Alle
 • Alle
 • Eigen Ontwerp
 • Kunstenaars
Go back
Related:
Webshops ({{popupVm.storeTotalCount}})
Kunstenaars ({{popupVm.artistTotalCount}})

Dubbele Ovenwant Bedrukken

 • Alternate Text Faux Suède en Badstof
 • Alternate Text Hittebestendig
 • Alternate Text Rand in 3 kleuren
 • Alternate Text Incl. ophanglusje
 • Alternate Text 19 cm x 87,3 cm
 • Alternate Text Duurzaam bedrukt
 • Alternate Text Snelle wereldwijde levering
Alternate Text Wordt Verzonden in 1 - 2 dag(en) . Levering vanuit Nederland € 9,95 Bezorgopties

Verken onze

imageExclusive

Groothandels- en studentenkorting van geen minimum tot bulkbestellingen

Bekijk kortingen
SwatchPack

Bekijk onze cadeaubonnen, het perfecte cadeau voor je dierbaren.

Bestel een cadeaubon

Productomschrijving

bedrukte dubbele ovenwant

Breng creativiteit en persoonlijkheid in de keuken met gepersonaliseerde dubbele ovenwanten. Laat vier aparte delen van de dubbele ovenwant bedrukken met patronen en designs naar keuze en selecteer de kleur rand die perfect aansluit bij je ontwerp. De geïsoleerde vakken aan de zijkanten beschermen je handen tegen hitte, waardoor je eenvoudig hete gerechten uit de oven op tafel kunt zetten. Onze faux Suède Visie stof is niet alleen bestand tegen hoge temperaturen, maar vormt ook een prachtig canvas voor jouw originele designs.

Wasvoorschrift

Pastasaus geknoeid op jouw nieuwe dubbele ovenwant? Geen probleem! Je kunt de vlek eraf poetsen of de ovenwant in de wasmachine wassen op maximaal 30 graden.

Hoe het werkt

Alternate Text

Upload je ontwerp

We passen je ontwerp automatisch toe op het door jou geselecteerde product

Alternate Text

Maak het volmaakt

Gebruik onze slimme tools om het precies goed te krijgen en selecteer de afwerkingsopties

Alternate Text

Voorbeeld & afrekenen

Bevestig uw ontwerpen met onze 3D-previews en betaal met vertrouwen

Alternate Text

1-2 dagen productie

Leun achterover en ontspan. Uw product is onderweg!

Hoe onze prijsstelling werkt

Onze prijzen zijn gebaseerd op de hoeveelheid en afmetingen van de producten die u bestelt. Hoe meer u bestelt, hoe beter de prijs die u krijgt. We bieden ook lagere prijzen voor grotere afmetingen, studenten en groothandels.

Wij bieden kortingen

We bieden kortingen op al onze producten, inclusief bulk-, hoeveelheids- en studentenkortingen. Profiteer van geweldige aanbiedingen, of u nu een klein bedrijf, ontwerper of student bent.

Volumekorting Groothandel Studenten
Gebaseerd op Hoeveelheid Tot 44% Tot 10%
Kortingen

Korting beschikbaar. Prijs door afmetingen en aantal te selecteren.

Meer te weten komen Meer te weten komen

Levertijd & kosten

Dubbele Ovenwant Bedrukken

 • Alternate Text Faux Suède en Badstof
 • Alternate Text Hittebestendig
 • Alternate Text Rand in 3 kleuren
 • Alternate Text Incl. ophanglusje
 • Alternate Text 19 cm x 87,3 cm
 • Alternate Text Duurzaam bedrukt
 • Alternate Text Snelle wereldwijde levering
Alternate Text Wordt Verzonden in 1 - 2 dag(en) . Levering vanuit Nederland € 9,95 Bezorgopties

Verken onze

imageExclusive

Groothandels- en studentenkorting van geen minimum tot bulkbestellingen

Bekijk kortingen
SwatchPack

Bekijk onze cadeaubonnen, het perfecte cadeau voor je dierbaren.

Bestel een cadeaubon

Helpen

Alternate Text Meer details

Dubbele Ovenwant Bedrukken

Zorg dat het een feest wordt om de taart uit de oven te halen en laat een dubbele ovenwant bedrukken met je unieke ontwerpen. De brandveilige Suède Visie stof is een faux suède met een prachtige printkwaliteit. Het zachte materiaal is zowel rafelbestendig als waterafstotend en wordt gebruikt voor de achterkant en de twee vakken waar je jouw handen in kunt steken. De binnenkant van de gepersonaliseerde dubbele ovenwanten wordt gemaakt van Terry Badstof, die wat textuur toevoegt aan je designs. De bedrukte dubbele ovenwanten worden op bestelling gemaakt en afgewerkt met een rand en handig ophanglusje in een keuze uit drie kleuren.

