Alle
 • Alle
 • Eigen Ontwerp
 • Kunstenaars
Go back
Related:
Webshops ({{popupVm.storeTotalCount}})
Kunstenaars ({{popupVm.artistTotalCount}})

Gepersonaliseerde Fotolijstjes

 • Alternate Text Kies uit liggend of staand
 • Alternate Text 20 x 25 cm fotolijstje
 • Alternate Text Gemaakt van duurzaam hout
 • Alternate Text Vrijstaand of hangend
 • Alternate Text Handgemaakt op bestelling met groothandelskorting
 • Alternate Text Duurzaam bedrukt
 • Alternate Text Snelle wereldwijde levering
Alternate Text Wordt Verzonden in 1 - 2 dag(en) . Levering vanuit Nederland € 9,95 Bezorgopties

Verken onze

imageExclusive

Groothandels- en studentenkorting van geen minimum tot bulkbestellingen

Bekijk kortingen
SwatchPack

Bekijk onze cadeaubonnen, het perfecte cadeau voor je dierbaren.

Bestel een cadeaubon

Productomschrijving

fotolijst op maat maken
Je gepersonaliseerde fotolijstjes worden gemaakt van duurzaam hout en hebben een geweldige glanzende afwerking. Ze worden speciaal voor jou op bestelling gemaakt en zijn de perfecte manier om kunst en foto's te omlijsten. Laat die standaard exemplaren maar in de winkel liggen, vanaf nu ontwerp jij zelf je fotolijstjes, zodat ze perfect bij die ene foto passen of mooi aansluiten bij je interieur. Upload wat je maar wilt en kies uit 2 verschillende opties: hangend of vrijstaand. Je unieke fotolijstjes kunnen zowel liggend als staand worden bedrukt, dus kies wat het beste bij jouw ontwerp past.

Onderhoud

Je nieuwe fotolijstjes zijn onderhoudsvriendelijk. Dankzij de glanzende afwerking worden ze niet snel vies of stoffig. Mocht je ze toch willen schoonmaken, doe dat dan met een vochtig doekje.

Hoe het werkt

Alternate Text

Upload je ontwerp

We passen je ontwerp automatisch toe op het door jou geselecteerde product

Alternate Text

Maak het volmaakt

Gebruik onze slimme tools om het precies goed te krijgen en selecteer de afwerkingsopties

Alternate Text

Voorbeeld & afrekenen

Bevestig uw ontwerpen met onze 3D-previews en betaal met vertrouwen

Alternate Text

1-2 dagen productie

Leun achterover en ontspan. Uw product is onderweg!

Hoe onze prijsstelling werkt

Onze prijzen zijn gebaseerd op de hoeveelheid en afmetingen van de producten die u bestelt. Hoe meer u bestelt, hoe beter de prijs die u krijgt. We bieden ook lagere prijzen voor grotere afmetingen, studenten en groothandels.

Wij bieden kortingen

We bieden kortingen op al onze producten, inclusief bulk-, hoeveelheids- en studentenkortingen. Profiteer van geweldige aanbiedingen, of u nu een klein bedrijf, ontwerper of student bent.

Volumekorting Groothandel Studenten
Gebaseerd op Hoeveelheid Tot 44% Tot 10%
Kortingen

Korting beschikbaar. Prijs door afmetingen en aantal te selecteren.

Meer te weten komen Meer te weten komen

Levertijd & kosten

Gepersonaliseerde Fotolijstjes

 • Alternate Text Kies uit liggend of staand
 • Alternate Text 20 x 25 cm fotolijstje
 • Alternate Text Gemaakt van duurzaam hout
 • Alternate Text Vrijstaand of hangend
 • Alternate Text Handgemaakt op bestelling met groothandelskorting
 • Alternate Text Duurzaam bedrukt
 • Alternate Text Snelle wereldwijde levering
Alternate Text Wordt Verzonden in 1 - 2 dag(en) . Levering vanuit Nederland € 9,95 Bezorgopties

Verken onze

imageExclusive

Groothandels- en studentenkorting van geen minimum tot bulkbestellingen

Bekijk kortingen
SwatchPack

Bekijk onze cadeaubonnen, het perfecte cadeau voor je dierbaren.

Bestel een cadeaubon

Helpen

Alternate Text Meer details

Over Jouw Gepersonaliseerde Fotolijstje

Maak je eigen fotolijstjes met mooie patronen, ontwerpen of tekst. Alle gepersonaliseerde fotolijstjes worden op bestelling met de hand gemaakt in onze studio en hebben een prachtige glanzende afwerking. Je kunt kiezen uit een staande of liggende oriëntatie, en of ze moeten hangen of staan. Deze fotolijstjes zijn niet alleen geweldig voor in huis, ze vormen ook prachtige cadeaus voor familie of je geliefde.

