Alle
 • Alle
 • Eigen Ontwerp
 • Kunstenaars
Go back
Related:
Webshops ({{popupVm.storeTotalCount}})
Kunstenaars ({{popupVm.artistTotalCount}})

Gepersonaliseerd Voetenbankje

 • Alternate Text Handgemaakt op bestelling
 • Alternate Text FSC-gecertifieerd
 • Alternate Text Brandveilig en duurzaam
 • Alternate Text Vierkante, ronde of zeshoekige voetenbank
 • Alternate Text Kegelvormige pootjes van natuurlijk of zwart hout
 • Alternate Text Duurzaam bedrukt
 • Alternate Text Snelle wereldwijde levering
Alternate Text Wordt Verzonden in 2 - 3 dag(en) . Levering vanuit Nederland € 16,99 Bezorgopties

Verken onze

imageExclusive

Groothandels- en studentenkorting van geen minimum tot bulkbestellingen

Bekijk kortingen
SwatchPack

Bekijk onze cadeaubonnen, het perfecte cadeau voor je dierbaren.

Bestel een cadeaubon

Productomschrijving

voetenbankje bedrukken
Met een gepersonaliseerd voetenbankje kun jij vanaf nu uitrusten op stijlvolle wijze. De kleine meubelstukken zijn de perfecte manier om een kleine vleugje luxe aan de ruimte toe te voegen. Onze voetbankjes zijn gemaakt van de zachtste ChiChi velours stof, die we op bestelling bedrukken met je eigen ontwerpen, patronen of designs. Kies uit een rond, vierkant of zeshoekig voetenbankje en geniet van een multifunctioneel item dat je eenvoudig kunt verplaatsen. Of je het nu gebruikt als bijzettafeltje, decoratie-item of als extra zitplaats; met een bedrukt voetenbankje breng je het interieur tot leven.

Onderhoud

Je kunt vlekjes verwijderen door deze voorzichtig schoon te vegen met een vochtig doekje en mild reinigingsmiddel.

Hoe het werkt

Alternate Text

Upload je ontwerp

We passen je ontwerp automatisch toe op het door jou geselecteerde product

Alternate Text

Maak het volmaakt

Gebruik onze slimme tools om het precies goed te krijgen en selecteer de afwerkingsopties

Alternate Text

Voorbeeld & afrekenen

Bevestig uw ontwerpen met onze 3D-previews en betaal met vertrouwen

Alternate Text

1-2 dagen productie

Leun achterover en ontspan. Uw product is onderweg!

Hoe onze prijsstelling werkt

Onze prijzen zijn gebaseerd op de hoeveelheid en afmetingen van de producten die u bestelt. Hoe meer u bestelt, hoe beter de prijs die u krijgt. We bieden ook lagere prijzen voor grotere afmetingen, studenten en groothandels.

Wij bieden kortingen

We bieden kortingen op al onze producten, inclusief bulk-, hoeveelheids- en studentenkortingen. Profiteer van geweldige aanbiedingen, of u nu een klein bedrijf, ontwerper of student bent.

Volumekorting Groothandel Studenten
Gebaseerd op Hoeveelheid Tot 44% Tot 10%
Kortingen

Korting beschikbaar. Prijs door afmetingen en aantal te selecteren.

Meer te weten komen Meer te weten komen

Levertijd & kosten

Gepersonaliseerd Voetenbankje

 • Alternate Text Handgemaakt op bestelling
 • Alternate Text FSC-gecertifieerd
 • Alternate Text Brandveilig en duurzaam
 • Alternate Text Vierkante, ronde of zeshoekige voetenbank
 • Alternate Text Kegelvormige pootjes van natuurlijk of zwart hout
 • Alternate Text Duurzaam bedrukt
 • Alternate Text Snelle wereldwijde levering
Alternate Text Wordt Verzonden in 2 - 3 dag(en) . Levering vanuit Nederland € 16,99 Bezorgopties

Verken onze

imageExclusive

Groothandels- en studentenkorting van geen minimum tot bulkbestellingen

Bekijk kortingen
SwatchPack

Bekijk onze cadeaubonnen, het perfecte cadeau voor je dierbaren.

