Neem contact met ons op Verkoop Met Ons
contrado logo
Terug naar Site

Gepersonaliseerde Tandenborstelhouder

Vanaf € 34,00. Dezelfde Dag Klaar Bespaar 13%

 • Kwantumkorting

  Korting beschikbaar. Voeg afmetingen/kwantiteit toe om de prijs te zien:

  Start ontwerp >

 • Groothandelsaccount We willen al onze artiesten en kleine bedrijven de beste prijs aanbieden om te helpen hun bedrijf te laten groeien. Beschikbaar voor geselecteerde artiesten en doorverkopers. Meld je aan voor een groothandelsaccount

Premium Track & Trace Bezorging:€ 8,99

Geef de badkamer een uniek accent door jouw eigen gepersonaliseerde tandenborstelhouder te ontwerpen. Deze prachtige keramieken houder bevat een bovenkant met openingen voor vier tandenborstels. Laat de tandenborstelhouder bedrukken met jouw unieke designs en creëer een accessoire dat perfect past bij de stijl van de badkamer. De houder is eenvoudig schoon te maken en de afzonderlijke openingen in de deksel zorgen dat de tandenborstels niet tegen elkaar aankomen. De tandenborstelhouder wordt voorzien van een prachtige print in HD-kwaliteit en is een praktisch en stijlvol accessoire waar jij de badkamer zeker mee op kunt fleuren.

 • Geschikt voor vier tandenborstels
 • Gemaakt van stijlvol keramiek
 • Stevige deksel met aparte openingen
 • Hoogte: 9,5 cm x Diameter: 8,3 cm
 • Handgemaakt op bestelling, geen min. bestelaantal

Over Jouw Gepersonaliseerde Tandenborstelhouder

  Vergeet plastic bakjes en houders die al snel aan vervanging toe zijn en plaats je tandenborstels in deze prachtige gepersonaliseerde tandenborstelhouder. De houders zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook zeker een stijlvol tintje toe aan elke badkamer. Laat een keramieken tandenborstelhouder bedrukken met jouw unieke design en geniet met de hele familie van deze praktische accessoires. De stevige deksel bevat vier aparte openingen, die zorgen dat de tandenborstels op hygiënische wijze opgeborgen kunnen worden. Je ontwerp wordt rondom de cilindervormige houder gedrukt, en zal er prachtig uitzien op het gladde, glanzende keramiek. Omdat de levendige print duurzaam is en er niet zomaar afslijt, kun jij jarenlang genieten van deze unieke tandenborstelhouder.
 • Eerste indruk

  • 4 aparte openingen voor tandenborstels
  • Gemaakt van glanzend keramiek
  • Print rondom houder afgedrukt
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Gewicht ca. 300 g

Hoe Jouw Gepersonaliseerde Tandenborstelhouder Wordt Gemaakt

Elke gepersonaliseerde tandenborstelhouder wordt op bestelling gemaakt in onze eigen Contrado-studio. Wanneer jij je ontwerp naar onze interface hebt geüpload, wordt gecontroleerd of het van voldoende kwaliteit is om een prachtige print te garanderen. Vervolgens sturen we deze door naar onze printtechnici, die met behulp van een specialistische printtechniek jouw tandenborstelhouder bedrukken. Deze methode garandeert een print die tot diep in het materiaal doordringt en levert rijke, levendige en duurzame resultaten op. De print is zichtbaar rondom de zijkant van de cilindervormige houder. Aan de achterkant is een kleine opening zichtbaar, die zich tussen de randen van jouw ontwerp bevindt.Onderhoud

We adviseren jouw handgemaakte tandenborstelhouder met de hand af te wassen, om de kwaliteit van de pint te behouden. De houder is niet vaatwasserbestendig.

 • Handwas

Ontwerptips

Bij het kiezen van het gewenste design is het belangrijk rekening te houden met de afmetingen van de gepersonaliseerde tandenborstelhouder. De houder is 9,5 cm hoog en heeft een diameter van 8,3 cm, waardoor ontwerpen met grotere details wat beter overkomen dan designs met kleine of complexe details. Ook levendige prints en patronen zijn zeker aan te raden, omdat ze prachtig worden weergegeven op de bedrukte tandenborstelhouder. Het gewenste design wordt rondom de houder afgedrukt en er zal een kleine opening zichtbaar zijn tussen de beide uiteinden van je ontwerp. Deze kleine rand heeft geen invloed op de printkwaliteit en we garanderen dan ook dat jouw ontwerp er perfect uit komt te zien. Gebruik de verschillende functies in onze designinterface tot het ontwerp van jouw gepersonaliseerde tandenborstel volledig naar wens is.

Hoe verbetert dit product mijn...

