Alle
 • Alle
 • Eigen Ontwerp
 • Kunstenaars
Go back
Related:
Webshops ({{popupVm.storeTotalCount}})
Kunstenaars ({{popupVm.artistTotalCount}})

Gepersonaliseerd Whiskyglas

 • Alternate Text Gematteerd kristalglas
 • Alternate Text 9,5 cm x 8,0 cm - 320 ml
 • Alternate Text Duurzame print
 • Alternate Text Vaatwasserbestendig
 • Alternate Text Bedrukt met jouw patronen, designs & tekst
 • Alternate Text Duurzaam bedrukt
 • Alternate Text Snelle wereldwijde levering
Alternate Text Wordt Verzonden in 1 - 2 dag(en) . Levering vanuit Nederland € 9,95 Bezorgopties

Verken onze

imageExclusive

Groothandels- en studentenkorting van geen minimum tot bulkbestellingen

Bekijk kortingen
SwatchPack

Bekijk onze cadeaubonnen, het perfecte cadeau voor je dierbaren.

Bestel een cadeaubon

Productomschrijving

whiskyglas bedrukken

Laat een gepersonaliseerd whiskyglas bedrukken met jouw patronen en designs. Deze premium glazen van mat kristalglas zijn de perfecte cadeaus en voegen een elegant accent toe aan elke eetruimte. Of je nu wat kleur wil toevoegen aan de tafel of het aanrecht óf op stijlvolle wijze van jouw favoriete drankje wil genieten; een bedrukt whiskyglas is een prachtig item dat zowel functioneel als decoratief is.

Onderhoud

Dankzij onze sublimatietechniek zijn jouw gepersonaliseerde whiskyglazen vaatwasserbestendig en vervagen ze niet. Het matglas vormt een betere basis voor je designs dan helder glas en het kristal geeft het item een extra luxe uitstraling.

Hoe het werkt

Alternate Text

Upload je ontwerp

We passen je ontwerp automatisch toe op het door jou geselecteerde product

Alternate Text

Maak het volmaakt

Gebruik onze slimme tools om het precies goed te krijgen en selecteer de afwerkingsopties

Alternate Text

Voorbeeld & afrekenen

Bevestig uw ontwerpen met onze 3D-previews en betaal met vertrouwen

Alternate Text

1-2 dagen productie

Leun achterover en ontspan. Uw product is onderweg!

Hoe onze prijsstelling werkt

Onze prijzen zijn gebaseerd op de hoeveelheid en afmetingen van de producten die u bestelt. Hoe meer u bestelt, hoe beter de prijs die u krijgt. We bieden ook lagere prijzen voor grotere afmetingen, studenten en groothandels.

Wij bieden kortingen

We bieden kortingen op al onze producten, inclusief bulk-, hoeveelheids- en studentenkortingen. Profiteer van geweldige aanbiedingen, of u nu een klein bedrijf, ontwerper of student bent.

Volumekorting Groothandel Studenten
Gebaseerd op Hoeveelheid Tot 44% Tot 10%
Kortingen

Korting beschikbaar. Prijs door afmetingen en aantal te selecteren.

Meer te weten komen Meer te weten komen

Levertijd & kosten

Gepersonaliseerd Whiskyglas

 • Alternate Text Gematteerd kristalglas
 • Alternate Text 9,5 cm x 8,0 cm - 320 ml
 • Alternate Text Duurzame print
 • Alternate Text Vaatwasserbestendig
 • Alternate Text Bedrukt met jouw patronen, designs & tekst
 • Alternate Text Duurzaam bedrukt
 • Alternate Text Snelle wereldwijde levering
Alternate Text Wordt Verzonden in 1 - 2 dag(en) . Levering vanuit Nederland € 9,95 Bezorgopties

Verken onze

imageExclusive

Groothandels- en studentenkorting van geen minimum tot bulkbestellingen

Bekijk kortingen
SwatchPack

Bekijk onze cadeaubonnen, het perfecte cadeau voor je dierbaren.

Bestel een cadeaubon

Helpen

Alternate Text Meer details

Over Jouw Gepersonaliseerde Whiskyglas

De bedrukte whiskyglazen hebben een stevige bodem en rechte randen en worden volledig aan de buitenkant voorzien van jouw ontwerp. De de 9,5 cm hoge glazen hebben een inhoud van 320 ml en worden gemaakt van mat kristalglas, waarop je designs prachtig en kleurrijk overkomen. Daarnaast kun je het whiskyglas eenvoudig in de vaatwasser wassen, zonder dat het na verloop van tijd dof wordt.

