Menu

Wordt Verzonden in 1 - 2 dag(en). | Bezorging Nederland: € 8,99
Other
Bezorging Nederland: € 8,99 West-Europa: € 14,50 Anders Europees: € 20 Noord-Amerika: € 21 Australië / Japan: € 28 Rest van de Wereld: € 28
Kortingen

Kwantumkorting

Korting beschikbaar. Voeg afmetingen/kwantiteit toe om de prijs te zien:

Start ontwerp >

Studentenkorting

Het is geen geheim dat studenten favoriet zijn bij ons! Wij bieden de beste deals voor studenten met tot wel 30% korting!

Vraag om korting

Groothandelsaccount

We willen al onze artiesten en kleine bedrijven de beste prijs aanbieden om te helpen hun bedrijf te laten groeien. Beschikbaar voor geselecteerde artiesten en doorverkopers.

Meld je aan voor een groothandelsaccount
Bespaar 33%
Vanaf € 21

Dit is een duurzame stof van 100% katoen, bestaande uit variërende draadafmetingen met een draaddichtheid van 240 TC. Het materiaal is geweven in effenbinding en heeft een stevige basis. De gepersonaliseerde Pima Katoenen stof weegt slechts 75 g/m². Het is een zachte, lichte en luchtige stof, met een beetje rek in diagonale richting. Het is sterk en duurzaam en wanneer er wat licht doorheen schijnt, is het patroon ook op de achterzijde enigszins zichtbaar. De stof wordt bedrukt middels een keuze uit twee printmethoden: reactief printen levert een print op met exceptionele kleuren, een zachte textuur en een hoge wasvastheid (tot wel 60 °C), terwijl bij pigmentdruk het ontwerp als een soort lijmlaag op het oppervlak van de stof wordt geplaatst.

  • Eigenschappen: 100% katoen, licht, luchtig, zijdezacht
  • Soepel vallende stof
  • Geen min. bestelaantal, kleine oplages & wholesale
  • Twee printopties

Dit vind je misschien ook leuk:

Pima Katoen Bedrukken

Vanaf € 21

Wordt Verzonden in 1 - 2 dag(en).

Start Ontwerp