Neem contact met ons op
contrado logo

Gepersonaliseerd Leren Brillenhoesje

Van € 47,00. Klaar voor verzending in 2 - 3 dag(en)

 • Kwantumkorting

  Korting beschikbaar. Voeg afmetingen/kwantiteit toe om de prijs te zien:

  Start ontwerp >

 • Groothandel Account We willen al onze artiesten en kleine bedrijven de beste prijs aanbieden om te helpen hun bedrijf te laten groeien. Beschikbaar voor geselecteerde artiesten en doorverkopers. Meld je aan voor een groothandel account

Premium Getraceerde Bezorging:€ 8,99

Creëer jouw eigen gepersonaliseerde leren brillenhoesje, bedrukt met je designs en patronen. De hoesjes worden gemaakt van 100% nappaleer en bestaan uit één stuk dat aan een zijde voorzien wordt van een naad. De bedrukte zonnebrilhoes wordt afgewerkt met een rand, die geverfd wordt in een keuze uit vijf kleuren. Afmetingen: 9 cm x 18,5 cm

 • 100% nappaleer
 • Een zacht alternatief voor brillendozen
 • Gevoerd met faux suède
 • Met de hand genaaid, incl. geverfde rand
 • Geweldig voor onderweg of op vakantie

Gepersonaliseerde Leren Brillenhoesjes

  De gepersonaliseerde leren brillenhoezen worden gemaakt van één stuk hoogwaardig nappaleer. Dit leer wordt voorzichtig dubbel gevouwen, zodat jouw bril er perfect in past. De voering wordt gemaakt van zachte imitatiesuède. De randen van elke hoes worden met de hand gestikt en geverfd in een keuze uit vijf kleuren.

  Jouw gepersonaliseerde leren zonnebrilhoes is perfect voor onderweg of op vakantie en zorgt dat je jouw bril op stijlvolle wijze kunt beschermen.

 • Eerste indruk

  • 100% nappaleren brillenhoes
  • 9 cm x 18,5 cm
  • Zachte voering van imitatiesuède
  • Gepersonaliseerde leren brillenhoes met merklabel
  • Met de hand gestikt en geverfd

Kies soort leer helpmechoose

Jouw gepersonaliseerde leren brillenhoes is verkrijgbaar in glad of getextureerd nappaleer.

Kies kleur stikstel helpmechoose

De brillenhoezen worden voorzien van een naad in de kleur van jouw keuze. De randen van het leer worden geverfd in dezelfde kleur.

Hoe wordt jouw gepersonaliseerde leren brillenhoes gemaakt?

Wanneer jij jouw brillenhoes hebt ontworpen, zal ons team deskundige leerwerkers je design afdrukken op het leer van jouw keuze.

Vervolgens wordt er een laag faux suède met de hand vastgemaakt aan het leer, waarna het volledige materiaal voorzichtig wordt dubbelgevouwen.

Het hoesje wordt nu met de hand in elkaar gezet door onze ervaren vakmensen, met een 40 gauge draad in de kleur van jouw keuze. De randen van het leer worden geverfd in dezelfde kleur als de draad.

Het label aan de binnenzijde kan eveneens gepersonaliseerd worden, om jouw gepersonaliseerde leren brillenhoes de finishing touch te geven.

Onderhoud

Het brillenhoesje kan altijd wat vuil oppikken, wanneer je het in je tas of bureaula bewaart. Met een vochtig doekje kun je vuil en vlekken eenvoudig verwijderen.

 • Afvegen
 • Niet wassen

Ontwerptips

Omdat de gepersonaliseerde leren brillenhoesjes bestaan uit een stuk leer dat gevouwen wordt, is het belangrijk om te zorgen dat details zich niet op de vouw bevinden. Gebruik jij een patroon waarbij complexe details de hele hoes beslaan, dan zal dit er sowieso mooi uit komen te zien. Wanneer je echter grote logo's of foto's laat afdrukken op deze hoes, dan kan het een optie zijn twee foto's of ontwerpen naast elkaar te plaatsen, zodat deze samenkomen op de plek waar het leer wordt gevouwen en belangrijke details niet verloren gaan.

Daarnaast kun je selecteren hoe je wil dat het leer wordt afgewerkt. De brillenhoezen zijn verkrijgbaar in glad of getextureerd leer. Via de preview optie in onze design interface kun je bekijken hoe je design er op de verschillende afwerkingen uit komt te zien.

Wanneer je helemaal tevreden bent met je design, kun je de kleur garen en rand kiezen: houtskool, crème, bruin, rood of blauw. Ga voor een kleur die mooi aansluit bij je ontwerp of kies juist voor een opvallende kleur die eruit springt.

