Alle
 • Alle
 • Eigen Ontwerp
 • Kunstenaars
Go back
Related:
Webshops ({{popupVm.storeTotalCount}})
Kunstenaars ({{popupVm.artistTotalCount}})

Gepersonaliseerde Porseleinen Mokken

vanaf € 34,95

Was € 45,00
-22%
 • Alternate Text Wit beenderporselein
 • Alternate Text 3 maten: 7,5 x 8,5 cm, 8,3 x 9,3 cm of 7,7 x 10,3 cm
 • Alternate Text Van de bovenste tot onderste rand bedrukt
 • Alternate Text Duurzame, slijtvaste print
 • Alternate Text Geen min. bestelaantal + ruime groothandelskorting
 • Alternate Text Duurzaam bedrukt
 • Alternate Text Snelle wereldwijde levering
Alternate Text Wordt Verzonden in 1 - 2 dag(en) . Levering vanuit Nederland € 9,95 Bezorgopties

Verken onze

imageExclusive

Groothandels- en studentenkorting van geen minimum tot bulkbestellingen

Bekijk kortingen
SwatchPack

Bekijk onze cadeaubonnen, het perfecte cadeau voor je dierbaren.

Bestel een cadeaubon

Productomschrijving

bedrukte porseleinen mokken
Laat porseleinen mokken bedrukken, kies uit 3 maten en creëer unieke items voor thuis of op kantoor. Het niet poreuze oppervlak van de gepersonaliseerde porseleinen mokken voorkomt dat er bruine aanslag ontstaat, wat het serviesgoed extra hygiënisch maakt. Onze on demand printservice levert prachtige mokken op met een kleurrijke en levendige print.

Onderhoud

Jouw porseleinen mok kan niet in de vaatwasser. Was de mokken met de hand, om een langere levensduur van zowel de print als het porselein te behouden. Wanneer de onderhoudsinstructies worden opgevolgd, ontvang je 1 jaar garantie op gepersonaliseerde porseleinen mokken.

Hoe het werkt

Alternate Text

Upload je ontwerp

We passen je ontwerp automatisch toe op het door jou geselecteerde product

Alternate Text

Maak het volmaakt

Gebruik onze slimme tools om het precies goed te krijgen en selecteer de afwerkingsopties

Alternate Text

Voorbeeld & afrekenen

Bevestig uw ontwerpen met onze 3D-previews en betaal met vertrouwen

Alternate Text

1-2 dagen productie

Leun achterover en ontspan. Uw product is onderweg!

Hoe onze prijsstelling werkt

Onze prijzen zijn gebaseerd op de hoeveelheid en afmetingen van de producten die u bestelt. Hoe meer u bestelt, hoe beter de prijs die u krijgt. We bieden ook lagere prijzen voor grotere afmetingen, studenten en groothandels.

Wij bieden kortingen

We bieden kortingen op al onze producten, inclusief bulk-, hoeveelheids- en studentenkortingen. Profiteer van geweldige aanbiedingen, of u nu een klein bedrijf, ontwerper of student bent.

Volumekorting Groothandel Studenten
Gebaseerd op Hoeveelheid Tot 44% Tot 10%
Kortingen

Korting beschikbaar. Prijs door afmetingen en aantal te selecteren.

Meer te weten komen Meer te weten komen

Levertijd & kosten

Gepersonaliseerde Porseleinen Mokken

vanaf € 34,95

Was € 45,00
-22%
 • Alternate Text Wit beenderporselein
 • Alternate Text 3 maten: 7,5 x 8,5 cm, 8,3 x 9,3 cm of 7,7 x 10,3 cm
 • Alternate Text Van de bovenste tot onderste rand bedrukt
 • Alternate Text Duurzame, slijtvaste print
 • Alternate Text Geen min. bestelaantal + ruime groothandelskorting
 • Alternate Text Duurzaam bedrukt
 • Alternate Text Snelle wereldwijde levering
Alternate Text Wordt Verzonden in 1 - 2 dag(en) . Levering vanuit Nederland € 9,95 Bezorgopties

Verken onze

imageExclusive

Groothandels- en studentenkorting van geen minimum tot bulkbestellingen

Bekijk kortingen
SwatchPack

Bekijk onze cadeaubonnen, het perfecte cadeau voor je dierbaren.

Bestel een cadeaubon

Helpen

Alternate Text Meer details

Over Jouw Gepersonaliseerde Porseleinen Mokken

De prachtige items worden gemaakt van fijn beenderporselein, dat dunner en eleganter is dan gewone porseleinsoorten. Het is een natuurlijk, stevig materiaal met een glanzend, niet poreus oppervlak dat het perfecte canvas vormt voor jouw ontwerpen. Gepersonaliseerde porseleinen mokken worden op bestelling bedrukt en geleverd in 3 groottes, die verschillende handvatten hebben.

