Alle
 • Alle
 • Eigen Ontwerp
 • Kunstenaars
Go back
Related:
Webshops ({{popupVm.storeTotalCount}})
Kunstenaars ({{popupVm.artistTotalCount}})

Gepersonaliseerd Fotoalbum

 • Alternate Text Bedrukt fotoalbum met plakkers
 • Alternate Text Verkrijgbaar in klein, medium en groot
 • Alternate Text Harde kaft met Monroe-satijn
 • Alternate Text Handgebonden in onze studio
 • Alternate Text 5 jaar garantie
 • Alternate Text Duurzaam bedrukt
 • Alternate Text Snelle wereldwijde levering
Alternate Text Wordt Verzonden in 2 - 3 dag(en) . Levering vanuit Nederland € 9,95 Bezorgopties

Verken onze

imageExclusive

Groothandels- en studentenkorting van geen minimum tot bulkbestellingen

Bekijk kortingen
SwatchPack

Bekijk onze cadeaubonnen, het perfecte cadeau voor je dierbaren.

Bestel een cadeaubon

Productomschrijving

ontwerp een fotoboek in 3 maten
Ontwerp een gepersonaliseerd fotoalbum en kijk al je mooie herinneringen in stijl terug. Je ontwerp wordt op het satijn van de hardback kaft afgedrukt, waarna de bladzijdes worden ingebonden en dit album klaar is om je foto's te ontvangen! Deze fotoboeken hebben mooie ivoorkleurige bladzijden en zijn verkrijgbaar in 3 maten. Je kunt eventueel ook een hoes of fotoplakkers kiezen.

Onderhoud

Alleen het oppervlak met een doekje schoonvegen. De perkamenten tussenbladen zijn er om je foto's te beschermen tegen vingerafdrukken, dus laat ze intact om je foto's mooi te houden.

Hoe het werkt

Alternate Text

Upload je ontwerp

We passen je ontwerp automatisch toe op het door jou geselecteerde product

Alternate Text

Maak het volmaakt

Gebruik onze slimme tools om het precies goed te krijgen en selecteer de afwerkingsopties

Alternate Text

Voorbeeld & afrekenen

Bevestig uw ontwerpen met onze 3D-previews en betaal met vertrouwen

Alternate Text

1-2 dagen productie

Leun achterover en ontspan. Uw product is onderweg!

Hoe onze prijsstelling werkt

Onze prijzen zijn gebaseerd op de hoeveelheid en afmetingen van de producten die u bestelt. Hoe meer u bestelt, hoe beter de prijs die u krijgt. We bieden ook lagere prijzen voor grotere afmetingen, studenten en groothandels.

Wij bieden kortingen

We bieden kortingen op al onze producten, inclusief bulk-, hoeveelheids- en studentenkortingen. Profiteer van geweldige aanbiedingen, of u nu een klein bedrijf, ontwerper of student bent.

Volumekorting Groothandel Studenten
Gebaseerd op Hoeveelheid Tot 44% Tot 10%
Kortingen

Korting beschikbaar. Prijs door afmetingen en aantal te selecteren.

Meer te weten komen Meer te weten komen

Levertijd & kosten

Gepersonaliseerd Fotoalbum

 • Alternate Text Bedrukt fotoalbum met plakkers
 • Alternate Text Verkrijgbaar in klein, medium en groot
 • Alternate Text Harde kaft met Monroe-satijn
 • Alternate Text Handgebonden in onze studio
 • Alternate Text 5 jaar garantie
 • Alternate Text Duurzaam bedrukt
 • Alternate Text Snelle wereldwijde levering
Alternate Text Wordt Verzonden in 2 - 3 dag(en) . Levering vanuit Nederland € 9,95 Bezorgopties

Verken onze

imageExclusive

Groothandels- en studentenkorting van geen minimum tot bulkbestellingen

Bekijk kortingen
SwatchPack

Bekijk onze cadeaubonnen, het perfecte cadeau voor je dierbaren.

Bestel een cadeaubon

Helpen

Alternate Text Meer details

Over Jouw Gepersonaliseerde Fotoboek

Ontwerp je eigen fotoalbum en ontvang een prachtig exemplaar om al je familie- en vakantiefoto's in te bewaren. Dit fotoalbum met harde satijnen kaft wordt zowel aan de voor- als de achterkant gepersonaliseerd met jouw design of artwork. Kies iets dat de inhoud weerspiegelt of juist mooi bij je interieur past. Het is verkrijgbaar in 3 maten en gevuld met zware ivoorkleurige bladzijden en tussenbladen van perkament. Je bent vrij om de bladzijden in te delen zoals jij wilt. Bovendien is het mogelijk om bij het bedrukken van een fotoalbum een presentatiehoes en een pakje fotoplakkers te bestellen.

