Neem contact met ons op Verkoop Met Ons
contrado logo
Terug naar Site

Gepersonaliseerde Wandklok

Vanaf € 90,00. Klaar voor verzending in 2 dag(en) Bespaar 9%

 • Kwantumkorting

  Korting beschikbaar. Voeg afmetingen/kwantiteit toe om de prijs te zien:

  Start ontwerp >

 • Groothandelsaccount We willen al onze artiesten en kleine bedrijven de beste prijs aanbieden om te helpen hun bedrijf te laten groeien. Beschikbaar voor geselecteerde artiesten en doorverkopers. Meld je aan voor een groothandelsaccount

Premium Track & Trace Bezorging:€ 14,50

London Clock Company logoOntwerp een gepersonaliseerde wandklok en voeg een stijlvol accent toe aan elke ruimte. Laat de wandklok van de London Clock Company™ bedrukken met een design, patroon of foto naar keuze en creeer unieke interieuraccessoires die zowel stijlvol als functioneel zijn. Naast het ontwerp, kun je ook kiezen uit drie prachtige modellen en verschillende wijzerplaten.

 • London Clock Company™ klokken
 • Kies uit drie stijlen
 • Verschillende soorten wijzerplaat
 • Inclusief batterij en muurbevestiging
 • Hangemaakt op bestelling & groothandelskortingen

Over Jouw Gepersonaliseerde Wandklok

  Deze vakkundig vervaardigde wandklokken van de London Clock Company™ worden bedrukt met jouw unieke designs en zijn een stijlvolle toevoeging aan elk interieur. Kies uit drie verschillende stijlen en lees de tijd nauwkeurig af. We bedrukken de wandklok volledig met jouw ontwerp en werken het item af met een keuze uit verschillende wijzerplaten: met moderne cijfers, Romeinse cijfers of streepjes in een zwarte of witte kleur. Ook kun je kiezen voor een minimalistisch design en de cijfers geheel weglaten.

  De wijzers van de klok zijn zwart en hebben een vorm die afhankelijk is van de stijl klok die jij kiest. Daarnaast worden de gepersonaliseerde wandklokken geleverd met een enkele AA lithiumbatterij.

 • Eerste indruk...

  • Klokken van de London Clock Company™
  • Kies uit drie designs
  • Verschillende soorten wijzerplaat
  • Inclusief bevestigingsmateriaal
  • Volledig bedrukt
 • Afmetingen Geprsonaliseerde Wandklok

  • Larson: 40 cm diameter, 4 cm deep
  • Attic (Fob and Stud): 41 cm diameter, 5 cm deep

Kies de gewenste stijl wijzerplaat helpmechoose

De gepersonaliseerde wandklok wordt geleverd met een keuze uit verschillende stijlen wijzerplaat.

Hoe Wij Jouw Wandklok Maken & Bedrukken

De ronde wandklok wordt handgemaakt door deskundige. We maken gebruik van de modernste digitale printtechniek, die zorgt dat jij lang van jouw prachtige ontwerp kunt genieten. De gepersonaliseerde wandklok wordt vervolgens in elkaar gezet en voorzien van de wijzers en het batterijvakje. De kwaliteit van het product wordt tijdens het volledige productieproces goed gecontroleerd. Wanneer jouw bedrukte wandklok klaar is, wordt deze nog eenmaal gecheckt door onze afdeling kwaliteitscontrole, waarna het hoogwaardige product wordt verzonden.Instructies

Voor extra gebruiksgemak worden de wandklokken geleverd met AA batterij en muurbevestiging.

NB: Het Attic Fob-model kan niet aan de ring worden opgehangen, deze is alleen bestemd voor sierdoeleinden. 

 • Afvegen
 • Niet weken

Ontwerptips

Wanneer jij een wijzerplaat kiest met moderne of Romeinse cijfers, is het belangrijk hier bij je ontwerp rekening mee te houden. Zorg dat je patroon of design niet onderbroken wordt door de plaatsing van de cijfers. Ontwerp een gepersonaliseerde wandklok met passages uit je favoriete boek, gedicht of lied; dit unieke design maakt zeker indruk op de gasten. Daarnaast is het een leuk idee een wandklok te laten bedrukken met prints die kinderen aanmoedigen de klok te leren lezen. Een tekening, animatiefiguren of een kleurrijk design zal er prachtig uitzien op een wandklok voor kinderen.

Larson: Geborstelde messing behuizing met een koepelvormige glazen voorkant. Een smal design met zwarte wijzers en een messingkleurige knop in het midden.

Attic Fob: Multiplex behuizing met metalen sierknop met ring aan de bovenkant. Het attic model heeft een glazen buitenkant en zwarte, taps toelopende, wijzers met een groene knop in het midden.