 • Huis

  Een gepersonaliseerde tandenborstelhouder is het perfecte product voor drukke huishoudens en badkamers waar altijd wel iets te doen valt. De houders worden handgemaakt van stijlvol keramiek en bedrukt met een design, patroon of illustratie naar keuze. Kies bijvoorbeeld voor een ontwerp dat mooi aansluit bij het badkamerinterieur of laat de houder bedrukken met een de namen van elk gezinslid. De deksel bevat 4 aparte openingen, waardoor je verschillende tandenborstels op hygiënische wijze op kunt bergen. Een unieke, kleurrijke tandenborstelhouder met een leuke print kan tevens helpen kinderen aan te moedigen hun tanden te poetsen.

 • Bedrijf

  Onze bedrukte tandenborstelhouders zijn een welkome toevoeging aan elke badkamer. Ben jij eigenaar van een hotel of bed & breakfast? Fris dan de badkamers op door gepersonaliseerde tandenborstelhouders te ontwerpen. Creëer verschillende houders die aansluiten bij het thema van de kamers of laat de functionele tandenbrostelhouders bedrukken met de naam en logo van je bedrijf of etablissement. De producten zijn niet alleen stijlvol en functioneel, maar ook een originele manier om reclame te maken.

 • Merk

  Ben jij een ontwerper en wil jij graag je portfolio op unieke wijze uitbreiden? Creëer dan een selectie woonartikelen en -accessoires en voeg producten toe aan jouw collectie die inspelen op de behoefte van veel mensen. Upload je kunstwerken naar onze gepersonaliseerde tandenborstelhouders en creëer een assortiment badkameraccessoires. Deze simpele, stijlvolle badkamerproducten zullen klanten zeker enthousiast maken. Je designs worden rondom de cilindervormige houder afgedrukt en voorzien van een kleine witte rand aan de achterkant.

Veelgestelde vragen:

Hoe komt de print eruit te zien?

Wanneer jij een gepersonaliseerde tandenborstelhouder ontwerpt, ontvang jij een product dat aan de hoogste standaarden voldoet. We bedrukken de houder met speciale inkten op waterbasis, die tot diep in het keramiek doordringen. Dit levert een prachtige, duurzame print op, die er niet zomaar afslijt. Kleuren komen levendig over en zelfs fijne lijntjes en details worden scherp afgedrukt.

Wordt de volledige tandenborstelhouder bedrukt?

Je ontwerp wordt op deskundige wijze rondom de zijkant van de cilindervormige houder gedrukt. Zowel de afneembare deksel als de onderkant blijven wit. Ook is er een witte rand zichtbaar aan de achterkant van de tandenborstelhouder, die zich tussen de uiteinden van je designs bevindt.

Waar wordt de tandenborstelhouder van gemaakt?

Een gepersonaliseerde tandenborstelhouder is een functioneel badkameraccessoire. Jouw nieuwe houder wordt handgemaakt van keramiek, dat een prachtige, gladde, glanzende afwerking heeft. De houder kan ook als beker gebruikt worden en bevat een deksel met aparte openingen, geschikt voor 4 tandenborstels. De tandenborstelhouder is 9,5 cm hoog en heeft een diameter van 8,3 cm.

Print Richtlijn

 • DPI-Print Guideline Icon

  Wat is de beste resolutie voor het printen?

  Wij printen in 200dpi, wat een goede combinatie is van kwaliteit en bestandsgrootte. Idealiter moet jouw afbeelding geschaald worden naar 100% bij een resolutie van 200dpi; dit houdt in dat de grootte van jouw bestand niet verandert, wat interpolatie voorkomt.

 • Jpeg-Tiff Print Guideline Icon

  Moet ik mijn bestand opslaan als TIFF of JPEG?

  Voor meerkleurige of zeer gedetailleerde ontwerpen raden we aan deze als tiff-formaat op te slaan; ze moeten hierbij wel samengevoegd worden tot één laag. Voor simpele kleuren en weinig gedetailleerde bestanden, volstaat een jpeg-formaat.

 • RGB-CMYK Print Guideline Icon

  Welk kleurenmodel moet ik kiezen? RGB of CMYK?

  Wij adviseren om afbeeldingen te gebruiken die binnen de RGB-kleurruimte liggen. In het specifiek levert het gebruik van foto's met een sRGB-profiel de beste kleurresultaten op. Wat houdt dit in? Kies in jouw bewerkingssoftware voor de RGB-werkruimte en stel het kleurprofiel van de afbeelding in op sRGB (sRGB IEC61966-2.1).

 • GSM ICON

  Wat betekent g/m²?

  Gram per vierkante meter (g/m²) is een internationale standaard voor het bepalen van het gewicht van papier of stof. Het gewicht van een vierkante meter (1000 x 1000 mm) wordt als indicatie gebruikt voor het gewicht en de dikte van een bepaalde stof. We classificeren 20-100 g/m² als licht (zomerse stoffen, gaas en fijne zijdestoffen), 101-249 g/m² als medium (de meeste kledingstoffen) en 250+ g/m² als zwaar (bekledingsstoffen en andere specialistische stoffen).

 • Fill Bleed Areas ICON

  Wat zijn afloopgebieden?

