Neem contact met ons op Verkoop Met Ons
contrado logo
Terug naar Site

Gepersonaliseerde Vierkante Lampenkap

Vanaf € 68,00. Klaar voor verzending in 2 - 3 dag(en) Bespaar 24%

 • Kwantumkorting

  Korting beschikbaar. Voeg afmetingen/kwantiteit toe om de prijs te zien:

  Start ontwerp >

 • Groothandelsaccount We willen al onze artiesten en kleine bedrijven de beste prijs aanbieden om te helpen hun bedrijf te laten groeien. Beschikbaar voor geselecteerde artiesten en doorverkopers. Meld je aan voor een groothandelsaccount

Premium Track & Trace Bezorging:€ 19,75

Geniet van de sfeer en stijl met een gepersonaliseerde vierkante lampenkap, die aan vier kanten wordt bedrukt met jouw unieke designs. De lampenkappen worden gemaakt van een semi-doorschijnend en licht getextureerde stof, die ontwerpen een rustieke, authentieke charme geeft. Laat een vierkante lampenkap bedrukken en kies uit een plafond- of tafelmodel en voeg een prachtig accent toe aan een gewenste ruimte.

 • 2 stijlen voor tafel- of plafondlamp - 30 x 30 cm
 • Personaliseer 4 zijden
 • Gemaakt van stevige doorschijnende stof
 • Brandwerende voering
 • Handgemaakt op bestelling - geen min. afname

Over Jouw Gepersonaliseerde Vierkante Lampenkap

  Ontwerp een gepersonaliseerde vierkante lampenkap en geef het interieur een modern accent. De items worden gemaakt van een semi-doorschijnende stof met een lichte textuur en hebben een metalen frame met witte coating. Of de lamp nu aan- of uitstaat, je ontwerpen zullen er prachtig uitzien op de vierkante lampenkappen. De vier kanten van het item kunnen bedrukt worden met dezelfde of verschillende ontwerpen. Kies bijvoorbeeld voor een herhalend patroon en creëer een mooi geheel of laat een vierkante lampenkap bedrukken met contrasterende prints.
 • Eerste indruk...

  • Personaliseer 4 kanten
  • Brandwerende voering
  • Semi-transparante stof
  • Voor plafond- of tafellamp
  • Van rand-tot-rand bedrukt
 • Grootte

  • 30 cm x 30 cm
  • Gewicht ca. 420 g

Kies de gewenste stijl lampenkap helpmechoose

De gepersonaliseerde vierkante lampenkap is verkrijgbaar als plafond- of tafelmodel.
Ma style statement with square lamp shades, custom printed with your unique designs. If you're into art, these provide an alternative way to display artwork around your home. Designed to complement your existing home interior, they add another dimension to the room. As a family orientated design, you could print text listing out all the members favourite things.

Het Bedrukken & Maken Van Vierkante Lampenkappen

Een gepersonaliseerde vierkante lampenkap is een origineel product dat handgemaakt wordt op bestelling. We bedrukken de lampenkap met een specialistische sumblimatietechniek, waarbij de inkten tot diep in de vezels van de stof doordringen. Dit levert een prachtige print op die er niet zomaar afslijt. De stof wordt voorzien van een brandwerende voering, waardoor het product veilig gebruikt kan worden. Je kunt de vier zijden van die vierkante lampenkap voorzien van dezelfde of verschillende ontwerpen. Het witgeverfde metalen frame wordt bevestigd aan de onder- of bovenkant, afhankelijk van het model dat jij hebt geselecteerd. De lampenkappen worden geleverd met een verwijderbare adapter, waarmee je de maat fitting kunt aanpassen.Onderhoud

Maak de lampenkap regelmatig schoon door deze voorzichtig af te stoffen. Zoals bij elk elektrisch apparaat is het belangrijk vloeistoffen uit de buurt van de lamp en het stopcontact te houden, vooral wanneer deze aanstaat.

Ontwerptips

Omdat we elke kant van de vierkante lampenkap bedrukken met jouw unieke design, kun je - als het ware - 4 lampenkappen in 1 ontwerpen. Kies bijvoorbeeld voor een eigenzinnig design en laat de vier zijden bedrukken met verschillende patronen, of kies voor een modernere uitstraling en voorzie de lampenkap van een enkel motief. Je kunt jouw gepersonaliseerde vierkante lampenkap eenvoudig ontwerpen in ons online designinterface. Upload een patroon naar een vlak en kies voor 'kopiëren', om hetzelfde patroon ook op de andere vlakken te gebruiken.

