Neem contact met ons op Verkoop Met Ons
contrado logo
Terug naar Site

Gepersonaliseerd Dekbedovertrek

Vanaf € 38,00. Klaar voor verzending in 1 - 2 dag(en)

 • Kwantumkorting

  Korting beschikbaar. Voeg afmetingen/kwantiteit toe om de prijs te zien:

  Start ontwerp >

 • Groothandelsaccount We willen al onze artiesten en kleine bedrijven de beste prijs aanbieden om te helpen hun bedrijf te laten groeien. Beschikbaar voor geselecteerde artiesten en doorverkopers. Meld je aan voor een groothandelsaccount

Premium Track & Trace Bezorging:€ 8,99

Creëer het perfecte toevluchtsoord door een gepersonaliseerd dekbedovertrek te ontwerpen. Laat het dekbedovertrek bedrukken met originele designs of patronen die passen bij je slaapkamerinterieur en creëer een mooi geheel. Elk bedrukt dekbedovertrek wordt gemaakt van een zachte en ademende polyester stof, die zorgt dat je nog uitgeruster wakker wordt. De dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in zes maten en kunnen aan één of twee kanten voorzien worden van jouw ontwerp. Kies uit een van onze vier kleuren achterkant of personaliseer beide zijden en creëer twee looks in één.

 • Verkrijgbaar in zes maten en drie naadpatronen
 • Een effen achterkant of dubbelzijdig bedrukt
 • Discrete drukknoopsluiting
 • Optie om ook kussenslopen te ontwerpen.
 • Ruime groothandelskorting & geen min. bestelaantal

Over jouw gepersonaliseerde dekbedovertrek

  Elke gepersonaliseerd dekbedovertrek wordt met de hand gemaakt op bestelling, door ervaren vakmensen. De bedrukte overtrekken zijn verkrijgbaar in zes maten, waarvan de grotere maten geleverd worden met een keuze uit drie verschillende naadpatronen. Ontwerp het dekbedovertrek van je dromen, afgewerkt met zwart of wit garen en gemaakt van een zachte en ademende polyester stof met een draaddichtheid van 200 thread count. Jouw unieke ontwerpen worden van rand-tot-rand afgedrukt op de voorkant van het gepersonaliseerde dekbedovertrek. De achterkant kan voorzien worden van een van de vier beschikbare effen kleuren of eveneens bedrukt worden met een ontwerp naar keuze, waardoor jij als het ware twee dekbedovertrekken in één ontvangt. Daarnaast kun je, indien gewenst, ook kussenslopen ontwerpen en een hele set gepersonaliseerd bedlinnen creëren.
  NB: Het overtrek wordt geleverd zonder dekbed en de kussenslopen zonder kussen.
 • Eerste indruk

  • Draaddichtheid 200 thread count
  • Print op één of twee zijden
  • Discrete drukknopen
  • Kies uit drie naadpatronen met zwart of wit garen
  • Vijf jaar garantie
 • Maten dekbedovertrek

  • Junior 120 cm x 150 cm
  • Eenpersoons 140 cm x 200 cm
  • Euro Eenpersoons 155 cm x 220 cm
  • Tweepersoons 200 cm x 200 cm
  • King 225 cm x 220 cm
  • Super King 260 cm x 220 cm

Selecteer de gewenste maat dekbedovetrek helpmechoose

Gepersonaliseerde dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in zes standaard maten.

Hoe wordt jouw bedrukte dekbedovertrek gemaakt?

