Alle
 • Alle
 • Eigen Ontwerp
 • Kunstenaars
Go back
Related:
Webshops ({{popupVm.storeTotalCount}})
Kunstenaars ({{popupVm.artistTotalCount}})

Gepersonaliseerd Hoeslaken

 • Alternate Text Verkrijgbaar in 6 maten en 4 naadpatronen
 • Alternate Text Gemaakt van zachte Peached Polyester (130 g/m²)
 • Alternate Text Optie om volledige set bedlinnen te creëren
 • Alternate Text Handgemaakt op bestelling
 • Alternate Text Groothandelskortingen van toepassing
 • Alternate Text Duurzaam bedrukt
 • Alternate Text Snelle wereldwijde levering
Alternate Text Wordt Verzonden in 1 - 2 dag(en) . Levering vanuit Nederland € 9,95 Bezorgopties

Verken onze

imageExclusive

Groothandels- en studentenkorting van geen minimum tot bulkbestellingen

Bekijk kortingen
SwatchPack

Bekijk onze cadeaubonnen, het perfecte cadeau voor je dierbaren.

Bestel een cadeaubon

Productomschrijving

hoeslaken bedrukken

Geniet van een heerlijke nachtrust op een gepersonaliseerd hoeslaken, bedrukt met jouw eigen unieke ontwerpen of patronen. De lakens zijn verkrijgbaar in 6 maten en geschikt voor elk type bed. Creëer een set lakens voor elke kamer in huis of een mooie collectie voor professioneel gebruik. Laat een hoeslaken bedrukken en geniet van de technische Peached Polyester stof, die zowel ademende als vochtafvoerende eigenschappen heeft.

Wasvoorschrift

Was jouw gepersonaliseerde hoeslaken in de wasmachine op 30 °C en droog deze, indien gewenst, in de droogtrommel. Wanneer je het laken echter plat laat drogen, hoef je het niet te strijken. We bieden 3 jaar garantie op de print en afwerking, mits alle wasvoorschriften worden opgevolgd. Wanneer je een volledige set bedlinnen creëert, wordt deze geleverd excl. vulling.

Hoe het werkt

Alternate Text

Upload je ontwerp

We passen je ontwerp automatisch toe op het door jou geselecteerde product

Alternate Text

Maak het volmaakt

Gebruik onze slimme tools om het precies goed te krijgen en selecteer de afwerkingsopties

Alternate Text

Voorbeeld & afrekenen

Bevestig uw ontwerpen met onze 3D-previews en betaal met vertrouwen

Alternate Text

1-2 dagen productie

Leun achterover en ontspan. Uw product is onderweg!

Hoe onze prijsstelling werkt

Onze prijzen zijn gebaseerd op de hoeveelheid en afmetingen van de producten die u bestelt. Hoe meer u bestelt, hoe beter de prijs die u krijgt. We bieden ook lagere prijzen voor grotere afmetingen, studenten en groothandels.

Wij bieden kortingen

We bieden kortingen op al onze producten, inclusief bulk-, hoeveelheids- en studentenkortingen. Profiteer van geweldige aanbiedingen, of u nu een klein bedrijf, ontwerper of student bent.

Volumekorting Groothandel Studenten
Gebaseerd op Hoeveelheid Tot 44% Tot 10%
Kortingen

Korting beschikbaar. Prijs door afmetingen en aantal te selecteren.

Meer te weten komen Meer te weten komen

Levertijd & kosten

Gepersonaliseerd Hoeslaken

 • Alternate Text Verkrijgbaar in 6 maten en 4 naadpatronen
 • Alternate Text Gemaakt van zachte Peached Polyester (130 g/m²)
 • Alternate Text Optie om volledige set bedlinnen te creëren
 • Alternate Text Handgemaakt op bestelling
 • Alternate Text Groothandelskortingen van toepassing
 • Alternate Text Duurzaam bedrukt
 • Alternate Text Snelle wereldwijde levering
Alternate Text Wordt Verzonden in 1 - 2 dag(en) . Levering vanuit Nederland € 9,95 Bezorgopties

Verken onze

imageExclusive

Groothandels- en studentenkorting van geen minimum tot bulkbestellingen

Bekijk kortingen
SwatchPack

Bekijk onze cadeaubonnen, het perfecte cadeau voor je dierbaren.

Bestel een cadeaubon

Helpen

Alternate Text Meer details

Over Jouw Gepersonaliseerde Hoeslakens

Onze gepersonaliseerde hoeslakens zijn verkrijgbaar in 6 maten en we bieden zelfs de optie een volledige set bedlinnen te creëren, inclusief gepersonaliseerde kussenslopen. De beddenlakens zijn gemaakt van technische Peached Polyester lakenstof, die licht, ademend en vochtafvoerend is. De speciale weefstructuur zorgt dat het oppervlak nog meer water kan absorberen, waardoor je zelfs tijdens warme avonden en nachten fris en comfortabel blijft.