Bestel een cadeaubon

Helpen

Alternate Text Meer details

Gepersonaliseerd Voetenbankje Met Jouw Ontwerp

We beseffen maar al te goed dat smaken verschillen. Daarom kun je bij Contrado een origineel voetenbankje laten bedrukken met je eigen ontwerpen. Zo kun je kiezen voor comfort, zonder in te leveren op stijl, en een meubelstuk creëren dat aan al je wensen voldoet. De voetenbankjes zijn verkrijgbaar in drie moderne vormen en worden volledig op bestelling gemaakt.

Je hebt de keuze uit een rond, vierkant of zeshoekig voetenbankje. Alle modellen hebben een zitting van 14 cm hoog, pootjes van 25 cm en een gewicht van ca. 3,5 kg. De lengte en breedte van de verschillende vormen varieert. 

Onze professionele stoffeerders maken gebruik van de beste materialen en technieken om een voetenbank te creëren die aan de hoogste standaarden voldoet. We maken gebruik van een moderne technologie, om je ontwerpen op onze rijke ChiChi velours stof te drukken. De kegelvormige pootjes worden gemaakt van verantwoord verkregen beukenhout en geleverd in een natuurlijke of zwarte kleur.

De voetenbankjes zijn multifunctioneel, wat inhoudt dat je ze voor tal van doeleinden kunt gebruiken. Zo zijn ze geschikt als extra zitplaats, bijzettafeltje of als mooi accent om het interieur wat op te frissen.

Eerste indruk

 • Multifunctioneel meubelstuk
 • FSC-gecertificeerd hout
 • Brandveilige ChiChi Velours stof
 • Professioneel gemaakt op bestelling

Afmetingen (voor alle voetenbankjes)

 • Gewicht: ca. 3,5 kg
 • Hoogte vanaf de vloer: ca 40 cm
 • Viltjes: 5 mm hoog en 20 mm breed
 • Hoogte voetjes: 25 cm
 • Hoogte kussen: 14 cm

Vierkant voetenbankje

 • Lengte: 38 cm
 • Breedte: 38 cm
 • Hoogte: ca. 40 cm

Rond voetenbankje

 • Breedte: 42 cm
 • Hoogte: ca. 40 cm

Hexagon (zeshoekig) voetenbankje

 • Hoogte: ca. 40 cm
 • Breedte: 42 cm (over de platte kant)

Hoe We Je Voetenbankje Bedrukken & Maken

Elk gepersonaliseerd voetenbankje wordt handgemaakt op bestelling door onze vakmensen, van verantwoord verkregen materialen en FSC-gecertificeerd hout. Het kussen wordt bekleed met onze brandveilige ChiChi Velours, dat een heerlijk zachte en gladde textuur heeft. Je ontwerpen worden op het materiaal gedrukt met behulp van een specialistische sublimatietechniek, die de inkten tot diep in de vezels van de stof drukt. Dit levert een duurzame print op die er jarenlang prachtig uit blijft zien.

Ontwerptips

Je kunt twee delen van je voetenbankje laten bedrukken met je eigen ontwerp. Het ronde model wordt voorzien van één print op de bovenkant en één langwerpige print die de volledige omtrek van de zitting beslaat.

De bovenkant van de vierkante voetenbank beslaat eveneens één ontwerp, terwijl de zijkant wordt opgemaakt uit 4 delen. Wanneer je één zijkant ontwerpt, wordt dit ontwerp ook op de andere zijkanten afgebeeld. Het volledige voetenbankje bestaat dus uit 5 verschillende stukken stof en 2 verschillende ontwerpen.

