Neem contact met ons op Verkoop Met Ons
contrado logo

Gepersonaliseerde Mokken

Vanaf € 34,00. Dezelfde Dag Klaar Bespaar 6%

 • Kwantumkorting

  Korting beschikbaar. Voeg afmetingen/kwantiteit toe om de prijs te zien:

  Start ontwerp >

 • Groothandelsaccount We willen al onze artiesten en kleine bedrijven de beste prijs aanbieden om te helpen hun bedrijf te laten groeien. Beschikbaar voor geselecteerde artiesten en doorverkopers. Meld je aan voor een groothandelsaccount

Premium Track & Trace Bezorging:€ 8,99

Laat jouw unieke ontwerpen tot leven komen op originele wijze, door gepersonaliseerde mokken te creëren. De bedrukte mokken worden gemaakt van stevige keramiek en zijn perfect voor dagelijks gebruik. Tover een standaard keukenproduct om tot een prachtig en origineel item en laat een duurzame mok bedrukken met jouw eigen kunst, illustraties of typografie.

 • Gemaakt van solide keramiek
 • 9,5 cm hoog x 8 cm diameter
 • Groot handvat voor extra comfort
 • Op bestelling bedrukt
 • Geweldige groothandelsaanbiedingen

Alles Over Jouw Gepersonaliseerde Mokken?

  Geef standaard serviesgoed een make-over en ontwerp jouw eigen gepersonaliseerde mokken. Je design, kunstwerk of patroon wordt rondom de mok afgedrukt en beslaat de volledige hoogte van de mok. Met een hoogte van 9,5 cm en een diameter van 8 cm, is dit de perfecte maat mok voor dagelijks gebruik. Creëer bedrukte mokken voor verschillende doeleinden en zorg dat jouw thee, koffie of warme chocolademelk net iets lekkerder smaakt.

 • Eerste indruk

  • Stevige mok
  • Gemaakt van keramiek
  • Glanzend oppervlak
  • Duurzame print
  • Gewicht ca. 300 g

Hoe Worden Jouw Bedrukte Mokken Gemaakt?

Laat een mok met jouw unieke design bedrukken en geniet van de geweldige kwaliteit van onze duurzame items. Jouw mok wordt op deskundige wijze op bestelling bedrukt middels een specialistisch printproces, dat jouw ontwerp rechtstreeks op de keramieken mok afdrukt. Dit levert een duurzame print op die er niet zomaar afslijt. Voordat we beginnen aan het afdrukken, wordt je ontwerp gecontroleerd, om een goede kwaliteit print te garanderen. Tijdens elke stap in het productieproces wordt er zorg en aandacht besteed aan het creëren van jouw gepersonaliseerd mok, om te zorgen dat deze aan de hoogste standaarden voldoet.

Printdetails en kleuren komen helder en intens over. Laat je schilderwerk, illustratie of patroon tot leven komen en ontwerp nu een gepersonaliseerde mok.Onderhoud

Was de mok met de hand af en plaats deze niet in de vaatwasser. Dit zorgt dat zowel de print als keramiek in optimale conditie blijven. Was de mok na elk gebruik om de vorming van aanslag te voorkomen.

 • Handwas

Ontwerptips

Bij het ontwerpen van gepersonaliseerde mokken, wordt je design volledig tot de rand van de mok afgedrukt. Als je ontwerp tekst of een logo bevat, plaats deze dan zo centraal mogelijk, zodat ze in het midden van de mok worden afgebeeld. Het handvat wordt niet bedrukt, omdat dit je design kan vervormen. We adviseren om bij het ontwerpen rekening te houden met de smalle witruimte die zich bij het handvat van jouw mok bevindt.

Wanneer je design een witte achtergrond bevat, zorg dan dat dit een helderwitte kleur is - en niet gebroken wit of crème - om het beste resultaat te garanderen. Lichte en effen achtergronden kunnen rondom de randen ietwat vervaagd overkomen, vanwege het specialistische printproces waarmee de mok wordt bedrukt.

Creëer gepersonaliseerde mokken die passen bij het kleurenschema van je interieur. Houd jij van een bohemienstijl, laat dan mokken bedrukken met een Marokkaanse print. Heeft een moderne stijl jouw voorkeur, dan kun je juist voor een strak design met lijnen en vlakken kiezen. De bedrukte mokken zijn niet alleen geschikt om dagelijks in huis te gebruiken. Ontwerp mokken met je bedrijfsnaam, voor een extra professionele uitstraling op het werk of toon je ontwerptalent op unieke wijze door de mokken toe te voegen aan jouw portfolio.

