Alle
 • Alle
 • Eigen Ontwerp
 • Kunstenaars
Go back
Related:
Webshops ({{popupVm.storeTotalCount}})
Kunstenaars ({{popupVm.artistTotalCount}})

Gepersonaliseerd Outdoor Spandoek

 • Alternate Text Waterdichte stof voor buitengebruik
 • Alternate Text Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
 • Alternate Text Met de hand gestikte zomen
 • Alternate Text Inclusief oogjes
 • Alternate Text Groothandelskorting zonder minimum afname
 • Alternate Text Duurzaam bedrukt
 • Alternate Text Snelle wereldwijde levering
Alternate Text Wordt Verzonden in 2 - 3 dag(en) . Levering vanuit Nederland € 9,95 Bezorgopties

Verken onze

imageExclusive

Groothandels- en studentenkorting van geen minimum tot bulkbestellingen

Bekijk kortingen
SwatchPack

Bekijk onze cadeaubonnen, het perfecte cadeau voor je dierbaren.

Bestel een cadeaubon

Productomschrijving

outdoor spandoek bedrukken
Bedrukte spandoeken zijn ideaal voor een evenement of feestje en worden steeds populairder! Waarom zou je alleen de binnenkant van een locatie versieren, als je het ook aan de buitenkant kunt doen? Met onze online ontwerptool kun jij eenvoudig een outdoor banner ontwerpen met jouw favoriete designs of foto's. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Onderhoud

Het is onwaarschijnlijk dat je spandoek meer dan een vochtig doekje nodig heeft. Maar mocht het toch nodig zijn, dan kun je het wassen op 30°C. Het mag ook in de droger en kan gestreken worden, maar allebei alleen op een lage temperatuur.

Hoe het werkt

Alternate Text

Upload je ontwerp

We passen je ontwerp automatisch toe op het door jou geselecteerde product

Alternate Text

Maak het volmaakt

Gebruik onze slimme tools om het precies goed te krijgen en selecteer de afwerkingsopties

Alternate Text

Voorbeeld & afrekenen

Bevestig uw ontwerpen met onze 3D-previews en betaal met vertrouwen

Alternate Text

1-2 dagen productie

Leun achterover en ontspan. Uw product is onderweg!

Hoe onze prijsstelling werkt

Onze prijzen zijn gebaseerd op de hoeveelheid en afmetingen van de producten die u bestelt. Hoe meer u bestelt, hoe beter de prijs die u krijgt. We bieden ook lagere prijzen voor grotere afmetingen, studenten en groothandels.

Wij bieden kortingen

We bieden kortingen op al onze producten, inclusief bulk-, hoeveelheids- en studentenkortingen. Profiteer van geweldige aanbiedingen, of u nu een klein bedrijf, ontwerper of student bent.

Volumekorting Groothandel Studenten
Gebaseerd op Hoeveelheid Tot 44% Tot 10%
Kortingen

Korting beschikbaar. Prijs door afmetingen en aantal te selecteren.

Meer te weten komen Meer te weten komen

Levertijd & kosten

Gepersonaliseerd Outdoor Spandoek

 • Alternate Text Waterdichte stof voor buitengebruik
 • Alternate Text Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
 • Alternate Text Met de hand gestikte zomen
 • Alternate Text Inclusief oogjes
 • Alternate Text Groothandelskorting zonder minimum afname
 • Alternate Text Duurzaam bedrukt
 • Alternate Text Snelle wereldwijde levering
Alternate Text Wordt Verzonden in 2 - 3 dag(en) . Levering vanuit Nederland € 9,95 Bezorgopties

Verken onze

imageExclusive

Groothandels- en studentenkorting van geen minimum tot bulkbestellingen

Bekijk kortingen
SwatchPack

Bekijk onze cadeaubonnen, het perfecte cadeau voor je dierbaren.

Bestel een cadeaubon

Helpen

Alternate Text Meer details

Over jouw bedrukte spandoek

Je gepersonaliseerde outdoor spandoek wordt gemaakt van Linden Waterproof. Deze effen geweven polyesterstof is 100% waterdicht en perfect voor het maken van banners om buiten op te hangen. Met maar 120 g/m² is het een lichte stof die mede dankzij de metalen oogjes eenvoudig kan worden opgehangen. Doordat de stof niet rafelt, kun je er zeker van zijn dat jouw spandoek jarenlang mee zal gaan.

