Alle
 • Alle
 • Eigen Ontwerp
 • Kunstenaars
Go back
Related:
Webshops ({{popupVm.storeTotalCount}})
Kunstenaars ({{popupVm.artistTotalCount}})

Gepersonaliseerde Borden

vanaf € 39,00

Was € 45,00
-13%
 • Alternate Text Ondiep gepersonaliseerd bord
 • Alternate Text Gemaakt van beenderporselein
 • Alternate Text Geleverd in 2 maten
 • Alternate Text Verkrijgbaar per stuk of sets van 2, 4 of 8 stuks
 • Alternate Text Op aanvraag bedrukt met jouw ontwerpen
 • Alternate Text Duurzaam bedrukt
 • Alternate Text Snelle wereldwijde levering
Alternate Text Wordt Verzonden in 2 - 4 dag(en) . Levering vanuit Nederland € 9,95 Bezorgopties

Verken onze

imageExclusive

Groothandels- en studentenkorting van geen minimum tot bulkbestellingen

Bekijk kortingen
SwatchPack

Bekijk onze cadeaubonnen, het perfecte cadeau voor je dierbaren.

Bestel een cadeaubon

Productomschrijving

borden bedrukken

Voeg wat flair toe aan je eettafel of interieur door gepersonaliseerde borden te creëren. Laat unieke porseleinen borden bedrukken met jouw ontwerpen en geniet van de verschillende gebruiksmogelijkheden. Je design beslaat de volledige bovenkant van de borden en wordt afgedrukt in hoge kwaliteit, waardoor de uiteindelijke print kleurrijk, levendig en gedetailleerd overkomt. Plaats de bedrukte borden op de zwarte standaard of hang ze eenvoudig aan de muur en geniet van een origineel decoratie-item dat een prachtig accent toevoegt aan elke gewenste ruimte. De items zijn verkrijgbaar per stuk of in sets van 2, 4 of 8 stuks.

Onderhoud

De gepersonaliseerde borden zijn stevig en robuust, maar vergen wel enige zorg en aandacht. We adviseren om ze niet te gebruiken voor het serveren eten, omdat veelvuldig krassen de print mogelijk kan beschadigen. De borden zijn vaatwasserbestendig. Wel raden we aan voorzichtig met het serviesgoed om te gaan.

NB: De porseleinen borden zijn alleen bestemd voor decoratieve doeleinden en dienen niet voor het serveren van eten.

Hoe het werkt

Alternate Text

Upload je ontwerp

We passen je ontwerp automatisch toe op het door jou geselecteerde product

Alternate Text

Maak het volmaakt

Gebruik onze slimme tools om het precies goed te krijgen en selecteer de afwerkingsopties

Alternate Text

Voorbeeld & afrekenen

Bevestig uw ontwerpen met onze 3D-previews en betaal met vertrouwen

Alternate Text

1-2 dagen productie

Leun achterover en ontspan. Uw product is onderweg!

Hoe onze prijsstelling werkt

Onze prijzen zijn gebaseerd op de hoeveelheid en afmetingen van de producten die u bestelt. Hoe meer u bestelt, hoe beter de prijs die u krijgt. We bieden ook lagere prijzen voor grotere afmetingen, studenten en groothandels.

Wij bieden kortingen

We bieden kortingen op al onze producten, inclusief bulk-, hoeveelheids- en studentenkortingen. Profiteer van geweldige aanbiedingen, of u nu een klein bedrijf, ontwerper of student bent.

Volumekorting Groothandel Studenten
Gebaseerd op Hoeveelheid Tot 44% Tot 10%
Kortingen

Korting beschikbaar. Prijs door afmetingen en aantal te selecteren.

Meer te weten komen Meer te weten komen

Levertijd & kosten

Gepersonaliseerde Borden

vanaf € 39,00

Was € 45,00
-13%
 • Alternate Text Ondiep gepersonaliseerd bord
 • Alternate Text Gemaakt van beenderporselein
 • Alternate Text Geleverd in 2 maten
 • Alternate Text Verkrijgbaar per stuk of sets van 2, 4 of 8 stuks
 • Alternate Text Op aanvraag bedrukt met jouw ontwerpen
 • Alternate Text Duurzaam bedrukt
 • Alternate Text Snelle wereldwijde levering
Alternate Text Wordt Verzonden in 2 - 4 dag(en) . Levering vanuit Nederland € 9,95 Bezorgopties

Verken onze

imageExclusive

Groothandels- en studentenkorting van geen minimum tot bulkbestellingen

Bekijk kortingen
SwatchPack

Bekijk onze cadeaubonnen, het perfecte cadeau voor je dierbaren.

Bestel een cadeaubon

Helpen

Alternate Text Meer details

Over Jouw Gepersonaliseerde Borden

Jouw gepersonaliseerde borden worden gemaakt van stevig porselein en zijn verkrijgbaar in twee maten; 20,5 cm ø of 16,5 cm ø. Elk bord wordt handgemaakt op bestelling en bedrukt middels onze specialistische printmethode, die een heldere en levendige print oplevert. Onze bedrukte borden zijn vrij ondiep, hebben een brede rand en zijn de ideale interieurdecoratie. Je kunt een enkel bord laten bedrukken of een volledige set van 2, 4 of 8 stuks ontwerpen. De voorkant wordt geheel bedrukt met je designs, terwijl de achterkant zijn neutrale kleur behoudt; het perfecte contrast.