Eerste indruk...

 • Technische Peached Polyester lakenstof
 • Optie om kussenslopen toe te voegen
 • Kies uit 4 naadpatronen
 • 3 jaar garantie
 • Duurzame fullcolourprint

Maten Hoeslakens

 • Kinderbed: 100 cm x 145 cm
 • Eenpersoons: 180 cm x 275 cm
 • Tweepersoons: 230 cm x 275 cm
 • King: 275 cm x 275 cm
 • Super King: 300 cm x 275 cm
 • Emperor: 320 cm x 290 cm

Hoe Worden Bedrukte Hoeslakens Gemaakt?

Jouw hoeslakens worden handgemaakt en bedrukt op bestelling door onze ervaren technici en naaisters. Dankzij sublimatiedruk, dringen de inkten tot diep in de vezels van de stof door, wat een duurzame print oplevert die er niet afslijt. Bij elke maat hoeslaken, uitgezonderd de kindermaat, worden er meerdere stukken stof bedrukt en aan elkaar genaaid, waardoor er een naad over het laken heenloopt.  Omdat elk ontwerp uniek is, kun je kiezen uit vier verschillende naadpatronen en precies bepalen hoe de naad van jouw bedrukte hoeslaken eruit komt te zien. Deze hoeslakens bevatten geen elastische hoeken, zo kun je  zelf kiezen of je ze in wil stoppen, of op natuurlijke wijze laat hangen.

Ontwerptips

Vanwege de breedte van onze rollen peached polyester, worden de hoeslakens - excl. de kindermaat - gemaakt van meerdere stukken stof, die aan elkaar worden genaaid. Kies uit 4 naadpatronen en bepaal welk patroon er het beste bij jouw ontwerp past. Gebruik onze designinterface om de verschillende patronen te bekijken en zorg dat je belangrijke details niet te dicht bij de naden plaatst. Wanneer je ontwerp veel complexe details bevat, kan het zijn dat deze op de naden niet helemaal perfect op elkaar aansluiten. Dit is het gevolg van de handgemaakte en authentieke aard van het product.

Laat een hoeslaken bedrukken met een verrassend ontwerp, dat mooi contrasteert met de rest van jouw beddengoed of creëer een hoeslaken met logo of embleem voor professionele doeleinden. De gepersonaliseerde hoeslakens worden van rand-tot-rand in full colour bedrukt, en dankzij de prachtige printkwaliteit van de lakenstof zullen de beddenlakens zeker in het oog springen.

Hoe verbetert dit product mijn...

Huis

Geef je slaapkamer een welverdiende opknapbeurt en laat een hoeslaken bedrukken met jouw eigen ontwerp. Creëer een design dat perfect aansluit bij je interieur en voorzie elk bed in huis van een uniek hoeslaken. Dit is de perfecte manier om de verschillende beddenlakens uit elkaar te houden. Wanneer jij houd van een minimalistische stijl, dan zijn gepersonaliseerde hoeslakens de ideale manier om wat kleur aan de ruimte toe te voegen, zonder dat het te veel opvalt.

Bedrijf

Voorzie de kamers in je hotel of B&B van prachtige gepersonaliseerde hoeslakens en verras je gasten met bedlinnen met een speciaal bericht of uniek design. De bedrukte beddenlakens zijn ook een mooi accent in privéziekenhuizen of -klinieken. Naast een professionele uitstraling kan een volledig gepersonaliseerd hoeslaken er tevens voor zorgen dat patiënten zich meer thuis voelen.

Merk

Creëer gepersonaliseerde hoeslakens met jouw eigen designs en voeg een origineel item toe aan je collectie. Uniek bedtextiel is een gewild product, waar veel huiseigenaren naar op zoek zijn. Laat nu de zachte, comfortabele en premium hoeslakens bedrukken en onderscheid jezelf van de concurrentie.

Alternate Text Printrichtlijnen & afwerking

Print Richtlijn

 • DPI-Print Guideline Icon

  Wat is de beste resolutie voor het printen?

  Wij printen in 200dpi, wat een goede combinatie is van kwaliteit en bestandsgrootte. Idealiter moet jouw afbeelding geschaald worden naar 100% bij een resolutie van 200dpi; dit houdt in dat de grootte van jouw bestand niet verandert, wat interpolatie voorkomt.

 • Jpeg-Tiff Print Guideline Icon

  Moet ik mijn bestand opslaan als TIFF of JPEG?

  Voor meerkleurige of zeer gedetailleerde ontwerpen raden we aan deze als tiff-formaat op te slaan; ze moeten hierbij wel samengevoegd worden tot één laag. Voor simpele kleuren en weinig gedetailleerde bestanden, volstaat een jpeg-formaat.

 • RGB-CMYK Print Guideline Icon

  Welk kleurenmodel moet ik kiezen? RGB of CMYK?

