Alle
 • Alle
 • Eigen Ontwerp
 • Kunstenaars
Go back
Related:
Webshops ({{popupVm.storeTotalCount}})
Kunstenaars ({{popupVm.artistTotalCount}})

Gepersonaliseerd Notitieboek met Ringband

 • Alternate Text 50 bladzijden van 120g/m² papier
 • Alternate Text A4-, A5-, of A6-formaat
 • Alternate Text Kies uit gelinieerd of blanco papier
 • Alternate Text Personaliseer de glanzende voor- en achterkant
 • Alternate Text Groothandelskorting zonder minimum afname
 • Alternate Text Duurzaam bedrukt
 • Alternate Text Snelle wereldwijde levering
Alternate Text Wordt Verzonden in 2 - 3 dag(en) . Levering vanuit Nederland € 9,95 Bezorgopties

Verken onze

imageExclusive

Groothandels- en studentenkorting van geen minimum tot bulkbestellingen

Bekijk kortingen
SwatchPack

Bekijk onze cadeaubonnen, het perfecte cadeau voor je dierbaren.

Bestel een cadeaubon

Productomschrijving

notitieboek bedrukken
Notitieboeken zijn onmisbaar in ons dagelijks leven. Update daarom je schrijfwaren met een prachtig gepersonaliseerd notitieboek met ringband. Ze zijn verkrijgbaar in 3 maten: A4, A5 en A6, en kunnen zowel aan de voor- als achterkant door jou worden ontworpen. Al onze notitieboeken met ringband worden op bestelling met de hand gemaakt van de beste materialen. Zo heeft de 2,5 mm harde kaft een glanzende afwerking en wordt deze mooi rondom de randen bedrukt. Het telt 50 bladzijden van 120 g/m² gelinieerd of blanco papier.

Hoe het werkt

Alternate Text

Upload je ontwerp

We passen je ontwerp automatisch toe op het door jou geselecteerde product

Alternate Text

Maak het volmaakt

Gebruik onze slimme tools om het precies goed te krijgen en selecteer de afwerkingsopties

Alternate Text

Voorbeeld & afrekenen

Bevestig uw ontwerpen met onze 3D-previews en betaal met vertrouwen

Alternate Text

1-2 dagen productie

Leun achterover en ontspan. Uw product is onderweg!

Hoe onze prijsstelling werkt

Onze prijzen zijn gebaseerd op de hoeveelheid en afmetingen van de producten die u bestelt. Hoe meer u bestelt, hoe beter de prijs die u krijgt. We bieden ook lagere prijzen voor grotere afmetingen, studenten en groothandels.

Wij bieden kortingen

We bieden kortingen op al onze producten, inclusief bulk-, hoeveelheids- en studentenkortingen. Profiteer van geweldige aanbiedingen, of u nu een klein bedrijf, ontwerper of student bent.

Volumekorting Groothandel Studenten
Gebaseerd op Hoeveelheid Tot 44% Tot 10%
Kortingen

Korting beschikbaar. Prijs door afmetingen en aantal te selecteren.

Meer te weten komen Meer te weten komen

Levertijd & kosten

Gepersonaliseerd Notitieboek met Ringband

 • Alternate Text 50 bladzijden van 120g/m² papier
 • Alternate Text A4-, A5-, of A6-formaat
 • Alternate Text Kies uit gelinieerd of blanco papier
 • Alternate Text Personaliseer de glanzende voor- en achterkant
 • Alternate Text Groothandelskorting zonder minimum afname
 • Alternate Text Duurzaam bedrukt
 • Alternate Text Snelle wereldwijde levering
Alternate Text Wordt Verzonden in 2 - 3 dag(en) . Levering vanuit Nederland € 9,95 Bezorgopties

Verken onze

imageExclusive

Groothandels- en studentenkorting van geen minimum tot bulkbestellingen

Bekijk kortingen
SwatchPack

Bekijk onze cadeaubonnen, het perfecte cadeau voor je dierbaren.