  Wanneer jij een product ontwerpt, is het verstandig om de afbeelding iets groter te maken dan nodig is. Bij het printen wordt deze extra rand ook wel 'afloopgebied' of marge genoemd. Deze afloop wordt uiteindelijk van het afgeronde ontwerp geknipt. Het gebied dient als een soort buffer voor inconsistenties tijdens het productieproces. Het is echter belangrijk om het ontwerp door te laten lopen tot aan het afloopgebied, omdat dit witte, onbedrukte randen rondom het uiteindelijke ontwerp voorkomt.

 • Transfer-Print Guideline Icon

  Printen jullie ook op kledingstukken die door een klant worden aangeleverd?

  Jammer genoeg niet. Al onze kleding wordt bedrukt op platte stoffen, die verwerkt worden tot afgewerkte producten. Dit levert een beter eindresultaat en all-over print op. We testen het printen zorgvuldig, zodat we weten wat het beste resultaat oplevert op onze stoffen en we worden hierbij voorzien van de perfecte faciliteiten. We printen echter wel sublimatiepapier op bestelling, dus als je beschikking hebt over een hittepers kun je eenvoudig jouw eigen stoffen bedrukken.

 • Pattern Alignment Across Seams ICON

  Kun je een patroon laten doorlopen over de naden van de verschillende panden van een kledingstuk?

  We streven altijd naar de grootst mogelijke nauwkeurigheid bij het bedrukken en maken van jouw kledingstukken. Door de onvermijdelijke stretch of beweging van de stof tijdens het naaien, kunnen we niet garanderen dat het patroon perfect doorloopt over de naden van het kledingstuk. We zijn over het algemeen nauwkeurig tot 2-3mm, dit is voldoende is voor de meeste patronen, maar kan wat kleine onregelmatigheden opleveren bij gedetailleerde geometische patronen.

 • print label option icon

  Kan ik mijn eigen labels bedrukken?

  De meeste kledingstukken worden geleverd met een bedrukbare labelruimte die je kunt voorzien van jouw bedrijfsinformatie of merknaam. Daarnaast bieden we hier ook Bedrukte Stoffen Labels aan, voor degene die graag hun eigen labels in hun kledingstukken willen naaien.Eco friendly Printing

 • Worden de stoffen op milieuvriendelijke wijze bedrukt?

  Met het milieu in ons achterhoofd, worden al onze stoffen bedrukt met inkt op waterbasis. Dit houdt in dat er geen chemicaliën of oplosmiddelen aan te pas komen. Onze thermofixatie methode hecht de kleuren en prints, waardoor de nadelen van stomen vermeden worden, zoals een teveel aan vervuild water dat in het afvoersysteem terechtkomt. We hebben één faciliteit waar al het drukwerk, de productie en uitvoering plaatsvindt.

Let op: Omdat alle producten die we leveren handgemaakt worden op bestelling, kunnen de afmetingen licht variëren.

Levertijd & Kosten


Productietijden

Jouw item wordt ter plaatse handgemaakt, wat ongeveer 1-2 dagen in beslag neemt. Bekijk hiervoor a.u.b. de individuele productietijden die naast de prijs van het item op de productpagina worden weergegeven, dit kan namelijk per artikel variëren. In zeldzame gevallen, wanneer we een item opnieuw moeten bedrukken, kan het 1-2 dagen langer duren.

Verzendmethoden

Nadat jouw item is gemaakt, zullen we je bestelling verzenden volgens de door jouw geselecteerde verzendmethode. Tel a.u.b. de productietijd op bij de bezorgingstijd, om uit te rekenen wanneer je jouw bestelling in huis hebt. Selecteer de gewenste verzendmethode bij het afrekenen.
 
We verzenden via de services van DHL of Fedex. De levertijd bedraagt gemiddeld slechts 2-5 werkdagen. Zo kun je snel beginnen met het genieten of doorverkopen van jouw handgemaakte producten met jouw eigen ontwerpen.

Je kunt ook meer lezen over onze algemene voorwaarden en terugbetalingsbeleid.

Maak gebruik van onze Productie-Ervaring en Wereldwijde Verzending.

Bij Contrado wordt elk product handgemaakt op locatie, om de hoogste kwaliteit te garanderen. We hebben naast een toegewijde productie service, ook een aantal verschillende snelle leveringsopties. De afgelopen 14 jaar hebben we ontelbaar veel gepersonaliseerde producten bedrukt en met de hand gemaakt, voor uiteenlopende klanten over heel de wereld. Veel van hen zijn uiteindelijk trouwe klanten geworden die niet alleen houden van onze producten, maar ook de zorg, kennis en toewijding van onze medewerkers waarderen. 

Geproduceerd en klaar voor verzending in gemiddeld 1 tot 3 dagen.
 • Alle producten worden intern bedrukt en gemaakt. De productietijden zijn afhankelijk van het product.
Express levering mogelijk
 • Er is ook een snelle Express leveringsoptie, waardoor jij jouw bestelling nog sneller in huis hebt.