Neem contact met ons op Verkoop Met Ons
contrado logo

Gepersonaliseerde Kaarsenhouder

Vanaf € 30,00. Klaar voor verzending in 1 - 2 dag(en)

 • Kwantumkorting

  Korting beschikbaar. Voeg afmetingen/kwantiteit toe om de prijs te zien:

  Start ontwerp >

 • Groothandelsaccount We willen al onze artiesten en kleine bedrijven de beste prijs aanbieden om te helpen hun bedrijf te laten groeien. Beschikbaar voor geselecteerde artiesten en doorverkopers. Meld je aan voor een groothandelsaccount

Premium Track & Trace Bezorging:€ 8,99

Het creëren van een rustgevende sfeer was nog nooit zo makkelijk, dankzij onze gepersonaliseerde kaarsenhouder. De glazen kaarsenpotjes zijn niet alleen perfect voor in huis, maar ook ideaal voor onderweg. Laat kaarsenhouders bedrukken met jouw design en kies uit vier heerlijke geuren: Pink Fizz, Relax, Sinaasappel of Limoen. Dankzij de veganistische materialen en het gerecyclede glas, kun je met een goed gevoel van de duurzame producten genieten. In tegenstelling tot veel machine vervaardigde kaarsen, worden onze kaarsen handgemaakt door vakkundige kaarsenmakers. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende ontwerpopties en een gepersonaliseerde kaarsenhouder creëren die aan al jouw wensen voldoet.

 • Met zorg en aandacht handgemaakt
 • 100% veganistisch en duurzaam
 • Gepersonaliseerde sticker en deksel
 • Gerecycled glas en natuurlijk kaarsvet
 • BELANGRIJK: Laat brandende kaarsen nooit onbeheerd achter

Over Jouw Gepersonaliseerde Kaarsenhouder

  Al eeuwenlang nemen kaarsen een belangrijke plek in beslag, bij zowel vieringen als herdenkingen.. Jouw gepersonaliseerde kaarsenhouder is verkrijgbaar in twee maten en wordt geleverd met een kaars in een keuze uit 4 geuren; van verfrissende limoengeur tot ontspannende lavendel. Wanneer je kaarsenhouders laat bedrukken, kun je zowel de deksels als stickers personaliseren met patronen, ontwerpen of teksten naar keuze. Omdat we vastbesloten zijn bij te dragen aan een beter milieu, zijn onze onze kaarsen 100% veganistisch en worden de glazen kaarsenhouders gemaakt van gerecycled glas. Zo kun jij met een extra fijn gevoel van jouw bedrukte glazen kaarsenhouder genieten.
 • Eerste indruk

  • Handgegoten natuurlijke kaarsen
  • 100% vegan en gerecyclede materialen
  • Schoon brandende kaarsen (minimale roetvorming)
  • 120 ml - brandtijd van ca. 36 uur
  • 250 ml - brandtijd van ca. 60 uur
  • Metalen deksel niet gebruiken wanneer kaars heet is
 • Vier verschillende geuren

  • Sinaasappel, Kruidnagel en Kaneel: geuroliën van sinaasappel, kruidnagel en kaneel
  • Relax: etherische oliën van een natuurlijke bron: lavendel, geranium, zoete sinaasappel en ylang-ylang
  • Pink Fizz en Grapefruit: mousserende wijn, citrus, appel en grapefruit
  • Limoen, Basilicum en Mandarijn: tangerine, mandarijn en limoen
 • Afmetingen en gewicht

  • Klein: 6,2 cm W x 6,2 cm H x 6,2 cm D
  • Groot: 8,2 cm B x 7,7 cm H x 8,2 cm D
  • Klein: 0,22 kg
  • Groot: 0,48 kg

Hoe Wij Kaarsenhouders Bedrukken & Maken

Het grootste deel van de kaarsen die verkocht worden, worden met de machine vervaardigd. Wij verkiezen echter kwaliteit boven kwantiteit en leveren kaarsen die handgemaakt worden door onze vakkundige kaarsenmakers, met gebruik van alleen de beste materialen. De gepersonaliseerde kaarsenhouders worden voorzien van een label en deksel, die bedrukt worden met milieuvriendelijke inkten. Vervolgens worden de kaarsen met de hand gegoten door onze kaarsenmakers, die hiervoor een mengsel van sojawas, raapzaad- en kokosolie gebruiken. Na een laatste kwaliteitscheck is jouw bedrukte kaars klaar voor verzending.