Eerste indruk

 • Handgemaakt op bestelling
 • Zware bodem, rechte randen
 • 9,5 cm x 8,0 cm - 320 ml
 • Vaatwasserbestendig
 • 380 gram

Hoe Worden Bedrukte Whiskyglazen Gemaakt?

Elk gepersonaliseerd whiskyglas wordt met de hand bedrukt met behulp van een printproces dat 'sublimatiedruk' wordt genoemd. Hoeveel whiskyglazen je ook bestelt, je kunt elk glas individueel ontwerpen.

Wanneer de volledige buitenkant van het whiskyglas bedrukt is, wordt het item doorgegeven aan onze afdeling kwaliteitscontrole. Hier wordt alles grondig gecontroleerd, waarna het glas zorgvuldig wordt verpakt en naar jou wordt verzonden.

Het hele proces - van begin tot eind - vindt plaats in eigen huis en op één locatie.

Ontwerptips

Omdat de whiskyglazen gemaakt worden van mat kristalglas, adviseren we designs te kiezen met levendige, felle kleuren. Laat je whiskyglazen bedrukken met lichte designs, of ontwerpen die veel witte delen bevatten, dan kunnen deze mogelijk wat minder duidelijk overkomen. De print beslaat de volledige buitenkant van het whiskyglas. De twee uiteinden van je design komen aan de achterkant van het glas samen, waar een rechte lijn zichtbaar is. NB: Bij donkere ontwerpen kan er aan de achterkant, op de plek waar de randen van het ontwerp elkaar raken, een witte lijn zichtbaar zijn.

Kies voor een illustraties van whiskyflessen of voeg juist een unieke Delfts blauwe print toe voor een luxe whiskyglas met een Nederlands tintje.

Hoe verbetert dit product mijn...

Huis

Relax na een lange dag werken en geniet van jouw favoriete drankje in een gepersonaliseerd whiskyglas. Laat het whiskyglas bedrukken met je designs, of ontwerp een set glazen met verschillende patronen en voeg een elegant accent toe aan de keuken of eettafel.

Bedrijf

Werk jij een café of restaurant waar vaak sterke drank wordt geserveerd? Geef je gasten dan een unieke ervaring door whiskyglazen te laten bedrukken met jouw eigen ontwerpen. Creëer een set artistieke glazen en serveer whisky of andere sterke dranken op originele wijze, zodat gasten en klanten jouw etablissement niet snel meer vergeten.

Merk

Ontwerp whiskyglazen met jouw logo of ontwerp en voeg een uniek product toe aan je collectie. Verkoop de prachtige cadeau-items op een markt, evenement of expositie of voeg ze toe aan een online shop en laat klanten op geheel nieuwe wijze van jouw kunst kunnen genieten.

Alternate Text Printrichtlijnen & afwerking

Print Richtlijn

 • DPI-Print Guideline Icon

  Wat is de beste resolutie voor het printen?

  Wij printen in 200dpi, wat een goede combinatie is van kwaliteit en bestandsgrootte. Idealiter moet jouw afbeelding geschaald worden naar 100% bij een resolutie van 200dpi; dit houdt in dat de grootte van jouw bestand niet verandert, wat interpolatie voorkomt.

 • Jpeg-Tiff Print Guideline Icon

  Moet ik mijn bestand opslaan als TIFF of JPEG?

  Voor meerkleurige of zeer gedetailleerde ontwerpen raden we aan deze als tiff-formaat op te slaan; ze moeten hierbij wel samengevoegd worden tot één laag. Voor simpele kleuren en weinig gedetailleerde bestanden, volstaat een jpeg-formaat.

 • RGB-CMYK Print Guideline Icon

  Welk kleurenmodel moet ik kiezen? RGB of CMYK?

  Wij adviseren om afbeeldingen te gebruiken die binnen de RGB-kleurruimte liggen. In het specifiek levert het gebruik van foto's met een sRGB-profiel de beste kleurresultaten op. Wat houdt dit in? Kies in jouw bewerkingssoftware voor de RGB-werkruimte en stel het kleurprofiel van de afbeelding in op sRGB (sRGB IEC61966-2.1).

 • GSM ICON

  Wat betekent g/m²?

