Neem contact met ons op Verkoop Met Ons
contrado logo
Terug naar Site

Gepersonaliseerde Vloerkleden

Vanaf € 68,00. Klaar voor verzending in 1 - 3 dag(en) Bespaar 24%

 • Kwantumkorting

  Korting beschikbaar. Voeg afmetingen/kwantiteit toe om de prijs te zien:

  Start ontwerp >

 • Groothandelsaccount We willen al onze artiesten en kleine bedrijven de beste prijs aanbieden om te helpen hun bedrijf te laten groeien. Beschikbaar voor geselecteerde artiesten en doorverkopers. Meld je aan voor een groothandelsaccount

Premium Track & Trace Bezorging:€ 19,75

Breng lege, kale ruimtes tot leven met deze luxe, gepersonaliseerde vloerkleden. De kleden wordt bedrukt op bestelling en zijn verkrijgbaar in twee prachtige stoffen: Glanzend of Gemarmerd Fluweel. Laat een vloerkleed bedrukken met jouw design, kies uit 6 maten en voeg, indien gewenst, unieke decoratieve franjes toe aan één of twee kant(en). Geniet van het personaliseren van deze handgemaakte vloerkleden en ontwerp een decoratie-item dat perfect aansluit bij jouw interieur.

 • Luxe Glanzend Fluweel of Gemarmerd Fluweel
 • Kleed in 6 maten, met rechte rand of katoenen franje
 • Rubberen antislip-basis, verstevigd met jute stof
 • Handgemaakt op bestelling
 • Geen min. bestelaantal en ruime groothandelskortingen

Over Jouw Gepersonaliseerde Vloerkleden

  Wanneer je een vloerkleed laat bedrukken wordt deze met zorg en aandacht handgemaakt op bestelling. De gepersonaliseerde vloerkleden worden gemaakt van een keuze uit twee stoffen - rijk Glanzend Fluweel of luxe Gemarmerd Fluweel - en voorzien een sponsachtige, latex antisliplaag. De warme, zachte pool voelt heerlijk aan, aan je voeten en het glanzende oppervlak voorziet de ruimte van charme en stijl. Transformeer een kamer door bedrukte vloerkleden te ontwerpen en kies uit 6 verschillende maten, geschikt voor zowel houten vloeren als andere soorten vloerbedekking.

  De katoenen franje geeft het vloerkleed een traditionele, warme uitstraling, terwijl de rechte rand juist perfect aansluit bij een modern interieur. Voor een uniek accent kun je tevens slechts één kant van het bedrukte vloerkleed van franjes voorzien.

 • Eerste indruk

  • Gemarmerd Fluweel of Glanzend Fluweel
  • Verkrijgbaar in 6 maten
  • Antislipbasis
  • Optionele katoenen franje
  • 6 mm dik
 • Afmetingen kleed

  • Klein 90 cm x 63 cm
  • Loper 180 cm x 63 cm
  • Medium 128 cm x 128 cm
  • Lange Loper: 290 x 63 cm
  • Groot 128 cm x 200 cm
  • XL 128 x 290 cm

Selecteer de gewenste maat vloerkleed helpmechoose

De gepersonaliseerde vloerkleden zijn beschikbaar in 6 maten, waaronder een 'loper-model' kleed, geschikt voor een hal of gang.

Hoe Worden Bedrukte Vloerkleden Gemaakt?

Jouw originele ontwerpen worden op de gepersonaliseerde vloerkleden gedrukt middels sublimatiedruk. Deze techniek zorgt dat de inkten tot diep in de vezels van het fluweel (gemarmerd of glanzend) doordringen, waardoor de print er niet afslijt. De antisliplaag wordt voorzien van jute, voor extra stevigheid, en vervolgens afgewerkt met een toplaag van de bedrukte fluwelen stof van jouw keuze. De randen worden met zorg afgewerkt en de nette zomen creëren een rechte lijn. De katoenen franjes worden - indien gewenst - met de hand aan één of beide korte zijde(n) van de bedrukte vloerkleden vastgenaaid. De gepersonaliseerde vloerkleden kunnen eenvoudig worden opgerold, waardoor ze makkelijk vervoerd kunnen worden. Het bedrukken van onze vloerkleden levert een print op met heldere details en kleuren worden in HD-kwaliteit weergegeven. NB: Vanwege het productieproces zal de onderkant/achterkant van het vloerkleed in het begin wat onaangenaam kunnen ruiken. Dit is volkomen normaal en de geur zal na een paar dagen verdwijnen.Onderhoud

Om de gepersonaliseerde vloerkleden schoon en in optimale staat te houden, adviseren we deze regelmatig te stofzuigen. De kleden zijn niet wasmachinebestendig, maar kunnen, indien nodig, voorzichtig worden schoongemaakt met een vochtig doekje. Plaats de bedrukte vloerkleden niet in de buurt van een open haard. De 10 jaar garantie beslaat de print, het materiaal en de afwerking van de kleden (excl. normale slijtage).

