Alle
 • Alle
 • Eigen Ontwerp
 • Kunstenaars
Go back
Related:
Webshops ({{popupVm.storeTotalCount}})
Kunstenaars ({{popupVm.artistTotalCount}})

Gepersonaliseerde Waterfles RVS

 • Alternate Text Volledig geïsoleerde 500 ml thermosfles
 • Alternate Text Roestvrij staal (BPA-vrij)
 • Alternate Text Lekvrije schroefdop
 • Alternate Text Witte of zilverkleurige basis
 • Alternate Text Groothandelskorting verkrijgbaar, geen min. afname
 • Alternate Text Duurzaam bedrukt
 • Alternate Text Snelle wereldwijde levering
Alternate Text Wordt Verzonden in 1 - 2 dag(en) . Levering vanuit Nederland € 9,95 Bezorgopties

Verken onze

imageExclusive

Groothandels- en studentenkorting van geen minimum tot bulkbestellingen

Bekijk kortingen
SwatchPack

Bekijk onze cadeaubonnen, het perfecte cadeau voor je dierbaren.

Bestel een cadeaubon

Productomschrijving

rvs waterfles bedrukken

Deze superstijlvolle 500 ml gepersonaliseerde waterfles wordt gemaakt van BPA-vrij, hoogwaardig roestvrij staal en is de perfecte manier om jouw creativiteit te tonen én optimaal gehydrateerd te blijven. Laat een unieke waterfles bedrukken met je designs en kunstwerken en gebruik de fles om warme of koude dranken optimaal op temperatuur te houden. Kies uit een stijlvolle zilveren of moderne witte basis en ontwerp de perfecte roestvrijstalen drinkfles voor onderweg.

Onderhoud

Alleen met de hand afwassen.

Hoe het werkt

Alternate Text

Upload je ontwerp

We passen je ontwerp automatisch toe op het door jou geselecteerde product

Alternate Text

Maak het volmaakt

Gebruik onze slimme tools om het precies goed te krijgen en selecteer de afwerkingsopties

Alternate Text

Voorbeeld & afrekenen

Bevestig uw ontwerpen met onze 3D-previews en betaal met vertrouwen

Alternate Text

1-2 dagen productie

Leun achterover en ontspan. Uw product is onderweg!

Hoe onze prijsstelling werkt

Onze prijzen zijn gebaseerd op de hoeveelheid en afmetingen van de producten die u bestelt. Hoe meer u bestelt, hoe beter de prijs die u krijgt. We bieden ook lagere prijzen voor grotere afmetingen, studenten en groothandels.

Wij bieden kortingen

We bieden kortingen op al onze producten, inclusief bulk-, hoeveelheids- en studentenkortingen. Profiteer van geweldige aanbiedingen, of u nu een klein bedrijf, ontwerper of student bent.

Volumekorting Groothandel Studenten
Gebaseerd op Hoeveelheid Tot 44% Tot 10%
Kortingen

Korting beschikbaar. Prijs door afmetingen en aantal te selecteren.

Meer te weten komen Meer te weten komen

Levertijd & kosten

Gepersonaliseerde Waterfles RVS

 • Alternate Text Volledig geïsoleerde 500 ml thermosfles
 • Alternate Text Roestvrij staal (BPA-vrij)
 • Alternate Text Lekvrije schroefdop
 • Alternate Text Witte of zilverkleurige basis
 • Alternate Text Groothandelskorting verkrijgbaar, geen min. afname
 • Alternate Text Duurzaam bedrukt
 • Alternate Text Snelle wereldwijde levering
Alternate Text Wordt Verzonden in 1 - 2 dag(en) . Levering vanuit Nederland € 9,95 Bezorgopties

Verken onze

imageExclusive

Groothandels- en studentenkorting van geen minimum tot bulkbestellingen

Bekijk kortingen
SwatchPack

Bekijk onze cadeaubonnen, het perfecte cadeau voor je dierbaren.

Bestel een cadeaubon

Helpen

Alternate Text Meer details

Over Jouw Gepersonaliseerde Waterfles

Een gepersonaliseerde waterfles is de perfecte manier om vergissingen te voorkomen en te zorgen dat iedereen weet welke drinkfles van jou is. De duurzame waterflessen zorgen dat warme en koude dranken perfect op temperatuur blijven. Ze zijn volledig lekvrij en gemaakt van BPA-vrij, hoogwaardig roestvrij staal. Laat een waterfles bedrukken met een ontwerp naar keuze en geniet onderweg van je favoriete drinken; van een koele smoothie tot warme koffie.