Bestel een cadeaubon

Helpen

Alternate Text Meer details

Over Jouw Notitieboek met Ringband

Geef je bureauartikelen een oppepper door je eigen notitieboek met ringband te ontwerpen. Verkrijgbaar in 3 verschillende formaten, A6, A5 en A4. Je nieuwe handgemaakte notitieboek heeft een prachtige glanzende kaft van 2,5 mm die rond de randen is bedrukt. Je kunt je ontwerpen op de volledige voor- en achterkant uploaden voor een gepersonaliseerde afwerking. Je notitieboek op maat telt 50 papieren bladzijden van hoge kwaliteit, gelinieerd of ongelinieerd. Met een gewicht van 120 g/m² is dit luxueuze papier perfect om op te schrijven en schetsen te maken.

Eerste indruk

 • Verkrijgbaar in 3 maten
 • Personaliseer de voor- en achterkant
 • Glanzende kaft
 • 120 g/m² paper
 • Blanco of gelinieerd
 • Met ringband

Afmetingen & Details

 • A6-formaat - 160 g
 • A5-formaat - 320 g
 • A4-formaat - 640 g

Hoe Wij Jouw Notitieboek Maken en Bedrukken

Het bedrukken van notitieboeken met ringband is een van onze specialiteiten. Je notitieboek wordt met de hand gemaakt door ervaren boekmakers en ambachtslieden, en wordt met vakmanschap en oog voor detail afgewerkt. Je ontwerpen worden netjes op de voor- en achterkant, en rond de randen van de harde kaft gedrukt. Eenmaal op maat gesneden, wordt de glanzende kaft gebonden met 50 bladzijden luxe papier en een metalen ringband. Het eindresultaat is prachtig. Een afdruk in hoge resolutie van jouw ontwerp, waarin elk lijntje en detail tot in perfectie is weergegeven.

Alternate Text Printrichtlijnen & afwerking

Print Richtlijn

 • DPI-Print Guideline Icon

  Wat is de beste resolutie voor het printen?

  Wij printen in 200dpi, wat een goede combinatie is van kwaliteit en bestandsgrootte. Idealiter moet jouw afbeelding geschaald worden naar 100% bij een resolutie van 200dpi; dit houdt in dat de grootte van jouw bestand niet verandert, wat interpolatie voorkomt.

 • Jpeg-Tiff Print Guideline Icon

  Moet ik mijn bestand opslaan als TIFF of JPEG?

  Voor meerkleurige of zeer gedetailleerde ontwerpen raden we aan deze als tiff-formaat op te slaan; ze moeten hierbij wel samengevoegd worden tot één laag. Voor simpele kleuren en weinig gedetailleerde bestanden, volstaat een jpeg-formaat.

 • RGB-CMYK Print Guideline Icon

  Welk kleurenmodel moet ik kiezen? RGB of CMYK?

  Wij adviseren om afbeeldingen te gebruiken die binnen de RGB-kleurruimte liggen. In het specifiek levert het gebruik van foto's met een sRGB-profiel de beste kleurresultaten op. Wat houdt dit in? Kies in jouw bewerkingssoftware voor de RGB-werkruimte en stel het kleurprofiel van de afbeelding in op sRGB (sRGB IEC61966-2.1).

 • GSM ICON

  Wat betekent g/m²?

  Gram per vierkante meter (g/m²) is een internationale standaard voor het bepalen van het gewicht van papier of stof. Het gewicht van een vierkante meter (1000 x 1000 mm) wordt als indicatie gebruikt voor het gewicht en de dikte van een bepaalde stof. We classificeren 20-100 g/m² als licht (zomerse stoffen, gaas en fijne zijdestoffen), 101-249 g/m² als medium (de meeste kledingstoffen) en 250+ g/m² als zwaar (bekledingsstoffen en andere specialistische stoffen).

 • Fill Bleed Areas ICON

  Wat zijn afloopgebieden?