Tot slot heb je tevens de optie om het label aan de binnenzijde van je gepersonaliseerde zonnebrilhoes te personaliseren. Als je de hoezen ontwerpt om zelf te verkopen, kun je hier bijvoorbeeld je logo aan toevoegen. Dit geeft de brillenhoesjes een professionele uitstraling en zorgt dat je klanten niet vergeten waar ze hun prachtige items hebben gekocht.

Hoe verbetert dit product mijn

 • Huis

  Heb jij je bril alleen nodig voor het lezen of wil je graag een extra zonnebril bij de hand hebben? Dan is een gepersonaliseerd leren brillenhoesje het perfecte item voor jou. Bewaar de brillenhouder in je tas of vlakbij je favoriete stoel, zodat je jouw bril snel en veilig kunt opbergen.

  De hoesjes zijn tevens originele cadeaus voor iedereen die altijd zijn/haar bril kwijt is.

 • Bedrijf

  Creëert jouw bedrijf leesbrillen of zonnebrillen? Ontwerp dan nu prachtige brillenhoesjes om je merk naar een hoger niveau te tillen. Deze gepersonaliseerde leren hoesjes zijn de perfecte manier om bij elke aankoop je merk te promoten en de klantvriendelijkheid te vergroten.

 • Merk

  Wanneer jij jouw eigen kunst of designs creëert, kun je deze laten bedrukken op een assortiment leren brillenhoezen. Daarnaast kun je het label voorzien van jouw logo en merk voor een professionele finishing touch. Brillenhoesjes zijn leuke en originele items om toe te voegen aan jouw collectie; verkoop ze via je dropshipping-winkel of op evenementen en markten.

Veelgestelde vragen:

Wat zijn de afmetingen van de gepersonaliseerde brillenhoesjes?

Elke brillenhoes is 9 cm x 18,5 cm.

Hoe houd ik mijn leren brillenhouder schoon?

Vuil en stof kunnen eenvoudig verwijderd worden door het brillenhoesje schoon te vegen met een vochtig doekje.

Kan ik de brillenhoes voorzien van mijn merk?

Ja, je kunt zowel een logo toevoegen aan je design, als deze laten afdrukken op het label aan de binnenkant.

Print Richtlijn

 • DPI-Print Guideline Icon

  Wat is de beste resolutie voor het printen?

  Wij printen in 200dpi, wat een goede combinatie is van kwaliteit en bestandsgrootte. Idealiter moet jouw afbeelding geschaald worden naar 100% bij een resolutie van 200dpi; dit houdt in dat de grootte van jouw bestand niet verandert, wat interpolatie voorkomt.

 • Jpeg-Tiff Print Guideline Icon

  Moet ik mijn bestand opslaan als TIFF of JPEG?

  Voor meerkleurige of zeer gedetailleerde ontwerpen raden we aan deze als tiff-formaat op te slaan; ze moeten hierbij wel samengevoegd worden tot één laag. Voor simpele kleuren en weinig gedetailleerde bestanden, volstaat een jpeg-formaat.

 • RGB-CMYK Print Guideline Icon

  Welk kleurenmodel moet ik kiezen? RGB of CMYK?

  Wij adviseren om afbeeldingen te gebruiken die binnen de RGB-kleurruimte liggen. In het specifiek levert het gebruik van foto's met een sRGB-profiel de beste kleurresultaten op. Wat houdt dit in? Kies in jouw bewerkingssoftware voor de RGB-werkruimte en stel het kleurprofiel van de afbeelding in op sRGB (sRGB IEC61966-2.1).

 • GSM ICON

  Wat betekent g/m²?

  Gram per vierkante meter (g/m²) is een internationale standaard voor het bepalen van het gewicht van papier of stof. Het gewicht van een vierkante meter (1000 x 1000 mm) wordt als indicatie gebruikt voor het gewicht en de dikte van een bepaalde stof. We classificeren 20-100 g/m² als licht (zomerse stoffen, gaas en fijne zijdestoffen), 101-249 g/m² als medium (de meeste kledingstoffen) en 250+ g/m² als zwaar (bekledingsstoffen en andere specialistische stoffen).

 • Fill Bleed Areas ICON

  Wat zijn afloopgebieden?

  Wanneer jij een product ontwerpt, is het verstandig om de afbeelding iets groter te maken dan nodig is. Bij het printen wordt deze extra rand ook wel 'afloopgebied' of marge genoemd. Deze afloop wordt uiteindelijk van het afgeronde ontwerp geknipt. Het gebied dient als een soort buffer voor inconsistenties tijdens het productieproces. Het is echter belangrijk om het ontwerp door te laten lopen tot aan het afloopgebied, omdat dit witte, onbedrukte randen rondom het uiteindelijke ontwerp voorkomt.