De dubbele ovenwant bestaat uit vier delen die je afzonderlijk van elkaar kunt ontwerpen: de binnenkant, buitenkant en de vakken aan de linker- en rechterkant. Zo is er genoeg ruimte voor al jouw creativiteit. Tot slot kun je kiezen uit drie kleuren afwerking: crème, warm grijs of zwart.

Eerste indruk

 • Stevige, rafelbestendige, brandveilige Suède Visie
 • Dikke, stevige Terry Badstof
 • Inclusief ophanglusje
 • Dubbelzijdig bedrukt
 • 19 cm H x 87,3 cm B, 0,34 kg

Hoe Worden Gepersonaliseerde Dubbele Ovenwanten Gemaakt?

We maken en bedrukken elke dubbele ovenwant met de hand op bestelling, waardoor elk keukenaccessoire er prachtig uit komt te zien. We beginnen met het printproces, waarbij onze printtechnici je designs op beide stoffen drukken, door middel van een dye-sublimatietechniek. Vervolgens worden de bedrukte materialen op maat geknipt en aan elkaar genaaid door ons team van vakmensen. De Terry Badstof wordt gebruikt voor het binnenste deel, terwijl de Suède Visie de rest van de dubbele ovenwanten beslaat. Het geheel wordt afgewerkt met een rand, draad en ophanglusje in de door jou geselecteerde kleur. Je gepersonaliseerde dubbele ovenwant is nu klaar voor gebruik.

Ontwerptips

Wanneer je een gepersonaliseerde dubbele ovenwanten wil ontwerpen, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden.

Hoewel de binnenzijde hetzelfde formaat heeft als de buitenkant, wordt de print hier gedeeltelijk bedekt door de vakken aan de linker- en rechterkant. Dit houdt in dat alleen het middelste gedeelte van het ontwerp op de binnenkant goed zichtbaar is. We adviseren dan ook om belangrijke details zo centraal mogelijk te plaatsen, zodat deze niet onder de vakken verloren gaan. Designs met effen kleuren of patronen zijn zeker aan te raden.

Daarnaast is het belangrijk rekening te houden met de verschillen in uiterlijk tussen de Suède Visie en de Badstof. Laat je beide kanten van de dubbele ovenwant bedrukken met hetzelfde ontwerp, dan kan het zijn dat de buitenkant er wat anders uitziet dan de binnenkant. De prints kunnen enigszins verschillend overkomen, omdat de stoffen een andere basiskleur en samenstelling hebben. In het geval je dit vervelend vindt, adviseren we om unieke designs te kiezen voor de binnen- en buitenkant van jouw gepersonaliseerde dubbele ovenwant.

Hoe verbetert dit product mijn...

Huis

Dit is een eitje! Laat je dubbele ovenwant bedrukken met een ontwerp dat perfect aansluit bij je keukeninterieur. Zo kun je stijlvol keukentextiel creëren dat zowel functioneel is, als een persoonlijk accent toevoegt aan je keuken.

Bedrijf

Heb jij een bedrijf dat deel uitmaakt van de voedingsmiddelenindustrie - denk aan bakkerijen, cateringbedrijven, restaurants of kookworkshops - dan zijn deze gepersonaliseerde dubbele ovenwanten de perfecte merchandise. Gebruik ze in jouw eigen bedrijf of laat dubbele ovenwanten bedrukken voor klanten, zodat ze thuis kunnen genieten van een item dat jouw bedrijf perfect representeert.

Merk

Het combineren van kunst en functionaliteit is een geweldige manier om je werk te promoten. Zo zal iedereen die de originele keukenaccessoire gebruikt jouw merk niet snel vergeten. Laat een dubbele ovenwant bedrukken met een ontwerp dat kenmerkend is voor jouw stijl en voeg het item toe aan je collectie.

Alternate Text Printrichtlijnen & afwerking

Print Richtlijn

 • DPI-Print Guideline Icon

  Wat is de beste resolutie voor het printen?

  Wij printen in 200dpi, wat een goede combinatie is van kwaliteit en bestandsgrootte. Idealiter moet jouw afbeelding geschaald worden naar 100% bij een resolutie van 200dpi; dit houdt in dat de grootte van jouw bestand niet verandert, wat interpolatie voorkomt.

 • Jpeg-Tiff Print Guideline Icon

  Moet ik mijn bestand opslaan als TIFF of JPEG?

  Voor meerkleurige of zeer gedetailleerde ontwerpen raden we aan deze als tiff-formaat op te slaan; ze moeten hierbij wel samengevoegd worden tot één laag. Voor simpele kleuren en weinig gedetailleerde bestanden, volstaat een jpeg-formaat.

 • RGB-CMYK Print Guideline Icon

  Welk kleurenmodel moet ik kiezen? RGB of CMYK?

  Wij adviseren om afbeeldingen te gebruiken die binnen de RGB-kleurruimte liggen. In het specifiek levert het gebruik van foto's met een sRGB-profiel de beste kleurresultaten op. Wat houdt dit in? Kies in jouw bewerkingssoftware voor de RGB-werkruimte en stel het kleurprofiel van de afbeelding in op sRGB (sRGB IEC61966-2.1).