Attic Stud: Multplex behuizing met metalen sierknop aan de bovenkant. Het attic model heeft een glazen buitenkant en zwarte, taps toelopende, wijzers met een groene knop in het midden.

Hoe verbetert dit product mijn...

 • Huis

  Hang jouw gepersonaliseerde wandklok aan de muur van de kinderkamer of speelruimte en help kinderen op creatieve wijze de tijd af te lezen. Ontwerp een originele ronde klok die perfect aansluit bij het interieur, met een design dat jouw persoonlijke stijl uitstraalt. Of je nu weg bent van eclectische en kleurrijke designs, of liever van een modern en minimalistisch ontwerp houdt; wij bedrukken de ronde wandklok met het patroon van jouw keuze.

 • Bedrijf

  Geef vergaderzalen een creatief accent en ontwerp gepersonaliseerde wandklokken. Creëer klokken voor elke ruimte, die perfect passen bij het thema of het project waar aan gewerkt wordt. Laat een ronde wandklok bedrukken met jouw logo en voorzie het accessoire van een extra professioneel tintje. Wanneer klanten of cliënten binnenlopen, zien ze bij de receptie meteen dat ze op de juiste plek zijn.

 • Merk

  Voeg een nieuw product toe aan jouw collectie en ontwerp een selectie gepersonaliseerde wandklokken. De unieke items worden van rand-tot-rand bedrukt met behulp van sublimatiedruk, waardoor een prachtige print ontstaat die jouw design op optimale wijze toont. De wandklokken zijn een indrukwekkend woonartikel, waar klanten zeker weg van zijn. Selecteer een wijzerplaat die past bij jouw stijl en ontwerp een collecite om trots op te zijn.

Veelgestelde vragen:

Moet ik zelf batterijen of bevestigingsmaterialen aanschaffen?

De ronde wandklokken worden geleverd met de vereiste AA batterij en muurbevestiging, zodat jij meteen aan de slag kunt. Je hebt verder niets nodig om jouw klok te installeren.

Wat is het verschil tussen de twee Attic-designs?

Het Attic Fob design is afgewerkt met een sierknop met ring, dat doet denken aan een traditionele zakhorloge. Voor een gelijkwaardig design met een minimalistische uitstraling,. is het Attic Stud design een goede keuze. Deze wandklok heeft dezelfde kenmerken als het Attic Fob model, maar wordt geleverd zonder sierring.

Welke kleur hebben de pinnetjes in het midden?

Het Larson design heeft een pinnetje van geborsteld messing en de Attic designs hebben een groene pin,

Print Richtlijn

 • DPI-Print Guideline Icon

  Wat is de beste resolutie voor het printen?

  Wij printen in 200dpi, wat een goede combinatie is van kwaliteit en bestandsgrootte. Idealiter moet jouw afbeelding geschaald worden naar 100% bij een resolutie van 200dpi; dit houdt in dat de grootte van jouw bestand niet verandert, wat interpolatie voorkomt.

 • Jpeg-Tiff Print Guideline Icon

  Moet ik mijn bestand opslaan als TIFF of JPEG?

  Voor meerkleurige of zeer gedetailleerde ontwerpen raden we aan deze als tiff-formaat op te slaan; ze moeten hierbij wel samengevoegd worden tot één laag. Voor simpele kleuren en weinig gedetailleerde bestanden, volstaat een jpeg-formaat.

 • RGB-CMYK Print Guideline Icon

  Welk kleurenmodel moet ik kiezen? RGB of CMYK?

  Wij adviseren om afbeeldingen te gebruiken die binnen de RGB-kleurruimte liggen. In het specifiek levert het gebruik van foto's met een sRGB-profiel de beste kleurresultaten op. Wat houdt dit in? Kies in jouw bewerkingssoftware voor de RGB-werkruimte en stel het kleurprofiel van de afbeelding in op sRGB (sRGB IEC61966-2.1).

 • GSM ICON

  Wat betekent g/m²?

  Gram per vierkante meter (g/m²) is een internationale standaard voor het bepalen van het gewicht van papier of stof. Het gewicht van een vierkante meter (1000 x 1000 mm) wordt als indicatie gebruikt voor het gewicht en de dikte van een bepaalde stof. We classificeren 20-100 g/m² als licht (zomerse stoffen, gaas en fijne zijdestoffen), 101-249 g/m² als medium (de meeste kledingstoffen) en 250+ g/m² als zwaar (bekledingsstoffen en andere specialistische stoffen).

 • Fill Bleed Areas ICON

  Wat zijn afloopgebieden?

