Alle
 • Alle
 • Eigen Ontwerp
 • Kunstenaars
Go back
Related:
Webshops ({{popupVm.storeTotalCount}})
Kunstenaars ({{popupVm.artistTotalCount}})

Gepersonaliseerde Bureaukalender 2022

vanaf € 31,00

Was € 32,00
-3%
 • Alternate Text Met ingebouwde standaard
 • Alternate Text Set van 4 kalenders
 • Alternate Text A6-formaat (10,5 x 14,8 cm)
 • Alternate Text Kies een ander ontwerp voor elke maand
 • Alternate Text Handgemaakt op bestelling
 • Alternate Text Duurzaam bedrukt
 • Alternate Text Snelle wereldwijde levering
Alternate Text Wordt Verzonden in 2 dag(en) . Levering vanuit Nederland € 8,99 Bezorgopties

Verken onze

imageExclusive

Groothandels- en studentenkorting van geen minimum tot bulkbestellingen

Bekijk kortingen
SwatchPack

Bekijk onze cadeaubonnen, het perfecte cadeau voor je dierbaren.

Bestel een cadeaubon

Productomschrijving

bureaukalender maken
Ontwerp een gepersonaliseerde bureaukalender en toon je artwork op unieke en functionele wijze. Deze handige A6-formaat kalenders worden geleverd in een set van vier stuks, en zijn perfect voor zowel persoonlijk als professioneel gebruik. Upload een ander ontwerp voor elke maand om een originele bureaukalender te maken en laat zelfs het voorblad bedrukken met een afbeelding naar keuze. Je ontwerpen worden afgedrukt op luxe, 160 g/m² satijnpapier en voorzien van een stevige, kartonnen achterkant. Kies de lay-out en beginmaand en fleur elk bureau op met een gepersonaliseerde bureaukalender.

Onderhoud

Je gepersonaliseerde A6 bureaukalenders zijn eenvoudig af te stoffen met een droog doekje.

Hoe het werkt

Alternate Text

Upload je ontwerp

We passen je ontwerp automatisch toe op het door jou geselecteerde product

Alternate Text

Maak het volmaakt

Gebruik onze slimme tools om het precies goed te krijgen en selecteer de afwerkingsopties

Alternate Text

Voorbeeld & afrekenen

Bevestig uw ontwerpen met onze 3D-previews en betaal met vertrouwen

Alternate Text

1-2 dagen productie

Leun achterover en ontspan. Uw product is onderweg!

Hoe onze prijsstelling werkt

Onze prijzen zijn gebaseerd op de hoeveelheid en afmetingen van de producten die u bestelt. Hoe meer u bestelt, hoe beter de prijs die u krijgt. We bieden ook lagere prijzen voor grotere afmetingen, studenten en groothandels.

Wij bieden kortingen

We bieden kortingen op al onze producten, inclusief bulk-, hoeveelheids- en studentenkortingen. Profiteer van geweldige aanbiedingen, of u nu een klein bedrijf, ontwerper of student bent.

Volumekorting Groothandel Studenten
Gebaseerd op Hoeveelheid Tot 44% Tot 10%
Kortingen

Korting beschikbaar. Prijs door afmetingen en aantal te selecteren.

Meer te weten komen Meer te weten komen

Levertijd & kosten

Gepersonaliseerde Bureaukalender 2022

vanaf € 31,00

Was € 32,00
-3%
 • Alternate Text Met ingebouwde standaard
 • Alternate Text Set van 4 kalenders
 • Alternate Text A6-formaat (10,5 x 14,8 cm)
 • Alternate Text Kies een ander ontwerp voor elke maand
 • Alternate Text Handgemaakt op bestelling
 • Alternate Text Duurzaam bedrukt
 • Alternate Text Snelle wereldwijde levering
Alternate Text Wordt Verzonden in 2 dag(en) . Levering vanuit Nederland € 8,99 Bezorgopties

Verken onze

imageExclusive

Groothandels- en studentenkorting van geen minimum tot bulkbestellingen

Bekijk kortingen
SwatchPack

Bekijk onze cadeaubonnen, het perfecte cadeau voor je dierbaren.

Bestel een cadeaubon

Helpen

Alternate Text Meer details

Over Jouw Gepersonaliseerde Bureaukalender 2022

Voeg een persoonlijk accent toe aan je bureau of kantoor, met een gepersonaliseerde bureaukalender. De kalenders zijn eenvoudig online te maken en elke maand kan voorzien worden van een uniek ontwerp. Daarnaast kun je het voorblad van de bureaukalenders ontwerpen, een titel toevoegen en elke maand voorzien van een onderschrift. De kantoorartikelen worden geleverd in een set van vier stuks, waardoor je zowel op het werk als thuis wat originele staande kalenders kunt plaatsen. Daarnaast zijn het leuke, functionele cadeaus die er dankzij de uitzonderlijke printkwaliteit prachtig uit zullen zien. De kalenders worden gemaakt van stevig karton met een satijnen finish en bedrukt middels een printmethode die scherpe details en heldere kleuren produceert. Dankzij de ingebouwde standaard kun je de bureaukalenders eenvoudig neerzetten. Naast de verschillende prints en de beginmaand, kun je ook kiezen uit drie lay-outs.