Hoe verbetert dit product mijn

 • Huis

  Maak een stijlvol statement met gepersonaliseerde vierkante lampenkappen, op bestelling bedrukt met je unieke designs. Als je van kunst houdt is het ontwerpen van een lampenkap een unieke manier om kunstwerken te tonen. Een lampenkap met een design dat perfect past bij het interieur, voegt zeker een extra dimensie toe aan de ruimte. Wil je juist een persoonlijk accent toevoegen aan de woning? Laat dan een vierkante lampenkap bedrukken met een ontwerp dat past bij het gezin, zoals jullie favoriete quotes of afbeeldingen.

 • Bedrijf

  Maak indruk op klanten en cliënten die jouw bedrijf binnenlopen en creëer gepersonaliseerde vierkante lampenkappen met een opvallend design. De items zijn ideaal voor evenementen en dankzij de vier delen die je kunt personaliseren zijn ze geschikt voor verschillende thema's. De vierkante lampenkappen zijn verkrijgbaar in een tafel- of plafondmodel, waardoor je gasten- of hotelkamers op unieke wijze aan kunt kleden.

 • Merk

  Ontwerp een gepersonaliseerde collectie lampenkappen, handgemaakt op bestelling. Laat de vierkante lampenkappen bedrukken met je kunstwerken en voeg een prachtig item toe aan de productlijn van jouw merk. Zo kunnen klanten op originele wijze genieten van je kunstwerken en designs. De lampenkappen worden op vakkundige wijze gemaakt van semi-doorschijnende stof met een lichte textuur en afgewerkt volgens de hoogste standaarden.

Veelgestelde vragen:

Will it fit my light fitting?

Jouw vierkante lampenkap is geschikt voor de meeste standaard fittingen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wat is de maximale wattage?

Het maximale wattage voor de vierkante lampenkappen is 100 watt. We adviseren echter altijd te kiezen voor energiezuinige lampen, zoals spaarlampen, om het milieu te beschermen en verspilling tegen te gaan.

Is de brandveiligheid van de stof getest?

De semi-doorschijnende stof is voorzien van een brandwerende voering. Het materiaal voldoet aan de norm BS EN 60598 - 1:2008 650 Gloeidraadtest (13.3.2).

Print Richtlijn

 • DPI-Print Guideline Icon

  Wat is de beste resolutie voor het printen?

  Wij printen in 200dpi, wat een goede combinatie is van kwaliteit en bestandsgrootte. Idealiter moet jouw afbeelding geschaald worden naar 100% bij een resolutie van 200dpi; dit houdt in dat de grootte van jouw bestand niet verandert, wat interpolatie voorkomt.

 • Jpeg-Tiff Print Guideline Icon

  Moet ik mijn bestand opslaan als TIFF of JPEG?

  Voor meerkleurige of zeer gedetailleerde ontwerpen raden we aan deze als tiff-formaat op te slaan; ze moeten hierbij wel samengevoegd worden tot één laag. Voor simpele kleuren en weinig gedetailleerde bestanden, volstaat een jpeg-formaat.

 • RGB-CMYK Print Guideline Icon

  Welk kleurenmodel moet ik kiezen? RGB of CMYK?

  Wij adviseren om afbeeldingen te gebruiken die binnen de RGB-kleurruimte liggen. In het specifiek levert het gebruik van foto's met een sRGB-profiel de beste kleurresultaten op. Wat houdt dit in? Kies in jouw bewerkingssoftware voor de RGB-werkruimte en stel het kleurprofiel van de afbeelding in op sRGB (sRGB IEC61966-2.1).

 • GSM ICON

  Wat betekent g/m²?

  Gram per vierkante meter (g/m²) is een internationale standaard voor het bepalen van het gewicht van papier of stof. Het gewicht van een vierkante meter (1000 x 1000 mm) wordt als indicatie gebruikt voor het gewicht en de dikte van een bepaalde stof. We classificeren 20-100 g/m² als licht (zomerse stoffen, gaas en fijne zijdestoffen), 101-249 g/m² als medium (de meeste kledingstoffen) en 250+ g/m² als zwaar (bekledingsstoffen en andere specialistische stoffen).

 • Fill Bleed Areas ICON

  Wat zijn afloopgebieden?

  Wanneer jij een product ontwerpt, is het verstandig om de afbeelding iets groter te maken dan nodig is. Bij het printen wordt deze extra rand ook wel 'afloopgebied' of marge genoemd. Deze afloop wordt uiteindelijk van het afgeronde ontwerp geknipt. Het gebied dient als een soort buffer voor inconsistenties tijdens het productieproces. Het is echter belangrijk om het ontwerp door te laten lopen tot aan het afloopgebied, omdat dit witte, onbedrukte randen rondom het uiteindelijke ontwerp voorkomt.

