Neem contact met ons op Verkoop Met Ons
contrado logo
Terug naar Site

Gepersonaliseerde Reismok

Vanaf € 29,00. Dezelfde Dag Klaar Bespaar 17%

 • Kwantumkorting

  Korting beschikbaar. Voeg afmetingen/kwantiteit toe om de prijs te zien:

  Start ontwerp >

 • Groothandelsaccount We willen al onze artiesten en kleine bedrijven de beste prijs aanbieden om te helpen hun bedrijf te laten groeien. Beschikbaar voor geselecteerde artiesten en doorverkopers. Meld je aan voor een groothandelsaccount

Premium Track & Trace Bezorging:€ 7,99

Maak het reizen naar het werk een stukje leuker en geniet van je favoriete drankje in een gepersonaliseerde reismok. Dankzij de bedrukte reismokken kun je op leuke, stijlvolle én functionele wijze onderweg van een kop koffie genieten. De reisbekers worden gemaakt van strak en glanzend plastic, dat sterk en duurzaam is en perfect past in een standaard bekerhouder. We drukken je ontwerpen af rondom jouw nieuwe gepersonaliseerde reismok en creëer een volledig uniek product dat nergens anders te koop is. De stevige deksel sluit goed en bevat een schuifklepje wat lekken en morsen voorkomt.

 • Jouw design rondom de mok afgedrukt
 • Geschikt voor standaard autobekerhouders
 • Gemaakt van duurzaam kunststof
 • Bedrukt op bestelling - geen min. bestelaantal
 • Meld je aan en geniet van groothandelskortingen

Over Jouw Gepersonaliseerde Reismok

  Koop niet langer dure koffie in cafés en ontwerp jouw eigen gepersonaliseerde reismok. Deze handige reisbekers zijn perfect voor drukke ochtenden waarop weinig tijd is om rustig van een kop koffie of thee te genieten. Ontwerp bedrukte reisbekers en geniet van een uniek item, dat op bestelling bedrukt wordt met jouw kunst, illustraties of patronen. Je ontwerp wordt rondom de reismok gewikkeld, die gemaakt wordt van duurzaam en breukvast plastic. De reisbekers worden voorzien van een zwarte deksel met schuifopening, die lekken en morsen voorkomt en tevens zorgt dat jouw drinken warm blijftt. De gepersonaliseerde reismok heeft een prachtige printkwaliteit en past perfect in elke standaard autobekerhouder.
 • Eerste indruk

  • Stevig, duurzaam plastic
  • Ontwerp rondom beker afgedrukt
  • Levendige, duurzame print
  • Geschikt voor standaard bekerhouders
  • Bedrukt op bestelling
 • Afmetingen Reismok (bij benadering)

  • Diameter bovenkant - 82 mm; onderkant - 65 mm
  • Hoogte beker (incl. deksel) - 154 mm
  • Diameter deksel (boven) - 85 mm
  • Breedte handvat (breedste punt) - 37 mm
  • Hoogte handvat (langste punt) - 73 mm
  • Gewicht ca. 280 g
 • Afmetingen Thermosbeker (bij benadering)

  • Hoogte - 175 mm
  • Diameter bovenkant - 80 mm
  • Diameter onderkant - 65 mm
  • Gewicht ca. 260 g

Hoe Wordt Jouw Bedrukte Reisbeker Gemaakt?

Elke gepersonaliseerde reismok wordt op deskundige wijze handgemaakt op bestelling in onze eigen Contrado studio. Wanneer we je ontwerp hebben ontvangen, wordt dit zorgvuldig gecontroleerd door onze printtechnici, voordat het op je gepersonaliseerde reisbeker wordt afgedrukt. Dankzij de specialistische printtechnologie die wordt gebruikt, dringen de inkten tot diep in het glanzende plastic materiaal door. Dit levert een duurzame, levendige print op die er niet afslijt. De handige reisbekers worden geleverd in twee modellen; een niet-thermische reismok met praktisch handvat, die dankzij de duurzame plastic constructie en stevige deksel jouw drinken even warm houdt en een thermosbeker zonder handvat, die jouw drinken optimaal op temperatuur houdt.Onderhoud

Om te zorgen dat jouw gepersonaliseerde reismok in optimale staat blijft, adviseren we deze met de hand af te wassen en niet in de vaatwasser te doen. Hoewel de deksel stevig vastzit, is deze niet 100% waterdicht. Wanneer je de beker op zijn kop houdt, kan het drinken hier alsnog uitlekken.

Ontwerptips

Je ontwerp wordt afgedrukt rondom de gehele gepersonaliseerde reisbeker, op een kleine witte opening na, die zich bij het handvat bevindt. Omdat de thermosfles geen handvat heeft, kun jij bij dit model twee kanten van het item personaliseren. Kies voor dezelfde of verschillende ontwerpen en ervaar hoe het uiteindelijke product eruit komt te zien in onze designinterface.

Hoe verbetert dit product mijn...

