Alle
 • Alle
 • Eigen Ontwerp
 • Kunstenaars
Go back
Related:
Webshops ({{popupVm.storeTotalCount}})
Kunstenaars ({{popupVm.artistTotalCount}})

Gepersonaliseerd Tweeluik Canvas

 • Alternate Text Tweedelige canvas set
 • Alternate Text Keuze uit 19 maten
 • Alternate Text Inclusief muurbevestiging
 • Alternate Text Ontwerp loopt door over zijkanten
 • Alternate Text Handgemaakt op bestelling, geen min. afname
 • Alternate Text Duurzaam bedrukt
 • Alternate Text Snelle wereldwijde levering
Alternate Text Wordt Verzonden in 1 - 2 dag(en) . Levering vanuit Nederland € 29,50 Bezorgopties

Verken onze

imageExclusive

Groothandels- en studentenkorting van geen minimum tot bulkbestellingen

Bekijk kortingen
SwatchPack

Bekijk onze cadeaubonnen, het perfecte cadeau voor je dierbaren.

Bestel een cadeaubon

Productomschrijving

tweeluik canvas

Creëer een geweldig kunstwerk voor aan de muur door een gepersonaliseerd tweeluik canvas te ontwerpen. Dit indrukwekkende, handgemaakte canvas bestaat uit twee losse panelen en is verkrijgbaar in een groot aantal maten. Laat een canvas tweeluik bedrukken met een afbeelding naar keuze, die verdeeld wordt over twee canvassen van gelijke grootte, en geniet van deze unieke en creatieve toevoeging aan jouw interieur. De items worden op bestelling bedrukt en handgemaakt door ons deskundige team van vakmensen, waardoor jij klassieke wanddecoratie van de hoogste standaard ontvangt.

Onderhoudsinstructies

Houd het tweeluik canvas in optimale staat door deze regelmatig af te stoffen of schoon te vegen met een licht vochtig doekje. Hoewel het materiaal waterdicht is, adviseren we het tweeluik niet buiten op de te hangen en uit direct zonlicht te plaatsen.

Hoe het werkt

Alternate Text

Upload je ontwerp

We passen je ontwerp automatisch toe op het door jou geselecteerde product

Alternate Text

Maak het volmaakt

Gebruik onze slimme tools om het precies goed te krijgen en selecteer de afwerkingsopties

Alternate Text

Voorbeeld & afrekenen

Bevestig uw ontwerpen met onze 3D-previews en betaal met vertrouwen

Alternate Text

1-2 dagen productie

Leun achterover en ontspan. Uw product is onderweg!

Hoe onze prijsstelling werkt

Onze prijzen zijn gebaseerd op de hoeveelheid en afmetingen van de producten die u bestelt. Hoe meer u bestelt, hoe beter de prijs die u krijgt. We bieden ook lagere prijzen voor grotere afmetingen, studenten en groothandels.

Wij bieden kortingen

We bieden kortingen op al onze producten, inclusief bulk-, hoeveelheids- en studentenkortingen. Profiteer van geweldige aanbiedingen, of u nu een klein bedrijf, ontwerper of student bent.

Volumekorting Groothandel Studenten
Gebaseerd op Hoeveelheid Tot 44% Tot 10%
Kortingen

Korting beschikbaar. Prijs door afmetingen en aantal te selecteren.

Meer te weten komen Meer te weten komen

Levertijd & kosten

Gepersonaliseerd Tweeluik Canvas

 • Alternate Text Tweedelige canvas set
 • Alternate Text Keuze uit 19 maten
 • Alternate Text Inclusief muurbevestiging
 • Alternate Text Ontwerp loopt door over zijkanten
 • Alternate Text Handgemaakt op bestelling, geen min. afname
 • Alternate Text Duurzaam bedrukt
 • Alternate Text Snelle wereldwijde levering
Alternate Text Wordt Verzonden in 1 - 2 dag(en) . Levering vanuit Nederland € 29,50 Bezorgopties

Verken onze

imageExclusive

Groothandels- en studentenkorting van geen minimum tot bulkbestellingen

Bekijk kortingen
SwatchPack

Bekijk onze cadeaubonnen, het perfecte cadeau voor je dierbaren.

Bestel een cadeaubon

Helpen

Alternate Text Meer details

Over Jouw Gepersonaliseerde Tweeluik Canvas

Een gepersonaliseerd tweeluik canvas wordt op bestelling gemaakt van de beste materialen en is een moderne en stijlvolle manier om je kunst of foto's te tonen. Het 'tweeluik' verwijst naar de twee delen waaruit het canvas bestaat; één enkele afbeelding wordt over twee canvassen verdeeld. Het resultaat is een tweedelig kunstwerk, dat door zijn unieke constructie ongetwijfeld indruk maakt. De canvassen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat je elke gewenste ruimte of muur van een tweeluik canvas kunt voorzien. Onze ervaren vakmensen maken elk item met zorg en aandacht en zorgen dat de print aan de hoogste standaarden voldoet. Kleuren en details worden dan ook prachtig getoond op het dikke, geweven canvas. Jouw tweeluik canvas is muurdecoratie van de hoogste kwaliteit.