 • Transfer-Print Guideline Icon

  Printen jullie ook op kledingstukken die door een klant worden aangeleverd?

  Jammer genoeg niet. Al onze kleding wordt bedrukt op platte stoffen, die verwerkt worden tot afgewerkte producten. Dit levert een beter eindresultaat en all-over print op. We testen het printen zorgvuldig, zodat we weten wat het beste resultaat oplevert op onze stoffen en we worden hierbij voorzien van de perfecte faciliteiten. We printen echter wel sublimatiepapier op bestelling, dus als je beschikking hebt over een hittepers kun je eenvoudig jouw eigen stoffen bedrukken.

 • Pattern Alignment Across Seams ICON

  Kun je een patroon laten doorlopen over de naden van de verschillende panden van een kledingstuk?

  We streven altijd naar de grootst mogelijke nauwkeurigheid bij het bedrukken en maken van jouw kledingstukken. Door de onvermijdelijke stretch of beweging van de stof tijdens het naaien, kunnen we niet garanderen dat het patroon perfect doorloopt over de naden van het kledingstuk. We zijn over het algemeen nauwkeurig tot 2-3mm, dit is voldoende is voor de meeste patronen, maar kan wat kleine onregelmatigheden opleveren bij gedetailleerde geometische patronen.

 • print label option icon

  Kan ik mijn eigen labels bedrukken?

  De meeste kledingstukken worden geleverd met een bedrukbare labelruimte die je kunt voorzien van jouw bedrijfsinformatie of merknaam. Daarnaast bieden we hier ook Bedrukte Stoffen Labels aan, voor degene die graag hun eigen labels in hun kledingstukken willen naaien.Eco friendly Printing

 • Worden de stoffen op milieuvriendelijke wijze bedrukt?

  Met het milieu in ons achterhoofd, worden al onze stoffen bedrukt met inkt op waterbasis. Dit houdt in dat er geen chemicaliën of oplosmiddelen aan te pas komen. Onze thermofixatie methode hecht de kleuren en prints, waardoor de nadelen van stomen vermeden worden, zoals een teveel aan vervuild water dat in het afvoersysteem terechtkomt. We hebben één faciliteit waar al het drukwerk, de productie en uitvoering plaatsvindt.

Let op: Omdat alle producten die we leveren handgemaakt worden op bestelling, kunnen de afmetingen licht variëren.

Levertijd & Kosten


Productietijden

Jouw item wordt ter plaatse handgemaakt, wat ongeveer 1-2 dagen in beslag neemt. Bekijk hiervoor a.u.b. de individuele productietijden die naast de prijs van het item op de productpagina worden weergegeven, dit kan namelijk per artikel variëren. In zeldzame gevallen, wanneer we een item opnieuw moeten bedrukken, kan het 1-2 dagen langer duren.

Verzendmethoden

Nadat jouw item is gemaakt, zullen we je bestelling verzenden volgens de door jouw geselecteerde verzendmethode. Tel a.u.b. de productietijd op bij de bezorgingstijd, om uit te rekenen wanneer je jouw bestelling in huis hebt. Selecteer de gewenste verzendmethode bij het afrekenen.
 
We verzenden via de services van DHL of Fedex. De levertijd bedraagt gemiddeld slechts 2-5 werkdagen. Zo kun je snel beginnen met het genieten of doorverkopen van jouw handgemaakte producten met jouw eigen ontwerpen.

Je kunt ook meer lezen over onze algemene voorwaarden en terugbetalingsbeleid.

Maak gebruik van onze Productie-Ervaring en Wereldwijde Verzending.

Bij Contrado wordt elk product handgemaakt op locatie, om de hoogste kwaliteit te garanderen. We hebben naast een toegewijde productie service, ook een aantal verschillende snelle leveringsopties. De afgelopen 14 jaar hebben we ontelbaar veel gepersonaliseerde producten bedrukt en met de hand gemaakt, voor uiteenlopende klanten over heel de wereld. Veel van hen zijn uiteindelijk trouwe klanten geworden die niet alleen houden van onze producten, maar ook de zorg, kennis en toewijding van onze medewerkers waarderen. 

Geproduceerd en klaar voor verzending in gemiddeld 1 tot 3 dagen.
 • Alle producten worden intern bedrukt en gemaakt. De productietijden zijn afhankelijk van het product.
Express levering mogelijk
 • Er is ook een snelle Express leveringsoptie, waardoor jij jouw bestelling nog sneller in huis hebt.