 • Transfer-Print Guideline Icon

  Printen jullie ook op kledingstukken die door een klant worden aangeleverd?

  Jammer genoeg niet. Al onze kleding wordt bedrukt op platte stoffen, die verwerkt worden tot afgewerkte producten. Dit levert een beter eindresultaat en all-over print op. We testen het printen zorgvuldig, zodat we weten wat het beste resultaat oplevert op onze stoffen en we worden hierbij voorzien van de perfecte faciliteiten. We printen echter wel sublimatiepapier op bestelling, dus als je beschikking hebt over een hittepers kun je eenvoudig jouw eigen stoffen bedrukken.

 • Pattern Alignment Across Seams ICON

  Kun je een patroon laten doorlopen over de naden van de verschillende panden van een kledingstuk?

  We streven altijd naar de grootst mogelijke nauwkeurigheid bij het bedrukken en maken van jouw kledingstukken. Door de onvermijdelijke stretch of beweging van de stof tijdens het naaien, kunnen we niet garanderen dat het patroon perfect doorloopt over de naden van het kledingstuk. We zijn over het algemeen nauwkeurig tot 2-3mm, dit is voldoende is voor de meeste patronen, maar kan wat kleine onregelmatigheden opleveren bij gedetailleerde geometische patronen.

 • print label option icon

  Kan ik mijn eigen labels bedrukken?

  De meeste kledingstukken worden geleverd met een bedrukbare labelruimte die je kunt voorzien van jouw bedrijfsinformatie of merknaam. Daarnaast bieden we hier ook Bedrukte Stoffen Labels aan, voor degene die graag hun eigen labels in hun kledingstukken willen naaien.Eco friendly Printing

 • Worden de stoffen op milieuvriendelijke wijze bedrukt?

  Met het milieu in ons achterhoofd, worden al onze stoffen bedrukt met inkt op waterbasis. Dit houdt in dat er geen chemicaliën of oplosmiddelen aan te pas komen. Onze thermofixatie methode hecht de kleuren en prints, waardoor de nadelen van stomen vermeden worden, zoals een teveel aan vervuild water dat in het afvoersysteem terechtkomt. We hebben één faciliteit waar al het drukwerk, de productie en uitvoering plaatsvindt.

Let op: Omdat alle producten die we leveren handgemaakt worden op bestelling, kunnen de afmetingen licht variëren.

Levertijd & Kosten


Productietijden

Jouw item wordt ter plaatse handgemaakt, wat ongeveer 1-2 dagen in beslag neemt. Bekijk hiervoor a.u.b. de individuele productietijden die naast de prijs van het item op de productpagina worden weergegeven, dit kan namelijk per artikel variëren. In zeldzame gevallen, wanneer we een item opnieuw moeten bedrukken, kan het 1-2 dagen langer duren.

Verzendmethoden

Nadat jouw item is gemaakt, zullen we je bestelling verzenden volgens de door jouw geselecteerde verzendmethode. Tel a.u.b. de productietijd op bij de bezorgingstijd, om uit te rekenen wanneer je jouw bestelling in huis hebt. Selecteer de gewenste verzendmethode bij het afrekenen.
 
We verzenden via de services van DHL of Fedex. De levertijd bedraagt gemiddeld slechts 2-5 werkdagen. Zo kun je snel beginnen met het genieten of doorverkopen van jouw handgemaakte producten met jouw eigen ontwerpen.

Je kunt ook meer lezen over onze algemene voorwaarden en terugbetalingsbeleid.

Maak gebruik van onze Productie-Ervaring en Wereldwijde Verzending.

Bij Contrado wordt elk product handgemaakt op locatie, om de hoogste kwaliteit te garanderen. We hebben naast een toegewijde productie service, ook een aantal verschillende snelle leveringsopties. De afgelopen 14 jaar hebben we ontelbaar veel gepersonaliseerde producten bedrukt en met de hand gemaakt, voor uiteenlopende klanten over heel de wereld. Veel van hen zijn uiteindelijk trouwe klanten geworden die niet alleen houden van onze producten, maar ook de zorg, kennis en toewijding van onze medewerkers waarderen. 

Geproduceerd en klaar voor verzending in gemiddeld 1 tot 3 dagen.
 • Alle producten worden intern bedrukt en gemaakt. De productietijden zijn afhankelijk van het product.
Express levering mogelijk
 • Er is ook een snelle Express leveringsoptie, waardoor jij jouw bestelling nog sneller in huis hebt.