  Wanneer jij een product ontwerpt, is het verstandig om de afbeelding iets groter te maken dan nodig is. Bij het printen wordt deze extra rand ook wel 'afloopgebied' of marge genoemd. Deze afloop wordt uiteindelijk van het afgeronde ontwerp geknipt. Het gebied dient als een soort buffer voor inconsistenties tijdens het productieproces. Het is echter belangrijk om het ontwerp door te laten lopen tot aan het afloopgebied, omdat dit witte, onbedrukte randen rondom het uiteindelijke ontwerp voorkomt.

 • Transfer-Print Guideline Icon

  Printen jullie ook op kledingstukken die door een klant worden aangeleverd?

  Jammer genoeg niet. Al onze kleding wordt bedrukt op platte stoffen, die verwerkt worden tot afgewerkte producten. Dit levert een beter eindresultaat en all-over print op. We testen het printen zorgvuldig, zodat we weten wat het beste resultaat oplevert op onze stoffen en we worden hierbij voorzien van de perfecte faciliteiten. We printen echter wel sublimatiepapier op bestelling, dus als je beschikking hebt over een hittepers kun je eenvoudig jouw eigen stoffen bedrukken.

 • Pattern Alignment Across Seams ICON

  Kun je een patroon laten doorlopen over de naden van de verschillende panden van een kledingstuk?

  We streven altijd naar de grootst mogelijke nauwkeurigheid bij het bedrukken en maken van jouw kledingstukken. Door de onvermijdelijke stretch of beweging van de stof tijdens het naaien, kunnen we niet garanderen dat het patroon perfect doorloopt over de naden van het kledingstuk. We zijn over het algemeen nauwkeurig tot 2-3mm, dit is voldoende is voor de meeste patronen, maar kan wat kleine onregelmatigheden opleveren bij gedetailleerde geometische patronen.

 • print label option icon

  Kan ik mijn eigen labels bedrukken?

  De meeste kledingstukken worden geleverd met een bedrukbare labelruimte die je kunt voorzien van jouw bedrijfsinformatie of merknaam. Daarnaast bieden we hier ook Bedrukte Stoffen Labels aan, voor degene die graag hun eigen labels in hun kledingstukken willen naaien.Eco friendly Printing

 • Worden de stoffen op milieuvriendelijke wijze bedrukt?

  Met het milieu in ons achterhoofd, worden al onze stoffen bedrukt met inkt op waterbasis. Dit houdt in dat er geen chemicaliën of oplosmiddelen aan te pas komen. Onze thermofixatie methode hecht de kleuren en prints, waardoor de nadelen van stomen vermeden worden, zoals een teveel aan vervuild water dat in het afvoersysteem terechtkomt. We hebben één faciliteit waar al het drukwerk, de productie en uitvoering plaatsvindt.

Let op: Omdat alle producten die we leveren handgemaakt worden op bestelling, kunnen de afmetingen licht variëren.

Alternate Text Veelgestelde Vragen

Hoe zal mijn notitieboek eruit zien?

Zodra je de maat hebt gekozen, kun je beginnen met ontwerpen. Je notitieboek is gemaakt van 120 g/m² papier en een 2,5 mm dikke kaft die prachtig rond de randen is bedrukt. Kies uit gewoon of gelinieerd papier. Je ontwerpen worden op de voor- en achterkant gedrukt met een glanzende afwerking.

Hoe groot zijn deze gepersonaliseerde notitieboeken?

Je kunt kiezen uit 3 verschillende maten. Er is een kleine, medium en grote optie. De kleine is A6, de medium A5, en de grote A4. De omslagen zijn 2,5 mm dik.

Zijn deze notitieboeken geschikt om in te tekenen?

Wij gebruiken prachtig papier van hoge kwaliteit. Voor tekenen en schetsen kies je voor de optie ongelinieerd papier, met een gewicht van 120 g/m². Dit is het perfecte papier voor schrijven, schetsen, doodling en meer.

Dit vind je misschien ook leuk:

Recentelijk Bekeken