  Gram per vierkante meter (g/m²) is een internationale standaard voor het bepalen van het gewicht van papier of stof. Het gewicht van een vierkante meter (1000 x 1000 mm) wordt als indicatie gebruikt voor het gewicht en de dikte van een bepaalde stof. We classificeren 20-100 g/m² als licht (zomerse stoffen, gaas en fijne zijdestoffen), 101-249 g/m² als medium (de meeste kledingstoffen) en 250+ g/m² als zwaar (bekledingsstoffen en andere specialistische stoffen).

 • Fill Bleed Areas ICON

  Wat zijn afloopgebieden?

  Wanneer jij een product ontwerpt, is het verstandig om de afbeelding iets groter te maken dan nodig is. Bij het printen wordt deze extra rand ook wel 'afloopgebied' of marge genoemd. Deze afloop wordt uiteindelijk van het afgeronde ontwerp geknipt. Het gebied dient als een soort buffer voor inconsistenties tijdens het productieproces. Het is echter belangrijk om het ontwerp door te laten lopen tot aan het afloopgebied, omdat dit witte, onbedrukte randen rondom het uiteindelijke ontwerp voorkomt.

 • Transfer-Print Guideline Icon

  Printen jullie ook op kledingstukken die door een klant worden aangeleverd?

  Jammer genoeg niet. Al onze kleding wordt bedrukt op platte stoffen, die verwerkt worden tot afgewerkte producten. Dit levert een beter eindresultaat en all-over print op. We testen het printen zorgvuldig, zodat we weten wat het beste resultaat oplevert op onze stoffen en we worden hierbij voorzien van de perfecte faciliteiten. We printen echter wel sublimatiepapier op bestelling, dus als je beschikking hebt over een hittepers kun je eenvoudig jouw eigen stoffen bedrukken.

 • Pattern Alignment Across Seams ICON

  Kun je een patroon laten doorlopen over de naden van de verschillende panden van een kledingstuk?

  We streven altijd naar de grootst mogelijke nauwkeurigheid bij het bedrukken en maken van jouw kledingstukken. Door de onvermijdelijke stretch of beweging van de stof tijdens het naaien, kunnen we niet garanderen dat het patroon perfect doorloopt over de naden van het kledingstuk. We zijn over het algemeen nauwkeurig tot 2-3mm, dit is voldoende is voor de meeste patronen, maar kan wat kleine onregelmatigheden opleveren bij gedetailleerde geometische patronen.

 • print label option icon

  Kan ik mijn eigen labels bedrukken?

  De meeste kledingstukken worden geleverd met een bedrukbare labelruimte die je kunt voorzien van jouw bedrijfsinformatie of merknaam. Daarnaast bieden we hier ook Bedrukte Stoffen Labels aan, voor degene die graag hun eigen labels in hun kledingstukken willen naaien.Eco friendly Printing

 • Worden de stoffen op milieuvriendelijke wijze bedrukt?

  Met het milieu in ons achterhoofd, worden al onze stoffen bedrukt met inkt op waterbasis. Dit houdt in dat er geen chemicaliën of oplosmiddelen aan te pas komen. Onze thermofixatie methode hecht de kleuren en prints, waardoor de nadelen van stomen vermeden worden, zoals een teveel aan vervuild water dat in het afvoersysteem terechtkomt. We hebben één faciliteit waar al het drukwerk, de productie en uitvoering plaatsvindt.

Let op: Omdat alle producten die we leveren handgemaakt worden op bestelling, kunnen de afmetingen licht variëren.

Alternate Text Veelgestelde Vragen

Hoeveel delen van het whiskyglas kan ik ontwerpen?

Elk gepersonaliseerd whiskyglas wordt bedrukt met een enkel ontwerp, dat rondom het hele glas wordt afgebeeld. Wil jij meerdere ontwerpen laten afdrukken? Voeg deze dan toe aan het ontwerpvlak in onze designinterface en creëer jouw eigen print. Houd er rekening mee dat beide kanten van het ontwerp niet precies op elkaar zullen aansluiten.

Moet ik de whiskyglazen met de hand afwassen?

Nee, we hebben hard gewerkt aan het creëren van gepersonaliseerde whiskyglazen die in de vaatwasser gewassen kunnen worden, zonder te vervagen.

Welke patronen adviseren jullie?

De whiskyglazen kunnen voorzien worden van elk gewenst ontwerp. Omdat de glazen gemaakt zijn van matglas, zullen lichtere ontwerpen minder goed overkomen. We adviseren dan ook voor heldere en levendige patronen en kleuren te gaan. Hoe feller, hoe beter.

Dit vind je misschien ook leuk:

Recentelijk Bekeken