Alle
 • Alle
 • Eigen Ontwerp
 • Kunstenaars
Go back
Related:
Webshops ({{popupVm.storeTotalCount}})
Kunstenaars ({{popupVm.artistTotalCount}})

Gepersonaliseerde Agenda 2023

vanaf € 43,00

Was € 45,00
-4%
 • Alternate Text Agenda met gepersonaliseerde kaft
 • Alternate Text A5-formaat & weekindeling
 • Alternate Text Fijn, Italiaans ivoorpapier
 • Alternate Text Satijnen, harde kaft
 • Alternate Text Handgemaakt op bestelling, geen min. oplage
 • Alternate Text Duurzaam bedrukt
 • Alternate Text Snelle wereldwijde levering
Alternate Text Wordt Verzonden in 1 - 2 dag(en) . Levering vanuit Nederland € 9,95 Bezorgopties

Verken onze

imageExclusive

Groothandels- en studentenkorting van geen minimum tot bulkbestellingen

Bekijk kortingen
SwatchPack

Bekijk onze cadeaubonnen, het perfecte cadeau voor je dierbaren.

Bestel een cadeaubon

Productomschrijving

gepersonaliseerde agenda 2022
Deze prachtige, gepersonaliseerde 2023 agenda wordt met zorg en aandacht op bestelling gemaakt. Creëer je eigen agenda eenvoudig online met behulp van onze handige online interface en voorzie de kaft van je originele ontwerpen. Deze handgemaakte items zorgen dat je op stijlvolle wijze wat orde in je leven aan kunt brengen. De omslag wordt bedrukt met een techniek die de inkten tot diep in de vezels van de satijnen vezels drukt. De agenda is verder uitgerust met Italiaans ivoorpapier en een praktische weekindeling. Schrijf al je goede voornemers, plannen en afspraken in een originele, gepersonaliseerde A5 agenda.

Onderhoud

Veeg je agenda eenvoudig schoon met een licht vochtig doekje, om vlekken te verwijderen.

Hoe het werkt

Alternate Text

Upload je ontwerp

We passen je ontwerp automatisch toe op het door jou geselecteerde product

Alternate Text

Maak het volmaakt

Gebruik onze slimme tools om het precies goed te krijgen en selecteer de afwerkingsopties

Alternate Text

Voorbeeld & afrekenen

Bevestig uw ontwerpen met onze 3D-previews en betaal met vertrouwen

Alternate Text

1-2 dagen productie

Leun achterover en ontspan. Uw product is onderweg!

Hoe onze prijsstelling werkt

Onze prijzen zijn gebaseerd op de hoeveelheid en afmetingen van de producten die u bestelt. Hoe meer u bestelt, hoe beter de prijs die u krijgt. We bieden ook lagere prijzen voor grotere afmetingen, studenten en groothandels.

Wij bieden kortingen

We bieden kortingen op al onze producten, inclusief bulk-, hoeveelheids- en studentenkortingen. Profiteer van geweldige aanbiedingen, of u nu een klein bedrijf, ontwerper of student bent.

Volumekorting Groothandel Studenten
Gebaseerd op Hoeveelheid Tot 44% Tot 10%
Kortingen

Korting beschikbaar. Prijs door afmetingen en aantal te selecteren.

Meer te weten komen Meer te weten komen

Levertijd & kosten

Gepersonaliseerde Agenda 2023

vanaf € 43,00

Was € 45,00
-4%
 • Alternate Text Agenda met gepersonaliseerde kaft
 • Alternate Text A5-formaat & weekindeling
 • Alternate Text Fijn, Italiaans ivoorpapier
 • Alternate Text Satijnen, harde kaft
 • Alternate Text Handgemaakt op bestelling, geen min. oplage
 • Alternate Text Duurzaam bedrukt
 • Alternate Text Snelle wereldwijde levering
Alternate Text Wordt Verzonden in 1 - 2 dag(en) . Levering vanuit Nederland € 9,95 Bezorgopties

Verken onze

imageExclusive

Groothandels- en studentenkorting van geen minimum tot bulkbestellingen

Bekijk kortingen
SwatchPack

Bekijk onze cadeaubonnen, het perfecte cadeau voor je dierbaren.