Eerste indruk

 • 100% waterdichte stof
 • 11 verschillende afmetingen
 • Geschikt voor buitengebruik
 • Inclusief oogjes
 • Handgestikte zomen

Afmetingen

 • 0,6 m x 1,4 m (kleinste)
 • 1,5 m x 6 m (grootste)

Hoe jouw spandoek wordt gemaakt

Zodra je een ontwerp hebt geüpload, gebruiken onze druktechnici de modernste technieken om er een duurzame outdoor banner mee te maken. Ze gebruiken een speciale infusietechnologie, waarbij de milieuvriendelijke inkt diep in de vezels van het waterdichte doek doordringt. Dit zorgt voor een heldere afdruk van hoge kwaliteit. Vervolgens wordt je spandoek op maat geknipt en genaaid door getalenteerde naaisters. Tot slot worden er oogjes aangebracht om het spandoek gemakkelijk te kunnen ophangen.

Ontwerptips

Er zijn 11 verschillende afmetingen, variërend van 0,6 x 1,4 meter tot 1,5 x 6 meter. Deze komen in verschillende verhoudingen, maar zijn allemaal rechthoekig en worden liggend weergegeven. Je kunt je outdoor banner ook verticaal ophangen, maar dan moet je het ontwerp 90° draaien.

Het aantal oogjes hangt af van de afmeting van je spandoek. Deze zijn tijdens het ontwerpen duidelijk te zien, zodat je hier geen belangrijke details plaatst.

Hoe verbetert dit product mijn...

Huis

Gepersonaliseerde spandoeken zijn geweldig als decoratie van een evenement of feest. Ontwerp je eigen outdoor spandoek en zorg voor een onvergetelijke dag of avond.

Bedrijf

Als je ergens achteraan op een bedrijventerrein zit, kan het zomaar zijn dat mensen helemaal niet beseffen dat je er bent. Bedrukt daarom een outdoor banner met je bedrijfsnaam, logo en contactgegevens en hang het op bij de ingang van het terrein, zodat voorbijgangers kunnen zien wat je doet.

Merk

Bedrukte outdoor spandoeken zijn geweldig voor evenementen. Gebruik onze ontwerptool om bijvoorbeeld een advertentie van een aankomend evenement te maken, of om aan te geven waar het evenement op de dag zelf is. De banners zijn waterdicht en gemakkelijk op te hangen - adverteren is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Alternate Text Printrichtlijnen & afwerking

Print Richtlijn

 • DPI-Print Guideline Icon

  Wat is de beste resolutie voor het printen?

  Wij printen in 200dpi, wat een goede combinatie is van kwaliteit en bestandsgrootte. Idealiter moet jouw afbeelding geschaald worden naar 100% bij een resolutie van 200dpi; dit houdt in dat de grootte van jouw bestand niet verandert, wat interpolatie voorkomt.

 • Jpeg-Tiff Print Guideline Icon

  Moet ik mijn bestand opslaan als TIFF of JPEG?

  Voor meerkleurige of zeer gedetailleerde ontwerpen raden we aan deze als tiff-formaat op te slaan; ze moeten hierbij wel samengevoegd worden tot één laag. Voor simpele kleuren en weinig gedetailleerde bestanden, volstaat een jpeg-formaat.

 • RGB-CMYK Print Guideline Icon

  Welk kleurenmodel moet ik kiezen? RGB of CMYK?

  Wij adviseren om afbeeldingen te gebruiken die binnen de RGB-kleurruimte liggen. In het specifiek levert het gebruik van foto's met een sRGB-profiel de beste kleurresultaten op. Wat houdt dit in? Kies in jouw bewerkingssoftware voor de RGB-werkruimte en stel het kleurprofiel van de afbeelding in op sRGB (sRGB IEC61966-2.1).

 • GSM ICON

  Wat betekent g/m²?

  Gram per vierkante meter (g/m²) is een internationale standaard voor het bepalen van het gewicht van papier of stof. Het gewicht van een vierkante meter (1000 x 1000 mm) wordt als indicatie gebruikt voor het gewicht en de dikte van een bepaalde stof. We classificeren 20-100 g/m² als licht (zomerse stoffen, gaas en fijne zijdestoffen), 101-249 g/m² als medium (de meeste kledingstoffen) en 250+ g/m² als zwaar (bekledingsstoffen en andere specialistische stoffen).