Eerste indruk

 • Plak zelf je foto's
 • Tussenbladen van perkament
 • Satijnen hardback kaft
 • Optioneel presentatiehoes
 • Afdruk volledig in kleur

Afmetingen & Details

 • 16x21 cm klein album (liggend): 30 pagina's, geschikt voor 10x15 cm foto's, 20x15 cm pagina grootte - 440 g
 • 32x23 cm medium album (staand): 30 pagina's, geschikt voor 20x15 cm foto's, 21x30 cm pagina grootte - 2,06 kg
 • 33x33 cm groot album (vierkant): 50 pagina's, geschikt voor 25x20 cm foto's, 31x33 cm pagina grootte - 2,64 kg

Hoe Wij Jouw Fotoalbum Maken en Bedrukken

Je gepersonaliseerd fotoboek wordt zorgvuldig gemaakt doormiddel van traditionele bindtechnieken, met een knap staaltje vakmanschap als resultaat! In plaats van webapplicaties en software te gebruiken, binden onze vakkundige boekbinders de boekblokken met zorg en aandacht met de hand aan de rug. Deze boekblokken zijn afkomstig uit Florence, Italië, en zijn gemaakt van dik, ivoorkleurig 110 g/m² papier. Je ontwerpen worden rechtstreeks op het Monroe-satijn gedrukt, dat vervolgens aan de harde kaft wordt bevestigd. Dankzij deze directe sublimatiemethode wordt de inkt diep in de vezels gesmolten, waardoor een duurzame afdruk ontstaat die niet zal loslaten of vervagen. De hoeken worden afgewerkt met elegante metalen kapjes voor een verfijnde, klassieke uitstraling.

Ontwerptips

Omdat het Monroe-satijn een zichtbare nerf en een lichte glans heeft, raden we aan om gedurfde ontwerpen te gebruiken, in plaats van kleine, ingewikkelde details. Dit zal het scherpste resultaat opleveren. We bieden bovendien de optie om een pakje van 250 dubbelzijdige fotoplakkers aan je bestelling toe te voegen. Deze zijn zuurvrij en beschadigen je foto's niet. Voor het totaalpakket kun je ook kiezen voor de klassieke zwarte presentatiehoes, zodat je album beschermd is als je het niet gebruikt.

Hoe verbetert dit product mijn...

Huis

Ontwerp je eigen fotoalbum en organiseer je dierbare familiefoto's in stijl. Door de elegante afwerking en de satijnen hardback kaft zijn deze fotoboeken een fantastische aanvulling op je collectie. Personaliseer de albums met de naam van je kind en vul ze met foto's van hun leven. Elke speciale gelegenheid kan zijn eigen fotoalbum krijgen en ze kunnen generatie op generatie worden doorgegeven.

Bedrijf

Maak een gepersonaliseerd fotoalbum om jezelf als fotograaf te promoten en reclame te maken voor je onderneming. Als je bruiloften fotografeert, of een boetiekwinkel of studio hebt, dan kun je deze verspreiden zodat klanten een indruk krijgen van hoe hun foto's eruit komen te zien. Of maak een fotoalbum om bedrijfsfoto's en prestaties weer te geven. Leg het bij de ingang van het kantoor neer, zodat iedereen het kan bekijken.

Merk

Ontwerp een collectie bedrukte fotoalbums om het assortiment van je designmerk te vergroten. Je artwork wordt afgedrukt op luxe Monroe-satijn, en de perkamenten tussenbladen geven het album een chique, elegante touch. Bovendien worden ze geleverd met fotoplakkers, zodat klanten de bladzijden zelf kunnen indelen. Maak nu je eigen fotoalbums en laat klanten je kunst op een nieuwe manier ervaren.

Alternate Text Printrichtlijnen & afwerking

Print Richtlijn

 • DPI-Print Guideline Icon

  Wat is de beste resolutie voor het printen?

  Wij printen in 200dpi, wat een goede combinatie is van kwaliteit en bestandsgrootte. Idealiter moet jouw afbeelding geschaald worden naar 100% bij een resolutie van 200dpi; dit houdt in dat de grootte van jouw bestand niet verandert, wat interpolatie voorkomt.

 • Jpeg-Tiff Print Guideline Icon

  Moet ik mijn bestand opslaan als TIFF of JPEG?

  Voor meerkleurige of zeer gedetailleerde ontwerpen raden we aan deze als tiff-formaat op te slaan; ze moeten hierbij wel samengevoegd worden tot één laag. Voor simpele kleuren en weinig gedetailleerde bestanden, volstaat een jpeg-formaat.

 • RGB-CMYK Print Guideline Icon

  Welk kleurenmodel moet ik kiezen? RGB of CMYK?