Bestel een cadeaubon

Helpen

Alternate Text Meer details

Agenda Ontwerpen Online 2023

Ontwerp nu online je eigen agenda en geniet van een functioneel en stijlvol item dat op vakkundige wijze handgemaakt wordt op bestelling. De A5-formaat agenda's hebben een weekindeling met voldoende ruimte voor al je afspraken en extra notities. Je kunt zoel de voor- als achterkant van de kaft laten bedrukken met je eigen ontwerpen. De omslag wordt gemaakt van luxe satijn, dat er niet alleen prachtig uitziet maar ook geweldige printkwaliteiten heeft. Zo komen de kleuren rijk en levendig over en worden ook details op scherpe wijze afgedrukt. De gepersonaliseerde agenda's worden geleverd met een gekleurde rug, in een keuze uit de kleuren: zwart, blauw, groen of rood. Wanneer je jouw eigen agenda ontwerpt bij Contrado, ben je gegarandeerd vna de beste kwaliteit en vakmanschap. De boeken worden met de hand gebonden met behulp van traditionele boekbindmethoden en voorzien van beschermende metalen hoekjes. De items worden voorzien van 110 g/m² ivoorpapier, internationale feestdagen* en een leeslintje.

* De agenda bevat de nationale feestdagen van het VK, de VS, Japan en de EU.

Eerste indruk

 • Traditioneel gebonden boeken
 • Kaft van Monroe Satijn
 • Print op voor- & achterkant
 • Weekindeling
 • Duurzaam en stevig

Afmetingen & Details (benadering)

 • A5-formaat boek
 • Gewicht ca. 390 g

Hoe Je Gepersonaliseerde Agenda 2023 Wordt Gemaakt

Wanneer je een agenda ontwerpt bij Contrado ben je gegarandeerd van een item dat met zorg en aandacht wordt gemaakt. Het product wordt gemaakt van verschillende blokken papier, afkomstig uit Florence, Italië. Deze blokken worden met de hand aan elkaar gebonden door ons team van ervaren boekbinders. Je ontwerpen worden afgedrukt op prachtig Monroe Satijn, dat bekend staat om zijn geweldige printkwlaiteit. Je gepersonaliseerde agenda bevat 140 pagina's van fijn, 110 g/m² ivoorpapier en een handige weekindeling.

Ontwerptips

Je gepersonaliseerde agenda voor 2023 bevat een prachtige omslag van Monroe Satijn. Deze stof heeft een zijdeachtige textuur, luxe finish en tal van geweldige kwaliteiten. Omdat het een geweven textielsoort is, heeft Monroe Satijn een vleug die je zowel kunt zien als voelen. Deze vleug geeft het oppervlak wat textuur en zorgt er tevens voor dat fijne lijntjes en complexe details wat minder scherp overkomen. We raden dan ook aan om ontwerpen met fellere patronen en grotere letters te kiezen, omdat deze de beste resultaten garanderen..

Hoe verbetert dit product mijn...

Huis

Agenda's zijn een van de meest nuttige kantoorartikelen. Hoewel je tegenwoordig je afspraken digitaal kunt noteren, gaat er niets boven een fysiek en tastbaar product. Door een gepersonaliseerde agenda te creëren kun jij elke dag opnieuw genieten van je eigen ontwerpen en op originele wijze wat orde aanbrengen in je leven.

Bedrijf

Omdat we al zoveel tijd achter schermen doorbrengen, gaat er niets boven een het neerpennen van belangrijke data in een authentieke agenda. Creëer gepersonaliseerde agenda's voor jouw bedrijf, zodat je werknemers op professionele wijze de vergaderingen en meetings kunnen noteren. Kies voor een agenda met ontwerpen die perfect passen bij je bedrijf, zoals je logo en bedrijfskleuren, en geef een exemplaar aan elke werknemer.

Merk

Kantoorartikelen zijn populaire producten voor jong en oud. Ben jij een kunstenaar of ontwerper en wil jij je productlijn uitbreiden? Kies dan voor een origineel en functioneel canvas en ontwerp gepersonaliseerde agenda's. Je design zal er prachtig uitzien op de luxe, satijnen omslag en klanten zullen genieten van een origineel item dat ze dagelijks kunnen gebruiken.

Alternate Text Printrichtlijnen & afwerking

Print Richtlijn

 • DPI-Print Guideline Icon

  Wat is de beste resolutie voor het printen?

  Wij printen in 200dpi, wat een goede combinatie is van kwaliteit en bestandsgrootte. Idealiter moet jouw afbeelding geschaald worden naar 100% bij een resolutie van 200dpi; dit houdt in dat de grootte van jouw bestand niet verandert, wat interpolatie voorkomt.

 • Jpeg-Tiff Print Guideline Icon

  Moet ik mijn bestand opslaan als TIFF of JPEG?

  Voor meerkleurige of zeer gedetailleerde ontwerpen raden we aan deze als tiff-formaat op te slaan; ze moeten hierbij wel samengevoegd worden tot één laag. Voor simpele kleuren en weinig gedetailleerde bestanden, volstaat een jpeg-formaat.

 • RGB-CMYK Print Guideline Icon

  Welk kleurenmodel moet ik kiezen? RGB of CMYK?