Het niet poreuze oppervlak voorkomt bruine aanslag en maakt de porseleinen mokken hygiënisch en perfect geschikt voor dagelijks gebruik.

Eerste indruk

 • Fijn beenderporselein
 • Niet poreus oppervlak
 • Glanzende finish
 • 1 jaar garantie
 • Prachtige print

Afmetingen Porseleinen Mok

 • Normaal: 7,5 cm x 8,5 cm - inhoud: 200 ml
 • Groot: 8,3 cm x 9,3 cm - inhoud: 300 ml
 • Hoog: 7,7 x 10,3 cm - inhoud: 300 ml

Hoe Wordt Jouw Porseleinen Mok Gemaakt?

Elke gepersonaliseerde porseleinen mok wordt handgemaakt op bestelling in eigen huis. Ons speciale printproces zorgt dat jouw ontwerpen levendig en helder overkomen en dat de print er niet afslijt. We wikkelen het design om de buitenkant van de mok met behulp van digitale printtechnieken. Omdat de mokken een witte basiskleur hebben, komen kleuren prachtig over. Om een lange levensduur te garanderen adviseren we de onderhoudsinstructies goed op te volgen en de mokken niet in de vaatwasser te wassen.

Ontwerptips

Wanneer we mokken van beenderporselein bedrukken, wordt je ontwerp rechtstreeks op de mok afgedrukt. We bedrukken de volledige lengte van de mok en laten slechts een kleine witte inkeping over op de plek waar het handvat van de mok zit. Wanneer jouw ontwerp belangrijke details bevat, adviseren we deze niet te dicht bij het handvat te plaatsen, om het beste resultaat te garanderen.

Of je nu een aztecpatroon, een bloemmotief of een landschapsfoto wil laten afdrukken; elk ontwerp zal er prachtig uit komen te zien op jouw gepersonaliseerde porseleinen mok. Dankzij de on demand printservice kun jij mokken ontwerpen die perfect aansluiten bij het keukeninterieur en indruk maken op familie en vrienden. Ook op kantoor of in andere zakelijke settings zijn gepersonaliseerde mokken een mooie manier om een uniek en professioneel accent aan een ruimte toe te voegen.

NB: Vanwege de handgemaakte aard van de mokken, kunnen er kleine lijntjes ontstaan op de onder- en bovenkant van de mokken. Om dit effect te minimaliseren, adviseren we een patroon te gebruiken in plaats van grote vlakken effen kleuren.

Hoe verbetert dit product mijn...

Huis

Het kiezen van de juiste keukenartikelen wordt een stuk makkelijker, wanneer jij ze zelf kunt ontwerpen. Creëer gepersonaliseerde porseleinen mokken en ontwerp serviesgoed dat zowel fijn is om uit te drinken, als er prachtig uitziet in de kast of op tafel.

Bedrijf

Veel klanten kiezen ervoor gepersonaliseerde porseleinen mokken te laten bedrukken met hun bedrijfslogo. Dit is een geweldige manier om zowel naamsbekendheid te creëren, als je professionaliteit naar een hoger niveau te tillen. Wanneer klanten of cliënten langskomen, kun je ze een kop koffie of thee aanbieden in een speciale logo mok. Het zijn tevens leuke relatiegeschenken en originele welkomstcadeaus voor nieuwe werknemers.

Merk

Het verkopen van je kunst kan op meerdere manieren. Deze mokken vormen dan ook een origineel canvas voor jouw ontwerpen. Laat je illustraties, schilderijen of tekeningen afdrukken op porseleinen mokken en combineer jouw prachtige talent met een functioneel item dat perfect is voor dagelijks gebruik.

Alternate Text Printrichtlijnen & afwerking

Print Richtlijn

 • DPI-Print Guideline Icon

  Wat is de beste resolutie voor het printen?

  Wij printen in 200dpi, wat een goede combinatie is van kwaliteit en bestandsgrootte. Idealiter moet jouw afbeelding geschaald worden naar 100% bij een resolutie van 200dpi; dit houdt in dat de grootte van jouw bestand niet verandert, wat interpolatie voorkomt.

 • Jpeg-Tiff Print Guideline Icon

  Moet ik mijn bestand opslaan als TIFF of JPEG?

  Voor meerkleurige of zeer gedetailleerde ontwerpen raden we aan deze als tiff-formaat op te slaan; ze moeten hierbij wel samengevoegd worden tot één laag. Voor simpele kleuren en weinig gedetailleerde bestanden, volstaat een jpeg-formaat.

 • RGB-CMYK Print Guideline Icon

  Welk kleurenmodel moet ik kiezen? RGB of CMYK?