 • Huis

  Of je nu naar school, naar het werk of naar een afspraak gaat, haasten is iets dat we allemaal wel kennen. Vooral in de ochtend is er vaak weinig tijd om rustig van een kopje koffie of thee te genieten. Dit kun je echter makkelijk oplossen, door zelf een gepersonaliseerde reismok te ontwerpen. Zo neem je jouw favoriete drankje in stijl overal mee naartoe en voorkom je het gebruik van wegwerpbekers. Creëer een ontwerp wat je motiveert, laat het afdrukken op het prachtige, duurzame plastic en maak jouw ochtenden een stukje leuker.

 • Bedrijf

  Ontwerp gepersonaliseerde reisbekers voor zakelijke doeleinden en creëer originele relatiegeschenken. Wanneer jij een autohandel bezit, zijn de mokken een leuk manier om klanten te bedanken voor hun aankoop. Het is een attent en praktisch cadeau, wat zeker enthousiaste reacties op zal leveren. Wanneer je eigenaar bent van een luchtroom, café of hippe koffietent, kan een serie reisbekers met jouw logo een unieke manier zijn om naamsbekendheid te creëren. Daarnaast kun je trouwe klanten korting geven, wanneer ze een koffie-to-go bestellen in een van jouw gepersonaliseerde reismokken.

 • Merk

  Het kan lastig zijn om te verzinnen wat jij je klanten voor producten aan wil bieden. Wanneer jij graag jouw collectie of portfolio op originele manier uit wil breiden, dan zijn deze gepersonaliseerde reismokken een geweldig idee. Deze items zijn functioneel, stijlvol en perfect geschikt voor dagelijks gebruik. Ze worden rondom bedrukt met je designs, die dankzij onze speciale printtechnieken levendig en kleurrijk overkomen. Je klanten zullen dan ook weg zijn van de opvallende reisbekers, bedrukt met jouw originele kunstwerken.

Veelgestelde vragen:

Hoe komen mijn ontwerpen eruit te zien?

Je ontwerpen worden afgedrukt met veel details en rijke kleuren. We drukken rechtstreeks op het oppervlak van de mok met behulp van de modernste printmethoden, wat een duurzame print oplevert die het product een professionele uitstraling geeft.

Is de reismok waterdicht?

De deksel van jouw nieuwe mok sluit goed en heeft een rubberen afdichting die lekken en morsen voorkomt. De schuifopening is echt niet volledig waterdicht, waardoor de mok enigszins kan lekken wanneer jij hem op z'n kop houdt.

Waar wordt de mok van gemaakt?

Jouw nieuwe gepersonaliseerde reismok wordt gemaakt van duurzaam plastic. De oppervlakte is wit, glanzend en voelt glad aan. De binnenkant van de mok wordt gemaakt van dezelfde soort plastic. De deksel wordt gemaakt van zwart plastic en voorzien van een rubberen afdichting.

Print Richtlijn

 • DPI-Print Guideline Icon

  Wat is de beste resolutie voor het printen?

  Wij printen in 200dpi, wat een goede combinatie is van kwaliteit en bestandsgrootte. Idealiter moet jouw afbeelding geschaald worden naar 100% bij een resolutie van 200dpi; dit houdt in dat de grootte van jouw bestand niet verandert, wat interpolatie voorkomt.

 • Jpeg-Tiff Print Guideline Icon

  Moet ik mijn bestand opslaan als TIFF of JPEG?

  Voor meerkleurige of zeer gedetailleerde ontwerpen raden we aan deze als tiff-formaat op te slaan; ze moeten hierbij wel samengevoegd worden tot één laag. Voor simpele kleuren en weinig gedetailleerde bestanden, volstaat een jpeg-formaat.

 • RGB-CMYK Print Guideline Icon

  Welk kleurenmodel moet ik kiezen? RGB of CMYK?

  Wij adviseren om afbeeldingen te gebruiken die binnen de RGB-kleurruimte liggen. In het specifiek levert het gebruik van foto's met een sRGB-profiel de beste kleurresultaten op. Wat houdt dit in? Kies in jouw bewerkingssoftware voor de RGB-werkruimte en stel het kleurprofiel van de afbeelding in op sRGB (sRGB IEC61966-2.1).

 • GSM ICON

  Wat betekent g/m²?

  Gram per vierkante meter (g/m²) is een internationale standaard voor het bepalen van het gewicht van papier of stof. Het gewicht van een vierkante meter (1000 x 1000 mm) wordt als indicatie gebruikt voor het gewicht en de dikte van een bepaalde stof. We classificeren 20-100 g/m² als licht (zomerse stoffen, gaas en fijne zijdestoffen), 101-249 g/m² als medium (de meeste kledingstoffen) en 250+ g/m² als zwaar (bekledingsstoffen en andere specialistische stoffen).

 • Fill Bleed Areas ICON

  Wat zijn afloopgebieden?

