Alle
 • Alle
 • Eigen Ontwerp
 • Kunstenaars
Go back
Related:
Webshops ({{popupVm.storeTotalCount}})
Kunstenaars ({{popupVm.artistTotalCount}})

Gepersonaliseerde Brillenkoker

vanaf € 34,95

Was € 49,00
-29%
 • Alternate Text Gemaakt van breukvast plastic* met voorgevormde vilten voering
 • Alternate Text 18 cm x 7 cm x 4 cm (L x B x D)
 • Alternate Text Inclusief effen of bedrukt microvezeldoekje
 • Alternate Text Volledig bedrukt met jouw unieke designs, geen min. afname
 • Alternate Text Samengesteld op bestelling, beschikbaar voor groothandel
 • Alternate Text Duurzaam bedrukt
 • Alternate Text Snelle wereldwijde levering
Alternate Text Wordt Verzonden in 1-2 dag(en) . Levering vanuit Nederland € 9,95 Bezorgopties

Verken onze

imageExclusive

Groothandels- en studentenkorting van geen minimum tot bulkbestellingen

Bekijk kortingen
SwatchPack

Bekijk onze cadeaubonnen, het perfecte cadeau voor je dierbaren.

Bestel een cadeaubon

Productomschrijving

brillenkoker bedrukken

Deze gepersonaliseerde brillenkoker is de ultieme combinatie van stijl en bescherming. Je kunt zowel de brillenkoker als het meegeleverde microvezeldoekje laten bedrukken met je eigen designs. Zo kun je eenvoudig een volledig uniek én functioneel accessoire creëren. Elk item wordt handgemaakt op bestelling en geleverd met 2 jaar garantie.

Onderhoud

De gepersonaliseerde brillenkoker van breukvast plastic* kan, indien gewenst, eenvoudig met een doekje worden schoongeveegd. We raden aan hiervoor een ander doekje te pakken dan het bijgeleverde microvezeldoekje; deze is namelijk speciaal ontworpen voor het schoonmaken van je brilglazen.

Hoe het werkt

Alternate Text

Upload je ontwerp

We passen je ontwerp automatisch toe op het door jou geselecteerde product

Alternate Text

Maak het volmaakt

Gebruik onze slimme tools om het precies goed te krijgen en selecteer de afwerkingsopties

Alternate Text

Voorbeeld & afrekenen

Bevestig uw ontwerpen met onze 3D-previews en betaal met vertrouwen

Alternate Text

1-2 dagen productie

Leun achterover en ontspan. Uw product is onderweg!

Hoe onze prijsstelling werkt

Onze prijzen zijn gebaseerd op de hoeveelheid en afmetingen van de producten die u bestelt. Hoe meer u bestelt, hoe beter de prijs die u krijgt. We bieden ook lagere prijzen voor grotere afmetingen, studenten en groothandels.

Wij bieden kortingen

We bieden kortingen op al onze producten, inclusief bulk-, hoeveelheids- en studentenkortingen. Profiteer van geweldige aanbiedingen, of u nu een klein bedrijf, ontwerper of student bent.

Volumekorting Groothandel Studenten
Gebaseerd op Hoeveelheid Tot 44% Tot 10%
Kortingen

Korting beschikbaar. Prijs door afmetingen en aantal te selecteren.

Meer te weten komen Meer te weten komen

Levertijd & kosten

Gepersonaliseerde Brillenkoker

vanaf € 34,95

Was € 49,00
-29%
 • Alternate Text Gemaakt van breukvast plastic* met voorgevormde vilten voering
 • Alternate Text 18 cm x 7 cm x 4 cm (L x B x D)
 • Alternate Text Inclusief effen of bedrukt microvezeldoekje
 • Alternate Text Volledig bedrukt met jouw unieke designs, geen min. afname
 • Alternate Text Samengesteld op bestelling, beschikbaar voor groothandel
 • Alternate Text Duurzaam bedrukt
 • Alternate Text Snelle wereldwijde levering
Alternate Text Wordt Verzonden in 1-2 dag(en) . Levering vanuit Nederland € 9,95 Bezorgopties

Verken onze

imageExclusive

Groothandels- en studentenkorting van geen minimum tot bulkbestellingen

Bekijk kortingen
SwatchPack

Bekijk onze cadeaubonnen, het perfecte cadeau voor je dierbaren.

Bestel een cadeaubon

Helpen

Alternate Text Meer details

Over Jouw Gepersonaliseerde Brillenkoker

Je bril is een belangrijk onderdeel van je dagelijkse leven en verdient daarom de beste, meest stijlvolle bescherming. Ontwerp je eigen gepersonaliseerde brillenkoker van breukvast plastic* en geniet van een hoogwaardig accessoire dat handgemaakt wordt op vakkundige wijze. Laat de brillenkoker bedrukken met je eigen designs en bescherm je bril tegen krassen en beschadigingen. De klapdeksel is superveilig en de voorgevormde vilten voering biedt extra bescherming. De koker met levendige, glanzende print wordt geleverd met een wit of bedrukt microvezeldoekje.