Elk bedrukt bord kan, indien gewenst, worden geleverd met een keuze uit twee displaymogelijkheden: een opvouwbare, zwarte, plastic standaard of een 'onzichtbare' muurhanger.

Download hier de instructies voor het installeren van de muurhanger. 

Eerste indruk

 • Gemaakt van porselein
 • 20,5 cm ø of 16,5 cm ø
 • Verkocht per stuk of in sets van 2, 4 of 8 stuks
 • Geleverd met zwarte standaard of muurhanger
 • Vaatwasserbestendig

Hoe Worden Bedrukte Borden Gemaakt?

Wanneer jij je definitieve design naar onze interface hebt geüpload, starten wij met het maken van jouw gepersonaliseerde bord. Het specialistische proces waarmee we de borden bedrukken zorgt voor een duurzame print van de hoogste kwaliteit. Wanneer je de onderhoudsinstructies volgt kun je jarenlang genieten van jouw prachtige ontwerpen. Vanwege de helderwitte basiskleur komen kleuren nog levendiger over.

Ontwerptips

Jouw designs beslaan de hele voorkant van het bord en worden in prachtige HD-kwaliteit afgedrukt. Hierdoor heb je een groot oppervlak dat je kunt ontwerpen. Kies voor een enkel ontwerp en maak een statement of selecteer meerdere afbeeldingen om een origineel exemplaar te creëren.

Afloopgebied

Een paar tips om ervoor te zorgen dat je bord er perfect uit komt te zien:

 1. Houd bij het ontwerpen van je bord rekening met het afloopgebied dat in onze designinterface wordt aangegeven. Zorg dat je ontwerp het gehele ontwerpvlak (inclusief het rode afloopgebied) beslaat, zodat er geen witte randen achterblijven
 2. Door de manier waarop je bord bedrukt wordt, kan de uiteindelijke positie van de print mogelijk +/- 2-3% afwijken. Plaats belangrijke details dan ook niet te dicht bij de randen van het bord, om te voorkomen dat deze verloren gaan.
 3. Vermijd het gebruik van cirkelvormige patronen dichtbij de rand van het bord. We kunnen namelijk niet garanderen dat deze volledig op de buitenste rand van het bord wordt afgedrukt.
plate design tips

Hoe verbetert dit product mijn...

Huis

Gepersonaliseerde borden zijn niet alleen geschikt voor het presenteren van hapjes, maar zijn ook prachtige decoratie-items. Zo kun je bij het ontwerpen van de bedrukte borden kiezen voor een zwarte, plastic standaard of een 'onzichtbare' muurhanger, waardoor je jouw ontwerpen op prachtige wijze kunt etaleren. Creëer een artistiek design dat een mooi accent toevoegt aan je interieur en toon je ontwerptalenten op wel heel bijzondere wijze.

Bedrijf

Ben jij werkzaam als professioneel fotograaf? Geef je prints dan een uniek canvas en kies voor gepersonaliseerde borden. De originele decoratieborden zullen er prachtig uitzien, bedrukt met jouw foto's. Dankzij de geweldige printkwaliteit en het chique, gladde oppervlak, komen foto's prachtig over op deze bedrukte porseleinen borden. Klanten kunnen dan ook op een unieke manier van jouw originele werk genieten.

Merk

Als designer is het belangrijk om jezelf te blijven vernieuwen. Naast het creëren van canvasdrukken van jouw kunst, kun je er ook voor kiezen je ontwerpen op unieke wijze te presenteren, door ze af te laten drukken op gepersonaliseerde 'bone china' borden. De bedrukte borden tonen jouw talent op prachtige wijze en worden geleverd met een keuze uit verschillende displaymogelijkheden. Laat klanten genieten van een gepersonaliseerd decoratiebord en voeg dit prachtige product toe aan jouw collectie.

Alternate Text Printrichtlijnen & afwerking

Print Richtlijn

 • DPI-Print Guideline Icon

  Wat is de beste resolutie voor het printen?

  Wij printen in 200dpi, wat een goede combinatie is van kwaliteit en bestandsgrootte. Idealiter moet jouw afbeelding geschaald worden naar 100% bij een resolutie van 200dpi; dit houdt in dat de grootte van jouw bestand niet verandert, wat interpolatie voorkomt.

 • Jpeg-Tiff Print Guideline Icon

  Moet ik mijn bestand opslaan als TIFF of JPEG?

  Voor meerkleurige of zeer gedetailleerde ontwerpen raden we aan deze als tiff-formaat op te slaan; ze moeten hierbij wel samengevoegd worden tot één laag. Voor simpele kleuren en weinig gedetailleerde bestanden, volstaat een jpeg-formaat.

 • RGB-CMYK Print Guideline Icon

  Welk kleurenmodel moet ik kiezen? RGB of CMYK?