  Wij adviseren om afbeeldingen te gebruiken die binnen de RGB-kleurruimte liggen. In het specifiek levert het gebruik van foto's met een sRGB-profiel de beste kleurresultaten op. Wat houdt dit in? Kies in jouw bewerkingssoftware voor de RGB-werkruimte en stel het kleurprofiel van de afbeelding in op sRGB (sRGB IEC61966-2.1).

 • GSM ICON

  Wat betekent g/m²?

  Gram per vierkante meter (g/m²) is een internationale standaard voor het bepalen van het gewicht van papier of stof. Het gewicht van een vierkante meter (1000 x 1000 mm) wordt als indicatie gebruikt voor het gewicht en de dikte van een bepaalde stof. We classificeren 20-100 g/m² als licht (zomerse stoffen, gaas en fijne zijdestoffen), 101-249 g/m² als medium (de meeste kledingstoffen) en 250+ g/m² als zwaar (bekledingsstoffen en andere specialistische stoffen).

 • Fill Bleed Areas ICON

  Wat zijn afloopgebieden?

  Wanneer jij een product ontwerpt, is het verstandig om de afbeelding iets groter te maken dan nodig is. Bij het printen wordt deze extra rand ook wel 'afloopgebied' of marge genoemd. Deze afloop wordt uiteindelijk van het afgeronde ontwerp geknipt. Het gebied dient als een soort buffer voor inconsistenties tijdens het productieproces. Het is echter belangrijk om het ontwerp door te laten lopen tot aan het afloopgebied, omdat dit witte, onbedrukte randen rondom het uiteindelijke ontwerp voorkomt.

 • Transfer-Print Guideline Icon

  Printen jullie ook op kledingstukken die door een klant worden aangeleverd?

  Jammer genoeg niet. Al onze kleding wordt bedrukt op platte stoffen, die verwerkt worden tot afgewerkte producten. Dit levert een beter eindresultaat en all-over print op. We testen het printen zorgvuldig, zodat we weten wat het beste resultaat oplevert op onze stoffen en we worden hierbij voorzien van de perfecte faciliteiten. We printen echter wel sublimatiepapier op bestelling, dus als je beschikking hebt over een hittepers kun je eenvoudig jouw eigen stoffen bedrukken.

 • Pattern Alignment Across Seams ICON

  Kun je een patroon laten doorlopen over de naden van de verschillende panden van een kledingstuk?

  We streven altijd naar de grootst mogelijke nauwkeurigheid bij het bedrukken en maken van jouw kledingstukken. Door de onvermijdelijke stretch of beweging van de stof tijdens het naaien, kunnen we niet garanderen dat het patroon perfect doorloopt over de naden van het kledingstuk. We zijn over het algemeen nauwkeurig tot 2-3mm, dit is voldoende is voor de meeste patronen, maar kan wat kleine onregelmatigheden opleveren bij gedetailleerde geometische patronen.

 • print label option icon

  Kan ik mijn eigen labels bedrukken?

  De meeste kledingstukken worden geleverd met een bedrukbare labelruimte die je kunt voorzien van jouw bedrijfsinformatie of merknaam. Daarnaast bieden we hier ook Bedrukte Stoffen Labels aan, voor degene die graag hun eigen labels in hun kledingstukken willen naaien.Eco friendly Printing

 • Worden de stoffen op milieuvriendelijke wijze bedrukt?

  Met het milieu in ons achterhoofd, worden al onze stoffen bedrukt met inkt op waterbasis. Dit houdt in dat er geen chemicaliën of oplosmiddelen aan te pas komen. Onze thermofixatie methode hecht de kleuren en prints, waardoor de nadelen van stomen vermeden worden, zoals een teveel aan vervuild water dat in het afvoersysteem terechtkomt. We hebben één faciliteit waar al het drukwerk, de productie en uitvoering plaatsvindt.

Let op: Omdat alle producten die we leveren handgemaakt worden op bestelling, kunnen de afmetingen licht variëren.

Alternate Text Veelgestelde Vragen

Wat maakt beenderporselein bijzonder?

Onze mokken worden gemaakt van een verfijnde en elegante porseleinsoort die in 1748 is ontwikkeld. Er wordt beweerd dat dit materiaal zelfs de smaak van thee verbetert.

Wat betekent niet-poreus?

Een oppervlak dat niet poreus is, is volledig glad. Dit betekent dat de achterblijvende bacteriën tot een minimum worden beperkt, waardoor er ook geen bruine aanslag achterblijft.

Kan de mok in de vaatwasser?

Om de print en levensduur van de mok te behouden, adviseren we deze alleen met de hand te wassen. Op de mokken zit 1 jaar garantie, mits de onderhoudsinstructies worden opgevolgd.

Dit vind je misschien ook leuk:

Recentelijk Bekeken