Eerste indruk

 • Breukvast plastic
 • Inclusief microvezeldoekje
 • Volledig bedrukt
 • Vilten voering
 • 2 jaar garantie

Afmetingen

 • 18 cm x 7 cm x 4 cm

Hoe We Jouw Brillenkoker Bedrukken & Maken

Je kunt zowel de boven- als onderkant van de brillenkokers ontwerpen, waardoor je print de volledige koker beslaat. We maken gebruik van een specialistische printtechniek die de inkten tot diep in de vezels van het breukvaste plastic* drukt. Hierdoor ontstaat een slijtvaste print die er niet zomaar afslijt of -bladdert. De boven- en onderkant worden afzonderlijk bedrukt en met de hand in elkaar gezet, waardoor je deze apart van elkaar kunt ontwerpen. Tussen de koker en de voorgevormde vilten voering wordt een kleine opening gelaten, zodat de brillenkoker goed open en dicht kan worden gemaakt.

*De koker is gemaakt van breukvast plastic, maar de scharnieren kunnen beschadigd raken als de koker van grote hoogte valt of verkeerd wordt gebruikt.

Ontwerptips

Houd er rekening mee dat je ontwerp op de volledige boven- en onderkant van de koker wordt gedrukt. Hierdoor kunnen details die dicht bij de randen worden geplaatst enigszins worden vervormd. Om dit te voorkomen, raden we aan belangrijke details of tekst niet langs de randen te plaatsen. Logo's komen het best tot hun recht als ze in het midden van het ontwerpvlak worden geplaatst, zodat ze centraal op de gepersonaliseerde brillenkoker worden afgedrukt. Elk item wordt geleverd met een microvezeldoekje dat eveneens bedrukt kan worden met je eigen ontwerp. Dit doekje wordt op maat geknipt en heeft klassieke gekartelde randen.

Hoe verbetert dit product mijn...

Huis

Zijn er meerdere gezinsleden die een bril dragen? Deze gepersonaliseerde brillenkoker is de perfecte manier om ervoor te zorgen dat niemand zich meer vergist. Laat de brillenkoker bedrukken met prints die perfect passen bij jouw stijl, of creëer unieke ontwerpen voor je kinderen, zodat er geen verwarring ontstaat op school.

Bedrijf

Deze brillenkokers zijn leuke relatiegeschenken voor klanten van opticiens. Ontwerp een collectie gepersonaliseerde brillenkokers voor jouw winkel en geef deze cadeau aan klanten wanneer zij een bepaald bedrag aan een nieuwe bril besteden. Laat brillenkokers bedrukken met je bedrijfsnaam en logo en motiveer klanten om nog eens terug te komen en hun vrienden over jouw bedrijf te vertellen.

Merk

Een bril speelt een belangrijke rol in het leven van veel mensen en verdient daarom goede bescherming. Door je eigen collectie brillenkokers te ontwerpen, kun jij klanten niet alleen bescherming maar ook stijl bieden. Creëer brillenkokers met verschillende designs, zodat je aan de wensen van verschillende klanten kunt voldoen.

Alternate Text Printrichtlijnen & afwerking

Print Richtlijn

 • DPI-Print Guideline Icon

  Wat is de beste resolutie voor het printen?

  Wij printen in 200dpi, wat een goede combinatie is van kwaliteit en bestandsgrootte. Idealiter moet jouw afbeelding geschaald worden naar 100% bij een resolutie van 200dpi; dit houdt in dat de grootte van jouw bestand niet verandert, wat interpolatie voorkomt.

 • Jpeg-Tiff Print Guideline Icon

  Moet ik mijn bestand opslaan als TIFF of JPEG?

  Voor meerkleurige of zeer gedetailleerde ontwerpen raden we aan deze als tiff-formaat op te slaan; ze moeten hierbij wel samengevoegd worden tot één laag. Voor simpele kleuren en weinig gedetailleerde bestanden, volstaat een jpeg-formaat.

 • RGB-CMYK Print Guideline Icon

  Welk kleurenmodel moet ik kiezen? RGB of CMYK?

  Wij adviseren om afbeeldingen te gebruiken die binnen de RGB-kleurruimte liggen. In het specifiek levert het gebruik van foto's met een sRGB-profiel de beste kleurresultaten op. Wat houdt dit in? Kies in jouw bewerkingssoftware voor de RGB-werkruimte en stel het kleurprofiel van de afbeelding in op sRGB (sRGB IEC61966-2.1).