NB: Door de natuurlijke manier waarop de kaarsen worden gemaakt, kan het kaarsvet wat van de rand van het glas komen te staan. Dit is het gevolg van de verschillende manieren waarop het kaarsvet en het glas op warmte reageren. Hierdoor kunnen er wat oneffenheden in de textuur van het kaarsvet zichtbaar worden. Dit is volkomen normaal en de opening tussen het glas en kaarsvet zal nooit meer dan een haardikte zijn.Onderhoud

Hoewel kaarsen de perfecte manier zijn om sfeer toe te voegen aan een ruimte, is het belangrijk dat ze op veilige wijze gebruikt worden. Het glas kan heet worden wanneer de kaars aanstaat, waardoor het belangrijk is deze niet aan te raken of te verzetten. De metalen deksel zorgt ervoor dat er geen vuil in de kaars terechtkomt, maar kan niet op de kaars geplaatst worden wanneer deze brandt of nog heet is. Naast dat de deksel een kartonnen binnenkant heeft, kan de hitte het ontwerp aantasten. Voorkom schade door de kaarshouder altijd op een hittebestendig oppervlak te plaatsen.

Om je veiligheid te waarborgen worden de kaarsenhouders geleverd met Veiligheidsinstructies, een CLP-label voor de specifieke geur (elke geur vereist ander onderhoud) en een overzicht van de ingredienten. Klik op de volgende link voor de CLP- en Veiligheidscertificaten van de verschillende maten:

 • 120 ml kaars: Download hier.
 • 250 ml kaars: Download hier.

 • Schoonvegen met een pluisvrij doekje

Ontwerptips

Er zijn twee delen van elke gepersonaliseerde kaarsenhouder die jij kunt ontwerpen. De deksel wordt rechtstreeks bedrukt, waardoor de glans van het metaal behouden blijft. Omdat we geen witte kleuren afdrukken, zullen de witte delen van je ontwerp in het zilver worden getoond. Daarnaast adviseren we krachtige kleuren te kiezen, voor een optimaal printresultaat. Naast de deksel bedrukken we ook de sticker van de kaarsenhouder met je unieke design. 

NB: De kleuren van de print komen anders over op de deksel, dan op de sticker. Dit wordt veroorzaakt door verschil in materiaal en afwerking. Jouw ontwerp zal op de sticker wat zachter overkomen, wat vooral zichtbaar wordt bij zwarte kleuren in je ontwerp.

Hoe verbetert dit product mijn...

 • Huis

  Gepersonaliseerde kaarsenhouders zijn de ultieme manier om wat sfeer in de ruimte te brengen. Ze zien er niet alleen mooi uit, maar worden ook geleverd in vier exotische geuren waar de kamer heerlijk van gaat ruiken. Geniet van een romantisch diner, een ontspannen meditatie of een sfeervol samenzijn en laat kaarsenhouders bedrukken met jouw unieke designs.

 • Bedrijf

  Vrijwel iedereen steekt wel eens kaarsen aan. Als jij een bedrijf runt of deel uitmaakt van een team, is het ontwerpen van gepersonaliseerde kaarsenhouders een leuke manier om personeel of collega's te verrassen. Laat zowel de sticker als deksel bedrukken met een logo of bericht en ontwerp het perfecte geschenk voor surprises, verjaardagen of prijsvragen.

 • Merk

  Geniet van de verschillende mogelijkheden die onze selectie gepersonaliseerde glazen kaarsenhouders jou biedt. Voeg een originele glazen kaars met jouw creatieve design toe aan jouw winkel en laat fans van je merk genieten van deze veganistische, gerecyclede items, in verschillende geuren.