Eerste indruk

 • Set van 4 stuks
 • Kies een ander ontwerp voor elke maand
 • Met ingebouwde standaard
 • Selecteer de gewenste beginmaat
 • Keuze uit 3 lay-outs

Formaat

 • A6

Hoe Wij Jouw Bureaukalender Maken & Bedrukken

Selecteer tot wel 13 van je mooiste ontwerpen om je eigen gepersonaliseerde bureaukalender te creëren. Elk item wordt handgemaakt op bestelling door ons team van ervaren vakmensen. Ze drukken je designs op 160 g/m² satijnpapier, dat een gladde finish en moderne uitstraling heeft. Het papier wordt voorzien van een stevige, kartonnen achterkant, die zorgt dat de bureaukalender goed blijft staan. De specialistische inkten op waterbasis leveren prints op met prachtige kleuren en details. De kalenders worden afgewerkt met een metalen ringband, die zorgt dat je eenvoudig de pagina's om kunt slaan.

Ontwerptips

De bureaukalenders worden geleverd in een set van vier stuks. Dit is ideaal, wanneer je op zoek bent naar unieke cadeaus of items ter promotie van je bedrijf. Omdat je maar liefst 13 verschillende pagina's kan ontwerpen - 12 maanden en de omslag - heb je tal van ruimte om je creativiteit tentoon te stellen. Kies bijvoorbeeld voor designs die een verhaal vertellen en voorzie de omslag van de titel van de serie kunstwerken. Door de verschillende ontwerpen te voorzien van een ondertitel, kun je mensen wat meer informatie geven over je creaties. Dit is een originele en creatieve manier om je talent te tonen.

Hoe verbetert dit product mijn...

Huis

Een kalender is een functioneel kantoorartikel, dat in vele huizen en kantoren wel te vinden is. Hoewel je belangrijke data natuurlijk in een digitale agenda kunt noteren, gaat er niets boven een fysieke bureaukalender. De maandindeling zorgt dat je direct een duidelijk overzicht krijgt en je originele ontwerpen voegen een stijlvol accent toe aan het praktische item. Creëer nu een set van vier gepersonaliseerde bureaukalenders en geniet zowel thuis als op het werk van deze originele planners.

Bedrijf

Wanneer je op zoek bent naar originele manieren om je bedrijf te promoten, kan het maken van gepersonaliseerde bureaukalenders uitkomst bieden. Deze kalenders worden geleverd in sets van vier stuks en kunnen voorzien worden van 13 unieke designs. Voorzie elke maand van afbeeldingen die je bedrijf promoten en voeg, indien gewenst, zelfs onderschriften toe met extra informatie. Geef de beaukalenders cadeau aan cliënten en klanten en laat een professionele indruk achter met deze prachtige én nuttige items. 

Merk

Ben jij een ontwerper of kunstenaar en wil jij je productlijn uitbreiden? Denk dan eens aan het creëren van een collectie gepersonaliseerde bureaukalenders. Originele kantoorartikelen, ook bekend onder het Engelse 'stationary' zijn al jaren enorm populair. Door zelfs bureaukalenders te maken en je creatieve designs een uniek canvas te bieden, kun jij prachtige items creëren die zeker gewaardeerd zullen worden. Je zal weg zijn van de manier waarop je ontwerpen worden afgedrukt op het satijnachtige papier. De heldere details en levendige kleuren makende  bedrukte bureaukalenders een welkome toevoeging aan jouw assortiment en portfolio.

Alternate Text Printrichtlijnen & afwerking

Print Richtlijn

 • DPI-Print Guideline Icon

  Wat is de beste resolutie voor het printen?

  Wij printen in 200dpi, wat een goede combinatie is van kwaliteit en bestandsgrootte. Idealiter moet jouw afbeelding geschaald worden naar 100% bij een resolutie van 200dpi; dit houdt in dat de grootte van jouw bestand niet verandert, wat interpolatie voorkomt.

 • Jpeg-Tiff Print Guideline Icon

  Moet ik mijn bestand opslaan als TIFF of JPEG?

  Voor meerkleurige of zeer gedetailleerde ontwerpen raden we aan deze als tiff-formaat op te slaan; ze moeten hierbij wel samengevoegd worden tot één laag. Voor simpele kleuren en weinig gedetailleerde bestanden, volstaat een jpeg-formaat.

 • RGB-CMYK Print Guideline Icon

  Welk kleurenmodel moet ik kiezen? RGB of CMYK?

  Wij adviseren om afbeeldingen te gebruiken die binnen de RGB-kleurruimte liggen. In het specifiek levert het gebruik van foto's met een sRGB-profiel de beste kleurresultaten op. Wat houdt dit in? Kies in jouw bewerkingssoftware voor de RGB-werkruimte en stel het kleurprofiel van de afbeelding in op sRGB (sRGB IEC61966-2.1).

 • GSM ICON

  Wat betekent g/m²?