Eerste indruk

 • BPA-vrij rvs
 • Geïsoleerde waterfles
 • Volledig lekvrij
 • Schroefdop
 • Zilveren of witte basiskleur

Afmetingen (bij benadering)

 • 500 ml inhoud
 • 70 mm diameter (breedste punt)
 • 33 mm diameter (hals - kan enigszins variëren)
 • 270 mm hoog (kan bij bredere hals iets variëren)
 • Gewicht ca. 300 g

Hoe Wij Jouw Waterfles Bedrukken & Maken

We bedrukken jouw gepersonaliseerde waterfles met behulp van een digitale sublimatietechniek, waarbij de milieuvriendelijke inkten zich rechtstreeks aan het metaal hechten. Dit levert een duurzame print op die er niet afslijt of -bladdert en waardoor de gladde textuur van de fles behouden blijft. Je print wordt op een keuze uit een witte of zilverkleurige waterfles gedrukt. Beide kleuren geven hun eigen unieke effect aan jouw ontwerp.

NB: Wanneer je ontwerp grote vlakken donkere kleuren bevat, kan er enige variatie zichtbaar zijn in de kleurtint van de uiteindelijk print. Dit is volkomen normaal en komt wat vaker naar voren bij prints op de witte waterflessen.

Ontwerptips

Wanneer jij een zilverkleurige gepersonaliseerde waterfles ontwerpt, krijg je de beste resultaten als je kiest voor een print met rijke, felle kleuren. Een design met levendige kleuren komt prachtig over op het oppervlak van de roestvrijstalen waterflessen.

Bij sublimatiedruk worden geen witte inkten gebruikt. Dit houdt in dat de witte delen van je ontwerp, in het geval van de zilveren waterfles, de kleur zilver krijgen. Hierdoor komt het hoogwaardige, BPA-vrije, roestvrijstalen materiaal mooi naar voren, wat de print een charmante finish geeft. Wil jij de waterfles bedrukken met lichtere kleuren of pasteltinten, dan adviseren we de drinkfles met witte basis te kiezen.

Je kunt de voor- en achterkant van de waterfles afzonderlijk van elkaar ontwerpen. Zo kun je een origineel product creëren met twee totaal verschillende patronen. Het kan zijn dat de twee delen elkaar iets overlappen, op de plek waar ze samenkomen. De onderkant van je bedrukte waterfles wordt niet voorzien van een print.

Hoe verbetert dit product mijn...

Huis

Zorg onderweg voor de optimale hydratatie en ontwerp jouw eigen gepersonaliseerde waterfles. Houd warme dranken goed op temperatuur, zorg dat koude drankjes koel blijven en geniet van een lekvrije, originele drinkfles. Laat de waterfles bedrukken met ontwerpen, afbeeldingen of patronen naar keuze en geniet de hele dag door van je favoriete drankje.

Bedrijf

Laat een waterfles bedrukken met je logo en bedrijfsnaam en creëer een duurzame en originele versie van een 'koffie to go' of plastic flesje. Verras werknemers met een originele waterfles, waarmee ze hun favoriete drinken perfect op temperatuur kunnen houden.

Merk

Bied je klanten een product dat ze overal mee naartoe kunnen nemen. Een gepersonaliseerde waterfles is een geweldig canvas voor je ontwerpen en de perfecte manier om te zorgen dat veel mensen van je werk kunnen genieten. De roestvrijstalen thermosfles houdt drinken goed op temperatuur en is een onmisbare toevoeging aan jouw collectie.

Alternate Text Printrichtlijnen & afwerking

Print Richtlijn

 • DPI-Print Guideline Icon

  Wat is de beste resolutie voor het printen?

  Wij printen in 200dpi, wat een goede combinatie is van kwaliteit en bestandsgrootte. Idealiter moet jouw afbeelding geschaald worden naar 100% bij een resolutie van 200dpi; dit houdt in dat de grootte van jouw bestand niet verandert, wat interpolatie voorkomt.

 • Jpeg-Tiff Print Guideline Icon

  Moet ik mijn bestand opslaan als TIFF of JPEG?

  Voor meerkleurige of zeer gedetailleerde ontwerpen raden we aan deze als tiff-formaat op te slaan; ze moeten hierbij wel samengevoegd worden tot één laag. Voor simpele kleuren en weinig gedetailleerde bestanden, volstaat een jpeg-formaat.

 • RGB-CMYK Print Guideline Icon

  Welk kleurenmodel moet ik kiezen? RGB of CMYK?

  Wij adviseren om afbeeldingen te gebruiken die binnen de RGB-kleurruimte liggen. In het specifiek levert het gebruik van foto's met een sRGB-profiel de beste kleurresultaten op. Wat houdt dit in? Kies in jouw bewerkingssoftware voor de RGB-werkruimte en stel het kleurprofiel van de afbeelding in op sRGB (sRGB IEC61966-2.1).

 • GSM ICON

  Wat betekent g/m²?