  Wij adviseren om afbeeldingen te gebruiken die binnen de RGB-kleurruimte liggen. In het specifiek levert het gebruik van foto's met een sRGB-profiel de beste kleurresultaten op. Wat houdt dit in? Kies in jouw bewerkingssoftware voor de RGB-werkruimte en stel het kleurprofiel van de afbeelding in op sRGB (sRGB IEC61966-2.1).

 • GSM ICON

  Wat betekent g/m²?

  Gram per vierkante meter (g/m²) is een internationale standaard voor het bepalen van het gewicht van papier of stof. Het gewicht van een vierkante meter (1000 x 1000 mm) wordt als indicatie gebruikt voor het gewicht en de dikte van een bepaalde stof. We classificeren 20-100 g/m² als licht (zomerse stoffen, gaas en fijne zijdestoffen), 101-249 g/m² als medium (de meeste kledingstoffen) en 250+ g/m² als zwaar (bekledingsstoffen en andere specialistische stoffen).

 • Fill Bleed Areas ICON

  Wat zijn afloopgebieden?

  Wanneer jij een product ontwerpt, is het verstandig om de afbeelding iets groter te maken dan nodig is. Bij het printen wordt deze extra rand ook wel 'afloopgebied' of marge genoemd. Deze afloop wordt uiteindelijk van het afgeronde ontwerp geknipt. Het gebied dient als een soort buffer voor inconsistenties tijdens het productieproces. Het is echter belangrijk om het ontwerp door te laten lopen tot aan het afloopgebied, omdat dit witte, onbedrukte randen rondom het uiteindelijke ontwerp voorkomt.

 • Transfer-Print Guideline Icon

  Printen jullie ook op kledingstukken die door een klant worden aangeleverd?

  Jammer genoeg niet. Al onze kleding wordt bedrukt op platte stoffen, die verwerkt worden tot afgewerkte producten. Dit levert een beter eindresultaat en all-over print op. We testen het printen zorgvuldig, zodat we weten wat het beste resultaat oplevert op onze stoffen en we worden hierbij voorzien van de perfecte faciliteiten. We printen echter wel sublimatiepapier op bestelling, dus als je beschikking hebt over een hittepers kun je eenvoudig jouw eigen stoffen bedrukken.

 • Pattern Alignment Across Seams ICON

  Kun je een patroon laten doorlopen over de naden van de verschillende panden van een kledingstuk?

  We streven altijd naar de grootst mogelijke nauwkeurigheid bij het bedrukken en maken van jouw kledingstukken. Door de onvermijdelijke stretch of beweging van de stof tijdens het naaien, kunnen we niet garanderen dat het patroon perfect doorloopt over de naden van het kledingstuk. We zijn over het algemeen nauwkeurig tot 2-3mm, dit is voldoende is voor de meeste patronen, maar kan wat kleine onregelmatigheden opleveren bij gedetailleerde geometische patronen.

 • print label option icon

  Kan ik mijn eigen labels bedrukken?

  De meeste kledingstukken worden geleverd met een bedrukbare labelruimte die je kunt voorzien van jouw bedrijfsinformatie of merknaam. Daarnaast bieden we hier ook Bedrukte Stoffen Labels aan, voor degene die graag hun eigen labels in hun kledingstukken willen naaien.Eco friendly Printing

 • Worden de stoffen op milieuvriendelijke wijze bedrukt?

  Met het milieu in ons achterhoofd, worden al onze stoffen bedrukt met inkt op waterbasis. Dit houdt in dat er geen chemicaliën of oplosmiddelen aan te pas komen. Onze thermofixatie methode hecht de kleuren en prints, waardoor de nadelen van stomen vermeden worden, zoals een teveel aan vervuild water dat in het afvoersysteem terechtkomt. We hebben één faciliteit waar al het drukwerk, de productie en uitvoering plaatsvindt.

Let op: Omdat alle producten die we leveren handgemaakt worden op bestelling, kunnen de afmetingen licht variëren.

Alternate Text Veelgestelde Vragen

Wordt mijn gepersonaliseerde agenda handgemaakt?

Elke agenda wordt handgemaakt op bestelling. We maken gebruik van traditionele boekbindtechnieken en papieren bundels afkomstig uit Florence, Italië. Je agenda wordt bedrukt door onze interne technici en gebonden door onze eigen vakmensen.

Kani k verschillende ontwerpen kiezen voor de voor- en achterkant?

In onze online interface kun jij ontwerpen creëren die de volledige voor- en achterkant van de agenda beslaan. Je kunt deze kanten afzonderlijk van elkaar ontwerpen en tevens kiezen uit verschillende kleuren rug.

Hoe wordt mijn agenda ingedeeld?

Wanneer jij je eigen agenda ontwerpt, ontvang je een praktisch item met een stijlvol én origineel tintje. De agenda's bevatten 140 pagina's met een handige weekindeling en ruimte voor extra notities.

Dit vind je misschien ook leuk:

Recentelijk Bekeken