Het zeshoekige voetenbankje wordt op een vergelijkbare manier gemaakt. Hierbij wordt het ontwerp voor één zijkant ook op de 5 andere zijkanen afgedrukt. In dit geval bestaat het meubelstuk dus uit 7 verschillende stukken stof en 2 verschillende ontwerpen. 

Houd er rekening mee dat de ontwerpen bij de naden niet perfect in elkaar overlopen. We raden aan bijvoorbeeld voor een effen kleur te kiezen die mooi aansluit bij het ontwerp dat op de bovenkant van je zeshoekige of vierkante voetenbank wordt getoond.

Hoe verbetert dit product mijn...

Huis

Met een gepersonaliseerd voetenbankje zit - of lig - je altijd goed. Het meubelstuk is eenvoudig te verplaatsen en is een multifunctioneel item dat geschikt is voor verschillende doeleinden. Zo kun je het gebruiken als functioneel zitje of bijzettafeltje, maar kan je het ook als decoratief accessoire in de hoek van de kamer plaatsen.

Bedrijf

Je kunt een voetenbankje laten bedrukken als unieke toevoeging aan het kantoor, de receptie of een vergaderkamer. Het is niet alleen een functionele extra zitplaats, maar ook een mooi accent dat klanten zeker opvalt. De voetenbanken zijn ook zeer geschikt voor de creatieve industrie en kunnen perfect gebruikt worden als rekwisiet bij een fotoshoot of als originele display voor het tonen van producten.

Merk

Wanneer jij een gepersonaliseerd voetenbankje ontwerpt, kun jij je creatieve talent op originele wijze tonen. Laat de items bedrukken met verschillende stijlen, patronen en prints en biedt je klanten een uniek en functioneel item, waarmee ze jarenlang van jouw ontwerpen kunnen genieten.

Alternate Text Printrichtlijnen & afwerking

Print Richtlijn

 • DPI-Print Guideline Icon

  Wat is de beste resolutie voor het printen?

  Wij printen in 200dpi, wat een goede combinatie is van kwaliteit en bestandsgrootte. Idealiter moet jouw afbeelding geschaald worden naar 100% bij een resolutie van 200dpi; dit houdt in dat de grootte van jouw bestand niet verandert, wat interpolatie voorkomt.

 • Jpeg-Tiff Print Guideline Icon

  Moet ik mijn bestand opslaan als TIFF of JPEG?

  Voor meerkleurige of zeer gedetailleerde ontwerpen raden we aan deze als tiff-formaat op te slaan; ze moeten hierbij wel samengevoegd worden tot één laag. Voor simpele kleuren en weinig gedetailleerde bestanden, volstaat een jpeg-formaat.

 • RGB-CMYK Print Guideline Icon

  Welk kleurenmodel moet ik kiezen? RGB of CMYK?

  Wij adviseren om afbeeldingen te gebruiken die binnen de RGB-kleurruimte liggen. In het specifiek levert het gebruik van foto's met een sRGB-profiel de beste kleurresultaten op. Wat houdt dit in? Kies in jouw bewerkingssoftware voor de RGB-werkruimte en stel het kleurprofiel van de afbeelding in op sRGB (sRGB IEC61966-2.1).

 • GSM ICON

  Wat betekent g/m²?

  Gram per vierkante meter (g/m²) is een internationale standaard voor het bepalen van het gewicht van papier of stof. Het gewicht van een vierkante meter (1000 x 1000 mm) wordt als indicatie gebruikt voor het gewicht en de dikte van een bepaalde stof. We classificeren 20-100 g/m² als licht (zomerse stoffen, gaas en fijne zijdestoffen), 101-249 g/m² als medium (de meeste kledingstoffen) en 250+ g/m² als zwaar (bekledingsstoffen en andere specialistische stoffen).

 • Fill Bleed Areas ICON

  Wat zijn afloopgebieden?

