en doorverkopers.

Meld je aan voor een groothandelsaccount
Bespaar 40%
Vanaf € 19
Gemaakt van pure katoen, deze Bull Denim is een stevige, duurzame textielsoort met een herkenbare diagonale structuur. Met een gewicht van zeker 400 g/m², is dit een van de zwaarste en dichtste stoffen die we in onze voorraad hebben. Door de zachte kwaliteiten van het natuurlijke katoen, behoudt de stof zijn flexibiliteit en de achterkant voelt warm en zacht aan op de huid. Deze denim is strak geweven en stevig, hij heeft een stevige greep en is een goede keus voor stofferingsprojecten en tassen. 10oz Denim is met 300 g/m² iets lichter, heeft een sterke witte grondtoon en een zachte doch strakke greep. Het is een mooie stof voor lichtgewicht, spijkerkleding.
  • Gemaakt van 100% Katoen
  • Stevige, duurzame, keperstof
  • Perfect voor kussens, stoffering en een dunne jas
  • Geen min. oplage & ruime groothandelskorting

Bull Denim Stof Bedrukken

Vanaf € 19

Klaar voor verzending in 1 - 2 dag(en).

Start Ontwerp