We maken elk gepersonaliseerd dekbedovertrek met de hand op bestelling, waardoor jij gegarandeerd bent van een authentiek product van uitstekende kwaliteit. We drukken je ontwerpen in HD-kwaliteit af op de zachte polyester stof, die vervolgens op maat wordt geknipt en genaaid. Wanneer jij een tweepersoons, kingsize of super-kingsize overtrek bestelt, worden er meerdere stukken stof met de hand aan elkaar genaaid met zwart of wit garen. Je kunt hierbij tevens kiezen uit drie verschillende naaipatronen (meer informatie lees je onder 'Ontwerptips'). Vervolgens voegen we op discrete wijze drukknopen toe aan de onderkant van jouw originele dekbedovertrek.Wasvoorschrift

De dekbedovertrekken worden gemaakt van een zachte 'peached' polyester stof, die je machinaal kunt wassen op 30 °C en in de droogtrommel gedroogd kan worden. Wanneer je het overtrek echter plat of hangend laat drogen, is het niet nodig dit te strijken.

 • Wassen op 30 graden
 • Wassen op 85 Fahrenheit
 • Droogtrommel 1
 • Hangend drogen
 • Niet uitwringen
 • Lage temperatuur

Ontwerptips

Bij de tweepersoons, kingsize en super kingsize dekbedovertrekken, worden er afzonderlijke stukken stof bedrukt, die vervolgens aan elkaar worden genaaid met een keuze uit zwart of wit garen. Dit doen we, omdat het materiaal waar het bedrukte dekbedovertrek van gemaakt wordt slechts 1,5 meter breed is. Omdat elk ontwerp uniek is, hebben we verschillende naadpatronen waaruit je kunt kiezen.

    • Duvet Pattern BPatroon B
    • Duvet Pattern CPatroon C
    • Duvet Pattern DPatroon D

Wanneer jij een ontwerp hebt dat niet perfect over de naden heen hoeft te lopen, levert dit exceptionele resultaten op. Bevat je design echter complexe details, dan kan het zijn dat deze niet altijd perfect op elkaar aansluiten wanneer ze over de naden heenlopen. Ook kunnen er minimale delen van je design in de naden verloren gaan, vanwege de authentieke, handgemaakte aard van elk gepersonaliseerd dekbedovertrek.

Hoe verbetert dit product mijn...

 • Huis

  Ontwerp een gepersonaliseerd dekbedovertrek dat perfect aansluit bij jouw slaapkamerinterieur. Omdat je tevens de achterkant kunt laten bedrukken met een design naar keuze, ontvang je als het ware twee bedrukte dekbedovertrekken in één. Zo kun je in een oogwenk de sfeer van de kamer omtoveren, door het overtrek om te draaien. De dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in zes maten - van junior tot super-kingsize - waardoor iedereen in huis kan genieten van origineel beddengoed en een heerlijke nachtrust.

 • Bedrijf

  Voeg een uniek accent toe aan hotelkamers, door ze te voorzien van een luxe, gepersonaliseerd dekbedovertrek. Laat de dekbedovertrekken bedrukken met jouw logo of een elegant motief dat past bij de stijl van de kamer en maak indruk op de gasten. Ook kamers met een speciaal thema, zullen zeker profiteren van gepersonaliseerd bedlinnen, dat jij volledig naar wens kunt ontwerpen.

 • Merk

  Beddengoed is iets dat iedereen nodig heeft. Toch is het aanbod in winkels vaak wat beperkt. Ontwikkel een nieuwe lijn gepersonaliseerde dekbedovertrekken, bedrukt met jouw ontwerpen en bied bezoekers van jouw winkel een origineel en authentiek product. Creëer bijvoorbeeld een assortiment voor elk seizoen, ontwerp verschillende collecties of maak een volledige set gepersonaliseerd bedlinnen.

Veelgestelde vragen:

Leveren jullie ook super-kingsize overtrekken?

Ja, naast kingsize, tweepersoons, eenpersoons en junior overtrekken, leveren we ook extra grote super-kingsize dekbedovertrekken. De gepersonaliseerde super-kingsize overtrek is 260 cm x 220 cm groot.

Kan de naad mijn ontwerp verstoren?

Wanneer we een tweepersoons, king of super-kingsize dekbedovertrek maken, naaien we meerdere stukken stof aan elkaar in een keuze uit drie naadpatronen. In de designinterface kun je de verschillende patronen bekijken en bepalen welk patroon er het beste bij je ontwerp past. Hier kun je tevens de gewenste kleur garen selecteren; wit of zwart.