Ontwerptips

Geef jouw interieur een werelds accent en laat een vloerkleed bedrukken met prints geïnspireerd door verschillende culturen. Ontwerp een vloerkleed met een Perzisch motief, Italiaanse barokprint of een mozaïekpatroon dat doet denken aan de Romeinse tijd. De gepersonaliseerde vloerkleden zijn niet alleen geschikt voor persoonlijk gebruik, maar zijn tevens een geweldige manier om klanten of gasten in jouw bedrijf of winkel te verwelkomen. Je designs worden op prachtige wijze getoond op het grote oppervlak van de bedrukte vloerkleden, waardoor iedereen direct jouw werk kan bewonderen.

Hoe verbetert dit product mijn...

 • Huis

  Voeg wat karakter toe aan jouw woning door gepersonaliseerde vloerkleden te ontwerpen. Van het verwelkomen van gasten in de hal, tot het opfleuren van ruimtes die wel wat kleur kunnen gebruiken. De bedrukte kleden zijn verkrijgbaar in 6 verschillende maten en vormen, waardoor je voor elke gewenste ruimte een gepast kleed kunt ontwerpen.

 • Bedrijf

  Kleine details kunnen vaak een grote indruk achterlaten. Verwelkom de klanten in de receptie van jouw winkel of bedrijf op bijzondere wijze, door een vloerkleed te laten bedrukken met jouw eigen ontwerp. De gepersonaliseerde vloerkleden kunnen tevens gebruikt worden om op praktische wijze verschillende ruimtes aan te duiden, bijvoorbeeld in schoonheidssalons.

 • Merk

  Een gepersonaliseerde vloerkleed is een interieuritem dat nooit uit de mode raakt. Klassieke prints, zoals Italiaanse barokpatronen, Perzische motieven of Romeinse mozaïekprints, zijn nog altijd zeer populair. Laat nu jouw eigen designs afdrukken op fluwelen vloerkleden en voeg dit prachtige, luxe product toe aan jouw productlijn.

Veelgestelde vragen:

Van welke stoffen worden de kleden gemaakt?

De gepersonaliseerde vloerkleden zijn verkrijgbaar in twee prachtige stoffen: zacht Glanzend Fluweel of luxe Gemarmerd Fluweel. De korte pool van deze stoffen heeft een subtiele glans en voelt heerlijk aan, aan je voeten.

Hebben de bedrukte vloerkleden een antisliplaag?

Ja, al onze kleden worden voorzien van een sponsachtige rubberen antisliplaag. Deze laag wordt verbonden met jute, om de kleden extra stevigheid te geven. De antisliplaag wordt standaard geleverd in een crèmekleur.

Zijn de vloerkleden eenvoudig schoon te maken?

Door de vloerkleden regelmatig te stofzuigen, zorg je dat ze goed schoon blijven. Je kunt de kleden behandelen zoals een regulier vloerkleed of tapijt. Was de items niet in de wasmachine en houd ze uit de buurt van open vuur.

Print Richtlijn

 • DPI-Print Guideline Icon

  Wat is de beste resolutie voor het printen?

  Wij printen in 200dpi, wat een goede combinatie is van kwaliteit en bestandsgrootte. Idealiter moet jouw afbeelding geschaald worden naar 100% bij een resolutie van 200dpi; dit houdt in dat de grootte van jouw bestand niet verandert, wat interpolatie voorkomt.

 • Jpeg-Tiff Print Guideline Icon

  Moet ik mijn bestand opslaan als TIFF of JPEG?

  Voor meerkleurige of zeer gedetailleerde ontwerpen raden we aan deze als tiff-formaat op te slaan; ze moeten hierbij wel samengevoegd worden tot één laag. Voor simpele kleuren en weinig gedetailleerde bestanden, volstaat een jpeg-formaat.

 • RGB-CMYK Print Guideline Icon

  Welk kleurenmodel moet ik kiezen? RGB of CMYK?

  Wij adviseren om afbeeldingen te gebruiken die binnen de RGB-kleurruimte liggen. In het specifiek levert het gebruik van foto's met een sRGB-profiel de beste kleurresultaten op. Wat houdt dit in? Kies in jouw bewerkingssoftware voor de RGB-werkruimte en stel het kleurprofiel van de afbeelding in op sRGB (sRGB IEC61966-2.1).

 • GSM ICON

  Wat betekent g/m²?

  Gram per vierkante meter (g/m²) is een internationale standaard voor het bepalen van het gewicht van papier of stof. Het gewicht van een vierkante meter (1000 x 1000 mm) wordt als indicatie gebruikt voor het gewicht en de dikte van een bepaalde stof. We classificeren 20-100 g/m² als licht (zomerse stoffen, gaas en fijne zijdestoffen), 101-249 g/m² als medium (de meeste kledingstoffen) en 250+ g/m² als zwaar (bekledingsstoffen en andere specialistische stoffen).

 • Fill Bleed Areas ICON

  Wat zijn afloopgebieden?