Eerste indruk

 • Achterkant met opening
 • Hangend of staand
 • Massief houten lijstje
 • Glanzende afwerking
 • Duurzame afdruk

Afmetingen

 • Frame: 20 x 25 cm
 • Print: 15 x 12 cm

Hoe Wij Je Fotolijstje Maken

Je gepersonaliseerde fotolijstje is een prachtig voorwerp, het wordt namelijk door onze ervaren teams met de hand gemaakt in onze studio. Het begint bij het uitzagen van een massief stuk hout, waar vervolgens het midden uit wordt gehaald om ruimte te maken voor de foto. De achterkant van het lijstje wordt voorzien van een eenvoudige opening. Dankzij het specialistische printproces wordt de inkt diep in het materiaal gesmolten, waardoor een hoogwaardige afdruk ontstaat die niet zal loslaten of vervagen. Uiteindelijk krijgt het lijstje een voet of een haakje, en wordt het afgewerkt met een mooie glanzende laag.

Ontwerptips

Je ontwerp wordt op de hele voorkant van het lijstje afgedrukt. Je zult tijdens het ontwerpen in onze designtool zien dat het midden van het lijstje een andere kleur heeft, dit is het gedeelte dat zal worden uitgezaagd om ruimte te maken voor de foto. Zorg er dus voor dat je geen belangrijke delen van je ontwerp binnen deze lijnen plaatst. Heb je een bestaande afdruk die je graag wilt gebruiken, maar die niet de juiste vorm heeft? Probeer dan wat te spelen met de verhoudingen, zodat het wel in de lijst past. Voordat je het bestelt, kun je een voorbeeld van je lijstje zien, dus blijf experimenteren tot je tevreden bent.

Hoe verbetert dit product mijn...

Huis

Deze fotolijstjes zijn een fantastisch cadeau of een bijzondere manier om je foto's of kunst in te presenteren. Elk lijstje wordt bedrukt met jouw ontwerp en wordt met de hand gemaakt in onze studio. Deze frames zijn perfect als je graag foto's wilt inlijsten, maar de standaard keuzes in de winkel niks vindt. Met Contrado heb je de volledige vrijheid om te bepalen hoe jouw foto er straks bij hangt of staat.

Bedrijf

Schoolfoto's zijn altijd een hele happening én een grote kans voor jou als fotograaf! Als jij de gelukkige bent die op deze grote dag de plaatjes mag schieten, denk dan eens na over gepersonaliseerde fotolijstjes. In plaats van alleen maar standaard foto's aan te bieden, kun je voor de ouders ook een fotolijstje maken met hun favoriete foto's van die dag. Het is een unieke en leuke optie die ouders (en grootouders) geweldig zullen vinden.

Merk

De afdrukkwaliteit van je gepersonaliseerde fotolijstjes is geweldig; ze zijn het perfecte canvas om jouw artwork op af te beelden. Ontwerp je eigen lijstjes met jouw kunstwerken en zie hoe je creaties op een unieke en innovatieve manier tot leven komen. Hiermee kunnen klanten jouw kunst thuis ophangen of neerzetten. Voeg ze toe aan je catalogus en experimenteer met een leuk nieuw product.

Alternate Text Printrichtlijnen & afwerking

Print Richtlijn

 • DPI-Print Guideline Icon

  Wat is de beste resolutie voor het printen?

  Wij printen in 200dpi, wat een goede combinatie is van kwaliteit en bestandsgrootte. Idealiter moet jouw afbeelding geschaald worden naar 100% bij een resolutie van 200dpi; dit houdt in dat de grootte van jouw bestand niet verandert, wat interpolatie voorkomt.

 • Jpeg-Tiff Print Guideline Icon

  Moet ik mijn bestand opslaan als TIFF of JPEG?

  Voor meerkleurige of zeer gedetailleerde ontwerpen raden we aan deze als tiff-formaat op te slaan; ze moeten hierbij wel samengevoegd worden tot één laag. Voor simpele kleuren en weinig gedetailleerde bestanden, volstaat een jpeg-formaat.

 • RGB-CMYK Print Guideline Icon

  Welk kleurenmodel moet ik kiezen? RGB of CMYK?

  Wij adviseren om afbeeldingen te gebruiken die binnen de RGB-kleurruimte liggen. In het specifiek levert het gebruik van foto's met een sRGB-profiel de beste kleurresultaten op. Wat houdt dit in? Kies in jouw bewerkingssoftware voor de RGB-werkruimte en stel het kleurprofiel van de afbeelding in op sRGB (sRGB IEC61966-2.1).