Eerste indruk

 • Verkrijgbaar in 19 maten
 • 2,5 cm diep
 • Dik, geweven canvas
 • 2 canvassen
 • Inclusief muurbevestiging

Hoe Worden Tweeluik Canvas Prints Gemaakt?

Elk tweedelig canvas wordt handgemaakt op bestelling in onze Contrado-studio. Een team van ervaren vakmensen en printtechnici werken samen aan het creëren van jouw gepersonaliseerde tweeluik. Het dikke, geweven canvas wordt bedrukt met je originele designs. Hiervoor worden inkten op waterbasis gebruikt, die tot diep in de vezels van de stof doordringen. Dit levert een duurzame print op die er niet zomaar afslijt. De bedrukte stof wordt op maat geknipt en met de hand op een FSC houten frame gespannen. De robuuste frames hebben een stevige constructie en zijn op zodanige wijze gemaakt en gemonteerd dat ze levenslang meegaan. Het tweeluik wordt geleverd met muurbevestiging, waardoor je de decoratie-items in een handomdraai kunt installeren.

Ontwerptips

Toon je designs en professionele foto's op prachtige wijze en creëer een gepersonaliseerd tweeluik canvas. Omdat het canvas uit twee delen bestaat, voegt het een uniek en artistiek accent toe aan jouw ontwerp.

Maak gebruik van onze online designinterface om eenvoudig jouw eigen tweedelige canvas te ontwerpen. Houd hierbij rekening met plek waar de twee panelen gescheiden worden en je ontwerp wordt onderbroken. In de designinterface wordt dit duidelijk aangegeven, waardoor jij je afbeelding eenvoudig naar de gewenste plek kunt slepen. Dit geeft je de mogelijkheid om zelf te bepalen waar in je ontwerp je deze tussenruimte wil creëren. Je kunt tevens het tweeluik canvas laten bedrukken met meerdere afbeeldingen. In dit geval kun je de bestanden uploaden naar de interface en deze op de gewenste plek op het canvas plaatsen.

Hoe verbetert dit product mijn...

Huis

Dit moderne en unieke gepersonaliseerde tweeluik canvas doet elke gewenste ruimte in huis tot leven komen. Het tweedelige canvas is de perfecte manier om je favoriete foto of kunstwerk te tonen. De opening tussen de canvassen voegt een dramatisch effect en een extra dimensie toe aan jouw creaties. Omdat de items verkrijgbaar zijn in 19 verschillende formaten, kun je altijd wel een tweeluik canvas ontwerpen dat perfect past bij de grootte en vorm van de wand waar je het kunstwerk wil hangen. Het is dan ook de perfecte manier om het interieur van unieke decoratie te voorzien.

Bedrijf

Geef de entree van het kantoor een indrukwekkende uitstraling door een gepersonaliseerd tweeluik canvas op te hangen. Kies een ontwerp dat je bedrijf perfect representeert. Laat het tweeluik bedrukken met een foto of kunstwerk naar keuze en voeg een tekst, logo of branding toe. Dit is een mooie manier om klanten en cliënten te tonen waar je bedrijf voor staat. Kies een van de grotere maten canvas schilderijen om het maximale effecten te bereiken.

Merk

Voeg een uniek canvas toe aan je ontwerpportfolio en breid je collectie uit met een moderne twist op dit klassieke woonaccessoire. Laat je kunstwerken op een tweedelig canvas drukken en biedt klanten originele canvas schilderijen, waarmee ze hun interieur op prachtige wijze aan kunnen kleden. Een tweeluik canvas tovert zelfs de meest simplistische designs om tot bijzondere kunstwerken. Voeg vandaag nog een tweeluik toe aan jouw assortiment.

Alternate Text Printrichtlijnen & afwerking

Print Richtlijn

 • DPI-Print Guideline Icon

  Wat is de beste resolutie voor het printen?

  Wij printen in 200dpi, wat een goede combinatie is van kwaliteit en bestandsgrootte. Idealiter moet jouw afbeelding geschaald worden naar 100% bij een resolutie van 200dpi; dit houdt in dat de grootte van jouw bestand niet verandert, wat interpolatie voorkomt.

 • Jpeg-Tiff Print Guideline Icon

  Moet ik mijn bestand opslaan als TIFF of JPEG?

  Voor meerkleurige of zeer gedetailleerde ontwerpen raden we aan deze als tiff-formaat op te slaan; ze moeten hierbij wel samengevoegd worden tot één laag. Voor simpele kleuren en weinig gedetailleerde bestanden, volstaat een jpeg-formaat.

 • RGB-CMYK Print Guideline Icon

  Welk kleurenmodel moet ik kiezen? RGB of CMYK?

  Wij adviseren om afbeeldingen te gebruiken die binnen de RGB-kleurruimte liggen. In het specifiek levert het gebruik van foto's met een sRGB-profiel de beste kleurresultaten op. Wat houdt dit in? Kies in jouw bewerkingssoftware voor de RGB-werkruimte en stel het kleurprofiel van de afbeelding in op sRGB (sRGB IEC61966-2.1).