  Wanneer jij een product ontwerpt, is het verstandig om de afbeelding iets groter te maken dan nodig is. Bij het printen wordt deze extra rand ook wel 'afloopgebied' of marge genoemd. Deze afloop wordt uiteindelijk van het afgeronde ontwerp geknipt. Het gebied dient als een soort buffer voor inconsistenties tijdens het productieproces. Het is echter belangrijk om het ontwerp door te laten lopen tot aan het afloopgebied, omdat dit witte, onbedrukte randen rondom het uiteindelijke ontwerp voorkomt.

 • Transfer-Print Guideline Icon

  Printen jullie ook op kledingstukken die door een klant worden aangeleverd?

  Jammer genoeg niet. Al onze kleding wordt bedrukt op platte stoffen, die verwerkt worden tot afgewerkte producten. Dit levert een beter eindresultaat en all-over print op. We testen het printen zorgvuldig, zodat we weten wat het beste resultaat oplevert op onze stoffen en we worden hierbij voorzien van de perfecte faciliteiten. We printen echter wel sublimatiepapier op bestelling, dus als je beschikking hebt over een hittepers kun je eenvoudig jouw eigen stoffen bedrukken.

 • Pattern Alignment Across Seams ICON

  Kun je een patroon laten doorlopen over de naden van de verschillende panden van een kledingstuk?

  We streven altijd naar de grootst mogelijke nauwkeurigheid bij het bedrukken en maken van jouw kledingstukken. Door de onvermijdelijke stretch of beweging van de stof tijdens het naaien, kunnen we niet garanderen dat het patroon perfect doorloopt over de naden van het kledingstuk. We zijn over het algemeen nauwkeurig tot 2-3mm, dit is voldoende is voor de meeste patronen, maar kan wat kleine onregelmatigheden opleveren bij gedetailleerde geometische patronen.

 • print label option icon

  Kan ik mijn eigen labels bedrukken?

  De meeste kledingstukken worden geleverd met een bedrukbare labelruimte die je kunt voorzien van jouw bedrijfsinformatie of merknaam. Daarnaast bieden we hier ook Bedrukte Stoffen Labels aan, voor degene die graag hun eigen labels in hun kledingstukken willen naaien.Eco friendly Printing

 • Worden de stoffen op milieuvriendelijke wijze bedrukt?

  Met het milieu in ons achterhoofd, worden al onze stoffen bedrukt met inkt op waterbasis. Dit houdt in dat er geen chemicaliën of oplosmiddelen aan te pas komen. Onze thermofixatie methode hecht de kleuren en prints, waardoor de nadelen van stomen vermeden worden, zoals een teveel aan vervuild water dat in het afvoersysteem terechtkomt. We hebben één faciliteit waar al het drukwerk, de productie en uitvoering plaatsvindt.

Let op: Omdat alle producten die we leveren handgemaakt worden op bestelling, kunnen de afmetingen licht variëren.

Levertijd & Kosten


Productietijden

Jouw item wordt ter plaatse handgemaakt, wat ongeveer 1-2 dagen in beslag neemt. Bekijk hiervoor a.u.b. de individuele productietijden die naast de prijs van het item op de productpagina worden weergegeven, dit kan namelijk per artikel variëren. In zeldzame gevallen, wanneer we een item opnieuw moeten bedrukken, kan het 1-2 dagen langer duren.

Verzendmethoden

Nadat jouw item is gemaakt, zullen we je bestelling verzenden volgens de door jouw geselecteerde verzendmethode. Tel a.u.b. de productietijd op bij de bezorgingstijd, om uit te rekenen wanneer je jouw bestelling in huis hebt. Selecteer de gewenste verzendmethode bij het afrekenen.
 
We verzenden via de services van DHL of Fedex. De levertijd bedraagt gemiddeld slechts 2-5 werkdagen. Zo kun je snel beginnen met het genieten of doorverkopen van jouw handgemaakte producten met jouw eigen ontwerpen.

Je kunt ook meer lezen over onze algemene voorwaarden en terugbetalingsbeleid.

Maak gebruik van onze Productie-Ervaring en Wereldwijde Verzending.

Bij Contrado wordt elk product handgemaakt op locatie, om de hoogste kwaliteit te garanderen. We hebben naast een toegewijde productie service, ook een aantal verschillende snelle leveringsopties. De afgelopen 14 jaar hebben we ontelbaar veel gepersonaliseerde producten bedrukt en met de hand gemaakt, voor uiteenlopende klanten over heel de wereld. Veel van hen zijn uiteindelijk trouwe klanten geworden die niet alleen houden van onze producten, maar ook de zorg, kennis en toewijding van onze medewerkers waarderen. 

Geproduceerd en klaar voor verzending in gemiddeld 1 tot 3 dagen.
 • Alle producten worden intern bedrukt en gemaakt. De productietijden zijn afhankelijk van het product.
Express levering mogelijk
 • Er is ook een snelle Express leveringsoptie, waardoor jij jouw bestelling nog sneller in huis hebt.