Kan ik ook de achterkant laten bedrukken?

Elk gepersonaliseerd dekbedovertrek kan voorzien worden van een effen achterkant in een keuze uit vier kleuren (lichtroze, lichtblauw, lichtgeel of wit) óf bedrukt worden met een ander ontwerp naar keuze.

Productmaat tabel
  Junior Eenpersoons Euro Eenpersoons Tweepersoons Kingsize Superking
Maat Dekbedovertrek Junior 120 - 150 cm
47 - 59 "
Eenpersoons 140 - 200 cm
55,12 - 78,7 "
Euro Eenpersoons 155 - 220 cm
61,02 - 86,6 "
Tweepersoons 200 - 200 cm
78,7 - 78,7 "
Kingsize 225 - 220 cm
88,5 - 86,6 "
Superking 260 - 220 cm
102,3 - 86,6 "


Print Richtlijn

 • DPI-Print Guideline Icon

  Wat is de beste resolutie voor het printen?

  Wij printen in 200dpi, wat een goede combinatie is van kwaliteit en bestandsgrootte. Idealiter moet jouw afbeelding geschaald worden naar 100% bij een resolutie van 200dpi; dit houdt in dat de grootte van jouw bestand niet verandert, wat interpolatie voorkomt.

 • Jpeg-Tiff Print Guideline Icon

  Moet ik mijn bestand opslaan als TIFF of JPEG?

  Voor meerkleurige of zeer gedetailleerde ontwerpen raden we aan deze als tiff-formaat op te slaan; ze moeten hierbij wel samengevoegd worden tot één laag. Voor simpele kleuren en weinig gedetailleerde bestanden, volstaat een jpeg-formaat.

 • RGB-CMYK Print Guideline Icon

  Welk kleurenmodel moet ik kiezen? RGB of CMYK?

  Wij adviseren om afbeeldingen te gebruiken die binnen de RGB-kleurruimte liggen. In het specifiek levert het gebruik van foto's met een sRGB-profiel de beste kleurresultaten op. Wat houdt dit in? Kies in jouw bewerkingssoftware voor de RGB-werkruimte en stel het kleurprofiel van de afbeelding in op sRGB (sRGB IEC61966-2.1).

 • GSM ICON

  Wat betekent g/m²?

  Gram per vierkante meter (g/m²) is een internationale standaard voor het bepalen van het gewicht van papier of stof. Het gewicht van een vierkante meter (1000 x 1000 mm) wordt als indicatie gebruikt voor het gewicht en de dikte van een bepaalde stof. We classificeren 20-100 g/m² als licht (zomerse stoffen, gaas en fijne zijdestoffen), 101-249 g/m² als medium (de meeste kledingstoffen) en 250+ g/m² als zwaar (bekledingsstoffen en andere specialistische stoffen).

 • Fill Bleed Areas ICON

  Wat zijn afloopgebieden?

  Wanneer jij een product ontwerpt, is het verstandig om de afbeelding iets groter te maken dan nodig is. Bij het printen wordt deze extra rand ook wel 'afloopgebied' of marge genoemd. Deze afloop wordt uiteindelijk van het afgeronde ontwerp geknipt. Het gebied dient als een soort buffer voor inconsistenties tijdens het productieproces. Het is echter belangrijk om het ontwerp door te laten lopen tot aan het afloopgebied, omdat dit witte, onbedrukte randen rondom het uiteindelijke ontwerp voorkomt.

 • Transfer-Print Guideline Icon

  Printen jullie ook op kledingstukken die door een klant worden aangeleverd?

  Jammer genoeg niet. Al onze kleding wordt bedrukt op platte stoffen, die verwerkt worden tot afgewerkte producten. Dit levert een beter eindresultaat en all-over print op. We testen het printen zorgvuldig, zodat we weten wat het beste resultaat oplevert op onze stoffen en we worden hierbij voorzien van de perfecte faciliteiten. We printen echter wel sublimatiepapier op bestelling, dus als je beschikking hebt over een hittepers kun je eenvoudig jouw eigen stoffen bedrukken.

