Alle
 • Alle
 • Eigen Ontwerp
 • Kunstenaars
Go back
Related:
Webshops ({{popupVm.storeTotalCount}})
Kunstenaars ({{popupVm.artistTotalCount}})

Gepersonaliseerde T-shirts voor Heren

/0

Maak gepersonaliseerde T-shirts met een ruime keuze aan stoffen, verschillende mouwlengtes en pasvormen. Elk T-shirt wordt met de hand gemaakt in onze studio en volledig bedrukt met jouw ontwerp. Stap in de schoenen van een modeontwerper en maak je eigen T-shirt!

Heren T-shirts op Maat

Tijdens het ontwerpen van je unieke T-shirt krijg je alle vrijheid om het helemaal naar wens te personaliseren. Kies de gewenste pasvorm, de stof voor de halsboord en ontwerp zelfs een gepersonaliseerd label. In plaats van een vaste rechthoek op de voorkant, kun je elke centimeter van je T-shirt laten bedrukken, waardoor je onbeperkte creatieve mogelijkheden hebt.

 • Op maat geknipt en genaaid
 • Van rand tot rand bedrukt
 • Hoogwaardige materialen
 • Verkrijgbaar in XXS-7XL
 • 48 uur verwerkingstijd
 • Snelle bezorging met tracking
 • Personaliseer elk aspect
 • Natuurlijke of polyester stoffen, incl. katoen
 • Duurzaam gemaakt
 • Handgemaakt

Hoe wij jouw gepersonaliseerde T-shirts maken

Onze professionals maken je gepersonaliseerde T-shirts stuk voor stuk met behulp van verschillende geavanceerde productietechnieken, waarbij de milieuvriendelijke inkt aan de kledingvezels worden gehecht. Je ontwerp wordt vakkundig op de stof aangebracht en vervolgens op maat geknipt en genaaid. Dit proces stelt ons in staat een ontwerp van rand tot rand te maken dat jouw kunst in de spotlights zet.
 

Onze stoffen

Alle stoffen voor je gepersonaliseerde T-shirts zijn op een verantwoorde en duurzame manier verkregen. Kies uit natuurlijke of op polyester gebaseerde stoffen, zodat je T-shirt precies aanvoelt zoals jij wilt. Je T-shirts zullen niet stijf of plastic-achtig aanvoelen. Dankzij onze druktechnieken blijft het oorspronkelijke gevoel van de stof behouden, zodat je ontwerp hetzelfde aanvoelt als de stof.
 

Onderhoud

Je op maat gemaakte T-shirts kunnen in de machine gewassen worden op 30°C.
 

Ontwerptips

Je kunt je T-shirts op veel verschillende manieren personaliseren. Gebruik patronen, kunst en afbeeldingen om een opvallend meesterwerk te maken. Voor bedrijven kan het interessant zijn om het logo en de bedrijfsnaam op het T-shirt te zetten. Match de kleur van de boord met kleuren uit je ontwerp en voeg als finishing touch een gepersonaliseerd label toe.
 

Veelgestelde vragen

Welke stoffen zijn het beste voor heren T-shirts?
Je kunt voor je gepersonaliseerde T-shirt uit meerdere stoffen kiezen, waaronder natuurlijke en op polyester gebaseerde opties. Ze verschillen qua gewicht, dus probeer van te voren te bepalen wanneer je de shirts wilt dragen. Zwaardere stoffen zijn perfect voor de winter, terwijl lichte stoffen fijn zijn voor de zomer.

Welke delen kan ik personaliseren?
Je kunt het volledige T-shirt ontwerpen. Je hebt ook opties voor de halslijn, mouwlengte, pasvorm, stof, label en nog veel meer. Wij bieden een enorme hoeveelheid mogelijkheden om je t-shirt te personaliseren, zodat het voor jou het allerbeste wordt.

Is dit T-shirt ook verkrijgbaar in grote maten?
Jazeker! Onze gepersonaliseerde T-shirts zijn verkrijgbaar tot 7XL.

Welke technieken gebruiken jullie?
Afhankelijk van je stofkeuze gebruiken we verschillende technieken: van sublimatie tot reactieve en pigmentdruk. Elk van deze technieken zorgt voor duurzame, fantastische kleuren die je T-shirt laten stralen.

Waar worden deze T-shirts gemaakt?
Elk T-shirt wordt van A tot Z in onze Londense studio gemaakt. Dit omvat het bedrukken, knippen, naaien, verpakken, etc. Op deze manier kunnen wij onze CO2-uitstoot minimaliseren.
 

Gepersonaliseerde T-shirts verkopen?

Creëer een hele collectie heren T-shirts in verschillende stijlen en met jouw kunst. We bieden exclusieve groothandelskortingen, zodat jij jouw op maat gemaakte t-shirts via je eigen website of in je winkel kunt verkopen. Of ga aan de slag met dropshipping; jij ontwerpt het T-shirt, en wij maken en verzenden het wanneer een klant een T-shirt via jou koopt.