 • GSM ICON

  Wat betekent g/m²?

  Gram per vierkante meter (g/m²) is een internationale standaard voor het bepalen van het gewicht van papier of stof. Het gewicht van een vierkante meter (1000 x 1000 mm) wordt als indicatie gebruikt voor het gewicht en de dikte van een bepaalde stof. We classificeren 20-100 g/m² als licht (zomerse stoffen, gaas en fijne zijdestoffen), 101-249 g/m² als medium (de meeste kledingstoffen) en 250+ g/m² als zwaar (bekledingsstoffen en andere specialistische stoffen).

 • Fill Bleed Areas ICON

  Wat zijn afloopgebieden?

  Wanneer jij een product ontwerpt, is het verstandig om de afbeelding iets groter te maken dan nodig is. Bij het printen wordt deze extra rand ook wel 'afloopgebied' of marge genoemd. Deze afloop wordt uiteindelijk van het afgeronde ontwerp geknipt. Het gebied dient als een soort buffer voor inconsistenties tijdens het productieproces. Het is echter belangrijk om het ontwerp door te laten lopen tot aan het afloopgebied, omdat dit witte, onbedrukte randen rondom het uiteindelijke ontwerp voorkomt.

 • Transfer-Print Guideline Icon

  Printen jullie ook op kledingstukken die door een klant worden aangeleverd?

  Jammer genoeg niet. Al onze kleding wordt bedrukt op platte stoffen, die verwerkt worden tot afgewerkte producten. Dit levert een beter eindresultaat en all-over print op. We testen het printen zorgvuldig, zodat we weten wat het beste resultaat oplevert op onze stoffen en we worden hierbij voorzien van de perfecte faciliteiten. We printen echter wel sublimatiepapier op bestelling, dus als je beschikking hebt over een hittepers kun je eenvoudig jouw eigen stoffen bedrukken.

 • Pattern Alignment Across Seams ICON

  Kun je een patroon laten doorlopen over de naden van de verschillende panden van een kledingstuk?

  We streven altijd naar de grootst mogelijke nauwkeurigheid bij het bedrukken en maken van jouw kledingstukken. Door de onvermijdelijke stretch of beweging van de stof tijdens het naaien, kunnen we niet garanderen dat het patroon perfect doorloopt over de naden van het kledingstuk. We zijn over het algemeen nauwkeurig tot 2-3mm, dit is voldoende is voor de meeste patronen, maar kan wat kleine onregelmatigheden opleveren bij gedetailleerde geometische patronen.

 • print label option icon

  Kan ik mijn eigen labels bedrukken?

  De meeste kledingstukken worden geleverd met een bedrukbare labelruimte die je kunt voorzien van jouw bedrijfsinformatie of merknaam. Daarnaast bieden we hier ook Bedrukte Stoffen Labels aan, voor degene die graag hun eigen labels in hun kledingstukken willen naaien.Eco friendly Printing

 • Worden de stoffen op milieuvriendelijke wijze bedrukt?

  Met het milieu in ons achterhoofd, worden al onze stoffen bedrukt met inkt op waterbasis. Dit houdt in dat er geen chemicaliën of oplosmiddelen aan te pas komen. Onze thermofixatie methode hecht de kleuren en prints, waardoor de nadelen van stomen vermeden worden, zoals een teveel aan vervuild water dat in het afvoersysteem terechtkomt. We hebben één faciliteit waar al het drukwerk, de productie en uitvoering plaatsvindt.

Let op: Omdat alle producten die we leveren handgemaakt worden op bestelling, kunnen de afmetingen licht variëren.

Alternate Text Veelgestelde Vragen

Waar wordt deze fotolijst van gemaakt?

Je nieuwe fotolijst wordt met de hand van één stuk massief hout gemaakt. Het wordt gesneden en geschaafd door een team van ervaren vakmensen in onze eigen studio. Dit zorgt ervoor dat jouw lijst helemaal uniek is.

Hoe zien deze gepersonaliseerde fotolijstjes eruit?

Deze lijstjes zijn een plezier om naar te kijken. Ze worden met de hand gemaakt uit één stuk massief hout, en worden van rand tot rand bedrukt met jouw ontwerp. Vervolgens krijgen ze een glanzende afwerking voor een premium uitstraling.

Past deze lijstjes op mijn nachtkastje?

Deze lijstjes hebben de perfecte maat voor de meeste tafels en schoorsteenmantels. Ze zijn 20 x 25 cm en kunnen zowel liggend als staand worden bedrukt. Als ze niet vrij kunnen staan, kunnen ze ook aan de muur worden gehangen.

Dit vind je misschien ook leuk:

Recentelijk Bekeken