  Wanneer jij een product ontwerpt, is het verstandig om de afbeelding iets groter te maken dan nodig is. Bij het printen wordt deze extra rand ook wel 'afloopgebied' of marge genoemd. Deze afloop wordt uiteindelijk van het afgeronde ontwerp geknipt. Het gebied dient als een soort buffer voor inconsistenties tijdens het productieproces. Het is echter belangrijk om het ontwerp door te laten lopen tot aan het afloopgebied, omdat dit witte, onbedrukte randen rondom het uiteindelijke ontwerp voorkomt.

 • Transfer-Print Guideline Icon

  Printen jullie ook op kledingstukken die door een klant worden aangeleverd?

  Jammer genoeg niet. Al onze kleding wordt bedrukt op platte stoffen, die verwerkt worden tot afgewerkte producten. Dit levert een beter eindresultaat en all-over print op. We testen het printen zorgvuldig, zodat we weten wat het beste resultaat oplevert op onze stoffen en we worden hierbij voorzien van de perfecte faciliteiten. We printen echter wel sublimatiepapier op bestelling, dus als je beschikking hebt over een hittepers kun je eenvoudig jouw eigen stoffen bedrukken.

 • Pattern Alignment Across Seams ICON

  Kun je een patroon laten doorlopen over de naden van de verschillende panden van een kledingstuk?

  We streven altijd naar de grootst mogelijke nauwkeurigheid bij het bedrukken en maken van jouw kledingstukken. Door de onvermijdelijke stretch of beweging van de stof tijdens het naaien, kunnen we niet garanderen dat het patroon perfect doorloopt over de naden van het kledingstuk. We zijn over het algemeen nauwkeurig tot 2-3mm, dit is voldoende is voor de meeste patronen, maar kan wat kleine onregelmatigheden opleveren bij gedetailleerde geometische patronen.

 • print label option icon

  Kan ik mijn eigen labels bedrukken?

  De meeste kledingstukken worden geleverd met een bedrukbare labelruimte die je kunt voorzien van jouw bedrijfsinformatie of merknaam. Daarnaast bieden we hier ook Bedrukte Stoffen Labels aan, voor degene die graag hun eigen labels in hun kledingstukken willen naaien.Eco friendly Printing

 • Worden de stoffen op milieuvriendelijke wijze bedrukt?

  Met het milieu in ons achterhoofd, worden al onze stoffen bedrukt met inkt op waterbasis. Dit houdt in dat er geen chemicaliën of oplosmiddelen aan te pas komen. Onze thermofixatie methode hecht de kleuren en prints, waardoor de nadelen van stomen vermeden worden, zoals een teveel aan vervuild water dat in het afvoersysteem terechtkomt. We hebben één faciliteit waar al het drukwerk, de productie en uitvoering plaatsvindt.

Let op: Omdat alle producten die we leveren handgemaakt worden op bestelling, kunnen de afmetingen licht variëren.

Alternate Text Veelgestelde Vragen

Waar worden de voetenbankjes mee bekleed?

We bekleden de voetenbank met ChiChi velours, een brandveilige meubelstof. Dit materiaal heeft een ultrazachte en gladde textuur en voelt heerlijk aan, aan je voeten.

Welk deel van het voetenbankje kan ik personaliseren?

Je kunt twee delen van het voetenbankje laten bedrukken met je ontwerpen. Zowel de bovenkant als de zijkant kunnen volledig naar wens gepersonaliseerd worden. Bij de zeshoekige en vierkante voetenbanken kun je één zijvlak ontwerpen, dat vervolgens aan elke zijkant van het item herhaald wordt.

Is de voetenbank zwaar?

Helemaal niet. Elk gepersonaliseerd voetenbankje, ongeacht de vorm, weegt ongeveer 3,5 kg en is dus eenvoudig te verplaatsen.

Dit vind je misschien ook leuk:

Recentelijk Bekeken