Veelgestelde vragen:

Hoelang branden de kaarsen?

De kaars in de gepersonaliseerde kaarsenhouder wordt gemaakt van sojawas, kokos- en raapzaadolie, met een lont van katoen en papier. Het kleine formaat kaars heeft een brandtijd van circa 36 uur, terwijl het grotere formaat tot wel 60 uur kan branden.

Kan ik de bedrukte kaarsenhouders binnen gebruiken?

De kaarsenhouders kunnen veilig binnenshuis gebruikt worden, mits jij je aan de veiligheidsvoorschriften houdt. Zo is het belangrijk brandende kaarsen nooit onbeheerd achter te laten en de metalen deksel niet op de hete kaars te plaatsen.

Worden de glazen kaarsenhouders geleverd met kaars?

Ja, je ontvangt niet alleen een gepersonaliseerde kaarsenhouder en deksel, maar ook een 100% vegan kaars, handgegoten door onze vakkundige kaarsenmakers. De glazen pot is gemaakt van gerecycled glas en de kaarsen zijn verkrijgbaar in vier exotische geuren.

Print Richtlijn

 • DPI-Print Guideline Icon

  Wat is de beste resolutie voor het printen?

  Wij printen in 200dpi, wat een goede combinatie is van kwaliteit en bestandsgrootte. Idealiter moet jouw afbeelding geschaald worden naar 100% bij een resolutie van 200dpi; dit houdt in dat de grootte van jouw bestand niet verandert, wat interpolatie voorkomt.

 • Jpeg-Tiff Print Guideline Icon

  Moet ik mijn bestand opslaan als TIFF of JPEG?

  Voor meerkleurige of zeer gedetailleerde ontwerpen raden we aan deze als tiff-formaat op te slaan; ze moeten hierbij wel samengevoegd worden tot één laag. Voor simpele kleuren en weinig gedetailleerde bestanden, volstaat een jpeg-formaat.

 • RGB-CMYK Print Guideline Icon

  Welk kleurenmodel moet ik kiezen? RGB of CMYK?

  Wij adviseren om afbeeldingen te gebruiken die binnen de RGB-kleurruimte liggen. In het specifiek levert het gebruik van foto's met een sRGB-profiel de beste kleurresultaten op. Wat houdt dit in? Kies in jouw bewerkingssoftware voor de RGB-werkruimte en stel het kleurprofiel van de afbeelding in op sRGB (sRGB IEC61966-2.1).

 • GSM ICON

  Wat betekent g/m²?

  Gram per vierkante meter (g/m²) is een internationale standaard voor het bepalen van het gewicht van papier of stof. Het gewicht van een vierkante meter (1000 x 1000 mm) wordt als indicatie gebruikt voor het gewicht en de dikte van een bepaalde stof. We classificeren 20-100 g/m² als licht (zomerse stoffen, gaas en fijne zijdestoffen), 101-249 g/m² als medium (de meeste kledingstoffen) en 250+ g/m² als zwaar (bekledingsstoffen en andere specialistische stoffen).

 • Fill Bleed Areas ICON

  Wat zijn afloopgebieden?

  Wanneer jij een product ontwerpt, is het verstandig om de afbeelding iets groter te maken dan nodig is. Bij het printen wordt deze extra rand ook wel 'afloopgebied' of marge genoemd. Deze afloop wordt uiteindelijk van het afgeronde ontwerp geknipt. Het gebied dient als een soort buffer voor inconsistenties tijdens het productieproces. Het is echter belangrijk om het ontwerp door te laten lopen tot aan het afloopgebied, omdat dit witte, onbedrukte randen rondom het uiteindelijke ontwerp voorkomt.

 • Transfer-Print Guideline Icon

  Printen jullie ook op kledingstukken die door een klant worden aangeleverd?

  Jammer genoeg niet. Al onze kleding wordt bedrukt op platte stoffen, die verwerkt worden tot afgewerkte producten. Dit levert een beter eindresultaat en all-over print op. We testen het printen zorgvuldig, zodat we weten wat het beste resultaat oplevert op onze stoffen en we worden hierbij voorzien van de perfecte faciliteiten. We printen echter wel sublimatiepapier op bestelling, dus als je beschikking hebt over een hittepers kun je eenvoudig jouw eigen stoffen bedrukken.