 • GSM ICON

  Wat betekent g/m²?

  Gram per vierkante meter (g/m²) is een internationale standaard voor het bepalen van het gewicht van papier of stof. Het gewicht van een vierkante meter (1000 x 1000 mm) wordt als indicatie gebruikt voor het gewicht en de dikte van een bepaalde stof. We classificeren 20-100 g/m² als licht (zomerse stoffen, gaas en fijne zijdestoffen), 101-249 g/m² als medium (de meeste kledingstoffen) en 250+ g/m² als zwaar (bekledingsstoffen en andere specialistische stoffen).

 • Fill Bleed Areas ICON

  Wat zijn afloopgebieden?

  Wanneer jij een product ontwerpt, is het verstandig om de afbeelding iets groter te maken dan nodig is. Bij het printen wordt deze extra rand ook wel 'afloopgebied' of marge genoemd. Deze afloop wordt uiteindelijk van het afgeronde ontwerp geknipt. Het gebied dient als een soort buffer voor inconsistenties tijdens het productieproces. Het is echter belangrijk om het ontwerp door te laten lopen tot aan het afloopgebied, omdat dit witte, onbedrukte randen rondom het uiteindelijke ontwerp voorkomt.

 • Transfer-Print Guideline Icon

  Printen jullie ook op kledingstukken die door een klant worden aangeleverd?

  Jammer genoeg niet. Al onze kleding wordt bedrukt op platte stoffen, die verwerkt worden tot afgewerkte producten. Dit levert een beter eindresultaat en all-over print op. We testen het printen zorgvuldig, zodat we weten wat het beste resultaat oplevert op onze stoffen en we worden hierbij voorzien van de perfecte faciliteiten. We printen echter wel sublimatiepapier op bestelling, dus als je beschikking hebt over een hittepers kun je eenvoudig jouw eigen stoffen bedrukken.

 • Pattern Alignment Across Seams ICON

  Kun je een patroon laten doorlopen over de naden van de verschillende panden van een kledingstuk?

  We streven altijd naar de grootst mogelijke nauwkeurigheid bij het bedrukken en maken van jouw kledingstukken. Door de onvermijdelijke stretch of beweging van de stof tijdens het naaien, kunnen we niet garanderen dat het patroon perfect doorloopt over de naden van het kledingstuk. We zijn over het algemeen nauwkeurig tot 2-3mm, dit is voldoende is voor de meeste patronen, maar kan wat kleine onregelmatigheden opleveren bij gedetailleerde geometische patronen.

 • print label option icon

  Kan ik mijn eigen labels bedrukken?

  De meeste kledingstukken worden geleverd met een bedrukbare labelruimte die je kunt voorzien van jouw bedrijfsinformatie of merknaam. Daarnaast bieden we hier ook Bedrukte Stoffen Labels aan, voor degene die graag hun eigen labels in hun kledingstukken willen naaien.Eco friendly Printing

 • Worden de stoffen op milieuvriendelijke wijze bedrukt?

  Met het milieu in ons achterhoofd, worden al onze stoffen bedrukt met inkt op waterbasis. Dit houdt in dat er geen chemicaliën of oplosmiddelen aan te pas komen. Onze thermofixatie methode hecht de kleuren en prints, waardoor de nadelen van stomen vermeden worden, zoals een teveel aan vervuild water dat in het afvoersysteem terechtkomt. We hebben één faciliteit waar al het drukwerk, de productie en uitvoering plaatsvindt.

Let op: Omdat alle producten die we leveren handgemaakt worden op bestelling, kunnen de afmetingen licht variëren.

Alternate Text Veelgestelde Vragen

Uit welke maten tweeluik canvas kan ik kiezen?

Om te zorgen dat jouw canvas perfect aansluit bij de gewenste ruimte, kun je kiezen uit 19 verschillende maten. De precieze afmetingen vind je in onze designinterface. Hier wordt zowel de volledige maat van het tweeluik aangegeven, als de afmetingen van de afzonderlijke panelen.

Waar wordt het tweeluik van gemaakt?

Elk item wordt handgemaakt van de beste materialen. Het stevige, dikke, duurzame canvas vormt de perfecte ondergrond voor jouw ontwerpen. Kleuren komen sterk en levendig over en ook dunne lijntjes worden helder weergegeven. Het canvas wordt met de hand op een frame gespannen, dat wordt gemaakt van FSC-gecertificeerd hout.

Wat wordt bedoeld met 'tweeluik'?

Tweeluik wordt ook wel 'diptiek' genoemd, wat verwijst naar een canvas dat opgesplitst wordt in twee delen. Gebruikelijk wordt het volledige tweeluik bedrukt met één ontwerp, dat dus verdeeld wordt over twee canvassen. Je kunt er echter ook voor kiezen meerdere afbeeldingen op het tweeluik canvas te laten drukken.

Dit vind je misschien ook leuk:

Recentelijk Bekeken