  Wanneer jij een product ontwerpt, is het verstandig om de afbeelding iets groter te maken dan nodig is. Bij het printen wordt deze extra rand ook wel 'afloopgebied' of marge genoemd. Deze afloop wordt uiteindelijk van het afgeronde ontwerp geknipt. Het gebied dient als een soort buffer voor inconsistenties tijdens het productieproces. Het is echter belangrijk om het ontwerp door te laten lopen tot aan het afloopgebied, omdat dit witte, onbedrukte randen rondom het uiteindelijke ontwerp voorkomt.

 • Transfer-Print Guideline Icon

  Printen jullie ook op kledingstukken die door een klant worden aangeleverd?

  Jammer genoeg niet. Al onze kleding wordt bedrukt op platte stoffen, die verwerkt worden tot afgewerkte producten. Dit levert een beter eindresultaat en all-over print op. We testen het printen zorgvuldig, zodat we weten wat het beste resultaat oplevert op onze stoffen en we worden hierbij voorzien van de perfecte faciliteiten. We printen echter wel sublimatiepapier op bestelling, dus als je beschikking hebt over een hittepers kun je eenvoudig jouw eigen stoffen bedrukken.

 • Pattern Alignment Across Seams ICON

  Kun je een patroon laten doorlopen over de naden van de verschillende panden van een kledingstuk?

  We streven altijd naar de grootst mogelijke nauwkeurigheid bij het bedrukken en maken van jouw kledingstukken. Door de onvermijdelijke stretch of beweging van de stof tijdens het naaien, kunnen we niet garanderen dat het patroon perfect doorloopt over de naden van het kledingstuk. We zijn over het algemeen nauwkeurig tot 2-3mm, dit is voldoende is voor de meeste patronen, maar kan wat kleine onregelmatigheden opleveren bij gedetailleerde geometische patronen.

 • print label option icon

  Kan ik mijn eigen labels bedrukken?

  De meeste kledingstukken worden geleverd met een bedrukbare labelruimte die je kunt voorzien van jouw bedrijfsinformatie of merknaam. Daarnaast bieden we hier ook Bedrukte Stoffen Labels aan, voor degene die graag hun eigen labels in hun kledingstukken willen naaien.Eco friendly Printing

 • Worden de stoffen op milieuvriendelijke wijze bedrukt?

  Met het milieu in ons achterhoofd, worden al onze stoffen bedrukt met inkt op waterbasis. Dit houdt in dat er geen chemicaliën of oplosmiddelen aan te pas komen. Onze thermofixatie methode hecht de kleuren en prints, waardoor de nadelen van stomen vermeden worden, zoals een teveel aan vervuild water dat in het afvoersysteem terechtkomt. We hebben één faciliteit waar al het drukwerk, de productie en uitvoering plaatsvindt.

Let op: Omdat alle producten die we leveren handgemaakt worden op bestelling, kunnen de afmetingen licht variëren.

Levertijd & Kosten


Productietijden

Jouw item wordt ter plaatse handgemaakt, wat ongeveer 1-2 dagen in beslag neemt. Bekijk hiervoor a.u.b. de individuele productietijden die naast de prijs van het item op de productpagina worden weergegeven, dit kan namelijk per artikel variëren. In zeldzame gevallen, wanneer we een item opnieuw moeten bedrukken, kan het 1-2 dagen langer duren.

Verzendmethoden

Nadat jouw item is gemaakt, zullen we je bestelling verzenden volgens de door jouw geselecteerde verzendmethode. Tel a.u.b. de productietijd op bij de bezorgingstijd, om uit te rekenen wanneer je jouw bestelling in huis hebt. Selecteer de gewenste verzendmethode bij het afrekenen.
 
We verzenden via de services van DHL of Fedex. De levertijd bedraagt gemiddeld slechts 2-5 werkdagen. Zo kun je snel beginnen met het genieten of doorverkopen van jouw handgemaakte producten met jouw eigen ontwerpen.

Je kunt ook meer lezen over onze algemene voorwaarden en terugbetalingsbeleid.

Maak gebruik van onze Productie-Ervaring en Wereldwijde Verzending.

Bij Contrado wordt elk product handgemaakt op locatie, om de hoogste kwaliteit te garanderen. We hebben naast een toegewijde productie service, ook een aantal verschillende snelle leveringsopties. De afgelopen 14 jaar hebben we ontelbaar veel gepersonaliseerde producten bedrukt en met de hand gemaakt, voor uiteenlopende klanten over heel de wereld. Veel van hen zijn uiteindelijk trouwe klanten geworden die niet alleen houden van onze producten, maar ook de zorg, kennis en toewijding van onze medewerkers waarderen. 

Geproduceerd en klaar voor verzending in gemiddeld 1 tot 3 dagen.
 • Alle producten worden intern bedrukt en gemaakt. De productietijden zijn afhankelijk van het product.
Express levering mogelijk
 • Er is ook een snelle Express leveringsoptie, waardoor jij jouw bestelling nog sneller in huis hebt.