  Wij adviseren om afbeeldingen te gebruiken die binnen de RGB-kleurruimte liggen. In het specifiek levert het gebruik van foto's met een sRGB-profiel de beste kleurresultaten op. Wat houdt dit in? Kies in jouw bewerkingssoftware voor de RGB-werkruimte en stel het kleurprofiel van de afbeelding in op sRGB (sRGB IEC61966-2.1).

 • GSM ICON

  Wat betekent g/m²?

  Gram per vierkante meter (g/m²) is een internationale standaard voor het bepalen van het gewicht van papier of stof. Het gewicht van een vierkante meter (1000 x 1000 mm) wordt als indicatie gebruikt voor het gewicht en de dikte van een bepaalde stof. We classificeren 20-100 g/m² als licht (zomerse stoffen, gaas en fijne zijdestoffen), 101-249 g/m² als medium (de meeste kledingstoffen) en 250+ g/m² als zwaar (bekledingsstoffen en andere specialistische stoffen).

 • Fill Bleed Areas ICON

  Wat zijn afloopgebieden?

  Wanneer jij een product ontwerpt, is het verstandig om de afbeelding iets groter te maken dan nodig is. Bij het printen wordt deze extra rand ook wel 'afloopgebied' of marge genoemd. Deze afloop wordt uiteindelijk van het afgeronde ontwerp geknipt. Het gebied dient als een soort buffer voor inconsistenties tijdens het productieproces. Het is echter belangrijk om het ontwerp door te laten lopen tot aan het afloopgebied, omdat dit witte, onbedrukte randen rondom het uiteindelijke ontwerp voorkomt.

 • Transfer-Print Guideline Icon

  Printen jullie ook op kledingstukken die door een klant worden aangeleverd?

  Jammer genoeg niet. Al onze kleding wordt bedrukt op platte stoffen, die verwerkt worden tot afgewerkte producten. Dit levert een beter eindresultaat en all-over print op. We testen het printen zorgvuldig, zodat we weten wat het beste resultaat oplevert op onze stoffen en we worden hierbij voorzien van de perfecte faciliteiten. We printen echter wel sublimatiepapier op bestelling, dus als je beschikking hebt over een hittepers kun je eenvoudig jouw eigen stoffen bedrukken.

 • Pattern Alignment Across Seams ICON

  Kun je een patroon laten doorlopen over de naden van de verschillende panden van een kledingstuk?

  We streven altijd naar de grootst mogelijke nauwkeurigheid bij het bedrukken en maken van jouw kledingstukken. Door de onvermijdelijke stretch of beweging van de stof tijdens het naaien, kunnen we niet garanderen dat het patroon perfect doorloopt over de naden van het kledingstuk. We zijn over het algemeen nauwkeurig tot 2-3mm, dit is voldoende is voor de meeste patronen, maar kan wat kleine onregelmatigheden opleveren bij gedetailleerde geometische patronen.

 • print label option icon

  Kan ik mijn eigen labels bedrukken?

  De meeste kledingstukken worden geleverd met een bedrukbare labelruimte die je kunt voorzien van jouw bedrijfsinformatie of merknaam. Daarnaast bieden we hier ook Bedrukte Stoffen Labels aan, voor degene die graag hun eigen labels in hun kledingstukken willen naaien.Eco friendly Printing

 • Worden de stoffen op milieuvriendelijke wijze bedrukt?

  Met het milieu in ons achterhoofd, worden al onze stoffen bedrukt met inkt op waterbasis. Dit houdt in dat er geen chemicaliën of oplosmiddelen aan te pas komen. Onze thermofixatie methode hecht de kleuren en prints, waardoor de nadelen van stomen vermeden worden, zoals een teveel aan vervuild water dat in het afvoersysteem terechtkomt. We hebben één faciliteit waar al het drukwerk, de productie en uitvoering plaatsvindt.

Let op: Omdat alle producten die we leveren handgemaakt worden op bestelling, kunnen de afmetingen licht variëren.

Alternate Text Veelgestelde Vragen

Kan ik deze fotoalbums zelf indelen?

Ja, dat kan! We laten de bladzijden blanco en geven je de mogelijkheid om een pakje fotoplakkers bij je fotoalbum te bestellen. Zo kun je helemaal zelf bepalen hoe je fotoboek eruit komt te zien.

Waar is het perkamentpapier voor?

Elke bladzijde heeft een perkamenten tussenblad om je foto's te beschermen tegen vingerafdrukken. Dit is een klassiek kenmerk van een fotoalbum waarbij je de foto's zelf kunt plakken.

Hoeveel bladzijdes heeft dit album?

Je kunt uit 3 groottes kiezen. Het kleine en het medium formaat hebben beide 30 bladzijden (60 zijden), en het grote album heeft 50 bladzijden (100 zijden).

Dit vind je misschien ook leuk:

Recentelijk Bekeken