Hoe verbetert dit product mijn...

 • Huis

  Ontwerp een set gepersonaliseerde mokken en voeg ze toe aan je standaard collectie serviesgoed. Zorg dat de mokken jouw persoonlijke stijl uitstralen en dat ze mooi aansluiten bij je interieur. De klassieke vorm en het stevige design maken ze perfect geschikt voor dagelijks gebruik.

 • Bedrijf

  Laat een set mokken bedrukken met jouw eigen merk of bedrijfslogo en gebruik de praktische items tijdens een evenement of vergadering. Geef klanten, bezoekers of vertegenwoordigers een warme kop koffie, geserveerd in een mok die professionaliteit uitstraalt en voor herkenning zorgt.

 • Merk

  Laat je unieke illustraties, tekeningen of zelfs aquarel schilderijen afdrukken op deze grote mokken en bied klanten een uniek canvas met jouw ontwerpen aan. Van beginnende kunstenaars tot gevestigde artiesten; de prachtig bedrukte mokken zijn een geweldige manier om met verschillende media te experimenteren.

Veelgestelde vragen:

Zijn deze mokken vaatwasserbestendig?

Om de optimale levensduur van de print te garanderen, moet de mok met de hand worden afgewassen en afgedroogd. De mok is dus niet geschikt om in de vaatwasser te wassen.

Welke ontwerpen komen het beste over?

Omdat je design rondom de mok wordt afgedrukt, adviseren we ontwerpen van landschapsformaat te kiezen of motieven zo centraal mogelijk op de mok te plaatsen.

Hoe snel worden de mokken bedrukt?

Als je voor 12 uur bestelt op maandag t/m vrijdag, dan worden je mokken nog dezelfde dag bedrukt. Daarnaast bieden we ook snelle verzendopties aan, waardoor je jouw mokken soms al binnen een paar werkdagen in huis kunt hebben.

Print Richtlijn

 • DPI-Print Guideline Icon

  Wat is de beste resolutie voor het printen?

  Wij printen in 200dpi, wat een goede combinatie is van kwaliteit en bestandsgrootte. Idealiter moet jouw afbeelding geschaald worden naar 100% bij een resolutie van 200dpi; dit houdt in dat de grootte van jouw bestand niet verandert, wat interpolatie voorkomt.

 • Jpeg-Tiff Print Guideline Icon

  Moet ik mijn bestand opslaan als TIFF of JPEG?

  Voor meerkleurige of zeer gedetailleerde ontwerpen raden we aan deze als tiff-formaat op te slaan; ze moeten hierbij wel samengevoegd worden tot één laag. Voor simpele kleuren en weinig gedetailleerde bestanden, volstaat een jpeg-formaat.

 • RGB-CMYK Print Guideline Icon

  Welk kleurenmodel moet ik kiezen? RGB of CMYK?

  Wij adviseren om afbeeldingen te gebruiken die binnen de RGB-kleurruimte liggen. In het specifiek levert het gebruik van foto's met een sRGB-profiel de beste kleurresultaten op. Wat houdt dit in? Kies in jouw bewerkingssoftware voor de RGB-werkruimte en stel het kleurprofiel van de afbeelding in op sRGB (sRGB IEC61966-2.1).

 • GSM ICON

  Wat betekent g/m²?

  Gram per vierkante meter (g/m²) is een internationale standaard voor het bepalen van het gewicht van papier of stof. Het gewicht van een vierkante meter (1000 x 1000 mm) wordt als indicatie gebruikt voor het gewicht en de dikte van een bepaalde stof. We classificeren 20-100 g/m² als licht (zomerse stoffen, gaas en fijne zijdestoffen), 101-249 g/m² als medium (de meeste kledingstoffen) en 250+ g/m² als zwaar (bekledingsstoffen en andere specialistische stoffen).

 • Fill Bleed Areas ICON

  Wat zijn afloopgebieden?

  Wanneer jij een product ontwerpt, is het verstandig om de afbeelding iets groter te maken dan nodig is. Bij het printen wordt deze extra rand ook wel 'afloopgebied' of marge genoemd. Deze afloop wordt uiteindelijk van het afgeronde ontwerp geknipt. Het gebied dient als een soort buffer voor inconsistenties tijdens het productieproces. Het is echter belangrijk om het ontwerp door te laten lopen tot aan het afloopgebied, omdat dit witte, onbedrukte randen rondom het uiteindelijke ontwerp voorkomt.