 • Fill Bleed Areas ICON

  Wat zijn afloopgebieden?

  Wanneer jij een product ontwerpt, is het verstandig om de afbeelding iets groter te maken dan nodig is. Bij het printen wordt deze extra rand ook wel 'afloopgebied' of marge genoemd. Deze afloop wordt uiteindelijk van het afgeronde ontwerp geknipt. Het gebied dient als een soort buffer voor inconsistenties tijdens het productieproces. Het is echter belangrijk om het ontwerp door te laten lopen tot aan het afloopgebied, omdat dit witte, onbedrukte randen rondom het uiteindelijke ontwerp voorkomt.

 • Transfer-Print Guideline Icon

  Printen jullie ook op kledingstukken die door een klant worden aangeleverd?

  Jammer genoeg niet. Al onze kleding wordt bedrukt op platte stoffen, die verwerkt worden tot afgewerkte producten. Dit levert een beter eindresultaat en all-over print op. We testen het printen zorgvuldig, zodat we weten wat het beste resultaat oplevert op onze stoffen en we worden hierbij voorzien van de perfecte faciliteiten. We printen echter wel sublimatiepapier op bestelling, dus als je beschikking hebt over een hittepers kun je eenvoudig jouw eigen stoffen bedrukken.

 • Pattern Alignment Across Seams ICON

  Kun je een patroon laten doorlopen over de naden van de verschillende panden van een kledingstuk?

  We streven altijd naar de grootst mogelijke nauwkeurigheid bij het bedrukken en maken van jouw kledingstukken. Door de onvermijdelijke stretch of beweging van de stof tijdens het naaien, kunnen we niet garanderen dat het patroon perfect doorloopt over de naden van het kledingstuk. We zijn over het algemeen nauwkeurig tot 2-3mm, dit is voldoende is voor de meeste patronen, maar kan wat kleine onregelmatigheden opleveren bij gedetailleerde geometische patronen.

 • print label option icon

  Kan ik mijn eigen labels bedrukken?

  De meeste kledingstukken worden geleverd met een bedrukbare labelruimte die je kunt voorzien van jouw bedrijfsinformatie of merknaam. Daarnaast bieden we hier ook Bedrukte Stoffen Labels aan, voor degene die graag hun eigen labels in hun kledingstukken willen naaien.Eco friendly Printing

 • Worden de stoffen op milieuvriendelijke wijze bedrukt?

  Met het milieu in ons achterhoofd, worden al onze stoffen bedrukt met inkt op waterbasis. Dit houdt in dat er geen chemicaliën of oplosmiddelen aan te pas komen. Onze thermofixatie methode hecht de kleuren en prints, waardoor de nadelen van stomen vermeden worden, zoals een teveel aan vervuild water dat in het afvoersysteem terechtkomt. We hebben één faciliteit waar al het drukwerk, de productie en uitvoering plaatsvindt.

Let op: Omdat alle producten die we leveren handgemaakt worden op bestelling, kunnen de afmetingen licht variëren.

Alternate Text Veelgestelde Vragen

Hoeveel oogjes heeft mijn spandoek

Dat hangt af van de afmeting. Onze kleinste banner heeft 6 oogjes, terwijl de grootste er 18 heeft. Deze aantallen zijn zorgvuldig gekozen, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw spandoek goed vast zit.

Zijn 6 oogjes wel genoeg?

Ja, dat is echt zo. Onze Linden Waterproof-stof weegt namelijk maar 120 g/m². Ons kleinste spandoek is 0,6 x 1,4 meter (0,84 m²) wat betekent dat het net iets meer dan 100 gram weegt. Zelfs het grootste spandoek (1,5 m x 6 m/9 m²) weegt maar iets meer dan 1 kg.

Zal mijn spandoek in de wind wapperen?

De oogjes zitten aan alle vier de randen van de banner. Hierdoor blijft je spandoek zelfs tijdens een waaierige herfstdag op zijn plaats hangen.

Dit vind je misschien ook leuk:

Recentelijk Bekeken