 • GSM ICON

  Wat betekent g/m²?

  Gram per vierkante meter (g/m²) is een internationale standaard voor het bepalen van het gewicht van papier of stof. Het gewicht van een vierkante meter (1000 x 1000 mm) wordt als indicatie gebruikt voor het gewicht en de dikte van een bepaalde stof. We classificeren 20-100 g/m² als licht (zomerse stoffen, gaas en fijne zijdestoffen), 101-249 g/m² als medium (de meeste kledingstoffen) en 250+ g/m² als zwaar (bekledingsstoffen en andere specialistische stoffen).

 • Fill Bleed Areas ICON

  Wat zijn afloopgebieden?

  Wanneer jij een product ontwerpt, is het verstandig om de afbeelding iets groter te maken dan nodig is. Bij het printen wordt deze extra rand ook wel 'afloopgebied' of marge genoemd. Deze afloop wordt uiteindelijk van het afgeronde ontwerp geknipt. Het gebied dient als een soort buffer voor inconsistenties tijdens het productieproces. Het is echter belangrijk om het ontwerp door te laten lopen tot aan het afloopgebied, omdat dit witte, onbedrukte randen rondom het uiteindelijke ontwerp voorkomt.

 • Transfer-Print Guideline Icon

  Printen jullie ook op kledingstukken die door een klant worden aangeleverd?

  Jammer genoeg niet. Al onze kleding wordt bedrukt op platte stoffen, die verwerkt worden tot afgewerkte producten. Dit levert een beter eindresultaat en all-over print op. We testen het printen zorgvuldig, zodat we weten wat het beste resultaat oplevert op onze stoffen en we worden hierbij voorzien van de perfecte faciliteiten. We printen echter wel sublimatiepapier op bestelling, dus als je beschikking hebt over een hittepers kun je eenvoudig jouw eigen stoffen bedrukken.

 • Pattern Alignment Across Seams ICON

  Kun je een patroon laten doorlopen over de naden van de verschillende panden van een kledingstuk?

  We streven altijd naar de grootst mogelijke nauwkeurigheid bij het bedrukken en maken van jouw kledingstukken. Door de onvermijdelijke stretch of beweging van de stof tijdens het naaien, kunnen we niet garanderen dat het patroon perfect doorloopt over de naden van het kledingstuk. We zijn over het algemeen nauwkeurig tot 2-3mm, dit is voldoende is voor de meeste patronen, maar kan wat kleine onregelmatigheden opleveren bij gedetailleerde geometische patronen.

 • print label option icon

  Kan ik mijn eigen labels bedrukken?

  De meeste kledingstukken worden geleverd met een bedrukbare labelruimte die je kunt voorzien van jouw bedrijfsinformatie of merknaam. Daarnaast bieden we hier ook Bedrukte Stoffen Labels aan, voor degene die graag hun eigen labels in hun kledingstukken willen naaien.Eco friendly Printing

 • Worden de stoffen op milieuvriendelijke wijze bedrukt?

  Met het milieu in ons achterhoofd, worden al onze stoffen bedrukt met inkt op waterbasis. Dit houdt in dat er geen chemicaliën of oplosmiddelen aan te pas komen. Onze thermofixatie methode hecht de kleuren en prints, waardoor de nadelen van stomen vermeden worden, zoals een teveel aan vervuild water dat in het afvoersysteem terechtkomt. We hebben één faciliteit waar al het drukwerk, de productie en uitvoering plaatsvindt.

Let op: Omdat alle producten die we leveren handgemaakt worden op bestelling, kunnen de afmetingen licht variëren.

Alternate Text Veelgestelde Vragen

Ontvang ik ook een reiningingsdoekje?

Ja, bij het bestellen van een gepersonaliseerde brillenkoker ontvang je een gratis microvezeldoekje. Je kunt kiezen voor een effen wit doekje of het laten bedrukken met een ontwerp naar keuze.

Waar is de brillenkoker van gemaakt?

De koker wordt gemaakt van supersterk, breukvast plastic, zodat je bril op optimale wijze beschermd blijft. Wanneer je de bril in je brillenkoker plaatst, blijft deze ook onderweg perfect beschermd tegen beschadigingen en krassen.

Kan ik de volledige brillenkoker laten bedrukken?

Je kunt zowel de boven- als onderkant van je harde brillenkoker ontwerpen. Het gehele accessoire wordt dus voorzien van jouw print. Daarnaast is het mogelijk het meegeleverde microvezel reinigingsdoekje te laten bedrukken met hetzelfde of een ander design.

Dit vind je misschien ook leuk:

Recentelijk Bekeken