  Gram per vierkante meter (g/m²) is een internationale standaard voor het bepalen van het gewicht van papier of stof. Het gewicht van een vierkante meter (1000 x 1000 mm) wordt als indicatie gebruikt voor het gewicht en de dikte van een bepaalde stof. We classificeren 20-100 g/m² als licht (zomerse stoffen, gaas en fijne zijdestoffen), 101-249 g/m² als medium (de meeste kledingstoffen) en 250+ g/m² als zwaar (bekledingsstoffen en andere specialistische stoffen).

 • Fill Bleed Areas ICON

  Wat zijn afloopgebieden?

  Wanneer jij een product ontwerpt, is het verstandig om de afbeelding iets groter te maken dan nodig is. Bij het printen wordt deze extra rand ook wel 'afloopgebied' of marge genoemd. Deze afloop wordt uiteindelijk van het afgeronde ontwerp geknipt. Het gebied dient als een soort buffer voor inconsistenties tijdens het productieproces. Het is echter belangrijk om het ontwerp door te laten lopen tot aan het afloopgebied, omdat dit witte, onbedrukte randen rondom het uiteindelijke ontwerp voorkomt.

 • Transfer-Print Guideline Icon

  Printen jullie ook op kledingstukken die door een klant worden aangeleverd?

  Jammer genoeg niet. Al onze kleding wordt bedrukt op platte stoffen, die verwerkt worden tot afgewerkte producten. Dit levert een beter eindresultaat en all-over print op. We testen het printen zorgvuldig, zodat we weten wat het beste resultaat oplevert op onze stoffen en we worden hierbij voorzien van de perfecte faciliteiten. We printen echter wel sublimatiepapier op bestelling, dus als je beschikking hebt over een hittepers kun je eenvoudig jouw eigen stoffen bedrukken.

 • Pattern Alignment Across Seams ICON

  Kun je een patroon laten doorlopen over de naden van de verschillende panden van een kledingstuk?

  We streven altijd naar de grootst mogelijke nauwkeurigheid bij het bedrukken en maken van jouw kledingstukken. Door de onvermijdelijke stretch of beweging van de stof tijdens het naaien, kunnen we niet garanderen dat het patroon perfect doorloopt over de naden van het kledingstuk. We zijn over het algemeen nauwkeurig tot 2-3mm, dit is voldoende is voor de meeste patronen, maar kan wat kleine onregelmatigheden opleveren bij gedetailleerde geometische patronen.

 • print label option icon

  Kan ik mijn eigen labels bedrukken?

  De meeste kledingstukken worden geleverd met een bedrukbare labelruimte die je kunt voorzien van jouw bedrijfsinformatie of merknaam. Daarnaast bieden we hier ook Bedrukte Stoffen Labels aan, voor degene die graag hun eigen labels in hun kledingstukken willen naaien.Eco friendly Printing

 • Worden de stoffen op milieuvriendelijke wijze bedrukt?

  Met het milieu in ons achterhoofd, worden al onze stoffen bedrukt met inkt op waterbasis. Dit houdt in dat er geen chemicaliën of oplosmiddelen aan te pas komen. Onze thermofixatie methode hecht de kleuren en prints, waardoor de nadelen van stomen vermeden worden, zoals een teveel aan vervuild water dat in het afvoersysteem terechtkomt. We hebben één faciliteit waar al het drukwerk, de productie en uitvoering plaatsvindt.

Let op: Omdat alle producten die we leveren handgemaakt worden op bestelling, kunnen de afmetingen licht variëren.

Alternate Text Veelgestelde Vragen

Kan ik elke pagina van de gepersonaliseerde bureaukalender ontwerpen?

Het leukste aan het maken van je eigen bureaukalender is dat jij alle touwtjes in handen hebt. Zo kun je een uniek design uploaden voor elke maand en zelfs het voorblad van de kalenders ontwerpen. Dit geeft je de mogelijkheid om een mooie collectie kunstwerken te tonen. De vier kalenders in de set worden allemaal voorzien van dezelfde ontwerpen.

Worden de kalenders met de hand gemaakt?

Je nieuwe bureaukalender wordt volledig handgemaakt in onze eigen Contrado-studio. We maken gebruik van papier met een satijnen finish, die door onze printtechnici worden bedrukt met jouw ontwerpen. Vervolgens wordt het papier op maat gesneden en voorzien van een ringband, waarmee je de pagina's eenvoudig om kunt slaan.

Hoe komt mijn bureaukalender eruit te zien?

Wanneer jij online je eigen bureaukalender ontwerpt, ontvang je niet één maar vier A6-formaat kalenders. Het stevige papier is glanzend en toont je ontwerpen op levendige wijze. De items worden voorzien van een ingebouwde standaard, waarmee je ze eenvoudig op een bureau kunt plaatsen. Je kunt elke maand voorzien van een ander ontwerp en zelfs de volledige omslag van de gepersonaliseerde bureaukalenders laten bedrukken met afbeeldingen en tekst naar keuze.

Dit vind je misschien ook leuk:

Recentelijk Bekeken