  Wanneer jij een product ontwerpt, is het verstandig om de afbeelding iets groter te maken dan nodig is. Bij het printen wordt deze extra rand ook wel 'afloopgebied' of marge genoemd. Deze afloop wordt uiteindelijk van het afgeronde ontwerp geknipt. Het gebied dient als een soort buffer voor inconsistenties tijdens het productieproces. Het is echter belangrijk om het ontwerp door te laten lopen tot aan het afloopgebied, omdat dit witte, onbedrukte randen rondom het uiteindelijke ontwerp voorkomt.

 • Transfer-Print Guideline Icon

  Printen jullie ook op kledingstukken die door een klant worden aangeleverd?

  Jammer genoeg niet. Al onze kleding wordt bedrukt op platte stoffen, die verwerkt worden tot afgewerkte producten. Dit levert een beter eindresultaat en all-over print op. We testen het printen zorgvuldig, zodat we weten wat het beste resultaat oplevert op onze stoffen en we worden hierbij voorzien van de perfecte faciliteiten. We printen echter wel sublimatiepapier op bestelling, dus als je beschikking hebt over een hittepers kun je eenvoudig jouw eigen stoffen bedrukken.

 • Pattern Alignment Across Seams ICON

  Kun je een patroon laten doorlopen over de naden van de verschillende panden van een kledingstuk?

  We streven altijd naar de grootst mogelijke nauwkeurigheid bij het bedrukken en maken van jouw kledingstukken. Door de onvermijdelijke stretch of beweging van de stof tijdens het naaien, kunnen we niet garanderen dat het patroon perfect doorloopt over de naden van het kledingstuk. We zijn over het algemeen nauwkeurig tot 2-3mm, dit is voldoende is voor de meeste patronen, maar kan wat kleine onregelmatigheden opleveren bij gedetailleerde geometische patronen.

 • print label option icon

  Kan ik mijn eigen labels bedrukken?

  De meeste kledingstukken worden geleverd met een bedrukbare labelruimte die je kunt voorzien van jouw bedrijfsinformatie of merknaam. Daarnaast bieden we hier ook Bedrukte Stoffen Labels aan, voor degene die graag hun eigen labels in hun kledingstukken willen naaien.Eco friendly Printing

 • Worden de stoffen op milieuvriendelijke wijze bedrukt?

  Met het milieu in ons achterhoofd, worden al onze stoffen bedrukt met inkt op waterbasis. Dit houdt in dat er geen chemicaliën of oplosmiddelen aan te pas komen. Onze thermofixatie methode hecht de kleuren en prints, waardoor de nadelen van stomen vermeden worden, zoals een teveel aan vervuild water dat in het afvoersysteem terechtkomt. We hebben één faciliteit waar al het drukwerk, de productie en uitvoering plaatsvindt.

Let op: Omdat alle producten die we leveren handgemaakt worden op bestelling, kunnen de afmetingen licht variëren.

Levertijd & Kosten


Productietijden

Jouw item wordt ter plaatse handgemaakt, wat ongeveer 1-2 dagen in beslag neemt. Bekijk hiervoor a.u.b. de individuele productietijden die naast de prijs van het item op de productpagina worden weergegeven, dit kan namelijk per artikel variëren. In zeldzame gevallen, wanneer we een item opnieuw moeten bedrukken, kan het 1-2 dagen langer duren.

Verzendmethoden

Nadat jouw item is gemaakt, zullen we je bestelling verzenden volgens de door jouw geselecteerde verzendmethode. Tel a.u.b. de productietijd op bij de bezorgingstijd, om uit te rekenen wanneer je jouw bestelling in huis hebt. Selecteer de gewenste verzendmethode bij het afrekenen.
 
We verzenden via de services van DHL of Fedex. De levertijd bedraagt gemiddeld slechts 2-5 werkdagen. Zo kun je snel beginnen met het genieten of doorverkopen van jouw handgemaakte producten met jouw eigen ontwerpen.

Je kunt ook meer lezen over onze algemene voorwaarden en terugbetalingsbeleid.

Maak gebruik van onze Productie-Ervaring en Wereldwijde Verzending.

Bij Contrado wordt elk product handgemaakt op locatie, om de hoogste kwaliteit te garanderen. We hebben naast een toegewijde productie service, ook een aantal verschillende snelle leveringsopties. De afgelopen 14 jaar hebben we ontelbaar veel gepersonaliseerde producten bedrukt en met de hand gemaakt, voor uiteenlopende klanten over heel de wereld. Veel van hen zijn uiteindelijk trouwe klanten geworden die niet alleen houden van onze producten, maar ook de zorg, kennis en toewijding van onze medewerkers waarderen. 

Geproduceerd en klaar voor verzending in gemiddeld 1 tot 3 dagen.
 • Alle producten worden intern bedrukt en gemaakt. De productietijden zijn afhankelijk van het product.
Express levering mogelijk
 • Er is ook een snelle Express leveringsoptie, waardoor jij jouw bestelling nog sneller in huis hebt.