 • Pattern Alignment Across Seams ICON

  Kun je een patroon laten doorlopen over de naden van de verschillende panden van een kledingstuk?

  We streven altijd naar de grootst mogelijke nauwkeurigheid bij het bedrukken en maken van jouw kledingstukken. Door de onvermijdelijke stretch of beweging van de stof tijdens het naaien, kunnen we niet garanderen dat het patroon perfect doorloopt over de naden van het kledingstuk. We zijn over het algemeen nauwkeurig tot 2-3mm, dit is voldoende is voor de meeste patronen, maar kan wat kleine onregelmatigheden opleveren bij gedetailleerde geometische patronen.

 • print label option icon

  Kan ik mijn eigen labels bedrukken?

  De meeste kledingstukken worden geleverd met een bedrukbare labelruimte die je kunt voorzien van jouw bedrijfsinformatie of merknaam. Daarnaast bieden we hier ook Bedrukte Stoffen Labels aan, voor degene die graag hun eigen labels in hun kledingstukken willen naaien.Eco friendly Printing

 • Worden de stoffen op milieuvriendelijke wijze bedrukt?

  Met het milieu in ons achterhoofd, worden al onze stoffen bedrukt met inkt op waterbasis. Dit houdt in dat er geen chemicaliën of oplosmiddelen aan te pas komen. Onze thermofixatie methode hecht de kleuren en prints, waardoor de nadelen van stomen vermeden worden, zoals een teveel aan vervuild water dat in het afvoersysteem terechtkomt. We hebben één faciliteit waar al het drukwerk, de productie en uitvoering plaatsvindt.

Let op: Omdat alle producten die we leveren handgemaakt worden op bestelling, kunnen de afmetingen licht variëren.

Levertijd & Kosten


Productietijden

Jouw item wordt ter plaatse handgemaakt, wat ongeveer 1-2 dagen in beslag neemt. Bekijk hiervoor a.u.b. de individuele productietijden die naast de prijs van het item op de productpagina worden weergegeven, dit kan namelijk per artikel variëren. In zeldzame gevallen, wanneer we een item opnieuw moeten bedrukken, kan het 1-2 dagen langer duren.

Verzendmethoden

Nadat jouw item is gemaakt, zullen we je bestelling verzenden volgens de door jouw geselecteerde verzendmethode. Tel a.u.b. de productietijd op bij de bezorgingstijd, om uit te rekenen wanneer je jouw bestelling in huis hebt. Selecteer de gewenste verzendmethode bij het afrekenen.
 
We verzenden via de services van DHL of Fedex. De levertijd bedraagt gemiddeld slechts 2-5 werkdagen. Zo kun je snel beginnen met het genieten of doorverkopen van jouw handgemaakte producten met jouw eigen ontwerpen.

Je kunt ook meer lezen over onze algemene voorwaarden en terugbetalingsbeleid.

Maak gebruik van onze Productie-Ervaring en Wereldwijde Verzending.

Bij Contrado wordt elk product handgemaakt op locatie, om de hoogste kwaliteit te garanderen. We hebben naast een toegewijde productie service, ook een aantal verschillende snelle leveringsopties. De afgelopen 14 jaar hebben we ontelbaar veel gepersonaliseerde producten bedrukt en met de hand gemaakt, voor uiteenlopende klanten over heel de wereld. Veel van hen zijn uiteindelijk trouwe klanten geworden die niet alleen houden van onze producten, maar ook de zorg, kennis en toewijding van onze medewerkers waarderen. 

Geproduceerd en klaar voor verzending in gemiddeld 1 tot 3 dagen.
 • Alle producten worden intern bedrukt en gemaakt. De productietijden zijn afhankelijk van het product.
Express levering mogelijk
 • Er is ook een snelle Express leveringsoptie, waardoor jij jouw bestelling nog sneller in huis hebt.