 • Pattern Alignment Across Seams ICON

  Kun je een patroon laten doorlopen over de naden van de verschillende panden van een kledingstuk?

  We streven altijd naar de grootst mogelijke nauwkeurigheid bij het bedrukken en maken van jouw kledingstukken. Door de onvermijdelijke stretch of beweging van de stof tijdens het naaien, kunnen we niet garanderen dat het patroon perfect doorloopt over de naden van het kledingstuk. We zijn over het algemeen nauwkeurig tot 2-3mm, dit is voldoende is voor de meeste patronen, maar kan wat kleine onregelmatigheden opleveren bij gedetailleerde geometische patronen.

 • print label option icon

  Kan ik mijn eigen labels bedrukken?

  De meeste kledingstukken worden geleverd met een bedrukbare labelruimte die je kunt voorzien van jouw bedrijfsinformatie of merknaam. Daarnaast bieden we hier ook Bedrukte Stoffen Labels aan, voor degene die graag hun eigen labels in hun kledingstukken willen naaien.Eco friendly Printing

 • Worden de stoffen op milieuvriendelijke wijze bedrukt?

  Met het milieu in ons achterhoofd, worden al onze stoffen bedrukt met inkt op waterbasis. Dit houdt in dat er geen chemicaliën of oplosmiddelen aan te pas komen. Onze thermofixatie methode hecht de kleuren en prints, waardoor de nadelen van stomen vermeden worden, zoals een teveel aan vervuild water dat in het afvoersysteem terechtkomt. We hebben één faciliteit waar al het drukwerk, de productie en uitvoering plaatsvindt.

Let op: Omdat alle producten die we leveren handgemaakt worden op bestelling, kunnen de afmetingen licht variëren.

Levertijd & Kosten


Productietijden

Jouw item wordt ter plaatse handgemaakt, wat ongeveer 1-2 dagen in beslag neemt. Bekijk hiervoor a.u.b. de individuele productietijden die naast de prijs van het item op de productpagina worden weergegeven, dit kan namelijk per artikel variëren. In zeldzame gevallen, wanneer we een item opnieuw moeten bedrukken, kan het 1-2 dagen langer duren.

Verzendmethoden

Nadat jouw item is gemaakt, zullen we je bestelling verzenden volgens de door jouw geselecteerde verzendmethode. Tel a.u.b. de productietijd op bij de bezorgingstijd, om uit te rekenen wanneer je jouw bestelling in huis hebt. Selecteer de gewenste verzendmethode bij het afrekenen.
 
We verzenden via de services van DHL of Fedex. De levertijd bedraagt gemiddeld slechts 2-5 werkdagen. Zo kun je snel beginnen met het genieten of doorverkopen van jouw handgemaakte producten met jouw eigen ontwerpen.

Je kunt ook meer lezen over onze algemene voorwaarden en terugbetalingsbeleid.

Maak gebruik van onze Productie-Ervaring en Wereldwijde Verzending.

Bij Contrado wordt elk product handgemaakt op locatie, om de hoogste kwaliteit te garanderen. We hebben naast een toegewijde productie service, ook een aantal verschillende snelle leveringsopties. De afgelopen 14 jaar hebben we ontelbaar veel gepersonaliseerde producten bedrukt en met de hand gemaakt, voor uiteenlopende klanten over heel de wereld. Veel van hen zijn uiteindelijk trouwe klanten geworden die niet alleen houden van onze producten, maar ook de zorg, kennis en toewijding van onze medewerkers waarderen. 

Geproduceerd en klaar voor verzending in gemiddeld 1 tot 3 dagen.
 • Alle producten worden intern bedrukt en gemaakt. De productietijden zijn afhankelijk van het product.
Express levering mogelijk
 • Er is ook een snelle Express leveringsoptie, waardoor jij jouw bestelling nog sneller in huis hebt.