  Gram per vierkante meter (g/m²) is een internationale standaard voor het bepalen van het gewicht van papier of stof. Het gewicht van een vierkante meter (1000 x 1000 mm) wordt als indicatie gebruikt voor het gewicht en de dikte van een bepaalde stof. We classificeren 20-100 g/m² als licht (zomerse stoffen, gaas en fijne zijdestoffen), 101-249 g/m² als medium (de meeste kledingstoffen) en 250+ g/m² als zwaar (bekledingsstoffen en andere specialistische stoffen).

 • Fill Bleed Areas ICON

  Wat zijn afloopgebieden?

  Wanneer jij een product ontwerpt, is het verstandig om de afbeelding iets groter te maken dan nodig is. Bij het printen wordt deze extra rand ook wel 'afloopgebied' of marge genoemd. Deze afloop wordt uiteindelijk van het afgeronde ontwerp geknipt. Het gebied dient als een soort buffer voor inconsistenties tijdens het productieproces. Het is echter belangrijk om het ontwerp door te laten lopen tot aan het afloopgebied, omdat dit witte, onbedrukte randen rondom het uiteindelijke ontwerp voorkomt.

 • Transfer-Print Guideline Icon

  Printen jullie ook op kledingstukken die door een klant worden aangeleverd?

  Jammer genoeg niet. Al onze kleding wordt bedrukt op platte stoffen, die verwerkt worden tot afgewerkte producten. Dit levert een beter eindresultaat en all-over print op. We testen het printen zorgvuldig, zodat we weten wat het beste resultaat oplevert op onze stoffen en we worden hierbij voorzien van de perfecte faciliteiten. We printen echter wel sublimatiepapier op bestelling, dus als je beschikking hebt over een hittepers kun je eenvoudig jouw eigen stoffen bedrukken.

 • Pattern Alignment Across Seams ICON

  Kun je een patroon laten doorlopen over de naden van de verschillende panden van een kledingstuk?

  We streven altijd naar de grootst mogelijke nauwkeurigheid bij het bedrukken en maken van jouw kledingstukken. Door de onvermijdelijke stretch of beweging van de stof tijdens het naaien, kunnen we niet garanderen dat het patroon perfect doorloopt over de naden van het kledingstuk. We zijn over het algemeen nauwkeurig tot 2-3mm, dit is voldoende is voor de meeste patronen, maar kan wat kleine onregelmatigheden opleveren bij gedetailleerde geometische patronen.

 • print label option icon

  Kan ik mijn eigen labels bedrukken?

  De meeste kledingstukken worden geleverd met een bedrukbare labelruimte die je kunt voorzien van jouw bedrijfsinformatie of merknaam. Daarnaast bieden we hier ook Bedrukte Stoffen Labels aan, voor degene die graag hun eigen labels in hun kledingstukken willen naaien.Eco friendly Printing

 • Worden de stoffen op milieuvriendelijke wijze bedrukt?

  Met het milieu in ons achterhoofd, worden al onze stoffen bedrukt met inkt op waterbasis. Dit houdt in dat er geen chemicaliën of oplosmiddelen aan te pas komen. Onze thermofixatie methode hecht de kleuren en prints, waardoor de nadelen van stomen vermeden worden, zoals een teveel aan vervuild water dat in het afvoersysteem terechtkomt. We hebben één faciliteit waar al het drukwerk, de productie en uitvoering plaatsvindt.

Let op: Omdat alle producten die we leveren handgemaakt worden op bestelling, kunnen de afmetingen licht variëren.

Alternate Text Veelgestelde Vragen

Kan ik de waterfles met tekst laten bedrukken?

Dit kan zeker. Wel adviseren we bij de gepersonaliseerde waterfles met zilveren basis voor een tekst met donkerdere kleuren te kiezen. Dit levert een mooier eindresultaat op. Wil je graag tekst laten drukken in een lichtere kleur, dan raden we aan de witte optie te kiezen.

Wordt de waterfles heet?

Het middelste gedeelte van de fles, waar de isolatielaag het dikste is, wordt vrijwel niet warm. Hoewel de hals en de dop van de waterfles wel wat warm aan kunnen voelen, is de fles hier nog steeds prima vast te houden. Houd er wel rekening mee dat er bij warme dranken wat stoom vrij kan komen wanneer je de dop eraf draait. NB: Er kan wat verschil zitten in de hoogte en breedte van de hals tussen de twee verschillende stijlen fles.

Kan ik ook een enkel(e) afbeelding of ontwerp gebruiken?

We adviseren om voor twee afzonderlijke ontwerpen te kiezen, omdat we niet kunnen garanderen dat de twee aparte delen perfect op elkaar aansluiten. Het kan zijn dat de twee vlakken in elkaar overlopen of dat er een minimale rand zichtbaar is, wat volkomen normaal is.

Dit vind je misschien ook leuk:

Recentelijk Bekeken