  Wij adviseren om afbeeldingen te gebruiken die binnen de RGB-kleurruimte liggen. In het specifiek levert het gebruik van foto's met een sRGB-profiel de beste kleurresultaten op. Wat houdt dit in? Kies in jouw bewerkingssoftware voor de RGB-werkruimte en stel het kleurprofiel van de afbeelding in op sRGB (sRGB IEC61966-2.1).

 • GSM ICON

  Wat betekent g/m²?

  Gram per vierkante meter (g/m²) is een internationale standaard voor het bepalen van het gewicht van papier of stof. Het gewicht van een vierkante meter (1000 x 1000 mm) wordt als indicatie gebruikt voor het gewicht en de dikte van een bepaalde stof. We classificeren 20-100 g/m² als licht (zomerse stoffen, gaas en fijne zijdestoffen), 101-249 g/m² als medium (de meeste kledingstoffen) en 250+ g/m² als zwaar (bekledingsstoffen en andere specialistische stoffen).

 • Fill Bleed Areas ICON

  Wat zijn afloopgebieden?

  Wanneer jij een product ontwerpt, is het verstandig om de afbeelding iets groter te maken dan nodig is. Bij het printen wordt deze extra rand ook wel 'afloopgebied' of marge genoemd. Deze afloop wordt uiteindelijk van het afgeronde ontwerp geknipt. Het gebied dient als een soort buffer voor inconsistenties tijdens het productieproces. Het is echter belangrijk om het ontwerp door te laten lopen tot aan het afloopgebied, omdat dit witte, onbedrukte randen rondom het uiteindelijke ontwerp voorkomt.

 • Transfer-Print Guideline Icon

  Printen jullie ook op kledingstukken die door een klant worden aangeleverd?

  Jammer genoeg niet. Al onze kleding wordt bedrukt op platte stoffen, die verwerkt worden tot afgewerkte producten. Dit levert een beter eindresultaat en all-over print op. We testen het printen zorgvuldig, zodat we weten wat het beste resultaat oplevert op onze stoffen en we worden hierbij voorzien van de perfecte faciliteiten. We printen echter wel sublimatiepapier op bestelling, dus als je beschikking hebt over een hittepers kun je eenvoudig jouw eigen stoffen bedrukken.

 • Pattern Alignment Across Seams ICON

  Kun je een patroon laten doorlopen over de naden van de verschillende panden van een kledingstuk?

  We streven altijd naar de grootst mogelijke nauwkeurigheid bij het bedrukken en maken van jouw kledingstukken. Door de onvermijdelijke stretch of beweging van de stof tijdens het naaien, kunnen we niet garanderen dat het patroon perfect doorloopt over de naden van het kledingstuk. We zijn over het algemeen nauwkeurig tot 2-3mm, dit is voldoende is voor de meeste patronen, maar kan wat kleine onregelmatigheden opleveren bij gedetailleerde geometische patronen.

 • print label option icon

  Kan ik mijn eigen labels bedrukken?

  De meeste kledingstukken worden geleverd met een bedrukbare labelruimte die je kunt voorzien van jouw bedrijfsinformatie of merknaam. Daarnaast bieden we hier ook Bedrukte Stoffen Labels aan, voor degene die graag hun eigen labels in hun kledingstukken willen naaien.Eco friendly Printing

 • Worden de stoffen op milieuvriendelijke wijze bedrukt?

  Met het milieu in ons achterhoofd, worden al onze stoffen bedrukt met inkt op waterbasis. Dit houdt in dat er geen chemicaliën of oplosmiddelen aan te pas komen. Onze thermofixatie methode hecht de kleuren en prints, waardoor de nadelen van stomen vermeden worden, zoals een teveel aan vervuild water dat in het afvoersysteem terechtkomt. We hebben één faciliteit waar al het drukwerk, de productie en uitvoering plaatsvindt.

Let op: Omdat alle producten die we leveren handgemaakt worden op bestelling, kunnen de afmetingen licht variëren.

Alternate Text Veelgestelde Vragen

Hoeveel borden kan ik laten bedrukken?

Je kunt een enkel porseleinen bord of een volledige set van 2, 4 of 8 stuks ontwerpen. Een set borden is ideaal voor iedereen die graag etentjes organiseert of op zoek is naar duurzaam en uniek serviesgoed. Welke keuze je ook maakt, je zal gegarandeerd genieten van de hoogste kwaliteit print die de volledige bovenkant van deze borden siert.

Hoe groot zijn de gepersonaliseerde borden?

De borden zijn verkrijgbaar in twee maten: 20,5 cm diameter of 16,5 cm diameter. Het porseleinen materiaal maakt de borden zeer stevig.

Hoe komt mijn ontwerp eruit te zien?

Wanneer jij je ontwerp op gepersonaliseerde borden laat afdrukken wordt dit op levendige, heldere en kleurrijke wijze getoond. Onze printmethode levert een print op met scherpe details en rijke kleuren; het perfecte canvas voor jouw creatieve talent.

Dit vind je misschien ook leuk:

Recentelijk Bekeken