 • GSM ICON

  Wat betekent g/m²?

  Gram per vierkante meter (g/m²) is een internationale standaard voor het bepalen van het gewicht van papier of stof. Het gewicht van een vierkante meter (1000 x 1000 mm) wordt als indicatie gebruikt voor het gewicht en de dikte van een bepaalde stof. We classificeren 20-100 g/m² als licht (zomerse stoffen, gaas en fijne zijdestoffen), 101-249 g/m² als medium (de meeste kledingstoffen) en 250+ g/m² als zwaar (bekledingsstoffen en andere specialistische stoffen).

 • Fill Bleed Areas ICON

  Wat zijn afloopgebieden?

  Wanneer jij een product ontwerpt, is het verstandig om de afbeelding iets groter te maken dan nodig is. Bij het printen wordt deze extra rand ook wel 'afloopgebied' of marge genoemd. Deze afloop wordt uiteindelijk van het afgeronde ontwerp geknipt. Het gebied dient als een soort buffer voor inconsistenties tijdens het productieproces. Het is echter belangrijk om het ontwerp door te laten lopen tot aan het afloopgebied, omdat dit witte, onbedrukte randen rondom het uiteindelijke ontwerp voorkomt.

 • Transfer-Print Guideline Icon

  Printen jullie ook op kledingstukken die door een klant worden aangeleverd?

  Jammer genoeg niet. Al onze kleding wordt bedrukt op platte stoffen, die verwerkt worden tot afgewerkte producten. Dit levert een beter eindresultaat en all-over print op. We testen het printen zorgvuldig, zodat we weten wat het beste resultaat oplevert op onze stoffen en we worden hierbij voorzien van de perfecte faciliteiten. We printen echter wel sublimatiepapier op bestelling, dus als je beschikking hebt over een hittepers kun je eenvoudig jouw eigen stoffen bedrukken.

 • Pattern Alignment Across Seams ICON

  Kun je een patroon laten doorlopen over de naden van de verschillende panden van een kledingstuk?

  We streven altijd naar de grootst mogelijke nauwkeurigheid bij het bedrukken en maken van jouw kledingstukken. Door de onvermijdelijke stretch of beweging van de stof tijdens het naaien, kunnen we niet garanderen dat het patroon perfect doorloopt over de naden van het kledingstuk. We zijn over het algemeen nauwkeurig tot 2-3mm, dit is voldoende is voor de meeste patronen, maar kan wat kleine onregelmatigheden opleveren bij gedetailleerde geometische patronen.

 • print label option icon

  Kan ik mijn eigen labels bedrukken?

  De meeste kledingstukken worden geleverd met een bedrukbare labelruimte die je kunt voorzien van jouw bedrijfsinformatie of merknaam. Daarnaast bieden we hier ook Bedrukte Stoffen Labels aan, voor degene die graag hun eigen labels in hun kledingstukken willen naaien.Eco friendly Printing

 • Worden de stoffen op milieuvriendelijke wijze bedrukt?

  Met het milieu in ons achterhoofd, worden al onze stoffen bedrukt met inkt op waterbasis. Dit houdt in dat er geen chemicaliën of oplosmiddelen aan te pas komen. Onze thermofixatie methode hecht de kleuren en prints, waardoor de nadelen van stomen vermeden worden, zoals een teveel aan vervuild water dat in het afvoersysteem terechtkomt. We hebben één faciliteit waar al het drukwerk, de productie en uitvoering plaatsvindt.

Let op: Omdat alle producten die we leveren handgemaakt worden op bestelling, kunnen de afmetingen licht variëren.

Alternate Text Veelgestelde Vragen

Is de dubbele ovenwant veilig te gebruiken bij hete ovenschalen?

Onze Suède Visie stof beschermt jouw handen tegen hoge temperaturen. De dubbele ovenwanten zijn echter niet geheel vuurvast, waardoor het belangrijk is schalen of pannen boven de 180 graden niet te lang vast te houden. De dubbele ovenwanten zijn ontworpen voor algemeen gebruik in de keuken.

Hoe kan ik mijn dubbele ovenwanten schoonmaken?

Je kunt de vlekken eraf poetsen of de gehele dubbele ovenwant in de wasmachine wassen. We adviseren het item te wassen op maximaal 30 graden, om de goede kwaliteit van de print te behouden.

Kunnen hete temperaturen de print aantasten?

We bedrukken de dubbele ovenwanten met een sublimatietechniek die de inkten tot diep in de vezels van het materiaal drukt. De print wordt dus net zo sterk als de stof zelf, slijt of bladdert er niet zomaar af en is goed bestand tegen hoge temperaturen.

Dit vind je misschien ook leuk:

Recentelijk Bekeken