  Wij adviseren om afbeeldingen te gebruiken die binnen de RGB-kleurruimte liggen. In het specifiek levert het gebruik van foto's met een sRGB-profiel de beste kleurresultaten op. Wat houdt dit in? Kies in jouw bewerkingssoftware voor de RGB-werkruimte en stel het kleurprofiel van de afbeelding in op sRGB (sRGB IEC61966-2.1).

 • GSM ICON

  Wat betekent g/m²?

  Gram per vierkante meter (g/m²) is een internationale standaard voor het bepalen van het gewicht van papier of stof. Het gewicht van een vierkante meter (1000 x 1000 mm) wordt als indicatie gebruikt voor het gewicht en de dikte van een bepaalde stof. We classificeren 20-100 g/m² als licht (zomerse stoffen, gaas en fijne zijdestoffen), 101-249 g/m² als medium (de meeste kledingstoffen) en 250+ g/m² als zwaar (bekledingsstoffen en andere specialistische stoffen).

 • Fill Bleed Areas ICON

  Wat zijn afloopgebieden?

  Wanneer jij een product ontwerpt, is het verstandig om de afbeelding iets groter te maken dan nodig is. Bij het printen wordt deze extra rand ook wel 'afloopgebied' of marge genoemd. Deze afloop wordt uiteindelijk van het afgeronde ontwerp geknipt. Het gebied dient als een soort buffer voor inconsistenties tijdens het productieproces. Het is echter belangrijk om het ontwerp door te laten lopen tot aan het afloopgebied, omdat dit witte, onbedrukte randen rondom het uiteindelijke ontwerp voorkomt.

 • Transfer-Print Guideline Icon

  Printen jullie ook op kledingstukken die door een klant worden aangeleverd?

  Jammer genoeg niet. Al onze kleding wordt bedrukt op platte stoffen, die verwerkt worden tot afgewerkte producten. Dit levert een beter eindresultaat en all-over print op. We testen het printen zorgvuldig, zodat we weten wat het beste resultaat oplevert op onze stoffen en we worden hierbij voorzien van de perfecte faciliteiten. We printen echter wel sublimatiepapier op bestelling, dus als je beschikking hebt over een hittepers kun je eenvoudig jouw eigen stoffen bedrukken.

 • Pattern Alignment Across Seams ICON

  Kun je een patroon laten doorlopen over de naden van de verschillende panden van een kledingstuk?

  We streven altijd naar de grootst mogelijke nauwkeurigheid bij het bedrukken en maken van jouw kledingstukken. Door de onvermijdelijke stretch of beweging van de stof tijdens het naaien, kunnen we niet garanderen dat het patroon perfect doorloopt over de naden van het kledingstuk. We zijn over het algemeen nauwkeurig tot 2-3mm, dit is voldoende is voor de meeste patronen, maar kan wat kleine onregelmatigheden opleveren bij gedetailleerde geometische patronen.

 • print label option icon

  Kan ik mijn eigen labels bedrukken?

  De meeste kledingstukken worden geleverd met een bedrukbare labelruimte die je kunt voorzien van jouw bedrijfsinformatie of merknaam. Daarnaast bieden we hier ook Bedrukte Stoffen Labels aan, voor degene die graag hun eigen labels in hun kledingstukken willen naaien.Eco friendly Printing

 • Worden de stoffen op milieuvriendelijke wijze bedrukt?

  Met het milieu in ons achterhoofd, worden al onze stoffen bedrukt met inkt op waterbasis. Dit houdt in dat er geen chemicaliën of oplosmiddelen aan te pas komen. Onze thermofixatie methode hecht de kleuren en prints, waardoor de nadelen van stomen vermeden worden, zoals een teveel aan vervuild water dat in het afvoersysteem terechtkomt. We hebben één faciliteit waar al het drukwerk, de productie en uitvoering plaatsvindt.

Let op: Omdat alle producten die we leveren handgemaakt worden op bestelling, kunnen de afmetingen licht variëren.

Alternate Text Veelgestelde Vragen

Hebben de hoeslakens elastische randen?

Deze gepersonaliseerde hoeslakens heeft geen elastische hoeken. Je kunt het laken zelf instappen of het op natuurlijke wijze over de randen van het bed laten.

Wat zijn de voordelen van Peached Polyester?

Peached Polyester is een geweldige lakenstof met vochtabsorberende eigenschappen. Het is sneldrogend, zacht en ademend en de perfecte keuze voor gepersonaliseerde beddenlakens.

Wat is de grootste maat die jullie aanbieden?

Onze emperor hoeslakens zijn met een grootte van 320 x 290 cm de grootste lakens die we hebben. De grote oppervlakte geeft jouw veel ruimte om je unieke designs te tonen. In de designinterface kun je het gewenste naadpatroon selecteren.

Dit vind je misschien ook leuk:

Recentelijk Bekeken