 • Transfer-Print Guideline Icon

  Printen jullie ook op kledingstukken die door een klant worden aangeleverd?

  Jammer genoeg niet. Al onze kleding wordt bedrukt op platte stoffen, die verwerkt worden tot afgewerkte producten. Dit levert een beter eindresultaat en all-over print op. We testen het printen zorgvuldig, zodat we weten wat het beste resultaat oplevert op onze stoffen en we worden hierbij voorzien van de perfecte faciliteiten. We printen echter wel sublimatiepapier op bestelling, dus als je beschikking hebt over een hittepers kun je eenvoudig jouw eigen stoffen bedrukken.

 • Pattern Alignment Across Seams ICON

  Kun je een patroon laten doorlopen over de naden van de verschillende panden van een kledingstuk?

  We streven altijd naar de grootst mogelijke nauwkeurigheid bij het bedrukken en maken van jouw kledingstukken. Door de onvermijdelijke stretch of beweging van de stof tijdens het naaien, kunnen we niet garanderen dat het patroon perfect doorloopt over de naden van het kledingstuk. We zijn over het algemeen nauwkeurig tot 2-3mm, dit is voldoende is voor de meeste patronen, maar kan wat kleine onregelmatigheden opleveren bij gedetailleerde geometische patronen.

 • print label option icon

  Kan ik mijn eigen labels bedrukken?

  De meeste kledingstukken worden geleverd met een bedrukbare labelruimte die je kunt voorzien van jouw bedrijfsinformatie of merknaam. Daarnaast bieden we hier ook Bedrukte Stoffen Labels aan, voor degene die graag hun eigen labels in hun kledingstukken willen naaien.Eco friendly Printing

 • Worden de stoffen op milieuvriendelijke wijze bedrukt?

  Met het milieu in ons achterhoofd, worden al onze stoffen bedrukt met inkt op waterbasis. Dit houdt in dat er geen chemicaliën of oplosmiddelen aan te pas komen. Onze thermofixatie methode hecht de kleuren en prints, waardoor de nadelen van stomen vermeden worden, zoals een teveel aan vervuild water dat in het afvoersysteem terechtkomt. We hebben één faciliteit waar al het drukwerk, de productie en uitvoering plaatsvindt.

Let op: Omdat alle producten die we leveren handgemaakt worden op bestelling, kunnen de afmetingen licht variëren.

Levertijd & Kosten


Productietijden

Jouw item wordt ter plaatse handgemaakt, wat ongeveer 1-2 dagen in beslag neemt. Bekijk hiervoor a.u.b. de individuele productietijden die naast de prijs van het item op de productpagina worden weergegeven, dit kan namelijk per artikel variëren. In zeldzame gevallen, wanneer we een item opnieuw moeten bedrukken, kan het 1-2 dagen langer duren.

Verzendmethoden

Nadat jouw item is gemaakt, zullen we je bestelling verzenden volgens de door jouw geselecteerde verzendmethode. Tel a.u.b. de productietijd op bij de bezorgingstijd, om uit te rekenen wanneer je jouw bestelling in huis hebt. Selecteer de gewenste verzendmethode bij het afrekenen.
 
We verzenden via de services van DHL of Fedex. De levertijd bedraagt gemiddeld slechts 2-5 werkdagen. Zo kun je snel beginnen met het genieten of doorverkopen van jouw handgemaakte producten met jouw eigen ontwerpen.

Je kunt ook meer lezen over onze algemene voorwaarden en terugbetalingsbeleid.

Maak gebruik van onze Productie-Ervaring en Wereldwijde Verzending.

Bij Contrado wordt elk product handgemaakt op locatie, om de hoogste kwaliteit te garanderen. We hebben naast een toegewijde productie service, ook een aantal verschillende snelle leveringsopties. De afgelopen 14 jaar hebben we ontelbaar veel gepersonaliseerde producten bedrukt en met de hand gemaakt, voor uiteenlopende klanten over heel de wereld. Veel van hen zijn uiteindelijk trouwe klanten geworden die niet alleen houden van onze producten, maar ook de zorg, kennis en toewijding van onze medewerkers waarderen. 

Geproduceerd en klaar voor verzending in gemiddeld 1 tot 3 dagen.
 • Alle producten worden intern bedrukt en gemaakt. De productietijden zijn afhankelijk van het product.
Express levering mogelijk
 • Er is ook een snelle Express leveringsoptie, waardoor jij jouw bestelling nog sneller in huis hebt.